Etua on vuonna 2008 perustettu Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys. Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys.
Asiakaspalvelu: 09 2316 3611 | arkisin klo 9–16 | asiakaspalvelu@etua.fi

Yhdistä lainat Etuan avulla

Lainojen yhdistämisellä voit pienentää kuukausimenojasi ja säästät selvää rahaa lainanhoitokustannuksissa.
vuotta
302 €
Arvioitu kuukausierä
39 €
Säästö kuukaudessa

Esimerkki: nimelliskorko 6,99 % ja todellinen vuosikorko 7,9 %, kun lainan määrä on 15 000 euroa, laina-aika on 10 vuotta (sis. avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5 €/kk). Laina-aika 1-18 vuotta. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,68% - 20% ja vuosittaiset muut kustannukset välillä 0 - 150€. Tarkat tiedot esitetään lainatarjouksessa.

Lainojen yhdistäminen

Tuntuuko, että eri lainojen ja luottojen lyhennykset haukkaavat ison palan kuukausituloistasi? Yhdistä nykyiset pikavipit, kulutusluotot ja luottokorttivelat yhdeksi suuremmaksi lainaksi, jossa on aiempia lainojasi pienempi korko. Lainojen yhdistämisellä voit pienentää kuukausimenojasi ja säästät selvää rahaa lainanhoitokustannuksissa.

Lainojen yhdistäminen on nopeaa ja vaivatonta. Yhdistä lainat heti Etuan avulla.

kaarna logo
avida logo
saldo laina logo
mylender logo
collector bank logo
credigo logo

Näin palvelumme toimii

1. Täytä hakemus

Aloita täyttämällä pyydetyt tiedot. Nopeimmillaan tämä vie vain pari minuuttia.

Täytä hakemus

2. Kilpailutamme pankit

Nopeasti ja ilmaiseksi. Hakemus ei sido sinua mihinkään. Kilpailutamme puolestasi yli 20 eri lainantarjojaa.

Kilpailuta lainat

3. Olet valmis!

Saat henkilökohtaiset lainatarjouksesi
katsottavaksi muutamassa minuutissa ja
voit valita parhaan.

Miksi käyttää Etuaa?

Lainojen yhdistäminen on taloudellisesti järkevää

Lainojen yhdistäminen on usein taloudellisesti järkevää. Nykyiset pienlainat tai luottokorttilainat voi yleensä aina maksaa kuluitta pois, vaikka laina-aikaa olisi vielä jäljellä. Tarkista kuitenkin etukäteen lainan ehdot sen myöntäjältä.

Yhdistämällä lainat yhdeksi kokonaisuudeksi sinun ei tarvitse maksaa tilinhoitomaksuja moneen kertaan. Pelkästään tämä tuo jopa useiden satojen eurojen säästöt vuodessa.

Palvelumme on tarkoitettu sinulle, joka

  • Olet vähintään 18-vuotias
  • Asut vakituisesti Suomessa
  • Ansaitset vähintään 850 euroa kuukaudessa ennen veroja
  • Olet hoitanut raha-asiasi moitteettomasti ilman maksuhäiriömerkintöjä

Lue täältä lisää palvelustamme sekä lainojen kilpailuttamisesta:

Lainanhakijan muistilista Näin palvelu toimii Lainojen yhdistäminen Tietoa kulutusluotoista

Näin haet yhdistelylainaa

Etua.fi-lainankilpailutuspalvelun avulla voit hakea yhdistelylainaa aina 60 000 euroon saakka. Kauttamme voit löytää edullisemman koron yhdistelylainalle ja säästää lainakuluissa.

1. Täytä hakemus

Lainankilpailutuspalvelumme avulla voit hakea yhdistelylainaa aina 60 000 euroon saakka. Kauttamme voit löytää edullisemman koron yhdistelylainalle ja säästää lainakuluissa.

Täytä hakemus

2. Vertaa

Toimimme yhteistyössä Suomen johtavien finanssisalan toimijoiden kanssa ja pystymme näin tarjoamaan markkinoiden parhaimmat tuotteet. Tavoitat yhdellä lainahakemuksella yli 20 rahoitusyhtiötä.

Kilpailuta lainat

3. Valitse paras

Hakemus on ilmainen eikä sido mihinkään. Lainapäätöksen saat heti ja voit rauhassa vertailla tarjouksia ennen hyväksymispäätöstä.

