Etua on vuonna 2008 perustettu Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys. Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys.
Asiakaspalvelu: 010 665 5800 | arkisin klo 10–15 | asiakaspalvelu@etua.fi

Vertaa yrityslainat

Yrityslainavertailu onnistuu helposti Etuan kautta eikä hakuprosessi vie paljoa aikaa.
kuukautta
302 €
Arvioitu kuukausierä

Lainalaskurin laskelmat ovat suuntaa-antavia, korko 15%. Tarkan laskelman ja lainaehdot saat lainatarjouksista.

Yrityslainavertailu

Tarvitseeko yrityksesi uusia laitehankintoja tai haluatko laajentaa yritystäsi? Kaipaatpa lisärahoitusta sitten tärkeitä hankintoja tai odottamattomia kuluja varten, yrityslaina on helppo tapa pitää tasapainottaa yrityksesi taloutta väliaikaisesti.

Löytääksesi edullisimman yrityslainan kannattaa lainavaihtoehdot aina vertailla.

Yritysluotto

Näin palvelumme toimii

1. Täytä hakemus

Aloita täyttämällä pyydetyt tiedot. Nopeimmillaan tämä vie vain pari minuuttia.

Täytä hakemus

2. Kilpailutamme pankit

Nopeasti ja ilmaiseksi. Hakemus ei sido sinua mihinkään. Kilpailutamme puolestasi useita lainantarjoajia.

Kilpailuta lainat

3. Olet valmis!

Saat lainatarjoukset yrityksellesi
katsottavaksi muutamassa minuutissa ja voit valita parhaan.

Miksi käyttää Etuaa?

Yrityslaina on helppo tapa tasapainottaa yrityksesi taloutta

Vakuudetonta yrityslainaa voi hakea yrityksen menoihin 2 000 ja 100 000 euron välillä. Lainaan ei tarvita vakuuksia, mutta ilman takaajia lainan hakeminen ei onnistu. Alle 20 000 euron yritysluotoissa riittää yksi takaaja, joka on yrityksen vastuuhenkilö. Vastuuhenkilöksi katsotaan esimerkiksi yrityksen toimitusjohtaja, osakas tai hallituksen jäsen. Yli 20 000 euron lainoissa takaajia vaaditaan kaksi, joista toisen ainakin tulee olla vastuuhenkilö.

Yrityslainoissa laina-aika on maksimissaan kaksi vuotta, mutta lainan voi maksaa takaisin myös alkuperäistä suunnitelmaa nopeammin ilman lisäkuluja. Jos esimerkiksi nostat lainan yrityksen laajentamiseksi ja laajennus alkaa tuottaa hyvin jo lyhyessä ajassa, voit kuitata lainan pois heti halutessasi.

Haettu lainasumma tulee aina suhteuttaa yrityksen taloudelliseen tilanteeseen ja takaisinmaksukykyyn. Ennen lainan hakemista on takaisinmaksusuunnitelman tekeminen suositeltavaa.

Minkälaisille yrityksille palvelumme on tarkoitettu?

  • Yritysluottoa voivat hakea niin pienet kuin suuremmatkin yritykset ja myös toimintansa vastikään aloittaneet yritykset. Lainaa voidaan myöntää kaikille yritysmuodoille (toiminimi, kommandiittiyhtiö, osakeyhtiö jne.).
  • Yritykseltä ei edellytetä pitkää toimintahistoriaa, mutta yritykselle myönnettävän lainan takaajana tulee kuitenkin olla vähintään yksi yrityksen vastuuhenkilö, kuten osakkeenomistaja, hallituksen jäsen, toimitusjohtaja tai muu yksityishenkilö, jolla ei saa olla rekisteröityjä maksuhäiriöitä.

