Joustoluottovertailu

  • Ilmainen
  • Et sitoudu mihinkään
  • Saat lainapäätöksen heti
;
Lainan määrä 10 000 €
Vähennä Lisää
Laina-aika 5 vuotta
Vähennä Lisää
Arvioitu kuukausierä -

Esimerkki: nimelliskorko 6,99 % ja todellinen vuosikorko 7,9 %, kun lainan määrä on 15 000 euroa, laina-aika on 10 vuotta (sis. avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5 €/kk). Laina-aika 1-18 vuotta. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,68% - 20% ja vuosittaiset muut kustannukset välillä 0 - 150€. Tarkat tiedot esitetään lainatarjouksessa.

Tarvitsetko joustavaa rahoitusta arjen suurempiin hankintoihin tai ajoittaisiin yllättäviin menoihin? Joustoluottoa voit saada ilman vakuuksia tai takaajia aina 60 000 euroon saakka ja luoton käyttötarkoituksen voit aina valita itse.

Joustoluottoa voi hakea mille tahansa summalle 500 eurosta ylöspäin ja maksuaikaa luotolle saat jopa 18 vuotta. Voit kuitenkin maksaa nostamasi luoton takaisin alkuperäistä maksuaikataulua nopeammin, jolloin säästät esimerkiksi korkokuluissa.

Löydä halvin joustoluotto vertailemalla 

Joustoluottojen vertailu on paras tapa löytää sinun tarpeisiisi sopiva luotto. Eri pankit ja rahoitusyhtiöt tarjoavat joustoluottoa erilaisilla koroilla ja lainaehdoilla, joten ilman vertailua on hankala saada kokonaiskuvaa siitä, millaisia vaihtoehtoja sinulla on.

Kilpailuttamalla joustoluoton pystyt vertailemaan eri toimijoiden sinulle tekemiä tarjouksia ja valitsemaan niistä parhaan. Toimijoiden kesken voi myös olla vaihtelua sinulle tarjotussa joustoluoton määrässä.

Lainatarjouksista näet muun muassa lainan koron ja muut kustannukset sekä joustoluoton lyhennyksen määrän ja aikataulun. Tutustu huolella eri pankkien ja rahoitusyhtiöiden vaihtoehtoihin ennen kuin teet lopullisen päätöksen, mistä haluat joustoluoton nostaa.

Kilpailuta joustoluotto jo tänään

Etuan kautta voit vertailla joustoluotot helposti, nopeasti ja luotettavasti. Lainahakemuksen täyttämiseen kuluu aikaa netissä vain muutama minuutti, joten voit tehdä sen missä ja milloin tahansa aina yhtä kätevästi. Hakemuksen täyttäminen ei sido sinua nostamaan joustoluottoa eikä sinun tarvitse maksaa hakemuksesta mitään.

Etualla on laaja kumppaniverkosto, joten saat lainatarjouksia nähtäväksi jo kymmenen minuutin sisällä hakemuksen lähettämisestä. Parhaimmillaan voit saada jopa yli kymmenen tarjousta eri toimijoilta.

Tarjoukset näet kätevästi yhdeltä sivulta, joten vertailu eri joustoluottojen kesken on helppoa. Tarkemmat tiedot tarjouksista löytyvät pankkien ja rahoitusyhtiöiden omilta sivuilta, joilla pääset myös toimittamaan luottoa varten tarvittavat liitteet sekä solmimaan lainasopimuksen.

Hakeaksesi joustoluottoa Etuan kautta sinun tulee olla yli 20-vuotias ja asua vakituisesti Suomessa. Sinulla pitää olla kuukausittain tuloja vähintään 850 euroa ennen veroja eikä sinulla saa olla maksuhäiriömerkintöjä.

Joustoluottojen vertailu kannattaa aloittaa testaamalla Etuan lainalaskurin avulla, mikä lainasumma on sinulle sopivin. Syöttämällä laskuriin tiedot luoton määrästä ja takaisinmaksuajasta näet nopeasti kuukausittaisen lyhennyserän suuruuden

Vertaile joustoluotot Etuan avulla ja löydä halvin joustoluotto heti!

Käyttöehdot päivittyvät: Uudet käyttöehdot 1.5.2022 alkaen »