Joustoluotto

 • Kilpailuta joustoluotto ilmaiseksi
 • Et sitoudu mihinkään
 • Saat lainapäätöksen heti
;
Lainan määrä 10 000 €
Vähennä Lisää
Laina-aika 10 vuotta
Vähennä Lisää
Arvioitu kuukausierä -

Esimerkki: nimelliskorko 6,99 % ja todellinen vuosikorko 7,9 %, kun lainan määrä on 15 000 euroa, laina-aika on 10 vuotta (sis. avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5 €/kk). Laina-aika 1-18 vuotta. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,68% - 20% ja vuosittaiset muut kustannukset välillä 0 - 150€. Tarkat tiedot esitetään lainatarjouksessa.

Sisältö:

 1. Joustoluotto on joustava laina
 2. Kuka voi hakea joustoluottoa?
 3. Mikä on joustoluoton takaisinmaksuaika?
 4. Miten joustoluottoa haetaan?
 5. Joustoluottojen vertailu kannattaa aina
 6. Edullinen joustoluotto löytyy kilpailuttamalla
 7. Etualta joustoluotto heti
 8. Yhdellä hakemuksella nopeasti useita joustolainatarjouksia

Joustoluotto on joustava laina

Joustoluotto on joustava ja kätevä vaihtoehto erilaisten kodin ja vapaa-ajan hankintojen rahoittamiseen. Joustoluoton käyttötarkoituksen voit aina valita itse vapaasti eli lainalla voit rahoittaa esimerkiksi kodin remontin ja kalliimman lomamatkan.

Joustoluottoa voi hakea itse valitsemalleen summalle 500 eurosta ylöspäin aina 60 000 euroon saakka. Joustolaina sopii siis yhtälailla pienten menojen kuin suurempien projektien lisärahoitukseksi. 

Joustolaina tuo apua myös nopeaan rahantarpeeseen, sillä lainan voi nopeimmillaan saada tilille jopa saman pankkipäivän aikana. Jos siis tarvitset lisärahoitusta arjen yllättäviin kuluihin ja oman talouden väliaikaiseen tasapainottamiseen, voi joustoluotto olla sopiva ratkaisu. 

Kuka voi hakea joustoluottoa?

Joustoluottoa hakeaksesi sinun tulee täyttää muutamat peruskriteerit, jotta pankit voivat myöntää sinulle joustolainan. Vaatimukset saattavat hieman vaihdella pankeittain, mutta yleensä hakijan tulee olla täysi-ikäinen henkilö, jolla on vakituiset tulot ja asuinpaikka Suomessa.

Etuan kautta voit hakea joustoluottoa, jos

 • olet vähintään 20-vuotias
 • asut Suomessa vakituisesti
 • tulosi ennen veroja ovat vähintään 850 euroa kuukaudessa ja
 • sinulle ei ole maksuhäiriömerkintöjä.

Joustoluoton saaminen ei edellytä mitään vakuuksia tai takaajia lainanhakijalta. Joustolaina onkin siksi helppo tapa saada lisärahoitusta monissa eri elämäntilanteissa.

Hakemuksen voi tehdä yksin tai yhdessä avo- tai aviopuolison kanssa. Yksin joustolainaa haettaessa on lainasumman yläraja 40 000 euroa, kun taas rinnakkaishakijan kanssa lainaa voi hakea aina 60 000 euroon asti.

Mikä on joustoluoton takaisinmaksuaika?

Maksuaikaa joustoluottoon saa yleensä 1–18 vuotta. Pidempi maksuaika pienentää kuukausierän suuruutta, mutta valitsemalla lyhyemmän laina-ajan tai maksamalla lainan nopeammin takaisin säästät esimerkiksi lainan koroissa ja vuosittaisissa kuluissa. Lyhempi laina tulee siis monesti edullisemmaksi, joten laina-aika kannattaa valita huolella omaan taloudelliseen tilanteeseen sopivaksi.

Lainalaskurilla voit laskea hetkessä sinulle sopivan joustoluoton lainasumman ja takaisinmaksun kuukausierän. Lainasummaa miettiessä on hyvä huomioida omat tulot sekä kuukausittaiset pakolliset menot, jotta pystyt ongelmitta huolehtimaan myös lainan kuluista. Muuttamalla laskurissa joustolainan määrää ja aikaa saat helposti vertailtua, miten paljon eri summista kertyy kuukausittaista maksettavaa.

Halutessasi voit maksaa joustoluottoa takaisin alkuperäistä maksusuunnitelmaa nopeammalla tahdilla ja myös lainan kokonaan pois maksaminen ennen laina-ajan päättymistä onnistuu yleensä hieman pankista riippuen ilman lisäkuluja.

