Etua on vuonna 2008 perustettu Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys. Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys.
Asiakaspalvelu: 09 2316 3611 | arkisin klo 10–15 | asiakaspalvelu@etua.fi

Nordax Bank – vakuudetonta lainaa jopa 60 000 euroa

Nordax Bank, osa NOBA Bank Group AB (publ) -yritystä, on pohjoismainen pankki, joka tarjoaa henkilöasiakkaille kilpailukykyiseen hintaan kulutusluottoja. Nordax Bankin lainojen kilpailuttaminen on helppoa ja nopeaa Etuan sivuilla.

Vakuudetonta lainaa Nordax Bankilta

Nordax Bank, osa NOBA Bank Group AB (publ) -yritystä, on ruotsalainen vuonna 2003 perustettu pankki, joka on erikoistunut tarjoamaan vakuudettomia lainoja ja säästötilipalvelua yksityishenkilöille Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Saksassa. Nordax toimii Ruotsin finanssivalvonnan alaisuudessa.

Nordax Bank tarjoaa asiantuntevaa ja henkilökohtaista palvelua ja on erikoistunut muutamaan lainatuotteeseen, jotka he tuntevat parhaiten.

Nordax Bankilta voit lainata 1000 eurosta 60 000 euroon asti tekemällä hakemuksen Etuan kautta. Luotto on vakuudetonta lainaa, johon ei tarvitse takaajia. Lainan korko on asiakaskohtainen ja vaihtelee 6,90 %–15,00 % välillä ja takaisinmaksuaika on valintasi mukaan 1–15 vuotta. 

Korko määräytyy asiakaskohtaisesti ja siihen vaikuttaa esimerkiksi lainasumma, tulosi ja taloudellinen tilanteesi.

Nordaxin laina on vakuudetonta lainaa ja voit lainata moneen erilaiseen tarpeeseen. Ehkä haluat yhdistellä muita lainoja, remontoida kylpyhuoneen tai ostaa uuden auton?

Nordax Bank lainaturvavakuutus

Kun haet lainaa Nordaxilta, saat ilmaisen lainaturvavakuutuksen ensimmäiset kolme kuukautta. Lainaturvavakuutus toimii taloudellisena turvana odottamattomissa tilanteissa.

Jos joudut työttömäksi tai sairastut, lainaturva korvaa Nordax-lainan kuukausikustannuksen 1000 euroon asti. Kuolemantapauksessa korvaus vastaa summaa, joka lainastasi on jäljellä 60 000 euroon asti. Kolmen ensimmäisen kuukauden jälkeen lainaturva maksaa 9,5 % lainan kuukausittaisesta kustannuksesta.

Vertaile Nordax Bankin lainat Etuan avulla

Nordax Bankin lainojen kilpailuttaminen ja vertailu on nopeaa ja vaivatonta tehdä Etuan sivuilla. Lainahakemuksen tekeminen kestää vain muutaman minuutin, ja saatat parhaimmillaan saada lainatarjouksen Nordax Bankilta jopa alle 10 minuutissa.  

Lainatarjouksesta näet esimerkiksi sinulle tarjotun lainasumman, takaisinmaksuajan ja lainan koron. Nordax Bank määrittelee jokaiselle asiakkaalle henkilökohtaisesti koron, joka perustuu pankin arvioon asiakkaan takaisinmaksukyvystä ja taloudellisesta tilanteesta.

Jos Nordax Bankin tarjous on mielestäsi liian kallis tai ei muuten vastaa tarpeitasi, näet samalta sivulta myös muiden pankkien ja rahoituslaitosten tekemät tarjoukset. Siksi kilpailuttamalla lainat Etuan kautta säästät aikaa ja vaivaa, sillä näet kaikki parhaat lainatarjoukset yhdellä hakemuksella. Voit siis olla varma, että löydät aina edullisimman lainan.

Lyhyesti Nordax Bankin lainoista

Nordax Bankilta voit lainata 1000–60 000 euroa tekemällä hakemuksen Etuan kautta. Luotto on vakuudetonta lainaa, johon ei tarvitse takaajia. Lainan korko on asiakaskohtainen ja vaihtelee 6,90 %–15,00 % välillä, takaisinmaksuaika on valintasi mukaan 1–15 vuotta. 

Kolme hyvää syytä valita Nordax Bank, osa NOBA Bank Group AB (publ) -yritystä: 

  • Voit aina soittaa! Nordax Bankin asiakkaat ovat alan tyytyväisimpiä
  • Voit saada jopa 3 maksuvapaata kuukautta vuodessa
  • Saat 3 kuukauden ilmaisen lainaturvavakuutuksen


Nordaxin lainoista usein kysyttyä

Miten lainan korko määräytyy?
Nordax Bank tekee yksilöllisen arvion taloudellisesta tilanteestasi hakemuksesi perusteella ja korko määrittyy näin asiakaskohtaisesti.

Rinnakkaishakija?
Jos haet lainaa yhdessä rinnakkaishakijan kanssa, sinulla on mahdollisuus parantaa lainaehtoja, koska molempien tulot otetaan huomioon. On tärkeää muistaa, että molemmat hakijat ovat yhteisvastuussa lainan takaisinmaksun hoitamisesta pankille.

Kuka voi lainata Nordax Bankilta?
Sinun tulee olla vähintään 20-vuotias, sinun tulee olla asunut Suomessa vähintään kolmen vuoden ajan ja vakituisten vuositulojesi tulee olla vähintään 16 000 euroa.

Nordax Bankin palvelutLisätietoa
Lainasumma1 000–60 000 euroa
Takaisinmaksuaika1–20 vuotta
Allekirjoitus verkkopankkitunnuksillaKyllä
Lainan avausmaksu0–89 euroa
Lainan tilinhoitomaksu5 euroa/kk
E-laskuKyllä
Copyright © 2024 Etua.fi