Etua on vuonna 2008 perustettu Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys. Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys.
Asiakaspalvelu: 09 2316 3611 | arkisin klo 9–16 | asiakaspalvelu@etua.fi

Pienlaina nopeasti ja luotettavasti netistä

31.8.2021
Pienlaina nopeasti ja luotettavasti Etua.fi-lainapalvelun avulla.

Pienlainalla voi rahoittaa pieniä hankintoja tai menoja tilanteissa, joissa tarvitaan lainaa nopeasti. Pienlainan korot ovat usein luottokortteja ja osamaksuja alhaisempia, erityisesti jos kilpailuttaa pankit ennen lainan ottamista. Lue tästä lisää, mikä on pienlaina.

Mikä on pienlaina?

Pienlaina on vakuudeton kulutusluotto, jolla tyypillisesti rahoitetaan pienempiä, noin 500–2000 euron suuruisia hankintoja tai menoja. Pienlainan voi saada nopeasti netistä ilman vakuuksia.

Pienlainaa haetaan usein tilanteissa, joissa tarvitaan lainaa heti äkillisiin menoihin. Näitä tilanteita voivat olla esimerkiksi auton tai kodinkoneen rikkoutuminen, huonekalujen hankinta, uusien silmälasien osto, hammaslääkäri- tai muut terveydenhoitokulut.

Pienlainassa lainasummat ovat yleensä pieniä ja laina-ajat lyhyitä. Tavallisesti pienlaina maksetaan takaisin 1–5 vuodessa, mutta lainaa voi lyhentää alkuperäistä maksusuunnitelmaa nopeammin tai maksaa lainan kerralla pois. Korkoa maksetaan vain lainan käyttöajalta.

Pienlainan korot ja kulut

Pienlainaa voidaan kutsua myös pikalainaksi, koska lainan voi saada nopeasti käyttöönsä ja maksaa pikaisesti takaisin. Kyseessä ei kuitenkaan ole pikavippi, sillä pienlainan korot ja kulut ovat pikavippejä kohtuullisemmat.

Pikavipeissä ongelmana on erittäin korkeat korot, kun pienlainan korko on noin 5–20 %. Oman henkilökohtaisen pienlainan koron saa tietoonsa vain lainaa hakemalla, sillä korko määräytyy lainayhtiön luotonmyöntökriteereiden ja asiakkaan taloudellisen tilanteen perusteella.

Koska lainan ehdot määräytyvät asiakkaan takaisinmaksukyvyn perusteella, voi pienlaina olla luottokorttia ja osamaksua edullisempi tapa rahoittaa hankinta. Luottokorteissa ja osamaksuissa lainojen korot ovat yleensä kiinteät riippumatta siitä, mikä asiakkaan tilanne on.

vuotta
302 €
Arvioitu kuukausierä

Esimerkki: 15 000 € laina, nimelliskorko 6,99 %, todellinen vuosikorko 7,9 %, laina-aika on 10 vuotta (sis. avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk), tällöin lainan kokonaiskulut on 21 490,8 €. Tarjottava nimelliskorko vaihtele välillä 4,68%-20%, laina-aika 1-18 vuotta ja summa 500 – 60 000 €. Tarkat tiedot esitetään lainatarjouksessa.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

vuotta
Marginaali:
302 €
Arvioitu kuukausierä
(annuiteetti)

Asuntolainalaskurin laskelmat ovat suuntaa-antavia. Tarkan laskelman ja lainaehdot saat lainaneuvottelujen yhteydessä pankissa.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

kuukautta
302 €
Arvioitu kuukausierä

Lainalaskurin laskelmat ovat suuntaa-antavia, korko 15%. Tarkan laskelman ja lainaehdot saat lainatarjouksista.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

Edullisimman pienlainan löytää vertailemalla eri rahoitusyhtiöiden lainatarjouksia ja valitsemalla niistä itselleen parhaimman vaihtoehdon. Lainan ehtoja kannattaa vertailla todellisen vuosikoron mukaan, joka sisältää lainan koron lisäksi mahdolliset lainan avaus- ja tilinhoitomaksut.

Pienlaina nopeasti ja luotettavasti Etuan avulla

Voit löytää sinulle sopivimman pienlainan nopeasti ja luotettavasti hakemalla lainaa Etua.fi-lainavertailupalvelun avulla.

Etua kilpailuttaa lainan puolestasi yli 20 luotonmyöntäjän kesken. Täyttämällä lainahakemuksen Etuan nettisivuilla voit saada lainatarjouksia usealta eri luotonantajalta.

Lainapäätöksen saat heti ja lainatarjoukset muutamassa minuutissa hakemuksen lähettämisen jälkeen. Näet saamasi lainatarjoukset koottuna yhdelle sivulle, joten vertailu on helppoa ja nopeaa.

Lainasopimuksen allekirjoitus tapahtuu kätevästi verkkopankkitunnuksilla. Pienlainan nostaminen ei yleensä edellytä liitteiden toimittamista ja nopeimmillaan laina maksetaan tilille jo samana päivänä.

Etuan kautta lainan kilpailutus on täysin turvallista. Etuan tarkoin valitsemat yhteistyökumppanit noudattavat hyvää luotonantotapaa ja ovat viranomaisten valvonnan alaisia rahoitusyhtiöitä. Palvelumme on myös maksuton eikä sido mihinkään.

Kilpailuta pienlaina tästä

Lue myös: Lainan kilpailutus säästää selvää rahaa

Lue seuraavaksi


Tarvitseeko kulutusluottoon vakuuksia

Tarvitseeko kulutusluottoon vakuuksia?

26.9.2023

Mietitkö, tarvitaanko kulutusluottoa varten vakuuksia ja millaisia lainan vakuuksia pankit edellyttävät? Lue tästä. Kulutusluottoa on mahdollista saada vakuuksien kanssa tai ilman. Luoton hinta riippuu käytetyistä vakuuksista, joten on tärkeää ymmärtää lainan vakuuden merkitys […]


Lainan kuukausierän pienentäminen

Voiko lainan kuukausierää pienentää?

22.9.2023

Lue tästä, miten voit saada pienemmän kuukausierän nykyisiin lainoihisi ja saada enemmän rahaa käyttöösi joka kuukausi. Lainan noston yhteydessä pankin kanssa sovitaan lainan korosta, laina-ajasta ja kuukausittaisen lyhennyksen määrästä. Yllättävät tilanteet elämässä saattavat […]


Miten säästää rahaa

Miten säästää rahaa? 6 helppoa tapaa tehdä arjen säästöä

20.9.2023

Haluaisitko, että sinulle jäisi enemmän rahaa käteen joka kuukausi? Näillä helpoilla vinkeillä voit kerryttää säästöä joka kuukausi – kokeile heti! 1. Ole tarkkana ruokaostoksilla ja vältä hävikkiä Kotitalouksissa syntyy paljon ruokahävikkiä, mikä tarkoittaa, […]


Sopimusehdot päivittyvät: Uudet sopimusehdot 1.10.2023 alkaen »
Copyright © 2023 Etua.fi