Yrityslainalaskuri

  • Ilmainen
  • Et sitoudu mihinkään
  • Saat lainapäätöksen heti
;
Lainan määrä 20 000 €
Vähennä Lisää
Laina-aika 12 kuukautta
Vähennä Lisää
Arvioitu kuukausierä -

Lainalaskurin laskelmat ovat suuntaa-antavia, korko 15%. Tarkan laskelman ja lainaehdot saat lainatarjouksista.

Yrittäjän arjessa eteen saattaa välillä tulla odottamattomia asioita ja yllättäviä menoja. Kaikkeen voi olla mahdotonta varautua säästöillä ja suunnitelmilla, mutta yllättävissäkin tilanteissa on mahdollista löytää ratkaisu, joka pitää yrityksen toiminnassa ja talouden tasapainossa.

Vakuudeton yrityslaina on helppo tapa rahoittaa yrityksen yllättäviä kuluja ja mahdollisia uusia hankintoja. Lainan saa käyttöön nopeasti, sillä yleensä laina maksetaan tilillesi 1-2 päivän kuluessa lainasopimuksen hyväksymisestä.

Löydä yrityslainalaskurilla yrityksellesi paras lainasumma

Ennen yrityslainan hakemista on hyvä miettiä realistisesti, mikä on yrityksesi takaisinmaksukyky ja kuinka suuren lainan lyhentäminen on mahdollista. Yrityslainalaskurilla voit helposti suunnitella, minkä suuruinen laina on yrityksesi taloudelle sopiva.

Lainalaskuri näyttää suuntaa antavan arvion lainasummaan ja -aikaan perustuvasta kuukausittaisesta lyhennyserästä. Muuttamalla summaa tai aikaa kumpaan tahansa suuntaan, näet nopeasti eri yhdistelmien arvioidun lyhennyserän. Pystyt näin kätevästi vertailemaan, mikä määrä lainaa sinun kannattaa hakea ja mikä olisi sopivin laina-aika.  

Tarkan lainasumman, lyhennyserän ja muut lainan tiedot näet aina saamistasi lainatarjouksista. Pankit ja rahoitusyhtiöt perustavat tarjouksen yrityksen taloudelliseen tilanteeseen ja takaisinmaksukykyyn, joten lainasumma ja korko voivat vaihdella eri tarjousten kesken.

Yrityslainaa jopa 100 000 euroa 

Vakuudetonta yrityslainaa voivat hakea niin pienet kuin suuret yritykset erilaisiin tarpeisiin. Myös uudet yritykset pystyvät hakemaan lainaa. Yrityslainahakemuksessa tulee kertoa, mihin tarkoitukseen lainaa haetaan.

Yrityslainaa ilman vakuuksia myönnetään jopa 100 000 euroa yrityksen erilaisiin menoihin. Yrityslainaa voi käyttää myös pienempiin maksuihin ja kuluihin, sillä lainaa pystyy hakemaan haluamalleen summalla 2 000 eurosta ylöspäin. Laina-aika yrityslainoissa on enintään kaksi vuotta.

Yrityslainaa varten ei tarvitse olla vakuuksia, mutta lainalla täytyy olla vähintään yksi takaaja. Alle 20 000 euron lainoissa yksi takaaja riittää, kun taas yli 20 000 euron lainoja tulee olla takaamassa kaksi henkilöä. Takaajan tulee olla yrityksen vastuuhenkilö, kuten toimitusjohtaja tai hallituksen jäsen.

Etuan kautta yrityslainan kilpailuttaminen on helppoa ja yhdellä hakemuksella lainatarjouksia saa useammalta pankilta ja rahoitusyhtiöltä.

Hae yrityslainaa jo tänään!