Etua on vuonna 2008 perustettu Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys. Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys.
Asiakaspalvelu: 010 665 5800 | arkisin klo 10–15 | asiakaspalvelu@etua.fi

Lainojen yhdistäminen on järkevää – yhdistelylaina tuo Juhalle satoja euroja säästöä

24.5.2024

Lainojen yhdistäminen yhdeksi isommaksi lainaksi on usein järkevää. Kuopiolainen Juha kilpailutti 15 000 euron yhdistelylainan Etua.fi-lainavertailupalvelun avulla ja säästää nyt satoja euroja lainakuluissa.

Kuljetusalalla työskentelevälle 39-vuotiaalle Juhalle oli kertynyt luottokorttivelkoja ja osamaksuja auton korjauksesta, remonttitarvikkeista ja kotiin tehdyistä hankinnoista.

Juha huomasi Etuan mainoksen yhdistelylainasta, ja päätti täyttää lainahakemuksen tutustuttuaan lainapalveluun Etuan nettisivuilla.  -Hakemuksen täyttäminen oli nopeaa ja helppoa. Hakemuksen lähettämisen jälkeen sain miltei saman tien monta lainatarjousta eri pankeilta, Juha kertoo.

Myös lainatarjousten vertailu oli vaivatonta. Juha vertasi saamiaan tarjouksia Etuan lainatarjousnäkymässä, missä lainatarjoukset on järjestetty todellisen vuosikoron mukaiseen järjestykseen, niin että edullisin laina on ensimmäisenä.

Lainatarjouksissa on eroja

Juha huomasi selkeän eron eri tarjousten lainakulujen välillä. Ero kalleimman ja halvimman lainatarjouksen kuukausierän välillä oli 92 euroa. Näin 15 000 euron lainan kuukausieräksi seitsemän vuoden maksuajalla tuli 241 euroa.

Aiemmin Juha ei ole niin kiinnittänyt huomioita, miten paljon lainojen kulut voivat erota. Ostohetkellä kauppojen osamaksuissa huomioi helposti vain kuukausierän eikä niinkään lainan todellisia kuluja. Samoin on luottokortteja käyttäessä.

Juha suosittelee lainojen yhdistämistä Etua.fi-palvelun avulla

Lainojen yhdistämisellä Juha säästää huomattavia summia vuodessa. Ennen Juha lyhensi lainoja 600 euroa kuukaudessa ja nyt lainojen yhdistämisen jälkeen 241 euroa kuukaudessa. Näin Juha säästää kuukaudessa 359 euroa, mikä vuodessa merkitsee peräti 4 300 euron säästöä.

vuotta
302 €
Arvioitu kuukausierä

Esimerkki: 15 000 € laina, nimelliskorko 6,99 %, todellinen vuosikorko 7,9 %, laina-aika on 10 vuotta (sis. avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk), tällöin lainan kokonaiskulut on 21 490,8 €. Tarjottava nimelliskorko vaihtele välillä 6%-19%, laina-aika 1-18 vuotta ja summa 500 – 60 000 €. Tarkat tiedot esitetään lainatarjouksessa.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

vuotta
Marginaali:
302 €
Arvioitu kuukausierä
(annuiteetti)

Asuntolainalaskurin laskelmat ovat suuntaa-antavia. Tarkan laskelman ja lainaehdot saat lainaneuvottelujen yhteydessä pankissa.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

kuukautta
302 €
Arvioitu kuukausierä

Lainalaskurin laskelmat ovat suuntaa-antavia, korko 15%. Tarkan laskelman ja lainaehdot saat lainatarjouksista.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

Juha antaa Etualle pisteitä siitä, että koko lainaprosessi on tehty niin helpoksi. Itse lainan hakeminen on nopeaa, ja lainatarjousten vertailu helppoa. Lainatarjouksia voi vertailla netissä silloin kun itselle sopii, kotona tai taukopaikalla.

-Etua kautta yhdistelylainan hakeminen oli selkeää ja yksinkertaista, kuvaa Juha kokemuksiaan Etuan lainavertailupalvelun käytöstä. Juha myös mielellään suosii täysin suomalaista palvelua.

Nyt Juha on tyytyväinen, koska jatkossa häneltä kuluu vähemmän rahaa lainakuluihin ja yhden lainan takaisinmaksu on helpompaa. -Täydet viisi tähteä, sanoo Juha kokonaisarvioksi Etua palvelusta ja kannustaa muitakin kilpailuttamaan yhdistelylainaa Etuan kautta.

Yhdistä nyt pienet lainasi järkeväksi kokonaisuudeksi! 

Lue seuraavaksi


lainojen yhdistäminen

Lainojen yhdistäminen on järkevää – yhdistelylaina tuo Juhalle satoja euroja säästöä

24.5.2024

Lainojen yhdistäminen yhdeksi isommaksi lainaksi on usein järkevää. Kuopiolainen Juha kilpailutti 15 000 euron yhdistelylainan Etua.fi-lainavertailupalvelun avulla ja säästää nyt satoja euroja lainakuluissa. Kuljetusalalla työskentelevälle 39-vuotiaalle Juhalle oli kertynyt luottokorttivelkoja ja osamaksuja auton […]


Järjestelylaina voi helpottaa arkea ja tuoda säästöä joka kuukausi.

Tuula haki järjestelylainaa ja yllättyi Etuan palvelun vaivattomuudesta

16.5.2024

Järjestelylaina voi helpottaa arkea ja tuoda säästöä joka kuukausi. Tuula haki järjestelylainaa Etuan kautta ja pääsi eroon korkeista koroista ja lainanhoitokuluista. Kotimaisen lainavertailuvertailupalvelun Etuan kautta monet suomalaiset ovat löytäneet keinon alentaa omia lainakulujaan. […]


Lainavertailu näyttää, mistä löytyy kulutusluotto tai yhdistelylaina

Kasaantuvatko laskut? Lainavertailu näyttää, mistä löytyy laina edullisella korolla.

3.1.2024

Loppuvuoden menot ovat nakertaneet monen rahapussiin ison loven, ja vuoden alussa kerääntyy paljon laskuja. Yhdistelylainasta tai kulutusluotosta on hyötyä, kun tarvitset apua välttämättömien menojen kanssa. Lainavertailun avulla löydät lainan nopeasti. Monen huolenaiheena on […]


Copyright © 2024 Etua.fi