Miten joustoluottoa haetaan?  

Helpointa joustoluoton hakeminen on netissä. Joustolainan hakemuksen tekeminen netin kautta on helppoa ja nopeaa, joten voit tehdä suunnitelmistasi ja unelmistasi totta nopeammin kuin olisit uskonutkaan.

Lainahakemuksen voi täyttää milloin tahansa vuorokauden ajasta ja päivästä riippumatta. Hakemuksen täyttäminen ja lähettäminen onnistuu hetkessä myös mobiililaitteilla, joten voit hakea joustoluottoa juuri silloin kun sitä tarvitset.

Lainahakemusta varten sinun tulee tietää, kuinka paljon joustolainaa haluat hakea ja kuinka pitkällä takaisinmaksuajalla. Hakemusta varten tarvitset omien perustietojesi lisäksi myös tiedot tuloistasi ja mahdollisista veloista, kuten aiemmista lainoista ja luottokorteista.

Huolella täytetty hakemus nopeuttaa joustoluoton käsittelyprosessia, joten varmista ennen hakemuksen lähettämistä, että kaikki pyydetyt tiedot ovat annettu ja oikein. Ennen lainan myöntämistä pankit saattavat pyytää sinua toimittamaan mahdollisia liitteitä, kuten palkkakuitin todistukseksi tämänhetkisistä tuloistasi.

Joustoluottojen vertailu kannattaa aina  

Koska joustoluottoja tarjoavat lukuisat eri pankit, kannattaa lainatarjouksia pyytää useammalta pankilta ennen lainan nostamista. Pankkien välillä saattaa olla eroja esimerkiksi koroissa ja lainaehdoissa, ja vain vertailemalla eri vaihtoehtoja keskenään, löydät juuri sinulle parhaiten sopivan lainan.

Pankkien joustolainatarjouksissa kannattaa kiinnittää huomiota esimerkiksi nimelliskorkoon, todelliseen vuosikorkoon ja lainan muihin kuluihin, joita voivat olla muun muassa avaus- ja tilinhoitomaksut. Todellinen vuosikorko on nimelliskorkoa tärkeämpi vertailukohde, sillä todelliseen vuosikorkoon sisältyvät kaikki mahdolliset kulut. 

Lainaa hakiessa on hyvä huomioida, että eri pankit saattavat myöntää sinulle eri summan lainaa eikä lainaa välttämättä aina myönnettä jokaisesta pankista koko hakemallesi summalle. Pankkien lainatarjous perustuu niiden omaan arvioon esimerkiksi hakijan taloudellisesta tilanteesta ja takaisinmaksukyvystä, joten sinulle tarjottu lainasumma ja korot voivat vaihdella pankista riippuen. 

Tämän vuoksi joustoluottojen vertailu on aina kannattavaa, sillä jos pyydät lainatarjoukset vain yhdeltä pankilta, voit päätyä ottamaan lainan huomattavasti kalliimmalla korolla kuin muut pankit olisivat sinulle tarjonneet vastaavaan lainaan. 

Edullinen joustoluotto löytyy kilpailuttamalla

Edullisimman joustolainan löydät kilpailuttamalla ja vertailemalla eri pankkien ja rahoitusyhtiöiden sinulle tekemiä tarjouksia. Tekemällä joustoluoton kilpailutuksen netissä säästät aikaa ja vaivaa, sillä sinun ei tarvitse olla itse yhteydessä eri pankkeihin tai rahoituslaitoksiin erikseen saadaksesi lainatarjouksia vertailtavaksi.

Etuan kautta voit kilpailuttaa lukuisten eri pankkien joustoluotot vaivattomasti yhdellä hakemuksella. Etuan laaja ja luotettava kumppaniverkosto takaa, että löydät aina joustoluoton edullisesti, turvallisesti ja nopeasti.

Etuan kumppaneihin kuuluu niin perinteisiä pankkeja kuin netissä toimivia rahoitusyhtiöitä. Lisää Etuan kumppaneista pääset lukemaan täältä

Etualta joustoluotto heti

Etuan kautta voit kilpailuttaa joustoluoton heti tekemällä lainahakemuksen. Hakemuksen täyttäminen ja lähettäminen vie vain muutaman minuutin, kunhan sinulla on hakemukseen tarvittavat perus-, työ- ja velkatiedot valmiina.

Joustoluottojen kilpailuttaminen Etuan vertailupalvelun avulla on aina ilmaista etkä sitoudu kilpailuttamisella vielä nostamaan joustolainaa. 

Yhdellä hakemuksella nopeasti useita joustolainatarjouksia

Lähettämällä joustoluottohakemuksen Etuan sivuilla saat kumppanien lainatarjoukset nähtäville kätevästi yhdelle sivulle koottuna, joten joustolainojen vertailu käy helposti. Ensimmäiset tarjoukset ovat nähtävillä jopa muutamissa minuutissa, koska pankit käsittelevät lainahakemukset yleensä heti. 

