Etua on vuonna 2008 perustettu Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys. Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys.
Asiakaspalvelu: 010 665 5800 | arkisin klo 10–15 | asiakaspalvelu@etua.fi

Lainalaskuri

Lainalaskurilla voit kätevästi määrittää, mikä on juuri sinulle sopivin lainasumma.
vuotta
302 €
Arvioitu kuukausierä
302 €
Arvioitu koron yhteismäärä
302 €
Arvioitu kokonaiskustannus

Esimerkki: nimelliskorko 6,99 % ja todellinen vuosikorko 7,9 %, kun lainan määrä on 15 000 euroa, laina-aika on 10 vuotta (sis. avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5 €/kk). Laina-aika 1-18 vuotta. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 6%-19% ja vuosittaiset muut kustannukset välillä 0-150€. Tarkat tiedot esitetään lainatarjouksessa.

Lainalaskuri auttaa löytämään sopivan lainan

Lainalaskimella on helppo löytää juuri sinulle sopivin lainasumma sekä kuukausittainen takaisinmaksuerä, joka sopii taloudelliseen tilanteeseesi. Se on työkalu, jota kannattaa hyödyntää aina ennen lainan hakemista. Testaa lainalaskinta jo tänään ja tee lainahakemus Etuan kautta!

kaarna logo
avida logo
collector bank logo

Näin palvelumme toimii

1. Täytä lainahakemus

Aloita täyttämällä pyydetyt tiedot. Nopeimmillaan tämä vie vain pari minuuttia.

2. Kilpailutamme pankit

Nopeasti ja ilmaiseksi. Hakemus ei sido sinua mihinkään. Kilpailutamme puolestasi yli 20 eri lainantarjoajaa.

Kilpailuta lainat

3. Olet valmis!

Saat henkilökohtaiset lainatarjouksesi
katsottavaksi muutamassa minuutissa ja
voit valita parhaan.

Miten lainalaskuri toimii?

Suunnitteletko remonttia, haaveiletko autosta tai unelmalomasta tai haluatko säästää rahaa yhdistämällä vanhat lainasi? Etuan kautta haet helposti ja nopeasti lainaa juuri sinun tarpeisiisi! Lainahakemuksen voit tehdä missä tahansa, sillä se vie vain hetken ja lainatarjoukset saat jo muutamassa minuutissa.

Lainalaskurilla voit kätevästi määrittää, mikä on juuri sinulle sopivin lainasumma. Muuttamalla laskurissa lainan määrää ja laina-aikaa näet, kuinka suuri kuukausierä lainasta tulee kuukausittain lyhennettäväksi. Muista aina sovittaa lainasumma omaan maksukykyysi. Arvioi omat kuukausittaiset tulosi ja menosi, jotta pystyt määrittelemään, kuinka suurta lainaa pystyisit maksamaan takaisin ongelmitta.

Laina-ajan voit valita 1-18 vuoden väliltä. Pidemmällä laina-ajalla voi saada lainan kuukausierän pienemmäksi, mutta lainan kokonaiskustannukset ovat tällöin suuremmat.  

Miten lainaa haetaan?

Lainaa haet helposti täyttämällä Etuan maksuttoman lainahakemuksen. Hakemuksessa kysytään yhteystietojen lisäksi hakijan asumis-, työ- ja tulotiedot. Lainahakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään.

Lähetettyäsi lainahakemuksen Etuan kautta saat pian tiedon eri lainantarjoajien sinulle tekemistä lainatarjouksista. Jo muutama minuutti hakemuksen lähettämisen jälkeen näet yhteenvedon lainatarjouksista.

Tarjouslistauksesta näet lainaa tarjoavan pankin nimen, tarjotun lainasumman, todellisen vuosikoron sekä kuukausierän, jolla maksat lainaa takaisin. Tarjoajan sivulla näet vielä tarkemmat lainaehdot, pystyt lähettämään vaaditut liitteet sekä hyväksymään lainatarjouksen.

Nopeuttaaksesi lainan saamista kannattaa varata valmiiksi lainantarjoajien mahdollisesti pyytämät liitteet. Liitteeksi vaaditaan yleensä työssäkäyvältä viimeisintä palkkalaskelmaa ja eläkeläiseltä eläkepäätöstä.

Laina maksetaan tilille yleensä viimeistään seuraavana pankkipäivänä.

Paljonko voin saada lainaa?

Lainaa voi hakea ilman vakuuksia tai takaajia aina 60 000 euroon asti. Voit siis tehdä lainahakemuksen mille tahansa summalle 500 euron ja 60 000 euron väliltä.

Myönnettävään lainasummaan vaikuttavat esimerkiksi tulot ja mahdolliset aiemmat lainat. Siksi lainantarjoajat arvioivat erikseen jokaisen hakijan kohdalla, kuinka suurta lainasummaa he tarjoavat.  

Palvelumme on tarkoitettu sinulle, joka

  • Olet vähintään 18-vuotias
  • Asut vakituisesti Suomessa
  • Ansaitset vähintään 850 euroa kuukaudessa ennen veroja
  • Olet hoitanut raha-asiasi moitteettomasti ilman maksuhäiriömerkintöjä

Lue täältä lisää palvelustamme sekä lainojen kilpailuttamisesta:

Lainanhakijan muistilista Näin palvelu toimii Lainojen yhdistäminen Tietoa kulutusluotoista

Lainalaskin auttaa löytämään sopivan lainan

Lainalaskimella on helppo löytää juuri sinulle sopivin lainasumma sekä kuukausittainen takaisinmaksuerä, joka sopii taloudelliseen tilanteeseesi. Se on työkalu, jota kannattaa hyödyntää aina ennen lainan hakemista.

Testaa lainalaskinta jo tänään ja tee lainahakemus Etuan kautta!

Asiakkaidemme kokemuksia

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Miten käytän lainalaskuria?

Lainalaskurin käyttäminen on helppoa. Syötä sivun yläosiossa olevaan lainalaskuriin lainan määrä ja laina-aika, niin järjestelmämme arvioi sen kuukausittaisen lyhennyksen. Voit myös täyttää lainalaskuriin tietosi, jolloin pääset kilpailuttamaan lainasi ilmaiseksi.

Koska lainalaskuria kannattaa käyttää?

Lainalaskuria kannattaa käyttää aina kun olet hakemassa lainaa. Lainalaskurin avulla voit arvioida lainan kustannuksia ja lyhennyksiä, jolloin tulevaan varautuminen on helpompaa.

Onko Etuan käyttö maksutonta?

Kyllä. Voit kilpailuttaa yhdistelylainat, kulutusluotot ja asuntolainat palvelussamme täysin maksutta ja riskittä.

Voinko myös kilpailuttaa lainani?

Kyllä! Etuan avulla voit kilpailuttaa lainan helposti, nopeasti ja maksutta. Kilpailuttaminen on helppoa. Täytät vain lainan määrän, laina-ajan ja omat tietosi, niin saat useita tarjouksia eri pankki- ja rahoitusyhtiöiltä.

Copyright © 2024 Etua.fi