Etua on vuonna 2008 perustettu Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys. Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys.
Asiakaspalvelu: 09 2316 3611 | arkisin klo 9–16 | asiakaspalvelu@etua.fi

Lainaa kaikkiin menoihin

14.5.2020

Voit hakea Etua.fi-lainapalvelun avulla vakuudetonta lainaa vähintään 500 euroa ja enintään 60 000 euroa. Voit tehdä lainahakemuksen milloin tahansa netissä ja käsittelemme lainahakemuksesi välittömästi. Nopeimmillaan saat rahat tilille samana päivänä, mutta viimeistään 1-2 pankkipäivän sisällä.

Lainaa voit hakea kaikkiin menoihin, käyttötarkoitusta ei ole rajattu. Voit hakea lainaa esimerkiksi remonttiin, auton korjaukseen, lomaan, harrastuksiin, terveyden ylläpitoon tai muuhun lisärahoituksen tarpeeseen. Voit myös yhdistellä nykyiset lainat ja luottokorttivelat yhdeksi isommaksi lainaksi, yhdistelylainaksi.

Vakuudeton laina mahdollistaa esimerkiksi remontin tai auton huollon heti ja lainaa voi lyhentää itselle sopivin kuukausierin.

Etua kilpailuttaa lainan puolestasi usean luottoyhtiön kesken. Helppokäyttöinen palvelumme auttaa sinua löytämään sinulle sopivimman lainan nopeasti ja helposti.

Palvelumme on ilmainen eikä sido mihinkään.

Vakuudetonta lainaa henkilökohtaisella lainatarjouksella

Etua.fi-palvelun avulla haetut lainat ovat vakuudettomia lainoja eli lainaan ei vaadita vakuuksia eikä takaajia. Hakemukseen ei tarvitse liittää myöskään liitteitä.

Kun olet täyttänyt lainahakemuksen, lähetetään se usealle luottoyhtiölle. Lainapäätös perustuu lainanantajan tekemään kokonaisarvioon hakijan taloudellisesta tilanteesta ja maksukyvystä. Lainapäätökseen vaikuttaa myös lainanantajan omat lainanmyöntöperusteet ja siksi eri lainanantajien lainatarjoukset voivat olla hyvinkin erilaisia.

Lainanantajien tekemät lainatarjoukset ovat aina henkilökohtaisia. Lainan korkoja eikä muita lainan ehtoja ei voi tietää ennen kuin on hakenut lainaa. Luoton korko määräytyy pankin arvioiman riskin perusteella ja ovat siis hakijakohtaisia. Alustavista lainatarjouksista ilmenevät lainaehdot ja kuukausierät.

Lainatarjous ei vielä sido mihinkään, vaan saamiaan tarjouksia voi vertailla rauhassa. Lainasopimukseen kannattaakin tutustua huolella ennen päätöstä. Lainatarjouksen hyväksyminen tapahtuu allekirjoittamalla lainasopimus verkkopankkitunnuksilla.

vuotta
302 €
Arvioitu kuukausierä

Esimerkki: 15 000 € laina, nimelliskorko 6,99 %, todellinen vuosikorko 7,9 %, laina-aika on 10 vuotta (sis. avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk), tällöin lainan kokonaiskulut on 21 490,8 €. Tarjottava nimelliskorko vaihtele välillä 4,68%-20%, laina-aika 1-18 vuotta ja summa 500 – 60 000 €. Tarkat tiedot esitetään lainatarjouksessa.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

vuotta
Marginaali:
302 €
Arvioitu kuukausierä
(annuiteetti)

Asuntolainalaskurin laskelmat ovat suuntaa-antavia. Tarkan laskelman ja lainaehdot saat lainaneuvottelujen yhteydessä pankissa.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

kuukautta
302 €
Arvioitu kuukausierä

Lainalaskurin laskelmat ovat suuntaa-antavia, korko 15%. Tarkan laskelman ja lainaehdot saat lainatarjouksista.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

Lainan hyväksymisen yhteydessä voi pankki pyytää todistuksia tuloista. Lainatarjouksen mukana on tarkat ohjeet liitteiden toimituksesta. Epäselvissä tilanteissa ohjeita voi myös kysyä lainatarjouksen antaneen pankin asiakaspalvelusta.

