Etua on vuonna 2008 perustettu Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys. Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys.
Asiakaspalvelu: 09 2316 3611 | arkisin klo 9–16 | asiakaspalvelu@etua.fi

Lainaa kaikkiin menoihin

14.5.2020

Voit hakea Etua.fi-lainapalvelun avulla vakuudetonta lainaa vähintään 500 euroa ja enintään 60 000 euroa. Voit tehdä lainahakemuksen milloin tahansa netissä ja käsittelemme lainahakemuksesi välittömästi. Nopeimmillaan saat rahat tilille samana päivänä, mutta viimeistään 1-2 pankkipäivän sisällä.

Lainaa voit hakea kaikkiin menoihin, käyttötarkoitusta ei ole rajattu. Voit hakea lainaa esimerkiksi remonttiin, auton korjaukseen, lomaan, harrastuksiin, terveyden ylläpitoon tai muuhun lisärahoituksen tarpeeseen. Voit myös yhdistellä nykyiset lainat ja luottokorttivelat yhdeksi isommaksi lainaksi, yhdistelylainaksi.

Vakuudeton laina mahdollistaa esimerkiksi remontin tai auton huollon heti ja lainaa voi lyhentää itselle sopivin kuukausierin.

Etua kilpailuttaa lainan puolestasi usean luottoyhtiön kesken. Helppokäyttöinen palvelumme auttaa sinua löytämään sinulle sopivimman lainan nopeasti ja helposti.

Palvelumme on ilmainen eikä sido mihinkään.

Vakuudetonta lainaa henkilökohtaisella lainatarjouksella

Etua.fi-palvelun avulla haetut lainat ovat vakuudettomia lainoja eli lainaan ei vaadita vakuuksia eikä takaajia. Hakemukseen ei tarvitse liittää myöskään liitteitä.

Kun olet täyttänyt lainahakemuksen, lähetetään se usealle luottoyhtiölle. Lainapäätös perustuu lainanantajan tekemään kokonaisarvioon hakijan taloudellisesta tilanteesta ja maksukyvystä. Lainapäätökseen vaikuttaa myös lainanantajan omat lainanmyöntöperusteet ja siksi eri lainanantajien lainatarjoukset voivat olla hyvinkin erilaisia.

Lainanantajien tekemät lainatarjoukset ovat aina henkilökohtaisia. Lainan korkoja eikä muita lainan ehtoja ei voi tietää ennen kuin on hakenut lainaa. Luoton korko määräytyy pankin arvioiman riskin perusteella ja ovat siis hakijakohtaisia. Alustavista lainatarjouksista ilmenevät lainaehdot ja kuukausierät.

Lainatarjous ei vielä sido mihinkään, vaan saamiaan tarjouksia voi vertailla rauhassa. Lainasopimukseen kannattaakin tutustua huolella ennen päätöstä. Lainatarjouksen hyväksyminen tapahtuu allekirjoittamalla lainasopimus verkkopankkitunnuksilla.

vuotta
302 €
Arvioitu kuukausierä

Esimerkki: 15 000 € laina, nimelliskorko 6,99 %, todellinen vuosikorko 7,9 %, laina-aika on 10 vuotta (sis. avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk), tällöin lainan kokonaiskulut on 21 490,8 €. Tarjottava nimelliskorko vaihtele välillä 4,68%-20%, laina-aika 1-18 vuotta ja summa 500 – 60 000 €. Tarkat tiedot esitetään lainatarjouksessa.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

vuotta
Marginaali:
302 €
Arvioitu kuukausierä
(annuiteetti)

Asuntolainalaskurin laskelmat ovat suuntaa-antavia. Tarkan laskelman ja lainaehdot saat lainaneuvottelujen yhteydessä pankissa.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

kuukautta
302 €
Arvioitu kuukausierä

Lainalaskurin laskelmat ovat suuntaa-antavia, korko 15%. Tarkan laskelman ja lainaehdot saat lainatarjouksista.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

Lainan hyväksymisen yhteydessä voi pankki pyytää todistuksia tuloista. Lainatarjouksen mukana on tarkat ohjeet liitteiden toimituksesta. Epäselvissä tilanteissa ohjeita voi myös kysyä lainatarjouksen antaneen pankin asiakaspalvelusta.

