Etua on vuonna 2008 perustettu Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys. Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys.
Asiakaspalvelu: 010 665 5800 | arkisin klo 10–15 | asiakaspalvelu@etua.fi

Kokemuksia Etua.fi:stä

Suunnitteletko lainan kilpailuttamista? Tuhannet suomalaiset ovat löytäneet kauttamme itselleen sopivan lainaratkaisun.
Lue alta asiakkaidemme kokemuksia Etua.fi-lainapalvelusta:

Heikki yhdisti viisi lainaa Etuan avulla ja säästää 200 € kuussa – ”Olisi ollut hölmöä olla hyödyntämättä” 

Heikki, 38, lyhensi kuukausittain viittä eri kulutusluottoa ja osamaksua. Vakaa taloustilanne mahdollisti eri lainojen takaisinmaksun, mutta useiden eri luottojen ylimääräiset kulut saivat Heikin pohtimaan yhdistelylainan mahdollisuutta. 

Etuan mainos sai Heikin kiinnostumaan lainatarjousten vertailusta: “Päätin testata saisiko lainat yhdistämällä selkeitä säästöjä. Lomakkeen täyttö oli helppoa ja nopeaa. Riitti, kun tiesi perustiedot. Muutamassa minuutissa sain kolme lainatarjousta. Rahat tulivat nopeasti tilille.”  

Heikki haki Etuan kautta 25 000 € lainaa yhdistääkseen viisi aiempaa lainaansa. Heikki sai kolme lainatarjousta, joista valitsi edullisimman.  

“Säästöä kertyy 200 € euroa kuussa, kun pääsin eroon useamman lainan kuluista. Tämä on järkevä tapa tasapainottaa omaa taloutta. Olisi ollut hölmöä olla hyödyntämättä yhdistelylainaa.” 

Lyhennätkö kuukausittain useaa eri lainaa? Testaa tarjoaisiko lainojen yhdistäminen säästöjä.

Heikki

Noora löysi Etuan kautta 19 000 € lainan unelmiensa hevoseen – “Ei ollut aikaa tutkia tavallisten pankkien aukioloaikoja” 

Noora, 40, halusi sijoittaa hevoseen. Kun oikea hevonen sitten tuli vastaan, hän tiesi myynti-ikkunan olevan auki vain hetken. Noora tarvitsi lainan nopeasti, joten hän päätyi kilpailuttamaan kulutusluotot saadaaksen parhaan mahdollisen lainatarjouksen. Lainavertailupalveluksi valikoitui Etua.fi. 

“Ei ollut aikaa tutkia tavallisten pankkien aukioloaikoja. Etuan palvelussa vetosi kotimaisuus ja luotettavuus”, Noora perustelee. 

Noora halusi lainan nopeasti tililleen, mutta tärkeää oli myös lainavertailun nopeus ja helppous. Noora oli kilpailuttanut lainat aiemminkin, joten Etuan lainanhakuprosessi yllätti hänet positiivisesti. 

 “Etuan hakulomake on moniin sen kilpailijoihin nähden todella yksinkertainen. Tuntuu, että monet palvelut kysyvät kaikkea turhaa kengännumerosta lähtien. Etuan hakulomakkeessa ei ole mitään ylimääräistä. Sekä lainan hakeminen että lainan saaminen tilille hoitui nopeasti. Suosittelisin ehdottomasti Etuan palvelua.” 

Kilpailuta lainat Etuan palvelussa maksutta!

Noora

Sanna löysi Etuan avulla 20 000 euron lainan ulkomaan asuntoa varten: ”Tavallinen pankki ei myöntänyt 

Uudellamaalla asuva Sanna, 29, päätti puolisonsa kanssa ostaa ulkomailta vapaa-ajan asunnon. Kun unelmakohde sitten löytyi, oli tarkoitus hakea pankista 20 000 euron laina asunnon panttia varten. Perinteinen pankki ei kuitenkaan pystynyt myöntämään lainaa, joten Sanna päätti kilpailuttaa kulutusluotot unelmiensa asuntoa varten.  

