Lainaa

  • Ilmainen
  • Et sitoudu mihinkään
  • Saat lainapäätöksen heti
Lainan määrä 10 000 €
Vähennä Lisää
Laina-aika 10 vuotta
Vähennä Lisää
Arvioitu kuukausierä -

Esimerkki: nimelliskorko 6,99 % ja todellinen vuosikorko 7,9 %, kun lainan määrä on 15 000 euroa, laina-aika on 10 vuotta (sis. avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5 €/kk). Laina-aika 1-18 vuotta. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,68% - 20% ja vuosittaiset muut kustannukset välillä 0 - 150€. Tarkat tiedot esitetään lainatarjouksessa.

Lainaa voi hakea nopeasti netistä

Tarvitsetko lainaa esimerkiksi kodin remonttiin, auton hankintaan tai nykyisten lainojen yhdistämiseen? Netissä lainahakemuksen täyttäminen on nopeaa ja yksinkertaista, joten voit tehdä hakemuksen missä ja milloin tahansa!

Uutta lainaa hakiessa kannattaa aina kilpailuttaa laina ja pyytää tarjouksia useammalta pankilta ja lainantarjoajalta, jotta löydät sinulle sopivimman ja edullisimman vaihtoehdon. Ethän vaikkapa asuntoa tai autoa ostaessasi tyytyisi ensimmäiseen vaihtoehtoon näkemättä muuta tarjontaa, joten miksi ottaisit ensimmäisen tarjotun lainan selvittämättä parasta mahdollista vaihtoehtoa.

Lainat kilpailutetaan helposti

Etuan kautta lainojen kilpailutus on vaivatonta, ja täyttämällä Etuan lainahakemuksen varmistat sinulle parhaan lainaratkaisun aina helposti ja turvallisesti.

Voit hakea lainaa Etuan lainahakemuksella, jos

  • olet vähintään 20-vuotias
  • asut vakituisesti Suomessa
  • ansaitset vähintään 850 euroa kuukaudessa ennen veroja ja
  • olet hoitanut raha-asiasi moitteettomasti ilman maksuhäiriömerkintöjä.

Hakemukseen tarvitsee täyttää yhteystietojen lisäksi vain perustiedot tuloista, työtilanteesta ja mahdollisista muista lainoista. Hakemuksen täyttäminen on aina ilmaista eikä se sido sinua mihinkään.

Lainaa edullisesti ilman vakuuksia

Vakuudetonta lainaa voi hakea Etuan kautta vähintään 500 euroa ja enintään 60 000 euroa. Yli 40 000 euron lainoihin tarvitaan kuitenkin rinnakkaishakija. Lainantarjoajat arvioivat esimerkiksi tulojen perusteella, kuinka suurta lainasummaa he hakijalle tarjoavat.

Lainalaskurin avulla voit helposti selvittää, millaisella kuukausierällä toivomaasi lainasummaa tulee lyhentää. Voit vertailla lainan määrän ja laina-ajan vaikutusta kuukausierään, jotta löydät omaan budjettiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Omien tulojen ja menojen rehellinen arviointi kannattaa, jotta rahaa jää lainan lyhennyksen jälkeen varmasti myös muihin menoihin.

Jopa 20 lainatarjousta 10 minuutissa

Etualla on Suomen laajin kumppaniverkosto, joten yhdellä hakemuksella saat kätevästi lukuisia lainatarjouksia eri toimijoilta. Parhaimmillaan voit saada jopa 20 lainatarjousta ja nopeimmat saapuvat alle 10 minuutissa. Mitä enemmän sinulle on valinnanvaraa, sitä helpommin pystyt valitsemaan sinulle parhaan lainantarjoajan ja lainaehdoiltaan mieluisimman vaihtoehdon.

Lähettyäsi lainahakemuksen näet saapuvat lainatarjoukset helposti yhdelle sivulle koottuna. Pystyt nopeasti vertailemaan tarjouksia esimerkiksi tarjotun lainasumman, kuukausierän ja kokonaiskoron perusteella.

Siirtymällä eri lainantarjoajien sivuille löydät tarkemmat tiedot lainaehdoista, voit toimittaa liitteitä sekä hyväksyä lainatarjouksen. Laina maksetaan yleensä viimeistään seuraavana pankkipäivänä mahdollisten liitteiden toimittamisen jälkeen.

Lue täältä lisää palvelustamme sekä lainojen kilpailuttamisesta:

Lainasummat