Etua on vuonna 2008 perustettu Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys. Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys.
Asiakaspalvelu: 010 665 5800 | arkisin klo 10–15 | asiakaspalvelu@etua.fi

Yli 20 pankin ja rahoitusyhtiön kumppani

Etua.fi tekee yhteistyötä luotettavien ja osaavien pankki- ja rahoitusalan yritysten kanssa. Näin varmistamme, että asiakkaamme saavat juuri heidän tarpeisiinsa sopivia lainatarjouksia. Tavoitteenamme on tarjota Suomen parasta ja kattavinta pankki- ja rahoitusalan palvelua. Kehitämme palveluamme jatkuvasti, ja samalla yhteistyökumppaniverkostomme kasvaa. Laaja kumppaniverkostomme mahdollistaa tehokkaan palvelun, joka helpottaa kulutusluottojen ja asuntolainojen vertailua ja kilpailutusta.

Tällä hetkellä Etua.fi:n yhteistyökumppanit ovat:

Aktia logo

Aktia

Aktia-konserni tarjoaa asiakkailleen yksilöllisiä ratkaisuja laajasta pankki-, varainhoito-, vakuutus- ja kiinteistönvälityspalvelujen valikoimastaan. Yrityksen toiminta-alueeseen kuuluvat Suomen rannikko, pääkaupunkiseutu ja sisämaan kasvukeskukset. Aktia-konsernin noin 380 000 asiakkaan palvelusta vastaavat noin 40 omaa konttoria.

Alisa Pankki Oyj

Alisa Pankki Oyj on suomalainen sujuvamman arjen digitaalinen pankki. Alisa Pankki Oyj:n osakkeet on listattu Nasdaq Helsingin päälistalla (ALISA) ja sillä on Finanssivalvonnan myöntämä toimilupa.

avida logo

Avida Finans

Avida Finans AB on Ruotsin ja Suomen finanssivalvonnan alaisena toimiva luottomarkkinayhtiö, joka myöntää kulutusluottoja yksityishenkilöille. Yrityksellä on noin 140 työntekijää Ruotsissa, Suomessa ja Norjassa.

Bank Norwegian

Bank Norwegian – a part of NOBA Bank Group tarjoaa joustavia ja käyttäjäystävällisiä rahoitustuotteita kuten luottokortteja, säästötilejä ja henkilökohtaisia lainoja.

Bank Norwegian on vakiinnuttanut asemansa Pohjoismaissa, Espanjassa ja Saksassa vuoden 2007 lanseerauksensa jälkeen ja sillä on yli 1,5 miljoonaa asiakasta. Koska se on ruotsalaisen NOBA-pankin norjalainen sivukonttori, se on Norjan ja Ruotsin finanssivalvonnan alaisuudessa.

Big Bank

Bigbank on eurooppalainen pankki, joka on erikoistunut kulutusluottoihin. Tästä syystä se on perinteisiä luottolaitoksia nopeampi ja joustavampi: digitaaliset palvelut ovat aina käytössäsi, ajasta tai paikasta riippumatta. Laina siirretään tilillesi samana pankkipäivänä, kun olet allekirjoittanut lainasopimuksen ja toimittanut todistuksen ilmoittamistasi tuloista.

Bondora

Vuonna 2008 perustettu Bondora haluaa auttaa kaikkia saamaan elämän haltuun sekä tarjota rahoituspalveluja silloin, kun perinteisemmät rahoituslaitokset eivät sitä tee. Bondoralla on jo yli 1 500 000 tyytyväistä asiakasta.

Brocc

Brocc tarjoaa laina-, talletus- ja vakuutuspalveluita Suomessa ja Ruotsissa. Brocc Finance AB:n valvova viranomainen on Ruotsin Finanssivalvonta. Broccin pääkonttori sijaitsee Tukholmassa ja sivuliike Helsingissä.

Capital Box

CapitalBox tarjoaa yrityksille lainaa liiketoiminnan kehittämiseen ja erilaisiin kuluihin. Asiakkaisiin kuuluu sekä uudempia yrityksiä että vakiintuneita keskisuuria ja suuria yrityksiä ympäri Suomen. CapitalBox toimi aiemmin nimellä Ferratum Business. Se on osa Multitudea, Euroopan johtavaa rahoitusyhtiötä.

Instabank

Instabank on Norjan finanssivalvonnan alaisena toimiva pankki, joka tarjoaa räätälöityjä laina- ja säästämispalveluja.

kaarna logo

Kaarna laina

Kaarna laina – lainaa vaivattomasti & luotettavasti suomalaiselta toimijalta, joka on osa vakavaraista Pohjoismaissa ja globaalisti toimivaa rahoitusyhtiötä. Lainaa kaikkiin tarpeisiisi – henkilökohtaisesti hinnoiteltuna.

Lea bank

Lea bank

Pohjoismaissa toimiva norjalainen Lea Bank tarjoaa henkilöasiakkaille edistyksellisiä lainaratkaisuja, jotka auttavat rahoittamaan suuria hankintoja ja arjen yllättäviä menoja.  Lea Bankin päätuote on vakuudettomat kulutusluotot, mutta Lea Bankilla onnistuu myös aiempien lainojen yhdistäminen.