Lainavertailupalveluksi valikoitui Suomen pitkäaikaisin lainavertailupalvelu Etua: “Etua oli luotettavan oloinen palvelu ja lainojen kilpailuttaminen oli nopeaa.” 

Sanna kiittelee Etuan onnistunutta asiakasviestintää: “Viestintä Etuan kanssa selkeytti lainanhakuprosessia. Lainahakemuksen tehtyäni Etualta vielä varmistettiin, että asiat olivat edenneet odotetusti ja pian sainkin nostettua 20 000 € lainan.” 

Etuan kautta löytynyt laina mahdollisti Sannalle asunnon hankkimisen yhdessä kumppaninsa kanssa. “Ulkomaan asunto on ollut meille molemmille pitkäaikainen unelma. Suosittelisin ehdottomasti Etuaa ihmisille, joilla on tarve kilpailuttaa lainat.” 

Vertaa lainat Etuan palvelussa!

Sanna

Etuan kautta löytynyt yhdistelylaina säästää Nikolle lähes 2000 € vuodessa 

Kolme eri lainaa rasittivat Pirkanmaalla asuvan Nikon, 43, arkea. Vuosia sitten otetuissa kulutusluotoissa oli korkeat lainakorot, eikä rahaa jäänyt tarpeeksi muuhun elämiseen. Niko päätti hakea yhdistelylainaa, jotta kertyneet lainat saisi järjestettyä yhdeksi lainaksi. Lainavertailuksi valikoitui Suomen pitkäaikaisin lainavertailupalvelu Etua. 

“Etua oli luotettavan oloinen ja tiesin sen olleen pitkään kuvioissa”, Niko perustelee valintaansa. 

Niko kilpailutti lainat Etuan avulla ja sai lopulta kolme eri lainatarjousta hakemastaan 30 000 € lainasummasta. Tarjousten välillä oli selkeitä eroja, sillä edullisin yhdistelylainatarjous tarjosi vuosisäästöjä jopa satoja euroja kalleinta enemmän. Niko tarttui parhaimpaan lainatarjoukseen ja sai välittömästi helpotusta rahatilanteeseensa laskeneiden lainakulujen muodossa.  

Nikon alkuperäiset lainakulut olivat 650 € kuussa. Etuan kautta löytyneen yhdistelylainan lainakulut ovat nykyään 500 € kuussa. Ja mikä parasta, Nikon lainan takaisinmaksuaika lyheni usealla vuodella. 

“Yhdistelylainan avulla korot, kulut ja laina-aika kohtaavat hyvin. Nyt rahaa jää enemmän säästöön kuukausittain”, Niko iloitsee. 

Yhdistä lainat Etuan avulla!

Niko

Etuan avulla löytynyt autolaina pelasti Saaran arjen

Satakunnasta kotoisin olevan Saaran, 50, arki hankaloitui, kun hänen autonsa hajosi. Kyseessä oli isomman luokan ongelma, sillä maalla asuvan Saaran lähin bussipysäkki oli 30 kilometrin päässä. Auton korjaaminen maksoi useamman tuhatta euroa ja rahoitus tähän tarvitsi saada nopeasti. Etua valikoitui lainavertailuiden joukosta kokemuksensa ja kotimaisuutensa ansiosta.

Lainalomakkeen täyttäminen ei vienyt paria minuuttia enempää ja Saara sai kilpailutettua toistakymmentä pankkia yhdellä ainoalla hakemuksella. “Halusin useammalta pankilta tarjouksen samalla kertaa. Hakemusten tekeminen yhteen pankkiin kerrallaan veisi valtavasti aikaa.”  

Etuan kilpailutuksen avulla Saara löysi hänelle sopivan lainatarjouksen miltei saman tien. “Päätös lainasta tuli nopeasti ja rahat olivat pian tilillä, vaikka oli itsenäisyyspäivä.” Saara mainitsee isoksi plussaksi myös selkeän viestinnän koko lainaprosessin ajan. 

Saaran kokemus Etuan lainavertailusta oli erittäin positiivinen.  

“Suosittelisin ehdottomasti Etuan palvelua, kun haluaa vertailla useamman pankin lainatarjoukset kerralla. Todella näppärä, säästi sekä aikaa että vaivaa.” 

