Etua on vuonna 2008 perustettu Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys. Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys.
Asiakaspalvelu: 09 2316 3611 | arkisin klo 9–16 | asiakaspalvelu@etua.fi

Collector Bank – hae lainaa helposti 25 000 euroon saakka

Arkea helpottavia rahoitusratkaisuja kuluttajille tarjoava Collector on pohjoismaalainen pankki. Pankin tarjoamat lainaratkaisut pystyt kilpailuttamaan Etuan sivuilla kätevästi ja nopeasti.

Rahoitusratkaisuja luotettavasti Collectorilta

Collector on pohjoismaissa toimiva pankki, jonka päätuotteet kuluttajille ovat joustolaina sekä säästötilit. Yksityishenkilöille myönnettävillä lainoilla Collector on auttanut kuluttajia vuodesta 2004, kun taas säästötilit ovat kuuluneet yrityksen tarjontaan vuodesta 2005 alkaen.

Vuonna 1999 Ruotsissa perustetulla yrityksellä on pääkonttori Göteborgissa, minkä lisäksi Collectorilla on toimistot Tukholmassa, Helsingissä ja Oslossa. Collector-konserni koostuu useista eri yhtiöistä, mutta pankkitoimintaa pyörittää tytäryhtiö Collector Bank AB. Pankkitoimilupa Collectorille myönnettiin vuonna 2015.

Collectorin keskeisimpiin arvoihin kuuluvat vastuullisuus ja kestävän kehityksen tukeminen niin paikallisella kuin globaalilla tasolla. Vastuullisella toiminnallaan yritys haluaa luoda pitkän aikavälin lisäarvoa niin asiakkailleen, työntekijöilleen kuin omistajilleen sekä koko yhteiskunnalle. Kuluttaja-asiakkaat voivatkin luottavaisin mielen hyödyntää Collectorin tarjoamia rahoitusratkaisuja arjessaan.

Kilpailuta Collector Bankin lainat Etuan avulla

Collector Bankin lainat voit helposti kilpailuttaa Etuan kautta vain muutamassa minuutissa. Lainahakemuksen täyttäminen on nopeaa, kunhan vain katsot valmiiksi palkka- ja työsuhdetietosi sekä tiedot mahdollisista aiemmista lainoista.

Lähettämällä lainahakemuksen Etuan sivuilla saat lainatarjouksen Collector Bankilta parhaimmillaan jopa alle kymmenessä minuutissa. Lainatarjouksesta näet Collector Bankin sinulle tarjoaman lainasumman, koron sekä laina-ajan. Mikäli laina vastaa toiveitasi, voit allekirjoittaa sopimuksen Collector Bankin sivuilla halutessasi saman tien.

Jos et jostain syystä saa Collector Bankilta lainatarjousta, joka sopii sinun tarpeisiisi, näet samalta sivulta myös muiden pankkien ja rahoitusyhtiöiden sinulle tekemät tarjoukset. Kilpailuttamalla lainasi Etuan kautta säästät siis huomattavasti aikaa, sillä täyttämällä yhden lainahakemuksen pääset näkemään lukuisia lainatarjouksia.

Siirry tästä suoraan lainahakemukseen ja löydä heti sopiva laina.

Lyhyesti Collector Bankin lainoista

Collector Bank tarjoaa henkilöasiakkaille joustolainaa, jota myönnetään 2 000–25 000 euroa. Lainaa voi hakea haluamalleen summalle aina 100 euron välein, mutta pankin tekemä lainatarjous voi olla myös haettua summaa pienemmällä lainalle.

Joustolainoihin myönnettävä korko vaihtelee välillä 9,9–19,9 prosenttia. Korko määritellään aina sopimuskohtaisesti ja siihen vaikuttaa esimerkiksi lainanhakijan takaisinmaksukyky. Takaisinmaksuaika lainoissa on aina 2–10 vuotta.

Jotta voit hakea lainaa Collector Bankilta sinulla tulee olla vakituinen työpaikka tai eläke ja vuositulojesi tulee olla yli 15 000 euroa. Lainanhakijan pitää olla yli 20-vuotias, ja vakituinen osoite Suomessa on myös yksi ehdoista lainanhakemiselle. Opiskelijat voivat saada Collector Bankin kautta lainaa, mikäli heillä on lisäksi vuosittaisen tulorajan ylittävät tulot.

Collector Bankin palvelutLisätietoa
Lainasumma2 000–25 000 euroa
Takaisinmaksuaika2–10 vuotta
Allekirjoitus verkkopankkitunnuksillaKyllä
Lainan avausmaksu60 euroa
Lainan tilinhoitomaksu3 euroa/kk
E-laskuKyllä
Sopimusehdot päivittyvät: Uudet sopimusehdot 1.10.2023 alkaen »
Copyright © 2023 Etua.fi