Lue täältä lisää palvelustamme sekä lainojen kilpailuttamisesta:

Yrityslainaa ilman vakuuksia Yrityslainavertailu

Kuinka hakea yrityslainaa? 3 helppoa steppiä

Lainatarjouksia vertailemalla löydät juuri sinun yrityksellesi sopivan lainan ja säästät selvää rahaa. Palvelumme on yrityksille aina maksuton eikä lainahakemuksen jättäminen velvoita mihinkään. Jos et ole tyytyväinen saamaasi lainatarjoukseen, voit jättää lainan ottamatta.

1. Täytä hakemus

Etuan kautta voi hakea vakuudetonta yritysluottoa
2 000–100 000 euroa. Yritysluottoa voivat hakea niin pienet kuin suuret kaupparekisteriin merkityt suomalaiset yritykset. Myös toimintansa juuri aloittaneet yritykset voivat hakea lainaa. Lainaa voidaan myöntää kaikille yritysmuodoille.

Täytä hakemus

2. Vertaa

Etua.fi-lainapalvelun avulla voit vertailla lainatarjouksia ja valita yrityksellesi sopivimman lainan. Palvelun käyttäminen on riskitöntä, sillä tarjouksen pyytäminen ja vertailu ei sido mihinkään. Yrityksellesi tarjottava lainasumma, korot, takaisinmaksuajat, kuukausierät ja muut lainaehdot ilmenevät saamistasi lainatarjouksista.

Kilpailuta lainat

3. Valitse paras

Kun yrityksen tarpeisiin sopiva laina on löytynyt, hyväksytään lainasopimus sähköisesti.

Luotonmyöntäjä käsittelee hakemuksen heti ja yrityslainan voi saada tilille 1-2 arkipäivän sisällä.

Miksi käyttää Etuaa?

Asiakkaidemme kokemuksia

Yksi yritysluottohakemus – monta tarjousta

Kilpailuta ilmaiseksi 2 000–100 000 euron suuruinen vakuudeton yritysluotto usean lainantarjoajan kesken.

Kilpailuta lainat

Kilpailuta yrityslaina Etuan avulla

Löytääksesi edullisimman yrityslainan kannattaa lainavaihtoehdot aina vertailla. Yrityslainavertailu onnistuu helposti Etuan kautta eikä hakuprosessi vie paljoa aikaa.

Yrityslainahakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin ja hakemuksessa tulee kertoa esimerkiksi lainan käyttötarkoitus ja perustiedot yrityksestä. Yhdellä hakemuksella saat kätevästi useita lainatarjouksia. Sinun ei siis tarvitse mennä eri pankkien ja rahoitusyhtiöiden sivuille täyttämään useita hakemuksia saadaksesi monta tarjousta, vaan Etua hoitaa tämän puolestasi.

Lainatarjouksista näet yritykselle tarjotun lainasumman, lainan koron, kuukausierän ja takaisinmaksuajan. Vertaile lainan kulut ja lainaehdot huolellisesti ennen kuin valitset tarjouksien välillä, sillä näissä voi olla suuria eroja toimijasta riippuen. Huolellinen vertailu yrityslainojen välillä auttaa sinua löytämään varmasti parhaan vaihtoehdon useiden tarjouksien joukosta.

Tee yrityslainavertailu jo tänään

Etuan avulla voit tehdä yrityslainavertailun vaikka heti ja laittaa yrityksesi talousasiat kuntoon. Vertailun tekeminen on riskitöntä, sillä hakemuksen tekeminen on ilmaista eikä sido nostamaan yrityslainaa.

Yritysluottoa voivat hakea kaikki kaupparekisteriin merkityt suomalaiset yritykset koosta ja yritysmuodosta riippumatta. Myös uudet yritykset voivat hakea lainaa, sillä yrityksen toimintahistorian pituudelle ei ole vaatimuksia.

Tee yrityslainahakemus nyt ja löydä edullinen yrityslaina. Muista myös kokeilla yrityslainalaskuria!

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mikä on vakuudeton yrityslaina?