Kilpailuta lainat Etuan avulla!

Saara

Timo löysi Etuan kautta unelmiensa auton rahoituksen pienellä korolla 

Lapista kotoisin oleva Timo ei ehtinyt tehdä tarjousta unelmien autostaan. Hän päätti kartoittaa, mistä saisi nopean rahoituksen, kun vastaava auto tulisi taas myyntiin. Samaan aikaan Timon silmiin osui lainavertailu Etuan mainos. Hänet yllätti, kuinka nopea ja helppokäyttöinen palvelu oli. 

“Etua on paljon nopeampi kuin tyypilliset pankit. Sain paremman tarjouksen kuin toivoinkaan”, kommentoi Timo tyytyväisenä. 

Etuan laaja kumppaniverkosto teki Timoon vaikutuksen. “Halusin useammalta lainanmyöntäjältä tarjouksen, myös pohjoismaiselta pankilta. Hienoa, että tarjolla ei ole vain kotimaisia pankkeja”. Timo löysi Etuan vertailun kautta pankin, jonka kautta sai myöhemmin yhdistettyä myös muut lainansa ja sitä kautta lisäsäästöjä arkeensa. 

Timo sai kaksi hyvää tarjousta lähettämällä hakemuksen Etuan lainavertailun kautta. “Laadukas valikoima kilpailutettavia pankkeja, laadukkaat tarjoukset. Koko prosessi toimi hienosti ja lainatarjouksen valinta oli lopulta helppo. Etuan palvelu ylitti odotukseni.” 

Etuan lainavertailu yllätti Timon erittäin positiivisesti. “Suosittelen lämpimästi niille, joilla on tarve vertailla lainat. Palvelu on todella nopea, ja pankkivalikoima kattava ja laaja.” 

Kilpailuta lainat Etuan avulla!

Timo

Tuula yllättyi Etuan palvelun helppoudesta – “Pääsin eroon hillittömistä koroista”

Lainojen yhdistäminen voi helpottaa arkea ja tuoda säästöä joka kuukausi. Tuula haki yhdistelylainaa Etuan kautta ja pääsi eroon korkeista koroista ja lainanhoitokuluista.

Tuula kiinnostui järjestelylainan hakemisesta luettuaan muiden käyttäjien positiivisia kokemuksia Etuasta. Kun luottokortti oli tapissa ja autolainakin painoi, Tuula halusi järjestellä taloutensa kerralla kuntoon ja haki yhdistelylainaa Etuan kautta.

Tuula kehuu erityisesti Etuan palvelun helppokäyttöisyyttä. Kaikki onnistui itsenäisesti netin kautta, kun hän haki 25 000 euron järjestelylainaa.

– Olin aivan hämmästynyt siitä, miten nopeasti prosessi eteni. Katsoin pankkitiliä muissa asioissa ja raha olikin jo tärähtänyt tilille, kertoo Tuula.

Lue lisää Tuulan kokemuksista hakea yhdistelylainaa tästä

Järjestelylainaa hakiessaan Tuula sai valita omaan talouteensa sopivan summan ja takaisinmaksuajan. Vertailua lainojen yhdistämisestä on helppo tehdä Etuan nettisivuilta löytyvän lainalaskurin avulla.

Lainojen yhdistämisestä syntyy lähes aina säästöä, kun lainat kilpailutetaan ja erillisten laskujen kulut katoavat. Yhtä lainaa on myös helpompi hallinnoida.

– Nyt minulla on yksi laina, eikä maksamaani summaan tule yllättäviä muutoksia. Samalla pääsin eroon hillittömistä koroista ja tilinhoitomaksuista, kertoo Tuula.

Yhdistä lainat Etuan avulla! 

Tuula

Hannu tarvitsi nopeasti rahaa muuttoon – löysi tarvitsemansa lainan Etuan avulla

Helsinkiläinen Hannu tarvitsi vaimonsa kanssa nopeasti lainaa kodin vaihdosta syntyviin muutto- ja sisustuskuluihin. Toiveena oli edullinen laina muun muassa muuttofirman laskuja varten.

