Autolaina

  • Ilmainen
  • Et sitoudu mihinkään
  • Saat lainapäätöksen heti
Lainan määrä 10 000 €
Vähennä Lisää
Laina-aika 10 vuotta
Vähennä Lisää
Arvioitu kuukausierä -

Esimerkki: nimelliskorko 6,99 % ja todellinen vuosikorko 7,9 %, kun lainan määrä on 15 000 euroa, laina-aika on 10 vuotta (sis. avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5 €/kk). Laina-aika 1-18 vuotta. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,68% - 20% ja vuosittaiset muut kustannukset välillä 0 - 150€. Tarkat tiedot esitetään lainatarjouksessa.

Tarvitsetko rahaa auton yllättäviin huoltokuluihin tai uusiin renkaisiin? Vai oletko ostamassa uutta autoa, jota varten tarvitset hieman lisää rahoitusta?

Etuan kautta löydät helposti vakuudettoman autolainan tarvitsemallesi summalle alkaen 500 eurosta aina 60 000 euroon saakka. Autolainalla pystyt siis rahoittamaan uuden auton hankinnan tai auton ylläpitoon liittyviä menoja.

Lainalaskuria hyödyntämällä löydät helposti sopivan lainasumman autolainalle. Laskuriin syötetään toivottu lainasumma ja -aika, jonka jälkeen laskuri näyttää sekunneissa, kuinka suuri lyhennyserä lainalla on. Voit muuttaa lainan määrää tai laina-aikaa löytääksesi kuukausierän, joka sopii taloudelliseen tilanteeseesi.

Esimerkiksi 5 000 euron lainassa viiden vuoden laina-ajalla kuukausittainen lyhennyserä on noin 100 euroa. Jos taas tarvitset vähemmän lainaa, esimerkiksi 3 000 euroa , on lyhennyserä viiden vuoden laina-ajalla vain noin 60 euroa. Esimerkiksi taas 10 000 euron lainassa kymmenen vuoden laina-ajalla on kuukausierä noin 120 euroa.

Lainalaskurin tarjoamat luvut ovat suuntaa antavia ja todellinen lainasumman ja kuukausierän näet lainatarjouksesta.

Autolaina nopeasti käyttöön

Etuan kautta saat autolainan tilillesi jo samana tai yleensä viimeistään seuraavana pankkipäivänä. Lainanhakuprosessi on nopea, sillä hakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin.

Yhdellä hakemuksella saat Etuan kautta lainatarjouksia usealta pankilta ja rahoitusyhtiöltä. Nopeimmat tarjoukset ovat nähtävissäsi jo alle kymmenessä minuutissa.

Kaikki lainatarjoukset näet yhdeltä sivulta, joten tarjousten vertailu keskenään on helppoa. Muista katsoa ainakin lainan korkoa, takaisinmaksuaikaa ja kuukausierää. Valittuasi sopivan tarjouksen pystyt toimittamaan liitteet ja hyväksymään lainasopimuksen pankin tai rahoitusyhtiön sivuilla.

Voit hakea autolainaa Etuan kautta, jos asut vakituisesti Suomessa, olet vähintään 20-vuotias ja sinulla on joka kuukausi tuloja vähintään 850 euroa ennen veroja. Sinulla ei saa olla maksuhäiriömerkintoja.

Lainaa yksityiseltä ostettavaan tai ulkomailta tuotavaan autoon

Helposti ja nopeasti haettava autolaina mahdollistaa koko markkinoiden valikoiman vertailun ja auttaa turvaamaan rahoituksen juuri sinulle sopivaan autoon, vaikka hankkisit autosi yksityiseltä henkilöltä tai ulkomailta.

Vakuudeton autolainaa on helppo tapa rahoittaa erityisesti yksityiseltä ihmiseltä ostettava käytetty auto, sillä lainalla saat kuitattua koko auton hinnan ja omistajuus siirtyy heti sinulle.

Autolainan voi käyttää myös  uuden tai käytetyn auton ostoon ulkomailta ja hyödyntää esimerkiksi Ruotsin tai Saksan kattavan tarjonnan eri hintaluokan autoista. Erityisesti halvempi hinta houkuttelee hankkimaan auton ulkomailta, mutta monesti muualla saattaa myös olla Suomea parempi valikoima esimerkiksi auton värin tai varustelujen suhteen. Lue vinkkejä käytetyn auton ostoon ulkomailta.

Kilpailuta vakuudeton autolaina jo tänään!

Lue täältä lisää palvelustamme sekä lainojen kilpailuttamisesta: