Etua on vuonna 2008 perustettu Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys. Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys.
Asiakaspalvelu: 09 2316 3611 | arkisin klo 9–16 | asiakaspalvelu@etua.fi

Tuula haki järjestelylainaa ja yllättyi palvelun vaivattomuudesta – “Pääsin eroon hillittömistä koroista”

6.2.2023
Järjestelylaina voi helpottaa arkea ja tuoda säästöä joka kuukausi.

Järjestelylaina voi helpottaa arkea ja tuoda säästöä joka kuukausi. Tuula haki järjestelylainaa Etuan kautta ja pääsi eroon korkeista koroista ja lainanhoitokuluista.

Kotimaisen lainavertailuvertailupalvelun Etuan kautta monet suomalaiset ovat löytäneet keinon alentaa omia lainakulujaan. Järjestelylaina sopii myös asiakkaille, jotka eivät tarvitse lisää lainaa, mutta haluavat kilpailuttaa olemassa olevien luottojen korot ja kulut.

Tuula, 72, kiinnostui järjestelylainan hakemisesta luettuaan muiden käyttäjien positiivisia kokemuksia Etuasta. Kun luottokortti oli tapissa ja autolainakin painoi, Tuula halusi järjestellä taloutensa kerralla kuntoon ja haki yhdistelylainaa Etuan kautta.

Tuula kehuu erityisesti Etuan palvelun helppokäyttöisyyttä. Kaikki onnistui itsenäisesti netin kautta, kun hän haki 25 000 euron järjestelylainaa. 

– Olin aivan hämmästynyt siitä, miten nopeasti prosessi eteni. Katsoin pankkitiliä muissa asioissa ja raha olikin jo tärähtänyt tilille, kertoo Tuula.

Järjestelylainan avulla Tuula säästää useita tuhansia euroja vuodessa

Järjestelylainan myötä Tuula sai maksettua autolainansa kokonaan pois. Samalla hän teki päätöksen myydä autonsa ja vaihtaa se leasing-sopimukseen.

Lainaa hakiessaan Tuula sai valita omaan talouteensa sopivan summan ja takaisinmaksuajan. Vertailua lainojen yhdistämisestä oli helppo tehdä Etuan verkkosivuita löytyvän laskurin avulla.

vuotta
302 €
Arvioitu kuukausierä

Esimerkki: 15 000 € laina, nimelliskorko 6,99 %, todellinen vuosikorko 7,9 %, laina-aika on 10 vuotta (sis. avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk), tällöin lainan kokonaiskulut on 21 490,8 €. Tarjottava nimelliskorko vaihtele välillä 4,68%-20%, laina-aika 1-18 vuotta ja summa 500 – 60 000 €. Tarkat tiedot esitetään lainatarjouksessa.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

vuotta
Marginaali:
302 €
Arvioitu kuukausierä
(annuiteetti)

Asuntolainalaskurin laskelmat ovat suuntaa-antavia. Tarkan laskelman ja lainaehdot saat lainaneuvottelujen yhteydessä pankissa.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

kuukautta
302 €
Arvioitu kuukausierä

Lainalaskurin laskelmat ovat suuntaa-antavia, korko 15%. Tarkan laskelman ja lainaehdot saat lainatarjouksista.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

– Otin heti huomioon, että lainan määrä on sellainen, jonka pystyn hoitamaan, Tuula sanoo.

Lainojen yhdistämisestä syntyy lähes aina säästöä, kun lainat kilpailutetaan ja erillisten laskujen kulut katoavat. Yhtä lainaa on myös helpompi hallinnoida.

– Nyt minulla on yksi laina, eikä maksamaani summaan tule yllättäviä muutoksia. Samalla pääsin eroon hillittömistä koroista ja tilinhoitomaksuista, kertoo Tuula.

Ennen lainojen yhdistämistä Tuula lyhensi lainoja noin 590 euroa kuukaudessa ja nyt 403 euroa kuukaudessa. Näin Tuula säästää kuukaudessa 187 euroa, mikä vuodessa tarkoittaa peräti 2 244 euron säästöä.

Haussa edullinen laina? Näin järjestelylainan hakeminen tapahtuu

Etuan lainavertailupalvelun avulla voit kokeilla, miten saisit yhdistettyä kasaantuneet kulutusluotot ja pikavipit yhdeksi edulliseksi järjestelylainaksi. Älä unohda myöskään luottokortteja ja osamaksuja, joiden lyhennyksistä voi muodostua iso summa kuukaudessa.