– Pitkän työuran jälkeen omat paikat alkavat olla jo siinä kunnossa, etten enää jaksa enkä viitsi roudata tavaroita itse, kertoo Hannu.

Ennen lainapäätöstä Hannu lähetti verkossa hakemuksen muutamiin eri palveluihin. Paras 3000 euron tarjous löytyi Etuan kotimaisen lainavertailupalvelun kautta.

Edullinen laina oli helppo ja nopea ratkaisu rahan tarpeeseen. -Muuttokulujen jälkeen rahaa jäi vielä uuden kodin välttämättömiä hankintoja varten, kertoo Hannu.

Hannun mielestä Etuan palvelun käyttäminen oli helppoa.  – Minulla ei ole mitään pahaa sanottavaa palvelusta. Äkkitilanteessa Etua on helppo ja kohtuuhintainen keino hakea lainaa, Hannu toteaa.

Lue lisää Hannun kokemuksista hakea muutto- ja sisustuslainaa Etuasta tästä.

Hannu

Yhdistelylaina auttoi velkakertymään

Niinalla, 26-vuotiaalla keskisuomalaisella luokanopettajalla, oli useita lainoja. Opettajaksi valmistumisen jälkeen luottokorttivelkaa ja osamaksusopimuksia oli kertynyt yhteensä 10 000 euroa muun muassa uuden asunnon remontoimisesta ja sisustamisesta.

– Pystyin kyllä hoitamaan lainojen takaisinmaksun, mutta useat lainat ja niiden eräpäivät ahdistivat, kertoo Niina.

Niina huomasi Etuan mainoksen netissä ja päätti kokeilla lainojen yhdistämistä. Lainahakemus oli nopea ja helppo tehdä ja lainapäätös tuli saman tien. Niina sai useita lainojen yhdistämistarjouksia, joista hän valitsi itselleen edullisimman.

Lainojen yhdistämisellä Niina pienensi lainoista maksamiaan korkoja ja kuukausieriä. Aiemmin Niina lyhensi lainoja 600 euroja kuukaudessa. Lainojen yhdistämisen jälkeen hän maksaa lainaa takaisin 216 euroa kuukaudessa 5 vuoden takaisinmaksuajalla. Kuukaudessa säästöjä Ninalle kertyy 384 euroa.

– Koko lainaprosessi oli todella selkeä ja nopea, summaa Niina lainojensa yhdistämiskokemusta Etua.fi palvelussa.

Lue lisää Niinan kokemuksista Etua.fi:stä ja lainojen yhdistämisestä

Niina

Yhdistelylaina laski lainakuluja ja mahdollisti isommat kuukausisäästöt

Christer on vantaalainen kahden lapsen isä. Christerillä oli useita pienempiä lainoja eri yrityksiltä, joiden tilalle hän alkoi etsiä edullisempaa ratkaisua. Christer löysi Etuan yhdistelylainapalvelun netistä ja päätti täyttää lainahakemuksen.

– Kilpailutusprosessi hoitui todella nopeasti. Syötin tiedot, eikä mennyt montaa minuuttia, kun lainatarjouksia alkoi tulla monesta eri paikasta, Christer muistelee.

Hän vertaili eri pankeilta tulleita tarjouksia ja valitsi itselleen sopivimman yhdistelylainan.

– Koin prosessin luotettavaksi sekä ennen kaikkea hyvin nopeaksi, Christer kuvailee.

Yhdistelylainan avulla lainanhoitokulut ovat nyt pienemmät ja Christer on saanut aikaisempaa enemmän rahaa säästöön joka kuukausi.

Lue lisää Christerin kokemuksista Etua.fi:stä ja lainojen yhdistämisestä

Christer

Yhdistelylaina maksujen helpottamiseksi

Päivi, 44 vuotta, on espoolainen lastentarhanopettaja. Vuosien varrella hänelle oli kertynyt kulutusluottoja sekä velkaa kahdesta luottokortista yhteensä 12 000 euron verran. Lainojen kuukausierien maksaminen söi suuren osan Päivin kuukausittaisesta budjetista, ja jatkuvat eräpäivät ahdistivat.