Kaikista tarjouksista näet tarjotun lainasumman ja -ajan lisäksi esimerkiksi joustoluoton nimelliskoron, todellisen vuosikoron ja muut kustannukset, joten pystyt valitsemaan vaihtoehdoista sinun tarpeisiisi parhaiten vastaavan ratkaisun. 

Valitse sopivin joustoluotto tarjouksista, siirry allekirjoittamaan lainasopimus pankin omille sivuille ja parhaimmillaan laina voi olla tililläsi vielä samana päivänä!

Usein kysyttyä joustoluotoista

Miten kilpailutan joustoluoton?

Joustoluoton kilpailuttaminen on helppoa, nopeaa ja maksutonta. Syötä sivun ylälaidassa olevaan lainalaskuriin lainan määrä, laina-aika ja tietosi. Seuraavalla sivulla on muutama lisäkysymys. Tämän jälkeen voit saada useita joustoluottotarjouksia, joista voit valita sinun tarpeisiisi sopivimman.

Onko joustoluottojen kilpailuttaminen maksutonta?

Kyllä! Joustoluottojen kilpailuttaminen on maksutonta. Saamme pienen komission rahoitusyhtiöltä jos nostat lainan tilillesi, joten sinulle palvelu ei maksa mitään.

Miksi lainaani ei hyväksytty?

Etua.fi toimii lainan kilpailuttajana eli emme myönnä lopullisia lainoja. Rahoitusyhtiöt tekevät henkilökohtaisen lainatarjouksen omien luotonmyöntökriteeriensä ja hakemuksen tietoihin perustuen. Yleisempiä syitä kielteiselle lainapäätökselle ovat puutteellisesti tehty lainahakemus, maksuhäiriömerkintä tai luotonmyöntäjän tekemä kokonaisarvio lainan takaisinmaksukyvystä.

Etua.fi ei voi vaikuttaa luotonantopäätöksiin. Emme myöskään tiedä syytä kielteiselle lainapäätökselle.

Miksi käyttäisin Etua.fi-palvelua joustoluoton hakemiseen?

Kilpailuta joustoluotto nopeasti ja helposti! Kilpailutamme puolestasi halvimman joustoluoton usean luotonmyöntäjän välillä. Laaja kumppaniverkostomme auttaa sinua saamaan parhaat lainatarjoukset helposti ja nopeasti.

Etua.fi -lainapalvelua käyttämällä säästät aikaa ja rahaa. Täytät vain yhden maksuttoman hakemuksen ja saat monta tarjousta. Sinun ei tarvitse täyttää samoja tietoja jokaisen lainantarjoajan hakulomakkeelle erikseen, vain yksi lomake riittää.

Välitämme sinulle kaikki lainatarjoukset läpinäkyvästi ja selkeästi. Voit helposti vertailla tarjouksia Etuan Online-palvelussa ja valita sinulle sopivimman vaihtoehdon. Lainatarjouksia vertailemalla voit säästää huomattaviakin summia lainakuluissa.

Voiko joustoluottoa hakea ilman henkilötunnusta?

Ei voi. Kaikki pankit ja rahoitusyhtiöt tarvitsevat henkilötunnuksen ja muut yksilöivät tiedot lainanhakijasta luotonmyöntöprosessiinsa. Henkilötunnus on välttämätön asiakkaan tunnistamisessa. Pankkeja ja rahoitusyhtiötä valvova Finanssivalvonta vaatii, että ennen jokaista asiakassuhteen alkamista asiakkaan henkilöllisyys on todettava.

Etua.fi palveluun on turvallista syöttää henkilötunnus ja muut henkilökohtaiset tiedot. Olemme kiinnittäneet erityistä huomiota asiakkaiden tietojen suojaamiseen ja käytämme vahvaa SSL-salausta, jota pankitkin käyttävät. Lainahakemuksen tietoja käytetään vain luottopäätöksen tekemiseen eikä niitä luovuteta kumppaniverkoston ulkopuolisille toimijoille.

Voiko joustoluottoa hakea toisen henkilön puolesta?

Ei voi. Joustoluottoa voi kuitenkin hakea yhdessä samassa taloudessa asuvan avio- tai avopuolison kanssa. Rinnakkaishakija parantaa lainansaantimahdollisuuksia etenkin suurempien luottojen kohdalla. Myös rinnakkaishakija on henkilökohtaisesti vastuussa lainasta ja sen takaisinmaksusta.

Lue täältä lisää palvelustamme sekä lainojen kilpailuttamisesta: