Etua on vuonna 2008 perustettu Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys. Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys.
Asiakaspalvelu: 010 665 5800 | arkisin klo 10–15 | asiakaspalvelu@etua.fi

Lainaa auton ostoon tai huoltoon

Autolainalla pystyt rahoittamaan uuden auton hankinnan tai auton ylläpitoon liittyviä menoja.
vuotta
302 €
Arvioitu kuukausierä

Esimerkki: 15 000 € laina, nimelliskorko 6,99 %, todellinen vuosikorko 7,9 %, laina-aika on 10 vuotta (sis. avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk), tällöin lainan kokonaiskulut on 21 490,8 €. Tarjottava nimelliskorko vaihtele välillä 4,68%-19%, laina-aika 1-18 vuotta ja summa 500 – 60 000 €. Tarkat tiedot esitetään lainatarjouksessa.

Autolaina – lainaa auton ostoon tai huoltoon

Tarvitsetko rahaa auton yllättäviin huoltokuluihin tai uusiin renkaisiin? Vai oletko ostamassa uutta autoa, jota varten tarvitset hieman lisää rahoitusta? Etuan kautta löydät helposti ja turvallisesti vakuudettoman autolainan tarvitsemallesi summalle alkaen 500 eurosta aina 60 000 euroon saakka.

Autolainalla pystyt rahoittamaan uuden auton hankinnan tai auton ylläpitoon liittyviä menoja.

kaarna logo
avida logo
collector bank logo

Näin palvelumme toimii

1. Täytä lainahakemus

Aloita täyttämällä pyydetyt tiedot. Nopeimmillaan tämä vie vain pari minuuttia.

Täytä hakemus

2. Kilpailutamme pankit

Nopeasti ja ilmaiseksi. Hakemus ei sido sinua mihinkään. Kilpailutamme puolestasi yli 10 eri lainantarjojaa.

Kilpailuta lainat

3. Olet valmis!

Saat henkilökohtaiset lainatarjouksesi
katsottavaksi muutamassa minuutissa ja
voit valita parhaan.

Miksi käyttää Etuaa?

Autolainalaskuri auttaa hakemaan lainaa auton ostoon tai huoltoon

Autolainalaskuria hyödyntämällä löydät helposti sopivan lainasumman autolainalle. Autolainalaskuriin syötetään toivottu lainasumma ja -aika, jonka jälkeen laskuri näyttää sekunneissa, kuinka suuri lyhennyserä lainalla on. Voit muuttaa lainan määrää tai laina-aikaa löytääksesi kuukausierän, joka sopii taloudelliseen tilanteeseesi.

Esimerkiksi 5 000 euron lainassa viiden vuoden laina-ajalla kuukausittainen lyhennyserä on noin 100 euroa. Jos taas tarvitset vähemmän lainaa, esimerkiksi 3 000 euroa , on lyhennyserä viiden vuoden laina-ajalla vain noin 60 euroa. Esimerkiksi taas 10 000 euron lainassa kymmenen vuoden laina-ajalla on kuukausierä noin 120 euroa.

Autolainalaskurin tarjoamat luvut ovat suuntaa antavia ja todellinen lainasumman ja kuukausierän näet lainatarjouksesta.

Palvelumme on tarkoitettu sinulle, joka

  • Olet vähintään 18-vuotias
  • Asut vakituisesti Suomessa
  • Ansaitset vähintään 850 euroa kuukaudessa ennen veroja
  • Olet hoitanut raha-asiasi moitteettomasti ilman maksuhäiriömerkintöjä

Asiakkaidemme kokemuksia

Löydä vakuudeton autolaina vertailusta

Hakemuksen täyttäminen vie vain 2-3 minuuttia. Kilpailutamme puolestasi yli 20 eri lainantarjoajaa ja
saat henkilökohtaiset lainatarjouksesi muutamassa minuutissa.

Kilpailuta lainat

Autolainalaskurilla arvioit lyhennykset helposti

Autolainalaskurin avulla selvität helposti sinulle sopivan autolainan. Vakuudetonta lainaa pystyy hakemaan haluamalleen summalle 500 ja 60 000 euron välillä, joten voit rahoittaa kätevästi auton mistä hintaluokasta tahansa.

Syötä laskuriin lainasumma euroina sekä laina-aika vuosina, minkä jälkeen laskuri näyttää kuukausierän. Voit kokeilla erilaisia lyhennysvaihtoehtoja vaihtamalla lainan määrää ja laina-aikaa.

Autolainalaskuri auttaa sinua suunnittelemaan jo ennen autokauppoja, millainen autolaina ja kuukausierä on sinun talouteesi sopiva. Näin myös auton ostaminen on helpompaa, kun tiedät oman budjetin. Autolaina on sopivan kokoinen, kun rahaa jää riittävästi myös muihin menoihin ja pystyt maksamaan lainaa helposti takaisin.

Kun olet saanut selville sinulle sopivan lainamäärän, voit hakea autolainaa täyttämällä hakemuksen muutamassa minuutissa. Tämän jälkeen Etua kilpailuttaa autolainasi usean lainayhtiön kesken ja näet, mistä saat lainan kaikkein edullisimmin.

Autolaina nopeasti käyttöön

Etuan kautta saat autolainan tilillesi jo samana tai yleensä viimeistään seuraavana pankkipäivänä. Yhdellä hakemuksella saat Etuan kautta lainatarjouksia usealta pankilta ja rahoitusyhtiöltä. Nopeimmat tarjoukset ovat nähtävissäsi jo alle kymmenessä minuutissa.

Kaikki lainatarjoukset näet yhdeltä sivulta, joten tarjousten vertailu keskenään on helppoa. Muista katsoa ainakin lainan korkoa, takaisinmaksuaikaa ja kuukausierää. Valittuasi sopivan tarjouksen pystyt toimittamaan liitteet ja hyväksymään lainasopimuksen pankin tai rahoitusyhtiön sivuilla.

Voit hakea autolainaa Etuan kautta, jos asut vakituisesti Suomessa, olet vähintään 18-vuotias ja sinulla on joka kuukausi tuloja vähintään 850 euroa ennen veroja. Sinulla ei saa olla maksuhäiriömerkintojä.

Lainaa yksityiseltä ostettavaan tai ulkomailta tuotavaan autoon

Helposti ja nopeasti haettava autolaina mahdollistaa koko markkinoiden valikoiman vertailun ja auttaa turvaamaan rahoituksen juuri sinulle sopivaan autoon, vaikka hankkisit autosi yksityiseltä henkilöltä tai ulkomailta.

Vakuudeton autolainaa on helppo tapa rahoittaa erityisesti yksityiseltä ihmiseltä ostettava käytetty auto, sillä lainalla saat kuitattua koko auton hinnan ja omistajuus siirtyy heti sinulle. Vakuudetonta autolainaa varten ei tarvitse myöskään olla vakuuksia tai käsirahaa. Lue vinkkejä käytetyn auton ostoon yksityiseltä.

Autolainan voi käyttää myös uuden tai käytetyn auton ostoon ulkomailta ja hyödyntää esimerkiksi Ruotsin tai Saksan kattavan tarjonnan eri hintaluokan autoista. Erityisesti halvempi hinta houkuttelee hankkimaan auton ulkomailta, mutta monesti muualla saattaa myös olla Suomea parempi valikoima esimerkiksi auton värin tai varustelujen suhteen. Lue vinkkejä käytetyn auton ostoon ulkomailta.

Kilpailuta vakuudeton autolaina jo tänään!

Copyright © 2024 Etua.fi