Ystävältään Päivi kuuli Etua.fi:n tarjoamasta lainojen yhdistelypalvelusta. Päivi haki Etua.fi-palvelun kautta yhdistelylainan, jolla sai yhdistettyä kaikki aikaisemmat kulutusluottonsa yhdeksi suureksi lainaksi 10 vuoden maksuajalla. Samalla hän maksoi pois kaikki luottokorttivelat.

Nyt Päivi maksaa lainoistaan 250 euroa kuukaudessa aikaisemman lähes 500 euron sijasta. Päivillä jää siis kuukausittain säästöön 250 euroa enemmän.

– Lainojen yhdistely auttoi minua tasapainottamaan talouteni. Menoja on myös helpompi seurata, kun lyhennän vain yhtä lainaa. Nyt tavoitteenani on luoda säästyneillä hoitokuluilla itselleni puskurirahasto, jotta jatkossa voisin rahoittaa yllättävät menot omilla säästöilläni, Päivi kertoo.

Lue lisää Päivin kokemuksista Etua.fi:stä ja lainojen yhdistämisestä

Päivi

Kilpailuttamalla lainanantajat rahaa pystyy säästämään huomattavasti

Turkulainen Uli oli ottanut useita pienempiä lainoja asunnon remonttia ja erilaisia hankintoja varten. Pienten lainojen kulut olivat kuitenkin huomattavan kalliit, ja Uli alkoi etsiä parempaa ratkaisua.

Netin avulla Uli löysi Etua.fi-lainapalvelun ja päätti kokeilla, löytyisikö sen avulla hänen tilanteeseensa sopiva laina.

– Etuan kautta eri lainanantajia pystyy kilpailuttamaan. Palvelun avulla voin helposti vertailla esimerkiksi korkoja ja laina-aikoja. Nämä ovat asioita, joita kannattaa pohtia ennen lainanottoa, Uli toteaa.

Hän tutustui saamiinsa lainatarjouksiin ja vertaili kustannuksia nykyisiin pienempiin lainoihin.

– Sain heidän kauttaan hyvän lainatarjouksen, jolla pystyin maksamaan aiemmat kalliit lainat pois ja säästin muutaman satasen. Väitän, että kilpailuttamalla lainanantajat rahaa pystyy säästämään huomattavasti, hän jatkaa.

Lue lisää Ulin kokemuksista Etua.fi:stä ja lainojen yhdistämisestä

Uli

Lainan avulla Hannu on päässyt jaloilleen uudessa elämäntilanteessa

Hannu, 51-vuotias oululainen myyntipäällikkö, on juuri eronnut 25 vuoden avioliitostaan. Iso omakotitalo esikaupunkialueella jäi erossa vaimolle, ja eroprosessi vei suuren osan vuosien aikana kertyneistä säästöistä. Hannu on vastikään muuttanut vuokrakaksioon Oulun keskustassa.

Hannu haki Etua.fi-lainapalvelun kautta 4 000 euron lainan ostaakseen uuteen asuntoonsa kalusteita ja kodinkoneita. Hän sai sähköpostiinsa saman päivän aikana kolme eri lainatarjousta, joista valitsi itselleen sopivimman.

– Minulla ei ollut aikaisempaa kokemusta vakuudettomista lainoista. Yritin aluksi hakea tietoa eri pankkien ja rahoitusyhtiöiden sivuilta, mutta tämä oli vaivalloista ja hidasta. Etua.fi-lainapalvelun avulla sain helposti ja nopeasti erilaisia vaihtoehtoja, joita vertailin ennen lainan nostamista. Asiakaspalvelu vastasi ripeästi muutamaan minua askarruttaneeseen kysymykseen, Hannu kertoo.

Lainan avulla Hannu on päässyt jaloilleen uudessa elämäntilanteessa ja odottaa nyt tulevaisuutta luottavaisin mielin.

Hannu

Marko, 39 vuotta, on kolmen lapsen isä Lahdesta. Hän haki yhdessä puolisonsa Virpin kanssa 2 000 euron lainan perheensä hiihtolomamatkaa varten. Vaikka matkaa varten oli säästetty jo jonkin aikaa, pääsivät kustannukset kuitenkin yllättämään. Etua.fi-lainapalvelun kautta Marko sai sähköpostiinsa lainatarjoukset neljältä eri lainantarjoajalta, ja muutaman päivän sisällä rahat olivat tilillä.

– Palvelun nopeus oli yllätys, Marko kiittelee.

Marko

Marika, 29 vuotta, työskentelee kampaajana Helsingissä. Viime keväänä Marika ajautui ottamaan pikavippejä 2 000 euron edestä neljästä eri luottoyhtiöstä rahoittaakseen Indonesian-matkansa. Puolen vuoden jälkeen Marika havahtui tilanteeseensa ja päätti hankkiutua eroon kalliista pikkulainoistaan.

Marika haki Etua.fi-lainapalvelun kautta yhdistelylainan kahden vuoden maksuajalla. Marika pääsee näin eroon pikavipeistä kahden vuoden sisällä, mutta kohtuulliset kuukausierät mahdollistavat samalla normaalin elämän jatkumisen. Pikavippikierteeseen hän ei aio enää palata.

– Ennen pyrin ylläpitämään samaa elintasoa kuin melkein tuplasti paremmin tienaavat ystäväni. Nyt olen ymmärtänyt, että ainoa pitkällä aikavälillä toimiva ratkaisu on elää omien tulojen mukaan ilman pikaratkaisuina toimivia vippejä, Marika toteaa.

Marika

Juhalle, 39-vuotiaalle kuopiolaiselle kuljetusalan työntekijälle, oli kertynyt luottokorttivelkoja ja osamaksuja auton korjauksesta, remonttitarvikkeista ja kotiin tehdyistä hankinnoista. Juha haki Etua.fi-lainapalvelun avulla 15 000 euron yhdistelylainaa.

Lainahakemuksen täyttäminen oli Juhan mielestä helppoa. Hakemuksen lähettämisen jälkeen Juha sai nopeasti monta lainatarjousta eri pankeilta. Lainojen vertailu oli vaivatonta Etuan lainatarjousnäkymässä, missä lainatarjoukset on järjestetty todellisen vuosikoron mukaiseen järjestykseen, niin että edullisin laina on ensimmäisenä.

Etua kautta yhdistelylainan hakeminen oli selkeää ja yksinkertaista, kuvaa Juha kokemuksiaan Etuan lainavertailupalvelun käytöstä. Nyt Juha on tyytyväinen, koska jatkossa häneltä kuluu vähemmän rahaa lainakuluihin ja yhden lainan takaisinmaksu on helpompaa.

Lue lisää Juhan kokemuksista lainapalvelustamme ja lainojen yhdistämisestä täältä.

Juha

Jarna on lasten ja nuorten parissa työskentelevä, helsinkiläinen kahden lapsen äiti. Jarnan tyttären aloittaessa lukio-opinnot syksyllä 2019, havahtui Jarna tilanteeseen, että talouden kokonaismenot olivat noususuuntaiset. Hänen oli aika ottaa tarkasteluun perheen raha-asiat kokonaisuudessaan ja pohtia miten talouden menoissa olisi mahdollista säästää. Jarnalla oli erilaisiin kodin hankintoihin otettu oman pankin käyttölaina sekä toisesta rahoitusyhtiöstä otettu luottokorttilaina. Kaikkiaan hänellä oli velkaa noin 5 000 euroa.

– En ollut pulassa talouteni kanssa, mutta oivalsin, että järkevintä olisi maksaa lainaa ja kuluja vain yhdelle luotonantajalle”, kertoo Jarna.

Jarna selvitti lainojen yhdistelymahdollisuutta Googlen avulla ja löysi sieltä Etua.fin. Tutustuttuaan palvelun sivuihin, Jarna laittoi hakemuksen yhdistelylainasta eteenpäin. Lähetettyään hakemuksen ei kulunut kuin minuutteja, kun ensimmäiset lainatarjoukset tulivat jo sähköpostiin. Tunnissa hän oli jo hyväksynyt itselleen sopivimman lainatarjouksen.

