Etua on vuonna 2008 perustettu Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys. Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys.
Asiakaspalvelu: 09 2316 3611 | arkisin klo 9–16 | asiakaspalvelu@etua.fi

Pienlaina nopeasti ja luotettavasti netistä

31.8.2021
Pienlaina nopeasti ja luotettavasti Etua.fi-lainapalvelun avulla.

Pienlainalla voi rahoittaa pieniä hankintoja tai menoja tilanteissa, joissa tarvitaan lainaa nopeasti. Pienlainan korot ovat usein luottokortteja ja osamaksuja alhaisempia, erityisesti jos kilpailuttaa pankit ennen lainan ottamista. Lue tästä lisää, mikä on pienlaina.

Mikä on pienlaina?

Pienlaina on vakuudeton kulutusluotto, jolla tyypillisesti rahoitetaan pienempiä, noin 500–2000 euron suuruisia hankintoja tai menoja. Pienlainan voi saada nopeasti netistä ilman vakuuksia.

Pienlainaa haetaan usein tilanteissa, joissa tarvitaan lainaa heti äkillisiin menoihin. Näitä tilanteita voivat olla esimerkiksi auton tai kodinkoneen rikkoutuminen, huonekalujen hankinta, uusien silmälasien osto, hammaslääkäri- tai muut terveydenhoitokulut.

Pienlainassa lainasummat ovat yleensä pieniä ja laina-ajat lyhyitä. Tavallisesti pienlaina maksetaan takaisin 1–5 vuodessa, mutta lainaa voi lyhentää alkuperäistä maksusuunnitelmaa nopeammin tai maksaa lainan kerralla pois. Korkoa maksetaan vain lainan käyttöajalta.

Pienlainan korot ja kulut

Pienlainaa voidaan kutsua myös pikalainaksi, koska lainan voi saada nopeasti käyttöönsä ja maksaa pikaisesti takaisin. Kyseessä ei kuitenkaan ole pikavippi, sillä pienlainan korot ja kulut ovat pikavippejä kohtuullisemmat.

Pikavipeissä ongelmana on erittäin korkeat korot, kun pienlainan korko on noin 5–20 %. Oman henkilökohtaisen pienlainan koron saa tietoonsa vain lainaa hakemalla, sillä korko määräytyy lainayhtiön luotonmyöntökriteereiden ja asiakkaan taloudellisen tilanteen perusteella.

Koska lainan ehdot määräytyvät asiakkaan takaisinmaksukyvyn perusteella, voi pienlaina olla luottokorttia ja osamaksua edullisempi tapa rahoittaa hankinta. Luottokorteissa ja osamaksuissa lainojen korot ovat yleensä kiinteät riippumatta siitä, mikä asiakkaan tilanne on.

vuotta
302 €
Arvioitu kuukausierä

Esimerkki: 15 000 € laina, nimelliskorko 6,99 %, todellinen vuosikorko 7,9 %, laina-aika on 10 vuotta (sis. avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk), tällöin lainan kokonaiskulut on 21 490,8 €. Tarjottava nimelliskorko vaihtele välillä 4,68%-20%, laina-aika 1-18 vuotta ja summa 500 – 60 000 €. Tarkat tiedot esitetään lainatarjouksessa.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

vuotta
Marginaali:
302 €
Arvioitu kuukausierä
(annuiteetti)

Asuntolainalaskurin laskelmat ovat suuntaa-antavia. Tarkan laskelman ja lainaehdot saat lainaneuvottelujen yhteydessä pankissa.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

kuukautta
302 €
Arvioitu kuukausierä

Lainalaskurin laskelmat ovat suuntaa-antavia, korko 15%. Tarkan laskelman ja lainaehdot saat lainatarjouksista.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

Edullisimman pienlainan löytää vertailemalla eri rahoitusyhtiöiden lainatarjouksia ja valitsemalla niistä itselleen parhaimman vaihtoehdon. Lainan ehtoja kannattaa vertailla todellisen vuosikoron mukaan, joka sisältää lainan koron lisäksi mahdolliset lainan avaus- ja tilinhoitomaksut.

Pienlaina nopeasti ja luotettavasti Etuan avulla

Voit löytää sinulle sopivimman pienlainan nopeasti ja luotettavasti hakemalla lainaa Etua.fi-lainavertailupalvelun avulla.

Etua kilpailuttaa lainan puolestasi yli 20 luotonmyöntäjän kesken. Täyttämällä lainahakemuksen Etuan nettisivuilla voit saada lainatarjouksia usealta eri luotonantajalta.

Lainapäätöksen saat heti ja lainatarjoukset muutamassa minuutissa hakemuksen lähettämisen jälkeen. Näet saamasi lainatarjoukset koottuna yhdelle sivulle, joten vertailu on helppoa ja nopeaa.

Lainasopimuksen allekirjoitus tapahtuu kätevästi verkkopankkitunnuksilla. Pienlainan nostaminen ei yleensä edellytä liitteiden toimittamista ja nopeimmillaan laina maksetaan tilille jo samana päivänä.

Etuan kautta lainan kilpailutus on täysin turvallista. Etuan tarkoin valitsemat yhteistyökumppanit noudattavat hyvää luotonantotapaa ja ovat viranomaisten valvonnan alaisia rahoitusyhtiöitä. Palvelumme on myös maksuton eikä sido mihinkään.

Kilpailuta pienlaina tästä

Lue myös: Lainan kilpailutus säästää selvää rahaa

Lue seuraavaksi


remonttien hinnat remontin rahoitus

Mitä remontti maksaa? Katso tästä suosituimpien remonttien hinnat

2.6.2023

Mitä Suomessa remontoidaan eniten ja paljonko remonttiin tulisi varata rahaa? Katso tästä yleisempien remonttien hinnat. Suosituimpia remontteja ovat erilaiset asuntojen sisäremontit, joista kylpyhuoneremontti on yleisin. Myös keittiöremontteja tehdään paljon. Kesällä tehdään enemmän ulkotöitä, […]


Veronpalautuspäivät 2021

Veronpalautuspäivät 2023

20.3.2023

Veronpalautukset maksetaan vuonna 2023 heinä-joulukuussa riippuen siitä, milloin oma verotus päättyy. Voit selvittää oman veronpalautuksen maksupäivän ja määrän verotuspäätöksestä tai OmaVero-palvelusta. Valtaosa henkilöasiakkaista saa veronpalautuksensa elo- tai syyskuussa. Verotuksen päättymiskuukausi Veronpalautuksen maksupäivä tilille […]


Edullinen muutto- ja sisustuslaina oli helppo ja nopea ratkaisu Hannun tarpeisiin. Lue lisää kokemuksista Etua.fi:stä tästä.

Hannu tarvitsi lainaa muuttoon ja sisustukseen – sai heti lainaa, jonka takaisinmaksu on helppoa

30.1.2023

Helsinkiläinen Hannu tarvitsi nopeasti muutto- ja sisustuslainaa. Hannu löysi Etuan kautta parhaan lainatarjouksen vertaillessaan kulutusluottoja. Edullinen kulutusluotto oli helppo ja nopea ratkaisu rahan tarpeeseen. Arki on täynnä tilanteita, joissa tarvitaan yhtäkkiä ylimääräistä rahaa […]


Copyright © 2023 Etua.fi