Etua on vuonna 2008 perustettu Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys. Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys.
Asiakaspalvelu: 09 2316 3611 | arkisin klo 9–16 | asiakaspalvelu@etua.fi

Lainavertailu – Vertaa lainoja Etuan avulla

Lainojen vertailulla voit pienentää kuukausimenojasi ja säästät selvää rahaa lainanhoitokustannuksissa.
vuotta
302 €
Arvioitu kuukausierä

Esimerkki: 15 000 € laina, nimelliskorko 6,99 %, todellinen vuosikorko 7,9 %, laina-aika on 10 vuotta (sis. avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk), tällöin lainan kokonaiskulut on 21 490,8 €. Tarjottava nimelliskorko vaihtele välillä 4,68%-20%, laina-aika 1-18 vuotta ja summa 500 – 60 000 €. Tarkat tiedot esitetään lainatarjouksessa.

Lainavertailu löytää sinulle parhaan lainan

Suunnitteletko lainan ottamista? Tarvitsetpa lainaa sitten kodin remontointiin tai vaikkapa unelmien matkan toteuttamiseen, kannattaa ennen lainan nostamista vertailla eri lainavaihtoehdot ja lainantarjoajat. Vertailemalla lainat varmistat, että saat varmasti lainan parhailla ehdoilla ja edullisimmilla mahdollisilla kuluilla. Varmistamalla edullisen lainan voit säästää huomattavasti rahaa. 

Paras lainavertailu löytää sinulle lainan nopeasti ja vaivattomasti. Vertailemalla lainoja Etuan kautta saat yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia. Parhaimmillaan voit saada useita lainatarjouksia minuuteissa. Etuan kautta voit vertailla kulutusluotot aina 60 000 euroon asti. Hakemuksen täyttäminen on aina ilmaista eikä se sido sinua mihinkään.

Lainapäätöksen saat heti!

kaarna logo
avida logo
collector bank logo

Näin palvelumme toimii

1. Täytä hakemus

Aloita täyttämällä pyydetyt tiedot. Nopeimmillaan tämä vie vain pari minuuttia.

Täytä hakemus

2. Kilpailutamme pankit

Nopeasti ja ilmaiseksi. Hakemus ei sido sinua mihinkään. Kilpailutamme puolestasi yli 10 eri lainantarjojaa.

Kilpailuta lainat

3. Olet valmis!

Saat henkilökohtaiset lainatarjouksesi katsottavaksi muutamassa minuutissa ja voit valita parhaan.

Miksi käyttää Etuaa?

Kokeile Etuan lainavertailu laskuria 

Lainavertailun tekeminen on helpointa aloittaa kokeilemalla lainalaskurilla tai asuntolainalaskurilla, mikä olisi sinulla sopivin lainasumma. Etuan lainavertailun laskurissa voit kätevästi muuttaa lainasummaa ja lainan takaisinmaksuaikaa, jotta näet, kuinka suurta kuukausierää sinun tulee maksaa takaisin.

Sopivaa lainasummaa arvioidessa on hyvä rehellisesti listata kaikki kuukausittaiset menot, jotta pystyt niiden lisäksi varmasti huolehtimaan myös lainan takaisinmaksusta. Paras lainan kuukausittainen takaisinmaksuerä on sellainen, joka mahdollistaa lainan takaisinmaksun kohtuullisessa ajassa ja minimoi lainan kokonaiskustannukset.

Palvelumme on tarkoitettu sinulle, joka

  • Olet vähintään 18-vuotias
  • Asut vakituisesti Suomessa
  • Ansaitset vähintään 850 euroa kuukaudessa ennen veroja
  • Olet hoitanut raha-asiasi moitteettomasti ilman maksuhäiriömerkintöjä

Lue täältä lisää palvelustamme sekä lainojen kilpailuttamisesta:

Lainanhakijan muistilista Näin palvelu toimii Lainojen yhdistäminen Tietoa kulutusluotoista

Näin haet lainaa

Etua.fi-lainankilpailutuspalvelun avulla voit hakea lainaa aina 60 000 euroon saakka. Kauttamme voit löytää edullisemman koron lainalle ja säästää lainakuluissa.

1. Täytä hakemus

Lainankilpailutuspalvelumme avulla voit hakea yhdistelylainaa aina 60 000 euroon saakka. Kauttamme voit löytää edullisemman koron yhdistelylainalle ja säästää lainakuluissa.

Täytä hakemus

2. Vertaa

Toimimme yhteistyössä Suomen johtavien finanssisalan toimijoiden kanssa ja pystymme näin tarjoamaan markkinoiden parhaimmat tuotteet. Tavoitat yhdellä lainahakemuksella yli 20 rahoitusyhtiötä.

Kilpailuta lainat

3. Valitse paras

Hakemus on ilmainen eikä sido mihinkään. Lainapäätöksen saat heti ja voit rauhassa vertailla tarjouksia ennen hyväksymispäätöstä.

Miksi käyttää Etuaa?

Asiakkaidemme kokemuksia

Löydä edullinen kulutusluotto vertailusta

Hakemuksen täyttäminen vie vain 2-3 minuuttia. Kilpailutamme puolestasi yli 20 eri lainantarjoajaa ja
saat henkilökohtaiset lainatarjouksesi muutamassa minuutissa.

Kilpailuta lainat

Lainavertailu on vaivatonta

Etuan nopea ja vaivaton lainavertailupalvelu sekä laaja kumppaniverkosto takaavat, että voit saada useita lainatarjouksia vertailtavaksi heti hakemuksen lähettämisen jälkeen. Parhaimmillaan voit saada jopa yli kymmenen tarjousta eri toimijoilta.

Lainatarjoukset näet kätevästi edullisuusjärjestyksessä esitettynä yhdellä sivulla Etuan Online-palvelussa, joten lainatarjousten vertailu on helppoa. Mikäli haluat säästää lainakuluissa, kiinnitä huomiota kuukausierän ja laina-ajan lisäksi myös lainakuluihin. Voit välttyä turhilta maksuilta ainoastaan kilpailuttamalla lainan ja vertailemalla kustannuksia.

Lisäksi on järkevää pyrkiä maksamaan laina mahdollisimman nopeasti pois, jotta et maksaisi lainakuluja liikaa. Lainan saa aina maksaa nopeammin tai vaikka kerralla pois, ja maksat vain lainan käyttöajalta korkoa.

Viisasta taloudenpitoa on myös kilpailuttaa olemassaolevat lainat säännöllisin väliajoin. Rahoitusyhtiöiden välinen kilpailu ja rahamarkkinoiden tilanne vaikuttavat lainojen korkotasoon, ja ainoastaan lainojen kilpailuttaminen varmistaa, että et maksa liikaa nykyisistä lainoistasi. Eli kilpailuta myös vanhat lainat säännöllisesti tai yhdistä useampi laina yhdistelylainaksi säästääksesi lainakuluissa.

Etuan lainavertailun avulla voit kilpailuttaa kulutusluotot, yhdistelylainat, asuntolainat ja yritysluotot vaivattomasti ja luotettavasti.

Vertaa lainoja Etuan luotettavan lainavertailun avulla

Etuan luotettava ja kotimainen lainavertailu auttaa sinua vertailemaan lainat ja voit helposti valita parhaan vaihtoehdon sinulle tehdyistä lainatarjouksista.

Voit vertailla lainoja Etuan kautta, jos olet vähintään 18-vuotias, asut vakituisesti Suomessa ja ansaitset kuukaudessa vähintään 850 euroa ennen veroja. Sinun tulee myös olla hoitanut raha-asiasi moitteettomasti ilman maksuhäiriömerkintöjä.

Lainahakemuksen täyttäminen Etuan sivuilla vie vain hetken ja heti hakemuksen jättämisen jälkeen voit saada vertailtavaksi useita tarjouksia eri lainantarjoajilta, sillä Etualla on laaja kumppaniverkosto. Hakemuksen täyttäminen ei sido sinua mihinkään ja sen täyttäminen on täysin ilmaista.

Kulutusluoton ja yhdistelylainan saat tilillesi yleensä viimeistään seuraavana arkipäivänä, kun olet toimittanut tarvittavat liitteet ja hyväksynyt sinulle tehdyn lainatarjouksen.

Sopimusehdot päivittyvät: Uudet sopimusehdot 1.10.2023 alkaen »
Copyright © 2023 Etua.fi