Kokonaisuudessaan lainan kilpailutus oli prosessina helppo ja nopea. Jarna on erittäin tyytyväinen lopputulokseen:

– Nyt olen yksinkertaistanut talouteni ja oloni on todella vapautunut ja onnellinen. Kuukausittainen lyhennys on 1/3 entisestä ja säästän kolmelle vuodelle laskettuna lainojen hoitokuluissa yhteensä noin 500 euroa.

Jarnan mielestä palvelu niin Etua.fissä kuin rahoitusyhtiössäkin oli erinomaista ja kommunikointi molempien toimijoiden kanssa oli mutkatonta ja läsnä olevaa.

Lue lisää Jarnan kokemuksista Etua.fi:stä ja lainojen yhdistämisestä

Jarna

Löydä edullinen kulutusluotto vertailusta

Hakemuksen täyttäminen vie vain 2-3 minuuttia. Kilpailutamme puolestasi yli 20 eri lainantarjoajaa ja
saat henkilökohtaiset lainatarjouksesi muutamassa minuutissa.

Kilpailuta lainat

Asuntolainan kilpailutuskokemuksia Etua.fissä

Timo, 38 v., osti puolisonsa kanssa omakotitalon ja kilpailutti asuntolainan Etua.fi-palvelun avulla. ”Olin kuullut, että lainoja kilpailuttamalla voisimme saavuttaa merkittäviäkin säästöjä. Itseäni kiinnosti taloudellisen säästön lisäksi myös ajan ja vaivan säästö”, kertoo Timo.

Etuan sivulla olevan asuntolainahakemuksen täyttäminen oli Timon mukaan helppoa eikä siinä mennyt kauaa aikaa. Hakemuslomakkeen kysymykset olivat selkeitä eikä mitään lisäselvityksiä tarvittu. Hakemuksen jätettyään Timo yllättyi positiivisesti siitä, miten nopeasti pankit vastasivat heidän hakemukseensa. ”Lopulliseen pankin valintaan meillä kului aikaa noin kaksi viikkoa hakemuksesta ja valitsimme pankin edullisimman koron perusteella”.

Timo on erityisen tyytyväinen Etuan palvelun toimivuuteen ja koko prosessin lopputulokseen. ”Jos joskus vielä tarvitsen uutta asuntolainaa, tai haluan kilpailuttaa nykyisen asuntolainani, tulen varmasti käyttämään silloinkin Eua.fi -palvelua. Kokemus ja fiilis jälkikäteen ovat niin hyvät”, toteaa Timo.

Lue lisää Timon kokemuksista lainapalvelustamme ja asuntolainan kilpailuttamisesta tästä.

Timo

Erik, 37 v., etsi uutta asuntoa Helsingistä ja sopiva kohde tuli vastaan jo muutaman näytön jälkeen. Vanhasta asunnosta oli kaupat jo sovittuna, ja lainatarjouskin omasta pankista saatuna.

Erik päätti kuitenkin asunnon etsinnän lomassa kilpailuttaa myös lainatarjoukset. ”Täytin yhtenä arki-iltana Etuan asuntolainahakemukseen perustiedot tuloista, työsuhteesta ja millaista lainaa olin hakemassa. Hakemuksen täyttämiseen meni ehkä kymmenen minuuttia”, Erik kertoo.

Jo seuraavana päivänä Erik sai kolmesta pankista yhteydenoton. Varsinaiset lainaneuvottelut hän kävi pankkien kanssa puhelimitse. Viikon sisällä Erik oli saanut kolmelta pankilta tarjouksen, joka selvästi alitti vanhaan asuntoon lainan myöntäneen pankin tarjouksen.

”Asuntolainan kilpailutus toimi helposti ja oli ehdottomasti käytetyn ajan arvoista. Perinteiseen asuntolainan kilpailutukseen verrattuna Etuan palvelu helpotti prosessia siinä, että yksi hakemus välittyy kerralla useammalle pankille”, Erik summaa kokemuksiaan Etua.fi-palvelun käytöstä.

Erik

Kilpailuta asuntolainasi ilmaiseksi

Hakemuksen täyttäminen vie vain 2-3 minuuttia. Kilpailutamme puolestasi lainantarjoajat ja
saat henkilökohtaiset lainatarjouksesi muutamassa minuutissa.

Kilpailuta lainat

Copyright © 2024 Etua.fi