Edullisin laina kilpailuttamalla

Lainanmyöntäjien luotonmyöntöperusteet ja lainaehdot vaihtelevat, joten lainatarjoukset voivat vaihdella paljon. Siksi edullisimman lainan löytää vain kilpailuttamalla.

Etua.fi-palvelun avulla tavoitat yli 20 pankkia ja rahoitusyhtiötä yhdellä hakemuksella. Tämä säästää aikaa ja vaivaa. Palvelussamme on mukana vain luotettavia Suomessa toimivia yrityksiä, joita kaikkia sitoo Suomen lainsäädäntö. Näytämme sinulle kaikki lainatarjoukset sellaisenaan, sinä vertailet ja valitset niistä parhaan.

Kulutusluotto, erityisesti isommissa lainasummissa ja pidemmällä maksuajalla, on usein edullisempi vaihtoehto kuin hankinnan rahoittaminen luottokortilla tai osamaksulla. Siksi laina kannattaa aina kilpailuttaa erityisesti ennen isompaa hankintaa ja vertailla lainan hintoja.

Jos sinulla on jo osamaksusopimuksia tai luottokorttivelkoja, voit kilpailuttaa ne uudestaan muutamassa minuutissa.

Kilpailuta lainasi ilmaiseksi tästä

Etua.fi on pisimpään Suomessa toiminut lainavertailupalvelu. Yli 10 vuoden kokemus lainojen kilpailutuksesta varmistaa, että asiakkaamme saavat parhaat mahdolliset lainatarjoukset tarkkaan valituilta yhteistyökumppaneilta. Olemme auttaneet jo kymmeniätuhansia asiakkaita säästämään lainakuluissa.

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt lainapalvelullemme arvostetun Avainlippu-merkin osoituksena siitä, että palvelu on tuotettu Suomessa ja työllistää Suomessa.

Lue myös:
Osamaksun korvaaminen kulutusluotolla tuo satojen eurojen säästön

Lue seuraavaksi


Lainavertailu näyttää, mistä löytyy kulutusluotto tai yhdistelylaina

Kasaantuvatko laskut? Lainavertailu näyttää, mistä löytyy laina edullisella korolla.

24.1.2023

Loppuvuoden menot ovat nakertaneet monen rahapussiin ison loven, ja vuoden alussa kerääntyy paljon laskuja. Yhdistelylainasta tai kulutusluotosta on hyötyä, kun tarvitset apua välttämättömien menojen kanssa. Lainavertailun avulla löydät lainan nopeasti. Monen huolenaiheena on […]


Asuntolainojen marginaalit ovat nousemaan päin, mutta pankki tekee aina asiakaskohtaisen tarjouksen.

Asuntolainat kallistumassa – tällaisia asuntolainojen marginaaleja pankit tarjoavat pääkaupunkiseudulla

13.1.2023

Asuntolainojen marginaalit ovat vielä matalalla, jos vertaa nykyistä tilannetta vaikkapa viisi vuotta sitten vallinneeseen. Rahoitusmarkkinat ovat kuitenkin kiristymässä, mikä tarkoittaa hintapainetta myös asuntolainoihin. Kauppalehden (2.1.23) mukaan asuntolainojen marginaaleissa on tänä vuonna nousupainetta. Asuntoluototukseen […]


Lainan kilpailutus kannattaa

Lainan kilpailutus säästää selvää rahaa

5.3.2021

Lainan kilpailutus kannattaa. Pienikin ero lainakuluissa voi säästää pitkän pennin. Auton korjaus, kodin remontti, kodinkone tai muu isompi hankinta tulee usein rahoitettua luottokortilla, osamaksulla tai muulla kaupan tarjoamalla rahoituksella. Lainarahoitus voi kuitenkin tulla […]


Copyright © 2023 Etua.fi