Etua on vuonna 2008 perustettu Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys. Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys.
Asiakaspalvelu: 09 2316 3611 | arkisin klo 9–16 | asiakaspalvelu@etua.fi

Onko remonttilaina asuntolainan yhteydessä mahdollinen?

5.10.2021

Remonttilaina asuntolainan yhteydessä on mahdollista tietyin ehdoin. Lue lisää asuntolainan ja remonttilainan yhdistämisestä tästä.

Remonttilaina yhdistettynä asuntolainaan on halvin tapa rahoittaa remontti. Pankeilla voi kuitenkin olla omia ehtoja tällaisen lainan myöntämiselle. Jos pankki ei myönnä remonttilainaa asuntolainan yhteydessä, on myös muita tapoja rahoittaa remontti.

Remonttilaina asuntolainan yhteydessä

Remonttilaina asuntolainan yhteydessä tulee kyseeseen, jos asiakkaan maksukyky ja vakuudet riittävät. Lisäksi pankki yleensä edellyttää, että remontti nostaa asunnon arvoa eli remontti on peruskorjausta pintaremontin sijaan.

Peruskorjausta ovat isot remontit, jotka merkittävästi parantavat asunnon nykytasoa. Näitä remontteja ovat esimerkiksi talon rakenteita muuttavat remontit sekä vesi-, lämpö- ja sähköjärjestelmien muuttaminen.

Remonttilainan voi yhdistää nykyiseen asuntolainaan tai remonttilainaa voi hakea uuden asuntolainan mukana. Jos remonttilainan yhdistää nykyiseen asuntolainaan, tarkistetaan asuntolainan korko ja asuntolainan ehdot uudestaan.

Vakuudellinen remonttilaina asuntolainan yhteydessä on myös mahdollista

Vakuudellinen remonttilaina asuntolainan yhteydessä on mahdollinen, jos on juuri ostanut asunnon ja asunnosta on vakuuksia jäljellä. Tällaista lainaa voi käyttää hyvin peruskorjausta kevyempiin remontteihin, kuten pintaremontointiin.

Vakuudellisesta lainaa voi saada myös erillisenä lainana eli sen ei tarvitse olla asuntolainan yhteydessä otettu remonttilaina. Tällöin lainan vakuudeksi käyvät asunnon lisäksi esimerkiksi kesämökki tai sijoitukset. Eri pankeilla voi olla kuitenkin erilaisia ehtoja vakuudelliselle tai asuntolainan yhteyteen haettavalle remonttilainalle, kuten lainan vähimmäismäärä tai remontin tarkoitus.

vuotta
302 €
Arvioitu kuukausierä

Esimerkki: 15 000 € laina, nimelliskorko 6,99 %, todellinen vuosikorko 7,9 %, laina-aika on 10 vuotta (sis. avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk), tällöin lainan kokonaiskulut on 21 490,8 €. Tarjottava nimelliskorko vaihtele välillä 4,68%-20%, laina-aika 1-18 vuotta ja summa 500 – 60 000 €. Tarkat tiedot esitetään lainatarjouksessa.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

vuotta
Marginaali:
302 €
Arvioitu kuukausierä
(annuiteetti)

Asuntolainalaskurin laskelmat ovat suuntaa-antavia. Tarkan laskelman ja lainaehdot saat lainaneuvottelujen yhteydessä pankissa.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

kuukautta
302 €
Arvioitu kuukausierä

Lainalaskurin laskelmat ovat suuntaa-antavia, korko 15%. Tarkan laskelman ja lainaehdot saat lainatarjouksista.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

Vakuudeton remonttilaina nopeasti netistä

Jos vakuuksia ei ole eikä säästöjä kertynyt, voi remontin maksaa myös vakuudettomalla kulutusluotolla.  Remonttilainalla ilman vakuuksia voi maksaa esimerkiksi pintaremonttia, peruskorjausta ja sisustamista.

Vakuudeton remonttilaina mahdollistaa remontin ja sisustamisen heti eikä siinä tarvitse selitellä pankille remontin tarkoituksia eikä odottaa vakuuksien hyväksymistä.  Lainapäätöksen saa heti ja rahat tilille 1-2 arkipäivän kuluessa. Näin remontin voi aloittaa nopeallakin aikataululla.

Vakuudetonta remonttilainaa voi hakea sekä kertalainana että joustoluottona. Joustoluotossa lainaa voi nostaa omien tarpeiden mukaan luottolimiitin rajoissa. Tämä sopii hyvin tilanteissa, missä remontin kustannukset eivät ole niin selvillä.

Vakuudettoman lainan voi aina maksaa alkuperäistä maksuaikataulua nopeammin takaisin tai korvata sen myöhemmin vakuudellisella lainalla. Tämä voi olla hyvä vaihtoehto, jos vakuuksia ei ole remontin tekohetkellä jäljellä, mutta vakuuksia vapautuu muutaman vuoden päästä asuntolainasta.

Kilpailuta remonttilaina ja säästä remontin kokonaiskustannuksissa

Kun tarvitset lainaa remontin rahoittamiseksi, kannattaa remonttilainat aina kilpailuttaa. Vain kilpailuttamalla löydät halvimman remonttilainan ja voit säästää remonttikuluissa huomattavasti.

Remonttilainojen koroissa voi olla suuriakin eroja, ja erityisesti suurissa remonteissa lainan kulut vaikuttavat merkittävästi remontin kokonaishintaan. Myös lainojen muut ehdot, kuten tilinhoito- ja lainan avausmaksut sekä laina-aika, voivat vaihdella pankista ja lainayhtiöstä riippuen. 

Remonttilaina on helppo kilpailuttaa Etuan avulla. Täyttämällä yhden hakemuksen nettisivuillamme, pääset vertailemaan eri pankkien ja rahoitusyhtiöiden lainatarjouksia. Hakemuksen täyttäminen käy nopeasti ja netissä hakemuksen täyttäminen onnistuu remontoinninkin lomassa.

Lainaa remonttiin Etuan avulla

Etua kilpailuttaa vakuudettomat remonttilainat puolestasi usean luottoyhtiön kesken maksutta ja ilman sitoumuksia. Täytä lainahakemus ja saat parhaimmat lainatarjoukset heti! Voit katsoa millaisilla ehdoilla lainaa voisit saada remontin rahoittamiseen.

Hakiessasi vakuudetonta kulutusluottoa sinun ei tarvitse selvittää pankille, millaista remonttia olet tekemässä. Teetpä sitten peruskorjausta tai pintaremonttia, voit hakea netistä remonttilainaa ilman tarkempia selontekoja. Saat myös lainan nopeasti käyttöön remontin toteuttamiseksi.

Etuan kautta voit hakea remonttilainaa 500–60 000 euroa. Nopeimmillaan laina on tilillä samana päivänä tai viimeistään 1-2 arkipäivän kuluessa. Lainalaskurista Lainalaskuri – Laske lainan kuukausierät ja kulut | Etua.fi voit hahmotella sinulle sopivaa remonttilainaa.

Kilpailuta remonttilaina helposti tästä

Lue seuraavaksi


Tarvitseeko kulutusluottoon vakuuksia

Tarvitseeko kulutusluottoon vakuuksia?

26.9.2023

Mietitkö, tarvitaanko kulutusluottoa varten vakuuksia ja millaisia lainan vakuuksia pankit edellyttävät? Lue tästä. Kulutusluottoa on mahdollista saada vakuuksien kanssa tai ilman. Luoton hinta riippuu käytetyistä vakuuksista, joten on tärkeää ymmärtää lainan vakuuden merkitys […]


Lainan kuukausierän pienentäminen

Voiko lainan kuukausierää pienentää?

22.9.2023

Lue tästä, miten voit saada pienemmän kuukausierän nykyisiin lainoihisi ja saada enemmän rahaa käyttöösi joka kuukausi. Lainan noston yhteydessä pankin kanssa sovitaan lainan korosta, laina-ajasta ja kuukausittaisen lyhennyksen määrästä. Yllättävät tilanteet elämässä saattavat […]


Mistä lainaa 18-vuotiaalle?

Mistä lainaa 18-vuotiaalle?

4.9.2023

18-vuotiaalle voidaan myöntää lainaa tietyin ehdoin. Lue lisää tästä. 18-vuotias voi saada lainaa, kunhan hakijalla on vakaat tulot sekä moitteeton maksuhistoria. Milloin 18-vuotiaalla voi olla tarvetta lainalle? 18-vuotias voi pohtia lainan ottamista monessa […]


Sopimusehdot päivittyvät: Uudet sopimusehdot 1.10.2023 alkaen »
Copyright © 2023 Etua.fi