Etua on vuonna 2008 perustettu Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys. Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys.
Asiakaspalvelu: 010 665 5800 | arkisin klo 10–15 | asiakaspalvelu@etua.fi

Resurs Bank – lainaa joustavasti jopa 50 000 euroa

Resurs Bank on pohjoismainen pankki, joka tarjoaa kuluttajille joustavia rahoitusratkaisuja, kuten osamaksuja ja kulutusluottoja. Resurs Bankin lainat voit kilpailuttaa helposti Etuan palvelun avulla.

Luotettava pohjoismainen pankki

Resurs Bank on Pohjoismaissa toimiva pankki, joka tarjoaa sekä yksityisasiakkaille että yrityksille erilaisia rahoitus- ja maksuratkaisuja. Näihin rahoitusratkaisuihin kuuluvat muun muassa kulutusluotot ja osamaksut, jotka auttavat esimerkiksi rahoittamaan arjen suuria hankintoja.

Resurs Bankilla on ollut Suomessa toimintaa vuodesta 2002 alkaen, ja tällä hetkellä yli 100 000 kuluttajaa Suomessa kuuluu pankin asiakkaisiin. Resurs Bank on luotettava ja vakaa toimija rahoitusalalla, joten kuluttajat voivat turvallisin mielin käyttää pankin palveluita. Pankilla on suomenkielinen asiakaspalvelu, joka auttaa uusiin ja nykyisiin lainoihin liittyvien kysymysten kanssa.

Resurs Bank on osa Resurs-konsernia, jolla on yhteensä yli 5,7 miljoonaa kuluttajaa asiakkaanaan Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Konserniin kuuluu myös erilaisia vakuutuksia tarjoava Solid Försäkring. 

Kilpailuta Resurs Bankin lainat Etuan avulla

Resurs Bankin lainojen kilpailuttaminen on helppoa ja nopeaa Etuan avulla. Lainahakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin ja saat lainatarjouksen Resurs Bankilta yleensä alle kymmenessä minuutissa.

Kun olet täyttänyt Etuan sivuilla lainahakemuksen, saat Resurs Bankin ja muiden pankkien lainatarjoukset koottuna yhdelle sivulle. Resurs Bankin lainatarjouksesta näet esimerkiksi sinulle tarjotun lainasumman ja koron sekä kuukausittaisen maksuerän suuruuden. Lainasopimuksen allekirjoittaminen Resurs Bankin kanssa onnistuu sähköisesti, mutta sopimuksen voi pyytää myös postitse kotiin allekirjoitettavaksi.

Jos Resurs Bank ei tarjoa sinulle sopivaa lainaa, Etuan lainahakemuksella saat nähtäväksi myös muita lainavaihtoehtoja eri pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä. Voit siis olla varma, että löydät Etuan kautta aina itsellesi parhaan ja edullisimman lainan.

Lainahakemuksen pääset täyttämään täältä.

Lyhyesti Resurs Bankin lainoista

Resurs Bankilta kuluttajat voivat hakea esimerkiksi kulutusluottoa, autolainaa tai remonttilainaa. Pankilta voi hakea myös yhdistelylainaa, joka auttaa pitämään lainakulut kurissa ja tasapainottamaan omaa taloutta. Resurs Bankin lainoihin et tarvitse vakuuksia tai takaajia.

Lainaa on mahdollista hakea mille tahansa summalle 1 000 ja 50 000 euron väliltä ja lainan voi käyttää itse valitsemaansa tarkoitukseen. Takaisinmaksuaika Resurs Bankin lainoissa on 1–12 vuotta ja nimelliskorko 6,95–20 prosenttia.

Jos haet Resurs Bankin lainaa rinnakkaishakijan kanssa, sinulla on paremmat mahdollisuudet saada isompi laina. Myös lainaehdot ovat yleensä edullisemmat, jos hakemuksessa on pää- ja rinnakkaishakija, jotka molemmat vastaavat lainan takaisinmaksusta pankille.

Resurs Bank tarjoaa lainoihin maksuvakuutusta, joka auttaa selviämään lainan takaisinmaksusta myös yllättävissä elämäntilanteissa. Jos esimerkiksi sairastut tai joudut työttömäksi, auttaa maksuvakuutus pitämään raha-asiasi tasapainossa myös muuten haastavina aikoina. Edullinen maksuvakuutus voi korvata lainan kustannukset jopa 12 kuukauden ajan. Tämä lisäpalvelu maksaa 9 prosenttia lainan kuukausierästä ja maksuvakuutuksen voi ottaa joko lainaa hakiessa tai lisätä sen myöhemmin Resurs Bankin asiakaspalvelun kautta.

Jotta voit saada lainaa Resurs Bankilta sinun tulee olla vähintään 24-vuotias ja sinulla tulee olla kuukausittain säännölliset palkka- tai eläketulot. Lainanhakijana sinulla ei myöskään saa olla maksuhäiriömerkintöjä.

Resurs Bankin palvelutLisätietoa
Lainasumma1 000–50 000 euroa
Takaisinmaksuaika1–12 vuotta
Allekirjoitus verkkopankkitunnuksillaKyllä
Lainan avausmaksu0–95 euroa
Lainan tilinhoitomaksuEnintään 12,50 euroa/kk
E-laskuKyllä
Copyright © 2024 Etua.fi