Etua on vuonna 2008 perustettu Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys. Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys.
Asiakaspalvelu: 010 665 5800 | arkisin klo 10–15 | asiakaspalvelu@etua.fi

Yrityslainalaskuri helposti netistä

Ilmainen. Et sitoudu mihinkään. Saat lainapäätöksen heti.
kuukautta
302 €
Arvioitu kuukausierä

Lainalaskurin laskelmat ovat suuntaa-antavia, korko 15%. Tarkan laskelman ja lainaehdot saat lainatarjouksista.

Yrityslainalaskuri

Yrittäjän arjessa eteen saattaa välillä tulla odottamattomia asioita ja yllättäviä menoja. Kaikkeen voi olla mahdotonta varautua säästöillä ja suunnitelmilla, mutta yllättävissäkin tilanteissa on mahdollista löytää ratkaisu, joka pitää yrityksen toiminnassa ja talouden tasapainossa.

Vakuudeton yrityslaina on helppo tapa rahoittaa yrityksen yllättäviä kuluja ja mahdollisia uusia hankintoja. Lainan saa käyttöön nopeasti, sillä yleensä laina maksetaan tilillesi 1-2 päivän kuluessa lainasopimuksen hyväksymisestä.

Yritysluotto logo

Näin palvelumme toimii

1. Täytä hakemus

Aloita täyttämällä pyydetyt tiedot. Nopeimmillaan tämä vie vain pari minuuttia.

Täytä hakemus

2. Kilpailutamme pankit

Nopeasti ja ilmaiseksi. Hakemus ei sido sinua mihinkään. Kilpailutamme puolestasi useita lainantarjoajia.

Kilpailuta lainat

3. Olet valmis!

Saat lainatarjoukset yrityksellesirnkatsottavaksi muutamassa minuutissa ja voit valita parhaan.

Miksi käyttää Etuaa?

Löydä yrityslainalaskurilla yrityksellesi paras lainasumma

Ennen yrityslainan hakemista on hyvä miettiä realistisesti, mikä on yrityksesi takaisinmaksukyky ja kuinka suuren lainan lyhentäminen on mahdollista. Yrityslainalaskurilla voit helposti suunnitella, minkä suuruinen laina on yrityksesi taloudelle sopiva.

Lainalaskuri näyttää suuntaa antavan arvion lainasummaan ja -aikaan perustuvasta kuukausittaisesta lyhennyserästä. Muuttamalla summaa tai aikaa kumpaan tahansa suuntaan, näet nopeasti eri yhdistelmien arvioidun lyhennyserän. Pystyt näin kätevästi vertailemaan, mikä määrä lainaa sinun kannattaa hakea ja mikä olisi sopivin laina-aika.  

Tarkan lainasumman, lyhennyserän ja muut lainan tiedot näet aina saamistasi lainatarjouksista. Pankit ja rahoitusyhtiöt perustavat tarjouksen yrityksen taloudelliseen tilanteeseen ja takaisinmaksukykyyn, joten lainasumma ja korko voivat vaihdella eri tarjousten kesken.

Minkälaisille yrityksille palvelumme on tarkoitettu?

  • Yritysluottoa voivat hakea niin pienet kuin suuremmatkin yritykset ja myös toimintansa vastikään aloittaneet yritykset. Lainaa voidaan myöntää kaikille yritysmuodoille (toiminimi, kommandiittiyhtiö, osakeyhtiö jne.).
  • Yritykseltä ei edellytetä pitkää toimintahistoriaa, mutta yritykselle myönnettävän lainan takaajana tulee kuitenkin olla vähintään yksi yrityksen vastuuhenkilö, kuten osakkeenomistaja, hallituksen jäsen, toimitusjohtaja tai muu yksityishenkilö, jolla ei saa olla rekisteröityjä maksuhäiriöitä.

Lue täältä lisää palvelustamme sekä lainojen kilpailuttamisesta:

Yrityslainaa ilman vakuuksia Yrityslainavertailu

Kuinka hakea yrityslainaa? 3 helppoa steppiä

Lainatarjouksia vertailemalla löydät juuri sinun yrityksellesi sopivan lainan ja säästät selvää rahaa. Palvelumme on yrityksille aina maksuton eikä lainahakemuksen jättäminen velvoita mihinkään. Jos et ole tyytyväinen saamaasi lainatarjoukseen, voit jättää lainan ottamatta.

1. Täytä hakemus

Etuan kautta voi hakea vakuudetonta yritysluottoarn2 000–100 000 euroa. Yritysluottoa voivat hakea niin pienet kuin suuret kaupparekisteriin merkityt suomalaiset yritykset. Myös toimintansa juuri aloittaneet yritykset voivat hakea lainaa. Lainaa voidaan myöntää kaikille yritysmuodoille.

