Lainaa auton huoltoon

  • Ilmainen
  • Et sitoudu mihinkään
  • Saat lainapäätöksen heti
Lainan määrä 25 000 €
Vähennä Lisää
Laina-aika 10 vuotta
Vähennä Lisää
Arvioitu kuukausierä -

Esimerkki: nimelliskorko 6,99 % ja todellinen vuosikorko 7,9 %, kun lainan määrä on 15 000 euroa, laina-aika on 10 vuotta (sis. avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5 €/kk). Laina-aika 1-18 vuotta. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,68% - 20% ja vuosittaiset muut kustannukset välillä 0 - 150€. Tarkat tiedot esitetään lainatarjouksessa.

Tarvitsetko rahaa auton huoltokuluihin tai renkaisiin? Oletko ostamassa autoa? Palvelumme avulla löydät sopivan lainan 500 eurosta aina 60 000 euroon asti. Yhdellä hakemuksella saat nopeasti tarjouksia eri pankeilta ja voit valita niistä sinulle parhaiten sopivan lainan. Esimerkiksi 1 000€ laina alkaen 22€/kk. Laina ei edellytä vakuutta tai takaajia, joten lainan hakeminen on todella vaivatonta ja vie vain muutaman minuutin. Lainan voit nostaa jopa samana päivänä.

Palvelumme on tarkoitettu sinulle, joka

  • olet vähintään 20-vuotias
  • asut vakituisesti Suomessa
  • ansaitset vähintään 850 euroa kuukaudessa ennen veroja ja
  • olet hoitanut raha-asiasi moitteettomasti ilman maksuhäiriömerkintöjä.

Autolainaa voi hakea myös yksityiseltä ihmiseltä ostettavaa autoa varten. Näin voit vertailla markkinoiden koko valikoimaa ja valita juuri sinulle sopivan auton.  Autolainan voi käyttää myös auton ostoon ulkomailta ja hyödyntää esimerkiksi Ruotsin tai Saksan kattavan tarjonnan eri hintaluokan autoista. Esimerkiksi 15 000 euron autolaina alkaen 152€/kk. Lainalaskurilla voit kätevästi vertailla eri lainavaihtoehtojen kuukausimaksuja ja määritellä sinun tilanteeseen parhaiten sopivan kuukausierän. Voit käyttää lainaa myös muihin hankintoihin, lainan käyttötarkoitusta ei ole rajattu.

Lue täältä lisää palvelustamme sekä lainojen kilpailuttamisesta: