Etua on vuonna 2008 perustettu Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys. Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys.
Asiakaspalvelu: 09 2316 3611 | arkisin klo 9–16 | asiakaspalvelu@etua.fi

Yli 20 pankin ja rahoitusyhtiön kumppani

Etua.fi tekee yhteistyötä luotettavien ja osaavien pankki- ja rahoitusalan yritysten kanssa. Näin varmistamme, että asiakkaamme saavat juuri heidän tarpeisiinsa sopivia lainatarjouksia. Tavoitteenamme on tarjota Suomen parasta ja kattavinta pankki- ja rahoitusalan palvelua. Kehitämme palveluamme jatkuvasti, ja samalla yhteistyökumppaniverkostomme kasvaa. Laaja kumppaniverkostomme mahdollistaa tehokkaan palvelun, joka helpottaa kulutusluottojen ja asuntolainojen vertailua ja kilpailutusta.

Tällä hetkellä Etua.fi:n yhteistyökumppanit ovat:

Aktia logo

Aktia

Aktia-konserni tarjoaa asiakkailleen yksilöllisiä ratkaisuja laajasta pankki-, varainhoito-, vakuutus- ja kiinteistönvälityspalvelujen valikoimastaan. Yriksen toiminta-alueeseen kuuluvat Suomen rannikko, pääkaupunkiseutu ja sisämaan kasvukeskukset. Aktia-konsernin noin 380 000 asiakkaan palvelusta vastaavat noin 40 omaa konttoria.

avida logo

Avida Finans

Avida Finans AB on Ruotsin finanssivalvonnan alaisena toimiva luottomarkkinayhtiö, joka myöntää kulutusluottoja yksityishenkilöille. Yrityksellä on noin 100 työntekijää Ruotsissa, Suomessa ja Norjassa.

Bank Norwegian

Bank Norwegian perustettiin vuonna 2007 Oslossa, ja vuonna 2015 pankki aloitti toimintansa Suomessa.Bank Norwegian on laajentanut toimintaansa myös muissa Pohjoismaissa sekä Euroopassa, Saksan ja Espanjan markkinoiden lanseerauksen myötä vuoden 2021 aikana.Tällä hetkellä pankilla on yli 1,7 miljoonaa asiakasta Euroopassa.

Big Bank

Bigbank on eurooppalainen pankki, joka on erikoistunut kulutusluottoihin. Tästä syystä se on perinteisiä luottolaitoksia nopeampi ja joustavampi: digitaaliset palvelut ovat aina käytössäsi, ajasta tai paikasta riippumatta. Laina siirretään tilillesi samana pankkipäivänä, kun olet allekirjoittanut lainasopimuksen ja toimittanut todistuksen ilmoittamistasi tuloista.

Bluestep

Bluestep on ratkaisukeskeinen pankki sekä markkinajohtaja Pohjoismaissa omassa segmentissään. Bluestepillä käsitellään jokainen hakemus yksilöllisesti. Yksilöllisyys mahdollistaa lainan myöntämisen myös sellaisille, jotka eivät ole muualta saaneet lainaa, esimerkiksi freelancereille, yksityisyrittäjille ja muille epätyypillisissä työsuhteissa oleville.

Brocc

Brocc tarjoaa laina-, talletus- ja vakuutuspalveluita Suomessa ja Ruotsissa. Brocc Finance AB:n valvova viranomainen on Ruotsin Finanssivalvonta. Broccin pääkonttori sijaitsee Tukholmassa ja sivuliike Helsingissä.

Capital Box

CapitalBox tarjoaa yrityksille lainaa liiketoiminnan kehittämiseen ja erilaisiin kuluihin. Asiakkaisiin kuuluu sekä uudempia yrityksiä että vakiintuneita keskisuuria ja suuria yrityksiä ympäri Suomen. CapitalBox toimi aiemmin nimellä Ferratum Business. Se on osa Multitudea, Euroopan johtavaa rahoitusyhtiötä.

collector bank logo

Collector Bank

Pankki on perustettu vuonna 1999, ja se tarjoaa kustannustehokkaita ja innovatiivisia rahoitusratkaisuja henkilö- ja yritysasiakkaille. Pankki toimii Helsingissä, Göteborgissa, Tukholmassa ja Oslossa ja työllistää yli 400 työntekijää.

credigo logo

Credigo

Yritys on tarjonnut Pohjoismaissa erilaisia rahoitustuotteita jo vuodesta 2006. Suomessa yritys tarjoaa selkeitä lainatuotteita, kuten pikalainoja lyhytaikaiseen rahoitustarpeeseen ilman yllättäviä lisäkuluja.

Instabank

Instabank on Norjan finanssivalvonnan alaisena toimiva pankki, joka tarjoaa räätälöityjä laina- ja säästämispalveluja.

kaarna logo

Kaarna laina

Kaarna laina – lainaa vaivattomasti & luotettavasti suomalaiselta toimijalta, joka on osa vakavaraista Pohjoismaissa ja globaalisti toimivaa rahoitusyhtiötä. Lainaa kaikkiin tarpeisiisi – henkilökohtaisesti hinnoiteltuna.

