Edullinen joustoluotto kilpailuttamalla

  • Kilpailuta joustoluotto ilmaiseksi
  • Et sitoudu mihinkään
  • Saat lainapäätöksen heti
Lainan määrä 10 000 €
Vähennä Lisää
Laina-aika 10 vuotta
Vähennä Lisää
Arvioitu kuukausierä -

Esimerkki: nimelliskorko 6,99 % ja todellinen vuosikorko 7,9 %, kun lainan määrä on 15 000 euroa, laina-aika on 10 vuotta (sis. avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5 €/kk). Laina-aika 1-18 vuotta. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,68% - 20% ja vuosittaiset muut kustannukset välillä 0 - 150€. Tarkat tiedot esitetään lainatarjouksessa.

Mikä on joustoluotto?

Joustoluotolla rahoitat kätevästi erilaiset kodin ja vapaa-ajan hankinnat jopa 60 000 euroon asti. Joustoluoton käyttötarkoituksen voit aina itse valita vapaasti eli lainalla voit rahoittaa esimerkiksi kodin remontin tai kalliimman lomamatkan.

Etuan kautta voit hakea joustoluottoa, jos

  • olet vähintään 20-vuotias
  • asut Suomessa vakituisesti
  • tulosi ennen veroja ovat vähintään 850 euroa kuukaudessa ja
  • sinulle ei ole maksuhäiriömerkintöjä.

Joustoluotto ei edellytä mitään vakuuksia tai takaajia. Hakemuksen voi tehdä yksin tai yhdessä avo- tai aviopuolison kanssa. Joustoluottoa voi hakea 500 eurosta ylöspäin valitsemalleen summalle.

Maksuaikaa joustoluotossa on jopa 18 vuotta, mutta halutessasi voit maksaa joustoluottoa takaisin alkuperäistä maksusuunnitelmaa nopeammalla tahdilla. Vaikka pidempi maksuaika pienentää kuukausierän suuruutta, maksamalla lainan nopeammin takaisin säästät esimerkiksi lainan vuosittaisissa kuluissa eli lyhempi laina tulee usein edullisemmaksi.

Lainalaskurilla lasket hetkessä sinulle sopivan lainasumman ja takaisinmaksun kuukausierän. Lainasummaa miettiessä kannattaa huomioida omat tulot sekä kuukausittaiset pakolliset menot, jotta pystyt ongelmitta huolehtimaan myös lainan kuluista. Muuttamalla laskurissa lainan määrää ja aikaa saat helposti vertailtua, miten paljon eri summista kertyy kuukausittaista maksettavaa.

Vertailemalla halvin joustolaina

Halvimman joustolainan löydät helposti kilpailuttamalla ja vertailemalla eri pankkien ja rahoitusyhtiöiden sinulle tekemiä tarjouksia. Tarjouksista näet esimerkiksi lainan koron ja muut kustannukset, joten pystyt valita vaihtoehdoista sinun tarpeisiisi parhaiten vastaavan ratkaisun.

Etuan laaja ja luotettava kumppaniverkosto takaa, että löydät aina joustoluoton edullisesti ja turvallisesti. Kilpailutus on vaivatonta, sillä yhdellä hakemuksella saat Etuan kautta useita tarjouksia nopeasti.

Joustolainaa helposti verkosta

Joustolainan hakeminen on netissä helppoa ja nopeaa, joten voit tehdä suunnitelmistasi ja unelmistasi totta nopeammin kuin olisit uskonutkaan. Lainahakemuksen pystyy tehdä milloin tahansa ja paikasta riippumatta. Hakemuksen saa täytettyä ja lähetettyä hetkessä myös mobiililaitteilla.

Tekemällä lainahakemuksen ja joustoluoton kilpailutuksen netissä säästät aikaa ja vaivaa, sillä sinun ei tarvitse olla yhteydessä eri pankkeihin tai rahoituslaitoksiin erikseen.

Etualta joustoluotto heti

Etuan kautta voit kilpailuttaa joustoluoton heti tekemällä lainahakemuksen. Hakemukseen sinun tarvitsee täyttää yhteystietosi sekä tiedot asumiskuluista, tuloista ja mahdollisista muista lainoista, joita maksat tällä hetkellä takaisin.

Saat lainatarjouksia jo parhaimmillaan muutamassa minuutissa ja voit näiden joukosta valita itsellesi mieluisimman tarjouksen.

Lue täältä lisää palvelustamme sekä lainojen kilpailuttamisesta: