Etua on vuonna 2008 perustettu Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys. Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys.
Asiakaspalvelu: 010 665 5800 | arkisin klo 10–15 | asiakaspalvelu@etua.fi

Yrityslainojen yhdistäminen – yhdistä yrityslainasi ja säästä lainakuluissa

20.5.2022
Yrityslainojen yhdistäminen on palvelu, missä yhdistetään useampi yrityslaina ja osamaksu yhdeksi suuremmaksi lainaksi. Yrityslainojen yhdistämisellä yritys säästää lainanhoitokustannuksia ja pienentää kuukausimenoja.

Yrityslainojen yhdistämisen avulla yrityksesi voi säästää lainakuluissa merkittävän summan. Lue lisää tästä.

Yrityslainojen yhdistäminen on palvelu, missä yhdistetään useampi yrityslaina ja osamaksu yhdeksi suuremmaksi lainaksi. Yrityslainojen yhdistämisellä yrityksesi säästää lainanhoitokustannuksia ja pienentää kuukausimenoja.

Yrityslainojen yhdistäminen onnistuu parhaiten Etuan avulla. Etuan kattava kumppaniverkosto ja nopea lainahakemuksen käsittely takaavat, että saat yrityksellesi parhaan yhdistelylainaratkaisun. Voit yhdistää yrityslainoja aina 100 000 euroon saakka.

Yrityslainojen yhdistäminen – yhdistelylaina yritykselle säästää rahaa ja aikaa

Yrityslainojen yhdistämisessä yritys ottaa yhden edullisemman yrityslainan, jolla maksaa pois useat pienemmät yrityslainat, osamaksut ja luottokorttivelat. Edullisemmalla yhdistelylainalla voi myös maksaa pois yhden kalliimman lainan.

Yrityslainojen yhdistäminen tuo helposti tuntuvia säästöjä kuukaudessa, koska yhtä yrityslainaa lyhentäessä ei joudu maksamaan useiden lainojen tai osamaksujen korkoja eikä muita lainakuluja. Säästyneitä lainakuluja voi käyttää muuhun toimintaan, esimerkiksi yrityksen kehittämiseen.

Yrittäjällä säästyy myös aikaa, kun ei tarvitse enää huolehtia useiden lainojen maksusta ja eräpäivistä. Samalla talouden hallinta helpottuu ja saa paremman kokonaiskuvan yrityksen tilasta. Säästyneen ajan voi käyttää tuottavampaan työhön, siihen mikä tuo rahaa yrityksen kassaan.

Yrityslainojen yhdistämisellä yritys voi

vuotta
302 €
Arvioitu kuukausierä

Esimerkki: 15 000 € laina, nimelliskorko 6,99 %, todellinen vuosikorko 7,9 %, laina-aika on 10 vuotta (sis. avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk), tällöin lainan kokonaiskulut on 21 490,8 €. Tarjottava nimelliskorko vaihtele välillä 6%-19%, laina-aika 1-18 vuotta ja summa 500 – 60 000 €. Tarkat tiedot esitetään lainatarjouksessa.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

vuotta
Marginaali:
302 €
Arvioitu kuukausierä
(annuiteetti)

Asuntolainalaskurin laskelmat ovat suuntaa-antavia. Tarkan laskelman ja lainaehdot saat lainaneuvottelujen yhteydessä pankissa.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

kuukautta
302 €
Arvioitu kuukausierä

Lainalaskurin laskelmat ovat suuntaa-antavia, korko 15%. Tarkan laskelman ja lainaehdot saat lainatarjouksista.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

  • säästää lainakuluissa, koska isomman yrityslainan korkoprosentti on yleensä edullisempi kuin pienempien lainojen tai osamaksujen
  • maksaa yhtä kuukausimaksua monen sijaan eikä tarvitse maksaa montaa tilinhoitomaksua
  • voi säästää lainan koroissa, kun kilpailuttaa yrityslainan
  • helpottaa yrityksen talouden seurantaa, koska lainasumma ja kuukausierät ilmenevät samalla laskulla.

Kuka voi hakea yrityslainaa?

Yrityslainojen yhdistäminen tapahtuu hakemalla Etua.fi-sivuilla yritysluottoa, jota voi hakea 2 000 eurosta 100 000 euroon saakka. Yrityslainaa hakevalla henkilöllä tulee olla nimenkirjoitusoikeus lainaa hakevassa yrityksessä.

Kaikenkokoiset ja -ikäiset yritykset voivat hakea ja saada yhdistelylainaa yritykselle. Yritysmuodolla, toimialalla, yrityksen iällä tai sijainnilla ei liioin ole merkitystä lainan saannissa, jos on vain kaupparekisteriin merkitty suomalainen yritys. Reaalivakuuksia ei yrityslainaan varten tarvita, mutta vähintään yksi takaaja.

Miten yrityslainojen yhdistäminen toimii?

