Etua on vuonna 2008 perustettu Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys. Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys.
Asiakaspalvelu: 09 2316 3611 | arkisin klo 10–15 | asiakaspalvelu@etua.fi

Instabank – lainaa joustavasti haluamaasi tarkoitukseen

Instabank tarjoaa kuluttajille lainaa jopa 50 000 euroa auttamaan arjen suurissa hankinnoissa tai tasapainottamaan taloudellista tilannetta. Etuan kautta kilpailutat Instabankin lainat helposti ja vastauksen saat jopa parissa minuutissa!

Kilpailukykyisiä lainaratkaisuja modernilta pankilta

Vuonna 2016 perustettu Instabank on pieni nettipankki, joka tarjoaa kuluttajille uusia kulutusluottoja sekä apua vanhojen lainojen järjestelyyn. Koska pankki toimii ainostaan verkossa, pystyy se tarjoamaan asiakkailleen lainoja kilpailukykyisillä hinnoilla sekä palvelemaan heitä nopeasti ja vaivattomasti.

Instabank haluaa tarjota asiakkailleen arkea helpottavia rahoitusratkaisuja joustavasti ja reilusti. Pankki kehittää jatkuvasti uusia tuotteita ja palveluita, jotta sen asiakkaiden raha-asioiden hoito olisi entistä helpompaa. Erityisesti vastuullisuus ja asiakkaiden kuunteleminen ovat pankille keskeisiä arvoja.

Instabank toimii tällä hetkellä Norjassa, jossa yritys perustettiin, sekä Suomessa. Pankilla on Norjan finanssivalvonnan myöntämä lupa harjoittaa pankkitoimintaa.

Instabankin lainat kilpailutat hetkessä Etuan kautta

Instabankin lainojen kilpailuttaminen on helppoa Etuan sivuilla eikä siihen kulu aikaa kuin muutama minuutti. Etuan lainahakemuksen täyttäminen vie vain hetken ja parhaimmillaan saat Instabankilta vastauksen hakemukseesi alle 10 minuutissa.

Lainahakemukseen sinun tulee täyttää, kuinka paljon lainaa haluaisit saada ja millaisella aikataululla maksaisit sen takaisin. Hakemuksen lähettämisen jälkeen saat Instabankilta lainatarjouksen, josta näet lainasumman ja -ajan sekä sinulle tarjotun koron.

Mikäli et jostain syystä saa Instabankilta tarpeisiisi sopivaa lainatarjousta, näet Etuan sivulta helposti yhteen koottuna myös muiden pankkien ja rahoitusyhtiöiden sinulle tekemät tarjoukset.

Jos sinulla on jo mielessä tarvitsemasi lainasumma, pääset tästä täyttämään suoraan lainahakemuksen.

Lyhyesti Instabankin lainoista

Instabank myöntää sekä uusia kulutusluottoja että tarjoaa lainaa aiempien lainojen yhdistämiseen, jotta pankin asiakkaat voivat yhdistää aiemmat kalliit lainat yhdeksi edullisemmaksi lainaksi. Instabankilta voi hakea lainaa haluamalleen summalleen 500 ja 50 000 euron väliltä.

Nimelliskorko Instabankin lainoissa on 7,99–19,99 prosenttia riippuen esimerkiksi lainanhakijan taloudellisesta tilanteesta ja arvioidusta takaisinmaksukyvystä. Takaisinmaksuaika lainoissa on 3–15 vuotta.

Instabank tarjoaa lainoihinsa lisätuotteena lainaturvavakuutusta, joka auttaa selviämään lainan lyhentämisestä myös taloudellisesti epävarmoina aikoina tai yllättävissä elämäntilanteissa. Jos esimerkiksi joudut työttömäksi, korvaa vakuutus kuukausittaiset lyhennyseräsi enintään 12 kuukauden ajalta.

Hakeaksesi Instabankista lainaa sinun tulee olla vähintään 23-vuotias eikä sinulla saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Hakijalla tulee myös olla yli 20 000 euron bruttotulot vuosittain. Lisäksi on hyvä huomioida lainahakemusta täyttäessäsi, että ikäsi ja laina-aika yhteenlaskettuna eivät voi olla yli 80 vuotta.

Instabankin palvelutLisätietoa
Lainasumma500–50 000 euroa
Takaisinmaksuaika3–15 vuotta
Allekirjoitus verkkopankkitunnuksillaKyllä
Lainan avausmaksu90 euroa
Lainan tilinhoitomaksu5 euroa/kk
E-laskuKyllä
Copyright © 2024 Etua.fi