Täytä hakemus

2. Vertaa

Etua.fi-lainapalvelun avulla voit vertailla lainatarjouksia ja valita yrityksellesi sopivimman lainan. Palvelun käyttäminen on riskitöntä, sillä tarjouksen pyytäminen ja vertailu ei sido mihinkään. Yrityksellesi tarjottava lainasumma, korot, takaisinmaksuajat, kuukausierät ja muut lainaehdot ilmenevät saamistasi lainatarjouksista.

Kilpailuta lainat

3. Valitse paras

Kun yrityksen tarpeisiin sopiva laina on löytynyt, hyväksytään lainasopimus sähköisesti.rnrnLuotonmyöntäjä käsittelee hakemuksen heti ja yrityslainan voi saada tilille 1-2 arkipäivän sisällä.

Miksi käyttää Etuaa?

Asiakkaidemme kokemuksia

Yksi yritysluottohakemus – monta tarjousta

Kilpailuta ilmaiseksi 2 000–100 000 euron suuruinen vakuudeton yritysluotto usean lainantarjoajan kesken.

Kilpailuta lainat

Yrityslainaa jopa 100 000 euroa

Vakuudetonta yrityslainaa voivat hakea niin pienet kuin suuret yritykset erilaisiin tarpeisiin. Myös uudet yritykset pystyvät hakemaan lainaa. Yrityslainahakemuksessa tulee kertoa, mihin tarkoitukseen lainaa haetaan.

Yrityslainaa ilman vakuuksia myönnetään jopa 100 000 euroa yrityksen erilaisiin menoihin. Yrityslainaa voi käyttää myös pienempiin maksuihin ja kuluihin, sillä lainaa pystyy hakemaan haluamalleen summalla 2 000 eurosta ylöspäin. Laina-aika yrityslainoissa on enintään kaksi vuotta.

Yrityslainaa varten ei tarvitse olla vakuuksia, mutta lainalla täytyy olla vähintään yksi takaaja. Alle 20 000 euron lainoissa yksi takaaja riittää, kun taas yli 20 000 euron lainoja tulee olla takaamassa kaksi henkilöä. Takaajan tulee olla yrityksen vastuuhenkilö, kuten toimitusjohtaja tai hallituksen jäsen.

Etuan kautta yrityslainan kilpailuttaminen on helppoa ja yhdellä hakemuksella lainatarjouksia saa useammalta pankilta ja rahoitusyhtiöltä.

Hae yrityslainaa jo tänään!

Yleiset käyttötarkoitukset

Vakuudettomia yritysluottoja käytetään tyypillisesti lyhytaikaiseen ja usein myös yllättäviin lainatarpeisiin, jolloin rahat tarvitaan nopeasti tilille. Tällaisia tilanteita ovat esimerkiksi koneen tai laitteen rikkoutuminen ja kassavajeen paikkaaminen.

Muita yritysluoton käyttötarkoituksia ovat esimerkiksi yrityksen laajentaminen, uusien koneiden tai laitteiden hankinta, tuotevalikoiman kasvattaminen tai uuden työntekijän palkkaaminen. Yrityslainan korot ovat yleensä vähennyskelpoisia yrityksen verotuksessa, mikäli laina on käytetty yritystoimintaan.

Haluatko lisätietoja? Ota yhteyttä

Mikäli haluat saada tietää vielä lisää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme, autamme sinua mielellämme.

Yksi takaaja riittää alle 20 000€ saakka

Alle 20 000 euron lainoille riittää yksi takaaja. Yrityslainan takaajana on yrityksen vastuuhenkilö, kuten toimitusjohtaja, hallituksen jäsen tai osakas. Takaaja voi olla myös muu yhtiön nimeämä henkilö. Takaajana voi olla yli 18-vuotias Suomessa vakituisesti asuva henkilö, jolla on suomalainen henkilötunnus. Takaajan luottotietojen tulee olla kunnossa.

Yrityslainan takaaja antaa omavelkaisen takauksen, jossa takaaja vastaa päävelasta kuten henkilökohtaisesti vastuussa oleva velallinen.

Ennen lainankäsittelyä takaajien tulee hyväksyä sitoumuksensa. Yrityslainan takaussitoumus allekirjoitetaan sähköisesti luotonmyöntäjän verkkopalvelussa. Jos lainan takaaja ei ole yrityksen edustaja, vaaditaan takaajalta vielä uusi hyväksyntä lainapäätöksen jälkeen.

Yli 20 000€ yritysluotoille kaksi takaajaa

Etuan kautta voi hakea vakuudetonta yritysluottoa 2000–100 000 euroa. Vakuudettomalle yrityslainalle ei vaadita esine- tai rahavakuutta.

Yrityslainan ollessa suurempi kuin 20 000 euroa, vaaditaan takaus kahdelta yksityishenkilöltä. Yrityslainan takaajina voi olla yrityksen vastuuhenkilö, kuten toimitusjohtaja, hallituksen jäsen tai osakkeenomistaja tai muu yksityishenkilö. Takaajilla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä ja takaaja vastaa lainasta kuin henkilökohtaisesta lainasta.

Ennen lainankäsittelyä takaajien tulee hyväksyä sitoumuksensa. Yrityslainan takaussitoumus allekirjoitetaan sähköisesti luotonmyöntäjän verkkopalvelussa. Jos lainan takaaja ei ole yrityksen edustaja, vaaditaan takaajalta vielä uusi hyväksyntä lainapäätöksen jälkeen.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mikä on vakuudeton yrityslaina?

Etuan kautta voi kilpailuttaa vakuudettomia yrityslainoja, joihin ei edellytetä reaalivakuuksia. Yritykselle myönnettävän lainan takaajana tulee kuitenkin olla vähintään yksi yrityksen vastuuhenkilö, joka toimii omavelkaisena takaajana. Lainapäätös tehdään jokaiselle yritykselle rahoitusyhtiön tekemän riskiarvion perusteella.

Onko yrityslainan hakeminen maksutonta?

Yrityslainan kilpailuttaminen Etua.fi-palvelun avulla on täysin ilmaista, eikä saatu lainatarjous velvoita nostamaan tarjottua lainaa.

Mihin tarkoitukseen yrityslainaa voi hakea?

Vakuudetonta yrityslainaa voi hyödyntää yrityksen moninaisiin rahoitustarpeisiin, niin yrityksen päivittäiseen toimintaan kuin sen kehittämiseen.

Voit hakea yrityslainaa esimerkiksi:
– käyttöpääomaksi
– hankintoihin
– varaston täyttöön
– markkinointiin
– työntekijöiden palkkaamiseen
– aiemman lainan uudelleen rahoitukseen ja
tilojen uusimiseen tai laajentamiseen.

Mikä on yrityslainan korko?

Yrityslainan korko on aina hakijakohtainen lainanmyöntäjän tekemän kokonaisarvion mukaan. Yrityslainan koron määräytymiseen vaikuttaa moni tekijä kuten yrityksen ikä ja maksukyky, vastuuhenkilöiden taloudellinen tilanne, toimiala, tulevaisuuden näkymät sekä lainan määrä ja laina-aika.
Paras yrityslainan korko löytyy kilpailuttamalla lainan, jolloin voit vertailla eri lainayhtiöiden lainatarjouksia edullisemman lainan löytämiseksi. Etua.fi-palvelussa yhdellä lainahakemuksella voit saada useamman lainatarjouksen vertailua varten. Lainan kilpailutus ja lainatarjouksien pyytäminen Etuan kautta on maksutonta eikä sido mihinkään.

Kuka voi hakea yrityslainaa?

Yritysluottoa voivat hakea kaikenkokoiset kaupparekisteriin merkityt suomalaiset yritykset. Myös toimintansa juuri aloittaneet yritykset voivat hakea yrityslainaa. Lainaa myönnetään kaikille yritysmuodoille, kuten toiminimille ja osakeyhtiöille. Yrityslainaa voi hakea henkilö, jolla on nimenkirjoitusoikeus lainaa hakevassa yrityksessä.rnrnSaadakseen yrityslainaa yrityksellä tulee olla takaajana vähintään yksi yrityksen vastuuhenkilö. Takaajan ja yrityksen luottotiedot täytyy olla kunnossa.

Kuinka nopeasti yrityslainan saa?

Lähetettyäsi hakemuksen se käsitellään välittömästi. Sinulle lasketaan yrityskohtainen lainatarjous ja saat vastaukset yleensä minuuteissa, viimeistään yhden arkipäivän sisällä. Palvelumme kautta voit vertailla yritysluoton korkoja ja muita kuluja ja valita yrityksellesi edullisimman lainan. Hyväksyttyäsi tarjouksen sinulla on mahdollisuus saada laina tilillesi jopa samana päivänä tai viimeistään 1-2 pankkipäivän kuluessa.

Miten yrityslainahakemus täytetään?

Yrityslainahakemuksen täyttäminen on nopeaa ja vaivatonta. Hakemuksessa kysytään hakijan ja yrityksen perustietoja. Yrityksestä hakemukseen tulee täyttää muun muassa liikevaihto, tilinumero ja Y-tunnus.

Mitä liitteitä hakemukseen tarvitaan?

Etuan yrityslainahakemuksessa ei kysytä liitteitä. Rahoitusyhtiön täytyy kuitenkin varmistaa yrityksen luottokelpoisuus lainapäätöstä tehdessään. Tätä varten lainayhtiö voi kysyä hakemuksen lähettämisen jälkeen seuraavia asiakirjoja: tuorein tilinpäätös, tilikauden kirjanpito ja kirjanpidon väliajo, jos viimeisimmästä tilinpäätöksestä on yli 3 kk.

Copyright © 2024 Etua.fi