Joustoluottolaskuri

  • Ilmainen
  • Et sitoudu mihinkään
  • Saat lainapäätöksen heti
;
Lainan määrä 10 000 €
Vähennä Lisää
Laina-aika 5 vuotta
Vähennä Lisää
Arvioitu kuukausierä -

Esimerkki: nimelliskorko 6,99 % ja todellinen vuosikorko 7,9 %, kun lainan määrä on 15 000 euroa, laina-aika on 10 vuotta (sis. avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5 €/kk). Laina-aika 1-18 vuotta. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,68% - 20% ja vuosittaiset muut kustannukset välillä 0 - 150€. Tarkat tiedot esitetään lainatarjouksessa.

Tarvitsetko joustavaa lainaa vapaa-ajan hankintojen rahoittamiseen tai yllättävien menojen kattamiseen? Jos taloutesi kaipaa väliaikaista lisäbudjettia, voi joustoluotto olla sopiva vaihtoehto ylimääräisten menojen rahoittamiseen.

Joustoluoton saat parhaimmillaan käyttöösi jopa saman päivän aikana, joten se on nopea ratkaisu yllättävässä rahantarpeessa.

Mikä on joustoluotto?

Joustoluotto on joustava lainaratkaisu kuluttajille, jotka tarvitsevat hieman lisärahoitusta arjen menoihin. Joustoluottoa voi hakea itse valitsemalleen lainasummalle aina 500 eurosta 60 000 euroon saakka. Joustolaina sopiikin kätevästi niin pienten kuin suurempien hankintojen rahoittamiseen.

Joustoluoton käyttötarkoituksen voit valita täysin itse eikä käyttötarkoituksen tarvitse olla tiedossa lainan hakuhetkellä. Joustoluotto soveltuu esimerkiksi remontin, kalliimman ulkomaanmatkan tai muiden hintavampien vapaa-ajan hankintojen rahoittamiseen.

Joustolainat ovat vakuudettomia, joten et tarvitse luottoa varten vakuuksia tai takaajia. Jos haluat hakea joustoluottoa yli 40 000 euroa, tulee sinulla kuitenkin olla lainassa rinnakkaishakija, kuten puoliso.

Voidaksesi hakea joustoluottoa sinun tulee olla yli 18-vuotias, asua vakituisesti Suomessa ja saada kuukausittain säännöllisiä tuloja. Aiempi maksuhäiriömerkintä estää usein lainan myöntämisen.

Laina-ajat joustoluotoissa vaihtelevat, mutta yleensä takaisinmaksuaikaa lainaan saa 1–18 vuotta. Laina-ajan voi valita lainasumman tavoin omaan tilanteeseensa parhaiten sopivaksi.

Laske sopiva laina joustoluottolaskurilla

Minkä suuruinen joustoluotto sitten sopisi juuri sinun taloudelliseen tilanteeseesi? Koska voit hakea luottoa juuri toivomasi määrän ja valita myös laina-ajan, on joustoluotto jokaiseen tilanteeseen mukautuva ratkaisu.

Sopivaa lainasummaa miettiessä on tärkeä suhteuttaa laina omaan tilanteeseen ja takaisinmaksukykyyn. Älä siis automaattisesti valitse suurinta lainasummaa ja pisintä laina-aikaa, jotka ovat tarjolla. Sekä lainasumma että -aika vaikuttavat siihen, kuinka paljon sinun tulee lyhentää lainaa kuukausittain, joten ennen lainan hakemista on hyvä laskea, millaisen lainan lyhentämiseen sinulla on varaa.

Miettiessäsi sopivaa lainasummaa laske realistisesti, kuinka paljon sinulla on menoja kuukaudessa ja arvioi, kuinka paljon tuloistasi jää käteen kaikki menot vähennettynä. Ota menoihin mukaan ainakin pakolliset kuukausittaiset laskut ja ruokakauppalaskut. Jos esimerkiksi shoppailet tai syöt usein ulkona, varaa kuukausibudjetista osa myös näihin menoihin.

Kun tiedät paljonko sinulla suurin piirtein jää rahaa kuukaudessa käteen menojen jälkeen, pystyt arvioimaan, millaisella summalla sinun on mahdollista lyhentää joustoluottoa joka kuukausi. Tämän jälkeen avuksi kannattaa ottaa Etuan joustoluottolaskuri, jolla lasket helposti, minkä suuruista lainaa voisit lyhentää tuolla kuukausittaisella summalla.

