Etua on vuonna 2008 perustettu Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys. Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys.
Asiakaspalvelu: 09 2316 3611 | arkisin klo 9–16 | asiakaspalvelu@etua.fi

Nordax Bank – vakuudetonta lainaa jopa 60 000 euroa

Nordax Bank on pohjoismainen pankki, joka tarjoaa henkilöasiakkaille kilpailukykyiseen hintaan kulutusluottoja. Nordax Bankin lainojen kilpailuttaminen on helppoa ja nopeaa Etuan sivuilla.

Kulutusluottoja luotettavasti pohjoismaiselta pankilta

Pohjoismainen Nordax Bank tarjoaa vakuudettomia kulutusluottoja, joiden avulla pankin asiakkaat voivat harkitusti tehdä totta unelmistaan ja pitkäaikaisista suunnitelmistaan. Nordax Bankin tuotevalikoimaan kuuluvat myös säästötilit, joihin pankki tarjoaa hyvän koron.

Nordax Bank on perustettu vuonna 2004 ja pankilla on Ruotsin finanssivalvonnan myöntämä lupa harjoittaa pankkitoimintaa. Pankin pääkonttori on Tukholmassa, ja yrityksellä on Ruotsin lisäksi toimintaa Suomessa, Norjassa ja Saksassa. Yhteensä Nordax Bankilla on asiakkaita näissä maissa noin 190 000. 

Nordax Bankilla halutaan panostaa erityisesti asiakastyytyväisyyteen, joten asiakkaiden tarpeet huomioiva asiakaspalvelu sekä mahdollisimman mutkaton asiointi lainoihin liittyen ovat pankille tärkeitä. Myös vastuullisuus on yksi yrityksen keskeisistä toimintaperiaatteista.

Vertaile Nordax Bankin lainat Etuan avulla

Nordax Bankin lainojen kilpailuttaminen ja vertailu on nopeaa ja vaivatonta tehdä Etuan sivuilla. Lainahakemuksen tekeminen kestää vain muutaman minuutin, ja saatat parhaimmillaan saada lainatarjouksen Nordax Bankilta jopa alle 10 minuutissa.  

Lainatarjouksesta näet esimerkiksi sinulle tarjotun lainasumman, takaisinmaksuajan ja lainan koron. Nordax Bank määrittelee jokaiselle asiakkaalle henkilökohtaisesti koron, joka perustuu pankin arvioon asiakkaan takaisinmaksukyvystä ja taloudellisesta tilanteesta.

Jos Nordax Bankin tarjous on mielestäsi liian kallis tai ei muuten vastaa tarpeitasi, näet samalta sivulta myös muiden pankkien ja rahoituslaitosten tekemät tarjoukset. Siksi kilpailuttamalla lainat Etuan kautta säästät aikaa ja vaivaa, sillä näet kaikki parhaat lainatarjoukset yhdellä hakemuksella. Voit siis olla varma, että löydät aina edullisimman lainan.

Lyhyesti Nordax Bankin lainoista

Nordax Bank myöntää asiakkailleen 3 000–60 000 euron suuruisia kulutusluottoja, joissa takaisinmaksuaika on 1–15 vuotta. Lainoihin tarjottu nimelliskorko vaihtelee 4,9–19,9 prosentin välillä.

Voit hakea lainaa Nordax Bankilta, mikäli olet yli 23-vuotias ja olet asunut Suomessa vakituisesti ainakin kolme vuotta. Tämän lisäksi sinulla tulee olla vakituisia vuosituloja vähintään 16 000 euroa. Myönteisen luottopäätöksen saaminen on yleensä helpompaa, jos lainalla on kaksi hakijaa. Jos haet lainaa rinnakkaishakijan kanssa, voit myös useimmiten saada lainaa paremmilla ehdoilla.

Nordax Bank tarjoaa lainoihinsa lainaturvan, joka on vapaaehtoinen vakuutus. Lainaturva auttaa selviämään lainan lyhennyksistä, jos sinun on hankala lyhentää lainaa esimerkiksi työttömyyden tai sairastumisen takia. Nordax Bankin asiakkaat voivat myös pitää kolme lyhennysvapaata kuukautta vuosittain, jos lainan takaisinmaksu tuntuu haastavalta esimerkiksi yllättävien menojen vuoksi.

Nordax Bankin palvelutLisätietoa
Lainasumma3 000–60 000 euroa
Takaisinmaksuaika1–15 vuotta
Allekirjoitus verkkopankkitunnuksillaKyllä
Lainan avausmaksu0–89 euroa
Lainan tilinhoitomaksu5 euroa/kk
E-laskuKyllä
Copyright © 2023 Etua.fi