Lainaa 20000 €

  • Ilmainen
  • Et sitoudu mihinkään
  • Saat lainapäätöksen heti
;
Lainan määrä 20 000 €
Vähennä Lisää
Laina-aika 15 vuotta
Vähennä Lisää
Arvioitu kuukausierä -

Esimerkki: nimelliskorko 6,99 % ja todellinen vuosikorko 7,9 %, kun lainan määrä on 15 000 euroa, laina-aika on 10 vuotta (sis. avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5 €/kk). Laina-aika 1-18 vuotta. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,68% - 20% ja vuosittaiset muut kustannukset välillä 0 - 150€. Tarkat tiedot esitetään lainatarjouksessa.

Etua.fi vertailee puolestasi 20 000 euron suuruiset lainat, tuoden esille lainatarjouksia kymmeniltä eri rahoitusyhtiöiltä markkinoiden parhain lainaehdoin. Palvelu toimii yksinkertaisesti – syötät vain lainalaskuriin haluamasi lainasumman ja takaisinmaksuajan ja se laskee välittömästi hakemallesi summalle arvioidun kuukausittaisen maksuerän. Laskurissa voi kätevästi säätää niin lainasummaa kuin laina-aikaakin haluamaansa suuntaan, ja arvioidun kuukausierän suuruus tulee näkyville silmänräpäyksessä. Sivustolta voi hakea esimerkiksi 20000 euron suuruista kulutusluottoa yhtä aikaa monelta eri lainantarjoajalta, ja kaikki tapahtuu muutamassa minuutissa yhdellä ja samalla hakemuksella.

Halutessasi hakea lainaa 20 000 € on Etua.fi varsin varteenotettava lainapalvelu, joka vertailee lainoja kymmenien eri rahoitusyhtiöiden tarjoamien lainojen välillä. Esimerkiksi 20000 euron suuruinen kulutusluotto 14 vuoden takaisinmaksuajalla merkitsee arviolta 197 €:n kuukausittaisia maksueriä. Mikäli lainalle halutaan enemmän maksuaikaa, laskuriin voi valita takaisinmaksuajaksi jopa 18 vuotta, jolloin lainaa lyhennetään arviolta 174 € kuukausittain. Etua.fi-palvelussa voi hakea kulutusluottojen lisäksi myös asuntolainaa esimerkiksi 20000 euron verran. 15 vuoden takaisinmaksuajalla tämä lainasumma tarkoittaa arviolta 115 €:n kuukausittaisia maksueriä ja 30 vuoden maksuajalla puolestaan arviolta 59 €:n suuruisia kuukausieriä. Etua on erinomainen vaihtoehto myös lainojen yhdistämiseen.

Mistä lainaa 20000 €? – hae joustavasti Etua.fi-sivustolta

Etua.fi-sivuston lainojen vertailupalvelussa lainaa voi hakea Suomessa vakituisesti asuva, vähintään 20-vuotias henkilö, jonka luottotiedot ovat kunnossa. Lisäksi myönteisen lainapäätöksen saaminen edellyttää vähintään 850 euron kuukausituloja ennen niistä vähennettyjä veroja. Etua.fi-sivuston lainapalvelussa voit hakea kulutusluoton muodossa lainaa 20 000 € ilman vakuuksia tai takaajia. Tämä jos mikä tekee kulutusluoton hakemisesta joustavaa.

Lainaa 20 000 euroa nopeasti

Lainan hakeminen Etua.fi-sivustolta käy nopeasti, vain muutamassa minuutissa. Valitset vain lainalaskurista sinulle sopivimmat lainasumman ja takaisinmaksuajan sekä täytät henkilötietosi. Seuraavalla sivulla vastaat lisäkysymyksiin valitsemalla vastauksesi kätevistä pudotusvalikoista ja voit jäädä odottamaan eri rahoitusyhtiöiden tarjoamia lainatarjouksia. Tieto lainapalvelun vertailemista tarjouksista saapuu sekin vain muutamassa minuutissa. Lainapäätöksen ollessa myönteinen voit saada lainasumman heti pankkitilillesi. Lainahakemuksen jättäminen Etua.fi-sivuston kautta ei kuitenkaan velvoita sinua nostamaan myönnettyä lainasummaa. Näin voit harkita lopullista lainaa koskevaa päätöstäsi kiireettä, kaikessa rauhassa.

Katso myös:

Usein kysyttyä 20000 euron lainoista

Miten haen 20 000 euroa lainaa?

20 000 euron lainan vertaileminen, kilpailuttaminen ja hakeminen Etua.fi:n avulla on helppoa ja nopeaa. Täyttämällä yhden lyhyen hakemuksen saat useita lainatarjouksia, joista voit valita edullisimman. Palvelu on lainanhakijoille maksuton.

Mikä on lainan korko?

Lainan korko riippuu lainan myöntäjästä, mutta yleisesti lainojen korko vaihtelee 4,68% ja 9,90% välillä.

Onko 20 000 € lainan kilpailuttaminen maksutonta?

Kyllä. Voit kilpailuttaa lainan lisäksi yhdistelylainat, kulutusluotot ja asuntolainat palvelussamme täysin maksutta ja riskittä.