Miksi käyttää Etuaa?

Asiakkaidemme kokemuksia

Yhdistä lainat Etuan avulla

Voit yhdistellä luottoja jopa 60 000 euroon saakka, joten yhdistelylainalla pystyt saamaan taloutesi taas tasapainoon ja rahaa jää muuhunkin kuin lainakuluihin. Laina-aika yhdistelylainoissa on enintään 18 vuotta.

Kilpailuta lainat

Lainojen yhdistäminen on taloudellisesti järkevää

Lainojen yhdistäminen on usein taloudellisesti järkevää. Nykyiset pienlainat tai luottokorttilainat voi yleensä aina maksaa kuluitta pois, vaikka laina-aikaa olisi vielä jäljellä. Tarkista kuitenkin etukäteen lainan ehdot sen myöntäjältä.

Yhdistämällä lainat yhdeksi kokonaisuudeksi sinun ei tarvitse maksaa tilinhoitomaksuja moneen kertaan. Pelkästään tämä tuo jopa useiden satojen eurojen säästöt vuodessa.

Lainat helposti kuriin yhdistelylainan avulla

Myös vertailemalla eri lainatuotteiden korkoja löydät itsellesi edullisimman ratkaisun. Eniten säästät valitsemalla yhdistelylainan, jonka korko on aiempien lainojen ja luottojen korkoja pienempi. Yhdistelylainan takaisinmaksuaika on usein mahdollista neuvotella pidemmäksi kuin nykyisten pienempien lainojen. Myös tämä alentaa yhdistelylainan kuukausimaksuja.

Lainojen yhdistäminen helpottaa myös oman talouden seurantaa, koska lainasumma ja kuukausittaiset lainanhoitokulut näkyvät yhdellä laskulla.

Lainojen yhdistäminen on helppoa Etua.fi:n avulla

Etualla on laaja kumppaniverkosto Suomen johtavien finanssisalan toimijoiden kanssa, joten avullamme löydät parhaan lainan juuri sinun tarpeisiisi. Yhdellä lainahakemuksella saat lainatarjouksia jopa 20 eri rahoitusyhtiöltä ja siten sinulla on paras mahdollisuus löytää edullinen yhdistelylaina. Lainatarjoukset tulevat nähtävillesi jopa muutamissa minuuteissa. Laina kilpailutetaan helposti yhdellä hakemuksella.

Näin lainojen yhdistäminen tapahtuu:

  • Täytä yhdistettävien lainojen määrä yhdistelylaskimeen ja valitse sopiva lainan määrä ja kuukausierä
  • Täytä lainahakemus ja hae yhdistelylainaa
  • Valitse tarjouksista sinulle parhaiten sopiva yhdistelylaina
  • Hyväksy lainatarjous rahoitusyhtiön antamien ohjeiden mukaisesti ja toimita mahdolliset liitteet
  • Saat lainan tilillesi ja voit maksaa vanhat lainat pois

Yhdistä vanhat lainasi heti täyttämällä ilmainen yhdistelylainahakemus tästä.

Kokemuksia lainojen yhdistämisestä

Lue alta esimerkki, kuinka Anna yhdisti kulutusluotot yhdistelylainalla:

Anna yhdisti kolme kulutusluottoa, yhteensä 10 000 euroa, yhdeksi lainaksi. Ennen yhdistämistä Anna maksoi kuukaudessa yhteensä 840 euroa lainan lyhennyksiä ja lainanhoitokuluja.

Luottojen yhdistämisen jälkeen Annan kuukausierä on vain 250 euroa. Samalla Anna säästää 25 euroa lainanhoitokuluja kuukaudessa eli 300 euroa vuodessa. Esimerkin todellinen vuosikorko on 11,0 %.

Täältä löydät lisää kokemuksia lainojen yhdistämisestä.

Jos haluat tietää, kuinka paljon voisit itse säästää yhdistelylainalla, kokeile Etuan yhdistelylainalaskuria. Syöttämällä laskuriin lainasumman, jonka tarvitset vanhojen lainojen maksamiseksi, näet arvion uuden lainasi kuukausittaisesta takaisinmaksuerästä. Voit helposti vertailla, kuinka paljon pienempi kuukausierä on verrattuna tämänhetkisiin lainakuluihisi.

