Lainojen yhdistäminen - Yhdistä lainat helposti

  • Yhdistä lainat ilmaiseksi
  • Et sitoudu mihinkään
  • Saat lainapäätöksen heti
Lainan määrä 10 000 €
Vähennä Lisää
Laina-aika 5 vuotta
Vähennä Lisää
Arvioitu kuukausierä -

Esimerkki: nimelliskorko 6,99 % ja todellinen vuosikorko 7,9 %, kun lainan määrä on 15 000 euroa, laina-aika on 10 vuotta (sis. avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5 €/kk). Laina-aika 1-18 vuotta. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,68% - 20% ja vuosittaiset muut kustannukset välillä 0 - 150€. Tarkat tiedot esitetään lainatarjouksessa.

Lainojen yhdistäminen on nopeaa ja vaivatonta. Yhdistä lainat heti Etuan avulla.

Tuntuuko, että eri lainojen ja luottojen lyhennykset haukkaavat ison palan kuukausituloistasi? Yhdistä nykyiset pikavipit, kulutusluotot ja luottokorttivelat yhdeksi suuremmaksi lainaksi, jossa on aiempia lainojasi pienempi korko. Lainojen yhdistämisellä voit pienentää kuukausimenojasi ja säästät selvää rahaa lainanhoitokustannuksissa.

Voit yhdistellä luottoja jopa 60 000 euroon saakka, joten yhdistelylainalla pystyt saamaan taloutesi taas tasapainoon ja rahaa jää muuhunkin kuin lainakuluihin. Laina-aika yhdistelylainoissa on enintään 18 vuotta.

Velkojen yhdistäminen on helppoa. Saat yhdellä nopealla hakemuksella jopa yli 10 lainatarjousta.

Lainojen yhdistäminen on taloudellisesti järkevää

Lainojen yhdistäminen on usein taloudellisesti järkevää. Nykyiset pienlainat tai luottokorttilainat voi yleensä aina maksaa kuluitta pois, vaikka laina-aikaa olisi vielä jäljellä. Tarkista kuitenkin etukäteen lainan ehdot sen myöntäjältä.

Yhdistämällä lainat yhdeksi kokonaisuudeksi sinun ei tarvitse maksaa tilinhoitomaksuja moneen kertaan. Pelkästään tämä tuo jopa useiden satojen eurojen säästöt vuodessa.

Lainat helposti kuriin Yhdistelylainan avulla

Myös vertailemalla eri lainatuotteiden korkoja löydät itsellesi edullisimman ratkaisun. Eniten säästät valitsemalla yhdistelylainan, jonka korko on aiempien lainojen ja luottojen korkoja pienempi. Yhdistelylainan takaisinmaksuaika on usein mahdollista neuvotella pidemmäksi kuin nykyisten pienempien lainojen. Myös tämä alentaa yhdistelylainan kuukausimaksuja.

Lainojen yhdistäminen helpottaa myös oman talouden seurantaa, koska lainasumma ja kuukausittaiset lainanhoitokulut näkyvät yhdellä laskulla.

Kokemuksia lainojen yhdistämisestä

Lue alta esimerkki, kuinka Anna yhdisti kulutusluotot yhdistelylainalla:

Anna yhdisti kolme kulutusluottoa, yhteensä 10 000 euroa, yhdeksi lainaksi. Ennen yhdistämistä Anna maksoi kuukaudessa yhteensä 840 euroa lainan lyhennyksiä ja lainanhoitokuluja.

Luottojen yhdistämisen jälkeen Annan kuukausierä on vain 250 euroa. Samalla Anna säästää 25 euroa lainanhoitokuluja kuukaudessa eli 300 euroa vuodessa. Esimerkin todellinen vuosikorko on 11,0 %.

Täältä löydät lisää kokemuksia lainojen yhdistämisestä.

Jos haluat tietää, kuinka paljon voisit itse säästää yhdistelylainalla, kokeile Etuan yhdistelylainalaskuria. Syöttämällä laskuriin lainasumman, jonka tarvitset vanhojen lainojen maksamiseksi, näet arvion uuden lainasi kuukausittaisesta takaisinmaksuerästä. Voit helposti vertailla, kuinka paljon pienempi kuukausierä on verrattuna tämänhetkisiin lainakuluihisi.

Lainojen yhdistäminen on helppoa Etua.fi:n avulla

Etualla on laaja kumppaniverkosto Suomen johtavien finanssisalan toimijoiden kanssa, joten avullamme löydät parhaan lainan juuri sinun tarpeisiisi. Yhdellä lainahakemuksella saat lainatarjouksia jopa 20 eri rahoitusyhtiöltä ja siten sinulla on paras mahdollisuus löytää edullinen yhdistelylaina. Lainatarjoukset tulevat nähtävillesi jopa muutamissa minuuteissa. Laina kilpailutetaan helposti yhdellä hakemuksella.

Näin lainojen yhdistäminen tapahtuu:

  • Täytä yhdistettävien lainojen määrä yhdistelylaskimeen ja valitse sopiva lainan määrä ja kuukausierä
  • Täytä lainahakemus ja hae yhdistelylainaa
  • Valitse tarjouksista sinulle parhaiten sopiva yhdistelylaina
  • Hyväksy lainatarjous rahoitusyhtiön antamien ohjeiden mukaisesti ja toimita mahdolliset liitteet
  • Saat lainan tilillesi ja voit maksaa vanhat lainat pois

Yhdistä vanhat lainasi heti täyttämällä ilmainen yhdistelylainahakemus tästä.

Usein kysyttyä lainojen yhdistämisestä

Miten lainojen yhdistäminen tapahtuu?

Lainojen yhdistäminen on helppoa. Ensin laske tarkkaan paljonko sinulla on nykyisiä lainoja olemassa. Seuraavaksi haet edullista yhdistelylainaa. Kun laina on siirretty tilillesi, maksat vanhat lainat pois. Näin sinulle jää vain yksi edullinen laina maksettavaksi, jolloin saavutat yleensä säästöjä kuukausittaisissa kustannuksissasi.

Paljonko voin saada yhdistelylainaa?

Yhdistelylainan määrä riippuu paljon omista tuloistasi ja kuluistasi. Määrä selviää hakemuksen yhteydessä. Jos sinulla on säännölliset tulot ja puhtaat luottotiedot, kannattaa sinun laskea kuukausierät lainalaskurilla.

Onko Etuan käyttö maksutonta?

Kyllä. Voit kilpailuttaa yhdistelylainat, kulutusluotot ja asuntolainat palvelussamme täysin maksutta ja riskittä.

Mitkä lainat voin yhdistää?

Jos sinulla on useita pienempiä kulutusluottoja, luottokortteja ja kalliita pikavippejä, voit yhdistää nämä kaikki edullisemmaksi lainaksi. Edullisempi laina johtaa pienempiin kuukausittaisiin kuluihin.

Kenelle lainojen yhdistäminen sopii?

Lainojen yhdistäminen sopii kaikille ihmisille, joilla on useita pienempiä lainoja ja luottokortteja, ja jotka haluavat säästää kuukausittaisissa kuluissa. Lainojen yhdistäminen pienentää lyhennysten määrää, jolloin säästät joka kuukausi koroissa ja kuluissa.