Yhdistelylainahakemukseen täytetään yrityksen ja sen puolesta lainaa hakevan henkilön tiedot. Lainanhakijalta kysyttävät tiedot ovat enimmäkseen yhteystietoja, mutta yrityksestä hakemukseen tulee täyttää muun muassa liikevaihto. Näiden tietojen lisäksi maksuttomaan hakemukseen täytetään lainasumma ja -aika sekä lainan käyttötarkoitus.

Kun hakemus on lähetetty, lainayhtiö käsittelee hakemuksen mahdollisimman pian ja ottaa tarvittaessa yhteyttä lisätietoja varten. Yhdistelylaina myönnetään ja lainatarjous tehdään jokaiselle yritykselle rahoitusyhtiön tekemän riskiarvion perusteella.

Lainatarjouksessa ilmenee lainasta kaikki tarvittavat tiedot, kuten lainan korko, kuukausierä ja muut ehdot. Näihin ehtoihin kannattaa tutustua huolella ennen lainasopimuksen tekemistä ja katsoa, miten paljon rahaa säästyy verrattuna vanhojen lainojen korkoihin ja lainakuluihin.

Sopivan tarjouksen löydyttyä onnistuu lainasopimuksen allekirjoittaminen kätevästi netin kautta, jonka jälkeen luottoyhtiö siirtää lainan yrityksen tilille. Nopeimmillaan yhdistelylaina on yrityksen tilillä samana päivänä, tai viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Yritys voi maksaa yhdistelylainan nopeammin pois kuin alun perin maksusuunnitelmassa on sovittu. Kuluja maksetaan vain niiltä kuukausilta, milloin laina on käytössä.

Yrityslainojen yhdistäminen onnistuu parhaiten Etuan avulla

Etuan lainavertailupalvelun avulla kilpailutat yhdistelylainan yritykselle usean luottoyhtiön kesken vain yhdellä yrityslainahakemuksella. Etuan palvelu on luotettava ja yrityksille ilmainen eikä velvoita mihinkään.

Yrityslainaa voi hakea henkilö, jolla on nimenkirjoitusoikeus lainaa hakevassa yrityksessä. Lainahakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin, kun hakemukseen täytetään perustiedot lainan käyttötarkoituksesta, takaajasta ja yrityksestä.

Etuan kautta voi hakea vakuudetonta yritysluottoa 2000–100 000 euroa. Laina-aika on pisimmillään 24 kuukautta, ja lainan takaisinmaksu on mahdollista nopeammallakin aikataululla. Lainatarjouksen hyväksymisen jälkeen yritys voi saada lainan tililleen samana päivänä tai viimeistään 1-2 pankkipäivän kuluessa.

Kilpailuta edullisempi yrityslaina tästä

Yrityslainojen yhdistäminen tapahtuu näin:

  • Laske yhteen kaikki yhdistettävät lainasi
  • Täytä lainahakemus
  • Vertaa saamaasi lainatarjousta nykyiseen tilanteeseesi ja hyväksy yhdistelylainatarjous, jos se on sopiva
  • Maksa edullisemmalla yhdistelylainalla vanhat yrityslainasi ja osamaksut pois

Lue myös: Vakuudellinen vai vakuudeton yrityslaina – kenelle vakuudeton yrityslaina sopii?

Lue seuraavaksi


laina osakeyhtiölle

Hae edullinen laina osakeyhtiölle netistä

6.6.2022

Laina osakeyhtiölle voi olla vakuudellinen tai vakuudeton. Lainaa ilman vakuuksia voi hakea kätevästi netistä ja lainapäätöksen saa heti. Vakuudetonta lainaa voi hakea niin vanhat kuin uudet osakeyhtiöt vaivattomasti ja nopeasti. Lainan vakuudeksi ei […]


yrityslainan korko

Yrityslainan korko – Näin saat edullisemman lainan

25.5.2022

Yrityslainan korko vaihtelee yrityskohtaisesti. Lue tästä, mitä yrityslainan koroista kannattaa tietää. Yrityslainan korkoon vaikuttaa moni asia, kuten yrityksen taloudellinen tilanne ja tulevaisuuden näkymät. Myös lainan vakuuksilla on merkitystä koron määräytymisessä. Yrityslainoja kannattaa vertailla […]


Yrityslainojen yhdistäminen on palvelu, missä yhdistetään useampi yrityslaina ja osamaksu yhdeksi suuremmaksi lainaksi. Yrityslainojen yhdistämisellä yritys säästää lainanhoitokustannuksia ja pienentää kuukausimenoja.

Yrityslainojen yhdistäminen – yhdistä yrityslainasi ja säästä lainakuluissa

20.5.2022

Yrityslainojen yhdistämisen avulla yrityksesi voi säästää lainakuluissa merkittävän summan. Lue lisää tästä. Yrityslainojen yhdistäminen on palvelu, missä yhdistetään useampi yrityslaina ja osamaksu yhdeksi suuremmaksi lainaksi. Yrityslainojen yhdistämisellä yrityksesi säästää lainanhoitokustannuksia ja pienentää kuukausimenoja. […]


Copyright © 2024 Etua.fi