Morrow Bank

Morrow Bank on uuden sukupolven online-pankki Norjasta ja sen erikoisalaa ovat kulutusluotot. Pankki tarjoaa ratkaisuja monenlaisiin elämäntilanteisiin edullisin ehdoin.

Nordax Bank

Nordax Bank, osa NOBA Bank Group AB (publ) -yritystä, on johtava asiantuntijapankki, jonka asiakaspalvelu on saanut monia kunniamainintoja läpi vuosien. Nordax Bank on erikoistunut henkilökohtaiseen luotonantoon ja he tarjoavat lainoja, jotka sopivat asiakkaan budjettiin. 

Northmill Bank

Northmill Bank on ruotsalainen pankki, jonka tavoite on kehittää helposti lähestyttäviä ja turvallisia rahoituspalveluita kuluttajille uuden teknologian ja innovaation kautta. Vuodesta 2006 lähtien yritys on auttanut yli 600 000 asiakasta Ruotsissa, Suomessa ja Norjassa.

Qred

Qred on pohjoismainen yritysrahoituskonserni. Emoyhtiö Qred Företagslån AB on Ruotsin Finanssivalvontaan 2014 rekisteröity yritys. Suomessa Qred on myöntänyt yrityslainoja PK-yritysten tarpeisiin vuodesta 2015.


Resurs Bank

Resurs Bank on osa Resurs-konsernia, joka toimii Suomen lisäksi Norjassa, Tanskassa ja Ruotsissa, jossa sijaitsee pääkonttori. Suomessa toiminta alkoi vuonna 2002 ja Resurs Bankilla on Suomessa yli 100 000 kuluttaja-asiakasta.

Saldo Bank

Saldo Bank on erikoistunut pankki, jolla on Euroopan keskuspankin toimilupa ja jota valvoo Liettuan keskuspankki. Saldo Bankissa työskenteli elokuussa 2023 yli 50 henkilöä. Suomessa toimii Saldo Bank UAB Suomen sivuliike, joka tarjoaa kuluttajille lainaratkaisuja ja määräaikaistalletuspalveluita.

Svea Bank AB (publ), filial i Finland

Svea on moderni pohjoismainen pankki, joka on tarjonnut asiakkailleen enemmän mahdollisuuksia vuodesta 1981 lähtien. Suomessa Svea aloitti toimintansa vuonna 2002. Svea tarjoaa vakuudettomia ja asuntovakuudellisia kulutusluottoja, asuntolainaa sekä järjestelylainaa. Yrityksille Svea tarjoaa rahoitus- ja maksupalvelujen ohella hallinnollisia palveluja.

Säästöpankki

Säästöpankkiryhmä on ollut osa suomalaista yhteiskuntaa jo vuodesta 1823. Säästöpankeilla on yhteensä lähes puoli miljoonaa asiakasta ja noin 130 konttoria ympäri maata. Ryhmässä työskentelee lähes 1 300 henkilöä.

TF Bank

TF Bank AB, Suomen sivuliike. Pankki on toiminut vuodesta 1987 alkaen Ruotsissa, ja Suomessa toiminta alkoi vuonna 1999. Pankki tarjoaa kulutusluottoa läpinäkyvällä hinnoittelulla sekä säästötiliä kilpailukykyisellä korolla.

Yritysluotto logo

Yritysluotto.fi

Yritysluotto.fi-palvelun tarjoaa OPR-Yritysrahoitus Oy, joka on suomalaisen OPR-Finance Oy:n tytäryhtiö. OPR-Finance Oy on vuodesta 2005 toiminut rahoitusyhtiö, joka palvelee viidessä EU-maassa.hallinnollisia palveluja.

Fundu


Fundu tarjoaa lainarahoitusta suomalaisille yrityksille 25 000 eurosta ylöspäin. He tekevät yhteistyötä useiden pankkien kanssa, ja merkittävinä omistajina ovat LähiTapiola sekä Säästöpankkiryhmä. Fundu tarjoaa joustavia rahoitusratkaisuja erilaisiin tarpeisiin, kuten käyttöpääomarahoitukseen ja investointeihin.

Lending House

Lending House tarjoaa nopeita ja joustavia yrityslainoja suomalaisille yrityksille. Niiden yleisin käyttötarkoitus on maksuvalmiuden vahvistaminen, investoinnit ja markkinointi. Lainasummat vaihtelevat 1 000 eurosta 100 000 euroon, ja maksuaika on joustava 3-12 kuukautta.

Löydä edullinen kulutusluotto vertailusta

Hakemuksen täyttäminen vie vain 2-3 minuuttia. Kilpailutamme puolestasi yli 20 eri lainantarjoajaa ja
saat henkilökohtaiset lainatarjouksesi muutamassa minuutissa.

Kilpailuta asuntolaina Kilpailuta kulutusluotto

Copyright © 2024 Etua.fi