Lainaa 50 000 euroa

  • Ilmainen
  • Et sitoudu mihinkään
  • Saat lainapäätöksen heti
;
Lainan määrä 50 000 €
Vähennä Lisää
Laina-aika 15 vuotta
Vähennä Lisää
Arvioitu kuukausierä -

Esimerkki: nimelliskorko 6,99 % ja todellinen vuosikorko 7,9 %, kun lainan määrä on 15 000 euroa, laina-aika on 10 vuotta (sis. avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5 €/kk). Laina-aika 1-18 vuotta. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,68% - 20% ja vuosittaiset muut kustannukset välillä 0 - 150€. Tarkat tiedot esitetään lainatarjouksessa.

Etua.fi on luotettava lainojen vertailupalvelu, joka tuo tarjolle esimerkiksi 50 000 euron suuruiset lainat kymmeniltä rahoitusyhtiöiltä. Sivuston kanssa yhteistyössä toimivat lainantarjoajat tarjoavat lainoilleen markkinoiden parhaimpia lainaehtoja. Sivuston etusivulta löytyy kätevä lainalaskuri, joka laskee hetkessä sinua kiinnostavalle lainasummalle arvioidun kuukausimaksuerän. Palvelussa voit vapaasti syöttää laskuriin eri kokoisia lainasummia sekä eri pituisia takaisinmaksuaikoja.

Etua.fi-lainapalvelusta voit hakea kätevästi suurempiakin lainoja, kuten vaikkapa 50 000 € lainasumman. Jos tämän suuruisen lainan haluaa maksaa takaisin 14 vuodessa, kuukausittainen maksuerä on arviolta 493 €. 18 vuoden pituisen maksuajan valitsemalla puolestaan lyhennät lainaa arviolta 434 €:n verran kuukaudessa. Palvelusta voi hakea myös asuntolainaa 50 000 euroa. Esimerkiksi 15 vuoden takaisinmaksuajalla tämän kokoista asuntolainaa lyhennetään arviolta 286 € per kuukausi.

Saa lainaa 50000 euroa heti pankkitilillesi

Onko mielessäsi ajatus, mistä lainaa 50 000 euroa? Etua.fi tarjoaa suurempiinkin lainan tarpeisiin vaihtoehtoja lukuisilta rahoitusyhtiöiltä. Tarjolla lainapalvelussa on niin kattava valikoima eri suuruisia lainasummia kuin myös joustavissa määrin eri pituisia takaisinmaksuaikoja. Näppärä lainanvertailupalvelu tuo tarjolle hakuehtojasi vastaavat lainat, joilla rahoitat jopa 50 000 €:n suuruiset menoerät. Hae lainatarjoukset Etua.fi-sivustolta ja vältyt tekemästä ylimääräistä työtä etsimällä tarjolla olevia lainoja erikseen kunkin lainantarjoajan sivustoilta.

Etua.fi-lainapalvelussa haet lainaa kätevästi esimerkiksi 50 000 euron suuruisen summan. Täytettyäsi lainanhakulomakkeen kenttiin henkilötietosi ja ilmoitettuasi seuraavalla sivulla tarkentavat tiedot, saat palvelun vertailemat lainatarjoukset esille vain muutamassa minuutissa. Jos lainapäätös on myönteinen, rahat tulevat tilillesi heti.

Hae lainaa 50000 € ilman vakuuksia

Etua.fi-sivuston kautta lainaa voi hakea jokainen Suomessa vakituisesti asuva henkilö, joka on vähintään 20-vuotias. Lainanhakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä, minkä lisäksi hakijan kuukausittaisten tulojen tulee olla vähintään 850 euroa ennen niistä vähennettyjä veroja. Hae lainaa 50000 euroa kulutusluoton muodossa Etua.fi-sivuston kautta, etkä tarvitse lainallesi takaajia tai muita vakuuksia. Vakuudettoman lainan ottaminen on sekä miellyttävää että yksinkertaista. Myönteisen lainapäätöksen saatuasi et ole velvoitettu nostamaan lainaa, vaan voit yhä harkita sen ottamista kaikessa rauhassa.

Katso myös:

Usein kysyttyä 50 000 euron lainoista

Miten haen 50 000 euroa lainaa?

50000 euron lainan vertaileminen, kilpailuttaminen ja hakeminen Etua.fi:n avulla on helppoa ja nopeaa. Täyttämällä yhden lyhyen hakemuksen saat useita lainatarjouksia, joista voit valita edullisimman. Palvelu on lainanhakijoille maksuton.

Mikä on lainan korko?

Lainan korko riippuu lainan myöntäjästä, mutta yleisesti lainojen korko vaihtelee 4,68% ja 9,90% välillä.

Onko 50 000 € lainan kilpailuttaminen maksutonta?

Kyllä. Voit kilpailuttaa lainan lisäksi yhdistelylainat, kulutusluotot ja asuntolainat palvelussamme täysin maksutta ja riskittä.