Edullisin laina kilpailuttamalla

Lainanmyöntäjien luotonmyöntöperusteet ja lainaehdot vaihtelevat, joten lainatarjoukset voivat vaihdella paljon. Siksi edullisimman lainan löytää vain kilpailuttamalla.

Etua.fi-palvelun avulla tavoitat yli 20 pankkia ja rahoitusyhtiötä yhdellä hakemuksella. Tämä säästää aikaa ja vaivaa. Palvelussamme on mukana vain luotettavia Suomessa toimivia yrityksiä, joita kaikkia sitoo Suomen lainsäädäntö. Näytämme sinulle kaikki lainatarjoukset sellaisenaan, sinä vertailet ja valitset niistä parhaan.

Kulutusluotto, erityisesti isommissa lainasummissa ja pidemmällä maksuajalla, on usein edullisempi vaihtoehto kuin hankinnan rahoittaminen luottokortilla tai osamaksulla. Siksi laina kannattaa aina kilpailuttaa erityisesti ennen isompaa hankintaa ja vertailla lainan hintoja.

Jos sinulla on jo osamaksusopimuksia tai luottokorttivelkoja, voit kilpailuttaa ne uudestaan muutamassa minuutissa.

Kilpailuta lainasi ilmaiseksi tästä

Etua.fi on pisimpään Suomessa toiminut lainavertailupalvelu. Yli 10 vuoden kokemus lainojen kilpailutuksesta varmistaa, että asiakkaamme saavat parhaat mahdolliset lainatarjoukset tarkkaan valituilta yhteistyökumppaneilta. Olemme auttaneet jo kymmeniätuhansia asiakkaita säästämään lainakuluissa.

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt lainapalvelullemme arvostetun Avainlippu-merkin osoituksena siitä, että palvelu on tuotettu Suomessa ja työllistää Suomessa.

Lue myös:
Osamaksun korvaaminen kulutusluotolla tuo satojen eurojen säästön

Lue seuraavaksi


Tarvitseeko kulutusluottoon vakuuksia

Tarvitseeko kulutusluottoon vakuuksia?

26.9.2023

Mietitkö, tarvitaanko kulutusluottoa varten vakuuksia ja millaisia lainan vakuuksia pankit edellyttävät? Lue tästä. Kulutusluottoa on mahdollista saada vakuuksien kanssa tai ilman. Luoton hinta riippuu käytetyistä vakuuksista, joten on tärkeää ymmärtää lainan vakuuden merkitys […]


Lainan kuukausierän pienentäminen

Voiko lainan kuukausierää pienentää?

22.9.2023

Lue tästä, miten voit saada pienemmän kuukausierän nykyisiin lainoihisi ja saada enemmän rahaa käyttöösi joka kuukausi. Lainan noston yhteydessä pankin kanssa sovitaan lainan korosta, laina-ajasta ja kuukausittaisen lyhennyksen määrästä. Yllättävät tilanteet elämässä saattavat […]


miten nopeasti lainan voi saada tilille?

Miten nopeasti saan lainan tililleni? – Vinkit hakemuksen nopeuttamiseen

8.9.2023

Lainaa hakiessa voi tilanne vaatia nopeaa lainahakemuksen käsittelyä, jos rahoille on tarve heti. Et varmasti ole ainoa lainanhakija, joka on pohtinut hakemuksen käsittelyaikaa sekä sitä, kuinka nopeasti rahat todellisuudessa siirtyvät tilille. Käydään tässä […]


Sopimusehdot päivittyvät: Uudet sopimusehdot 1.10.2023 alkaen »
Copyright © 2023 Etua.fi