Yhdistä lainat helposti ja nopeasti

Maksatko tällä hetkellä takaisin useampaa lainaa tai luottokorttivelkaa? Yhdistämällä vanhat lainasi ja luottosi yhdeksi edullisemmaksi yhdistelylainaksi, voit säästää huomattavasti rahaa joka kuukausi. Sinun on myös helpompi hallita talouttasi, kun useamman maksun sijaan sinun tulee huolehtia vain yhdestä lyhennyksestä.

Yksi laina on useampaa lainaa järkevämpi vaihtoehto, sillä maksat korkoa ja lainan muita kuluja vain yhdestä lainasta. Monesti uuden vakuudettoman lainan voi saada vanhoja lainoja merkittävästi edullisemmalla korolla, joten parhaimmillaan sinulle jää rahaa satoja euroja enemmän käteen kuukaudessa. Ylimääräisen rahan voit laittaa esimerkiksi säästöön tai käyttää sitä lyhentämään lainaasi nopeammalla tahdilla. Lainojen yhdistäminen auttaa siis laittamaan taloutesi kuntoon nopeammin.

Uusille yhdistelylainoille laina-aikaa voi saada jopa 18 vuotta. Vaikka pidempi laina-aika tarkoittaa yleensä pienempää kuukausittaista lyhennyserää, kertyy silloin enemmän korkoa ja kuluja maksettavaksi. Yleensä lainan pystyy maksamaan pois myös alkuperäistä laina-aikaa nopeammin.

Voit yhdistää lainoja jopa 60 000 euroon saakka ilman vakuuksia. Jos haluat hakea yhdistelylainaa yli 40 000 euroa, tarvitset lainahakemukseen rinnakkaishakijan, kuten avio- tai avopuolison.

Yhdistelylaina

Etuan avulla kilpailutat yhdistelylainat helposti yhdellä hakemuksella. Hakemuksen tekeminen on täysin ilmaista eikä se sido sinua hyväksymään lainatarjousta.

Lainalaskuri auttaa sinua määrittelemään taloudellesi sopivimman lainasumman, laina-ajan ja kuukausierän. Syöttämällä laskuriin tiedot lainan määrästä ja takaisinmaksuajasta, laskuri kertoo sinulle arvion kuukausierän suuruudesta. Pystyt helposti vertaamaan, kuinka paljon pienempi uusi lyhennyserä on verrattuna nykyisiin lyhennyksiisi.

Voit käyttää Etuan palvelua lainojesi yhdistämiseen, jos olet vähintään 20-vuotias, asut vakituisesti Suomessa ja sinulla on suomalaiset pankkitunnukset. Sinulla tulee myös olla kuukausittaisia tuloja vähintään 850 euroa ennen veroja eikä sinulla saa olla maksuhäiriömerkintojä.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Lainojen yhdistäminen on helppoa. Ensin laske tarkkaan paljonko sinulla on nykyisiä lainoja olemassa. Seuraavaksi haet edullista yhdistelylainaa. Kun laina on siirretty tilillesi, maksat vanhat lainat pois. Näin sinulle jää vain yksi edullinen laina maksettavaksi, jolloin saavutat yleensä säästöjä kuukausittaisissa kustannuksissasi.

Kyllä. Voit kilpailuttaa yhdistelylainat, kulutusluotot ja asuntolainat palvelussamme täysin maksutta ja riskittä.

Lainojen yhdistäminen sopii kaikille ihmisille, joilla on useita pienempiä lainoja ja luottokortteja, ja jotka haluavat säästää kuukausittaisissa kuluissa. Lainojen yhdistäminen pienentää lyhennysten määrää, jolloin säästät joka kuukausi koroissa ja kuluissa.

 

Yhdistelylainan määrä riippuu paljon omista tuloistasi ja kuluistasi. Määrä selviää hakemuksen yhteydessä. Jos sinulla on säännölliset tulot ja puhtaat luottotiedot, kannattaa sinun laskea kuukausierät lainalaskurilla.

Jos sinulla on useita pienempiä kulutusluottoja, luottokortteja ja kalliita pikavippejä, voit yhdistää nämä kaikki edullisemmaksi lainaksi. Edullisempi laina johtaa pienempiin kuukausittaisiin kuluihin.

Copyright © 2023 Etua.fi