Koin Capital Oy

Koin Capital on yksityinen suomalainen riippumaton rahoitusyhtiö. Se tarjoaa joustavan keinon täyttää tilapäinen kassavaje yrityslainalla. Menettely on helppo ja nopea: kaikki tapahtuu verkossa.

Morrow Bank

Morrow Bank on uuden sukupolven online-pankki Norjasta, ja sen erikoisalaa ovat kulutusluotot. Pankki tarjoaa ratkaisuja monenlaisiin elämäntilanteisiin edullisin ehdoin.

Alisa Pankki Oyj

Alisa Pankki Oyj on suomalainen sujuvamman arjen digitaalinen pankki. Alisa Pankki Oyj:n osakkeet on listattu Nasdaq Helsingin päälistalla (ALISA) ja sillä on Finanssivalvonnan myöntämä toimilupa.

Lea bank

Lea bank

Yritys on tarjonnut Pohjoismaissa Lea bank toimii Norjassa ja Suomessa. Lea bank on Norjan finanssivalvonnan alaisena toimiva pankki.

Nordax

Nordax on pohjoismainen pankki, joka toimii Ruotsissa, Norjassa, Suomessa, Tanskassa ja Saksassa. Pankki tarjoaa kilpailukykyisiä kulutusluottoja ja säästötilejä noin 120 000 asiakkaalle.

OPR-Vakuus

OPR-Vakuus Oy on vuonna 2005 perustettu suomalaisomisteinen rahoitusyhtiö, joka tarjoaa monipuolisia kuluttaja- ja yritysluottopalveluita. Yhtiö on reilun kymmenvuotisen elinkaarensa aikana toteuttanut yli miljoona erilaista lainaratkaisua yli 500 000 asiakkaalle.

qred logo

Qred

Qred on pohjoismainen yritysrahoituskonserni. Emoyhtiö Qred Företagslån AB on Ruotsin Finanssivalvontaan 2014 rekisteröity yritys. Suomessa Qred on myöntänyt yrityslainoja PK-yritysten tarpeisiin vuodesta 2015.

Resurs Bank

Resurs Bank on osa Resurs-konsernia, joka toimii Suomen lisäksi Norjassa, Tanskassa ja Ruotsissa, jossa sijaitsee pääkonttori. Suomessa toiminta alkoi vuonna 2002, ja Resurs Bankilla on Suomessa yli 100 000 kuluttaja-asiakasta.

Svea Bank AB (publ), filial i Finland

Svea on moderni pohjoismainen pankki, joka on tarjonnut asiakkailleen enemmän mahdollisuuksia vuodesta 1981 lähtien. Suomessa Svea aloitti toimintansa vuonna 2002. Svea tarjoaa vakuudettomia ja asuntovakuudellisia kulutusluottoja, asuntolainaa sekä järjestelylainaa. Yrityksille Svea tarjoaa rahoitus- ja maksupalvelujen ohella hallinnollisia palveluja.

Säästöpankki

Säästöpankkiryhmä on ollut osa suomalaista yhteiskuntaa jo vuodesta 1823. Säästöpankeilla on yhteensä lähes puoli miljoonaa asiakasta ja noin 130 konttoria ympäri maata. Ryhmässä työskentelee lähes 1 300 henkilöä.

Tact Finance

Saldo on osa suomalaista Tact Finance Oyj:tä, joka tarjoaa kulutusluottoja suomalaisen arjen hankintoihin. Yritys on rahoitusalan pioneereja ja on toiminut Suomessa jo vuodesta 2006.

TF Bank

TF Bank AB, Suomen sivuliike. Pankki on toiminut vuodesta 1987 alkaen Ruotsissa, ja Suomessa toiminta alkoi vuonna 1999. Pankki tarjoaa kulutusluottoa läpinäkyvällä hinnoittelulla sekä säästötiliä kilpailukykyisellä korolla.

Yritysluotto logo

Yritysluotto.fi

Yritysluotto.fi-palvelun tarjoaa OPR-Yritysrahoitus Oy, joka on suomalaisen OPR-Finance Oy:n tytäryhtiö. OPR-Finance Oy on vuodesta 2005 toiminut rahoitusyhtiö, joka palvelee viidessä EU-maassa.hallinnollisia palveluja.

Löydä edullinen kulutusluotto vertailusta

Hakemuksen täyttäminen vie vain 2-3 minuuttia. Kilpailutamme puolestasi yli 20 eri lainantarjoajaa ja
saat henkilökohtaiset lainatarjouksesi muutamassa minuutissa.

Kilpailuta asuntolaina Kilpailuta kulutusluotto

Copyright © 2023 Etua.fi