Etua on vuonna 2008 perustettu Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys. Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys.
Asiakaspalvelu: 010 665 5800 | arkisin klo 10–15 | asiakaspalvelu@etua.fi

Morrow Bank – lainaa jopa 50 000 euroa helposti ja nopeasti

Morrow Bank myöntää kuluttajille joustoluottoja, jotka mukautuvat arjen yllättäviin menoihin ja tilanteisiin. Morrow Bankin joustoluotot voit kilpailuttaa nopeasti ja mutkattomasti Etuan sivuilla!

Joustava ja innovatiivinen norjalaispankki

Morrow Bank (aiemmin Komplett Bank) on vuonna 2014 Norjassa perustettu pankki, jolla on nykyään toimintaa myös Suomessa ja Ruotsissa. Morrow Bank saa harjoittaa pankkitoimintaa Norjan finanssivalvonnan myöntämällä luvalla.

Morrow Bank tunnetaan erityisesti pankin henkilöasiakkaille tarjoamista joustavista lainaratkaisuista. Yritys toi joustoluottotuotteensa Suomen markkinoille vuonna 2016. Joustoluoton lisäksi Morrow Bank tarjoaa kuluttajille myös luottokortteja. Vuoden 2018 lopussa pankilla oli jo yli 1,6 miljoonaa asiakasta Pohjoismaissa.

Vahvasti kilpailuilla laina- ja kulutusluottomarkkinoilla Morrow Bank haluaa erottua positiivisesti olemalla luotettava, joustava ja asiakasystävällinen pankki. Yritys tekee jatkuvasti kehitystyötä tarjotakseen asiakkailleen yhä paremmin heidän tarpeisiinsa vastaavia tuotteita ja palveluita.

Etuan avulla kilpailutat Morrow Bankin lainat nopeasti

Etuan kautta pystyt kilpailuttamaan Morrow Bankin lainat vaivattomasti. Lainahakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin, kunhan vain katsot valmiiksi palkka- ja työsuhdetietosi sekä tiedot mahdollisista aiemmista lainoista.

Saat Morrow Bankilta lainatarjouksen jopa alle kymmenessä minuutissa lähetettyäsi hakemuksen Etuan sivuilla. Näet lainatarjouksesta Morrow Bankin sinulle tarjoaman koron sekä lainasumman ja -ajan. Mikäli tarjottu laina vastaa tarpeitasi ja korko on mielestäsi sopiva, voit siirtyä allekirjoittamaan lainasopimuksen Morrow Bankin sivuille vaikka saman tien.

Jos Morrow Bankin lainatarjous ei jostain syystä vastaa toiveitasi, näet samalta sivulta kätevästi myös muiden pankkien ja rahoitusyhtiöiden sinulle tekemät tarjoukset. Kilpailuttamalla lainasi Etuan kautta voit siis säästää huomattavasti aikaa ja vaivaa, sillä täyttämällä yhden lainahakemuksen pääset näkemään heti lukuisia lainatarjouksia.

Siirry suoraan lainahakemukseen ja löydä heti sinulle sopivin laina.

Lyhyesti Morrow Bankin lainoista

Morrow Bankilta voi hakea lainaa mille tahansa summalle 1 000 ja 50 000 euron väliltä. Nimelliskorko lainoissa on 6,99 %–15,00 % ja korko perustuu pankin arvioon asiakkaan taloudellisesta tilanteesta ja takaisinmaksukyvystä. Morrow Bankin lainoihin et koskaan tarvitse vakuuksia tai takaajia.

Pankin tarjoama joustoluotto poikkeaa monista muista markkinoilla olevista lainatuotteista, sillä luotossa ei ole ennalta määrättyä takaisinmaksuaikaa. Takaisinmaksuaika vaihtelee sen mukaan, kuinka nopeasti lainaa lyhentää.

Lainan lyhennys on joustavaa, sillä lainasta tulee kuukausittain maksaa takaisin ainoastaan korot ja muut kulut. Tarvittaessa pystyt siis pitämään lyhennysvapaita kuukausia. Kun sinulle jää rahaa enemmän käteen kuukausittaisten menojen jälkeen, voit halutessasi lyhentää lainaa enemmän. Jos eteen tulee yllättäviä menoja, voit aina nostaa uudelleen jo takaisin maksetun osuuden lainasta.

Morrow Bankilta pystyt hakemaan lainaa, jos olet vähintään 23-vuotias ja sinulla on säännölliset tulot. Sinun tulee myös olla asunut Suomessa vakituisesti vähintään kolme vuotta eikä sinulla saa olla maksuhäiriömerkintöjä.

Morrow Bankin palvelutLisätietoa
Lainasumma1 000–50 000 euroa
TakaisinmaksuaikaEi ennalta määrättyä takaisinmaksuaikaa
Allekirjoitus verkkopankkitunnuksillaKyllä
Lainan avausmaksu0–49 euroa
Lainan tilinhoitomaksu3–8 euroa/kk
E-laskuKyllä
Copyright © 2024 Etua.fi