Lainavertailu

  • Ilmainen
  • Et sitoudu mihinkään
  • Saat lainapäätöksen heti
;
Lainan määrä 10 000 €
Vähennä Lisää
Laina-aika 5 vuotta
Vähennä Lisää
Arvioitu kuukausierä -

Esimerkki: nimelliskorko 6,99 % ja todellinen vuosikorko 7,9 %, kun lainan määrä on 15 000 euroa, laina-aika on 10 vuotta (sis. avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5 €/kk). Laina-aika 1-18 vuotta. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,68% - 20% ja vuosittaiset muut kustannukset välillä 0 - 150€. Tarkat tiedot esitetään lainatarjouksessa.

Lainavertailu löytää sinulle parhaan lainan

Suunnitteletko lainan ottamista? Tarvitsetpa lainaa sitten kodin remontointiin tai vaikkapa unelmien matkan toteuttamiseen, kannattaa ennen lainan nostamista vertailla eri lainavaihtoehdot ja lainantarjoajat.

Vertailemalla lainat varmistat, että saat varmasti lainan parhailla ehdoilla ja edullisimmilla mahdollisilla kuluilla. Varmistamalla edullisen lainan voit säästää huomattavasti rahaa. 

Paras lainavertailu löytää sinulle lainan nopeasti ja vaivattomasti. Vertailemalla lainoja Etuan kautta saat yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia. Parhaimmillaan voit saada useita lainatarjouksia jo alle kymmenessä minuutissa. 

Etuan kautta voit vertailla kulutusluotot aina 60 000 euroon asti. Hakemuksen täyttäminen on aina ilmaista eikä se sido sinua mihinkään.

Myös asuntolainan vertailu onnistuu kätevästi Etuan sivuilla. Asuntolainalaskurin avulla voit määrittää sinulle parhaan lainasumman ja sen jälkeen vertailla eri pankit ja niiden lainatarjoukset. Asuntolainaa maksetaan takaisin yleensä kymmeniä vuosia, joten edullinen korkotarjous voi tuoda jopa tuhansien eurojen säästöt. 

Kokeile Etuan lainalaskuria 

Lainavertailun tekeminen on helpointa aloittaa kokeilemalla lainalaskurilla tai asuntolainalaskurilla, mikä olisi sinulla sopivin lainasumma. Etuan lainalaskurissa voit kätevästi muuttaa lainasummaa ja lainan takaisinmaksuaikaa, jotta näet, kuinka suurta kuukausierää sinun tulee maksaa takaisin.

Sopivaa lainasummaa arvioidessa on hyvä rehellisesti listata kaikki kuukausittaiset menot, jotta pystyt niiden lisäksi varmasti huolehtimaan myös lainan takaisinmaksusta.

Tee lainavertailu heti

Kun sinulla on sopiva lainasumma tiedossa, voit vertailla lainat vaikka heti. Etuan sivuilla lainahakemus on helppo täyttää netissä ja se vie aikaa vain muutaman minuutin. Hakemukseen tulee täyttää yhteystietojen lisäksi tiedot esimerkiksi työsuhteesta ja muista lainoista. Voit verrata myös lainoja silloin, kun olet yhdistämässä lainoja.

Vertaile lainat nyt ja löydä parhaiten tarpeisiisi sopiva laina!