Järjestelylaina, mitä yhdistelylainaksikin kutsutaan, on suosituimpia vakuudettomia lainoja suomalaisten keskuudessa. Tällä hetkellä noin puolet Etuan kautta haetuista lainoista on tälläisiä lainoja tai nykyisten lainojen kilpailutuksia. On järkevää kilpailuttaa kaikki lainat aika ajoin, sillä vain siten voi tietää, maksaako lainoista ylimääräisiä kuluja. Ja lainan kilpailutuksella ei menetä mitään, sillä jos saatu lainatarjous ei miellytä, voi jättää tarjouksen hyväksymättä.

Järjestelylainan hakeminen on helppoa. Voit aloittaa laskemalla yhteen kaikki lainasi sekä niistä kertyvät kuukausittaiset lyhennykset. Kiinnitä huomiota yksittäisten luottojen korkoihin ja tilinhoitomaksuihin. Erityisesti jos korko hipoo 20 prosentin korkokattoa, on järkevää kokeilla, saisiko sitä laskettua esimerkiksi kymmeneen prosenttiin. Vaivaton lainavertailu kilpailuttaa tarjoukset puolestasi ja kertoo, voisitko säästää yhdistämällä lainat.

Hakemuksen jättäminen Etuan kautta ei sido mihinkään. Voit rauhassa tutustua henkilökohtaisiin tarjouksiisi ennen kuin päätät, haluatko hakea lainaa tai yhdistää olemassa olevat lainat. Palvelussa on mukana vain luotettavia, Suomessa toimivia pankkeja ja rahoitusalan yhtiöitä.

Näin haet järjestelylainaa

Hakiessasi järjestelylainaa, laske ensin paljonko sinulla on nykyisiä lainoja olemassa. Seuraavaksi haet matalakorkoista järjestelylainaa haluamallesi summalle täyttämällä maksuttoman yhdistelylainahakemuksen nettisivuillamme. Voit myös kilpailuttaa yksittäisen vanhan lainan samalla hakemuksella.

Etua kilpailuttaa lainasi usean lainayhtiön kesken ja voit vertailla saamiasi lainatarjouksia vaivattomasti palvelumme avulla. Valittuasi sinulle sopivimman lainan, maksetaan aiemmat lainat pois joko lainayhtiön toimesta tai voit maksaa lainat pois itse tilillesi siirretyllä lainalla. Näin sinulle jää vain yksi edullinen järjestelylaina maksettavaksi, jolloin saavutat yleensä säästöjä kuukausittaisissa kustannuksissasi.

Hae järjestelylainaa tästä

Järjestelylainan hakeminen on vaivatonta:

-Laske sinulle sopiva järjestelylaina laskurimme avulla. Laskurin laina-aikaa säätämällä voit katsoa, mikä kuukausierä olisi sinulle sopiva.
-Täytä hakemuslomake.
-Saat lainatarjoukset muutamassa minuutissa
-Valitse tarjouksista sinulle parhaiten sopiva yhdistely-/järjestelylaina.
-Hyväksy lainatarjous rahoitusyhtiön antamien ohjeiden mukaisesti.

Lue seuraavaksi


Lainan siirto toiseen pankkiin tarkoittaa nykyisen lainan vaihtamista vanhasta pankista uuteen.

Lainan siirto toiseen pankkiin

1.3.2023

Lainan siirto toiseen pankkiin voi kuulostaa vaivalloiselta, mutta se on yksinkertaisempaa kuin luuletkaan, onpa kyse sitten kulutusluottojen tai asuntolainan siirrosta.  Lue tästä lisää, mistä lainan siirrosta on oikein kyse. Lainan siirto tulee kyseeseen, […]


Järjestelylaina voi helpottaa arkea ja tuoda säästöä joka kuukausi.

Tuula haki järjestelylainaa ja yllättyi palvelun vaivattomuudesta – “Pääsin eroon hillittömistä koroista”

6.2.2023

Järjestelylaina voi helpottaa arkea ja tuoda säästöä joka kuukausi. Tuula haki järjestelylainaa Etuan kautta ja pääsi eroon korkeista koroista ja lainanhoitokuluista. Kotimaisen lainavertailuvertailupalvelun Etuan kautta monet suomalaiset ovat löytäneet keinon alentaa omia lainakulujaan. […]


Edullinen muutto- ja sisustuslaina oli helppo ja nopea ratkaisu Hannun tarpeisiin. Lue lisää kokemuksista Etua.fi:stä tästä.

Hannu tarvitsi lainaa muuttoon ja sisustukseen – sai heti lainaa, jonka takaisinmaksu on helppoa

30.1.2023

Helsinkiläinen Hannu tarvitsi nopeasti muutto- ja sisustuslainaa. Hannu löysi Etuan kautta parhaan lainatarjouksen vertaillessaan kulutusluottoja. Edullinen kulutusluotto oli helppo ja nopea ratkaisu rahan tarpeeseen. Arki on täynnä tilanteita, joissa tarvitaan yhtäkkiä ylimääräistä rahaa […]


Copyright © 2023 Etua.fi