Näin joustoluottolaskuri toimii

Etuan joustoluottolaskuri on kätevä apuväline juuri sinulle sopivan joustoluoton löytämiseen. Joustoluottolaskurilla lasket helposti, kuinka valitsemasi lainasumma ja -aika vaikuttavat kuukausittaisen takaisinmaksuerän suuruuteen.

Muuttamalla lainasumma- ja aikaa joustoluottolaskurissa näet heti arvion, kuinka suuri takaisinmaksuerä valitsemallasi yhdistelmällä on. Kokeile eri suuruisia lainasummia ja takaisinmaksuaikoja löytääksesi juuri omaan tilanteeseesi sopivimman lainan, jonka kuukausierän maksaminen ei aiheuta taloudellesi liikaa kuormitusta.

Jos kuukausierä tuntuu liian suurelta, saat laskettua erän suuruutta joko pienentämällä lainasummaa tai pidentämällä laina-aikaa. Jos taas uskoisit pystyväsi lyhentämään lainaa hieman enemmän kuukausittain, kokeile lyhentää laina-aikaa hieman.

Pidempi laina-aika tarkoittaa pienempää kuukausierää, mutta on hyvä muistaa, että pidemmältä laina-ajalta kertyy myös enemmän maksettavaksi lainan korkoa ja muita kuluja, kuten kuukausittaisia tilinhoitomaksuja. Loppupeleissä pitkästä lainasta voikin tulla kalliimpi, joten älä automaattisesti valitse pisintä laina-aikaa, vaan suhteuta se realistisesti omaan takaisinmaksukykyysi.

Joustoluottolaskurin esittämät summat ovat aina arvioita, jotka perustuvat esimerkkikorkoon. Koska korko vaihtelee asiakaskohtaisesti, vasta lainatarjouksesta näet todellisen takaisinmaksuerän. Sinulle tarjottu korko saattaa olla esimerkkikorkoa matalampi tai korkeampi, joten laskuria hyödyntäessäsi muista, että myös takaisinmaksuerä pankin tarjoamassa lainassa voi olla laskurin tarjoamaa arviota pienempi tai suurempi.

Hae ja kilpailuta joustoluotto helposti Etuan kautta

Joustoluoton hakeminen käy helposti netissä ja Etuan vertailupalvelua hyödyntämällä varmistat, että löydät edullisimman ja ehdoiltaan parhaan lainan joka tilanteessa. Etuan kumppaniverkostoon kuuluu jopa parikymmentä pankkia ja rahoitusalan yritystä, ja täyttämällä joustoluottohakemuksen Etuan sivuilla voit parhaimmillaan saada lainatarjouksen kaikilta.

Joustoluottojen vertailu kannattaa, sillä eri pankit voivat tarjota sinulle lainaa eri korolla. Korot ovat aina asiakaskohtaisia ja ne perustuvat pankin arvioon esimerkiksi asiakkaan taloudellisesta tilanteesta, joten pankkien sinulle tekemissä lainatarjouksissa voi olla suuriakin eroja koron suhteen.

Etuan sivuilla pankkien kilpailuttaminen on aina turvallista ja ilmaista, ja hakemuksen täyttäminen on nopeaa. Täytettyäsi ja lähetettyäsi joustoluottohakemuksen saat nopeimmillaan jopa muutamassa minuutissa nähtäville lainatarjouksia. Kaikki tarjoukset näet kätevästi yhdeltä sivulta, joten pystyt helposti vertailemaan niitä keskenään.

Kun sopiva tarjous löytyy, pääset tekemään lainasopimuksen valitsemasi pankin kanssa ja parhaimmillaan voit saada joustoluoton tilillesi jopa saman pankkipäivän aikana. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua nostamaan joustoluottoa eli jos tarjouksista ei tällä kertaa löydy juuri sinulle sopivaa vaihtoehtoa, ei sinulla ole velvollisuutta valita mitään tarjouksista.

Jos olet suunnitellut joustoluoton hakemista, testaa joustoluottolaskuria jo tänään ja hae edullista joustoluottoa Etuan kautta!

Käyttöehdot päivittyvät: Uudet käyttöehdot 1.5.2022 alkaen »