Etuan kautta voi kilpailuttaa vakuudettomia yrityslainoja, joihin ei edellytetä reaalivakuuksia. Yritykselle myönnettävän lainan takaajana tulee kuitenkin olla vähintään yksi yrityksen vastuuhenkilö, joka toimii omavelkaisena takaajana. Lainapäätös tehdään jokaiselle yritykselle rahoitusyhtiön tekemän riskiarvion perusteella.

Onko yrityslainan hakeminen maksutonta?

Yrityslainan kilpailuttaminen Etua.fi-palvelun avulla on täysin ilmaista, eikä saatu lainatarjous velvoita nostamaan tarjottua lainaa.

Mihin tarkoitukseen yrityslainaa voi hakea?

Vakuudetonta yrityslainaa voi hyödyntää yrityksen moninaisiin rahoitustarpeisiin, niin yrityksen päivittäiseen toimintaan kuin sen kehittämiseen.

Voit hakea yrityslainaa esimerkiksi:
– käyttöpääomaksi
– hankintoihin
– varaston täyttöön
– markkinointiin
– työntekijöiden palkkaamiseen
– aiemman lainan uudelleen rahoitukseen ja
tilojen uusimiseen tai laajentamiseen.

Mikä on yrityslainan korko?

Yrityslainan korko on aina hakijakohtainen lainanmyöntäjän tekemän kokonaisarvion mukaan. Yrityslainan koron määräytymiseen vaikuttaa moni tekijä kuten yrityksen ikä ja maksukyky, vastuuhenkilöiden taloudellinen tilanne, toimiala, tulevaisuuden näkymät sekä lainan määrä ja laina-aika.
Paras yrityslainan korko löytyy kilpailuttamalla lainan, jolloin voit vertailla eri lainayhtiöiden lainatarjouksia edullisemman lainan löytämiseksi. Etua.fi-palvelussa yhdellä lainahakemuksella voit saada useamman lainatarjouksen vertailua varten. Lainan kilpailutus ja lainatarjouksien pyytäminen Etuan kautta on maksutonta eikä sido mihinkään.

Kuka voi hakea yrityslainaa?

Yritysluottoa voivat hakea kaikenkokoiset kaupparekisteriin merkityt suomalaiset yritykset. Myös toimintansa juuri aloittaneet yritykset voivat hakea yrityslainaa. Lainaa myönnetään kaikille yritysmuodoille, kuten toiminimille ja osakeyhtiöille. Yrityslainaa voi hakea henkilö, jolla on nimenkirjoitusoikeus lainaa hakevassa yrityksessä.rnrnSaadakseen yrityslainaa yrityksellä tulee olla takaajana vähintään yksi yrityksen vastuuhenkilö. Takaajan ja yrityksen luottotiedot täytyy olla kunnossa.

Kuinka nopeasti yrityslainan saa?

Lähetettyäsi hakemuksen se käsitellään välittömästi. Sinulle lasketaan yrityskohtainen lainatarjous ja saat vastaukset yleensä minuuteissa, viimeistään yhden arkipäivän sisällä. Palvelumme kautta voit vertailla yritysluoton korkoja ja muita kuluja ja valita yrityksellesi edullisimman lainan. Hyväksyttyäsi tarjouksen sinulla on mahdollisuus saada laina tilillesi jopa samana päivänä tai viimeistään 1-2 pankkipäivän kuluessa.

Miten yrityslainahakemus täytetään?

Yrityslainahakemuksen täyttäminen on nopeaa ja vaivatonta. Hakemuksessa kysytään hakijan ja yrityksen perustietoja. Yrityksestä hakemukseen tulee täyttää muun muassa liikevaihto, tilinumero ja Y-tunnus.

Mitä liitteitä hakemukseen tarvitaan?

Etuan yrityslainahakemuksessa ei kysytä liitteitä. Rahoitusyhtiön täytyy kuitenkin varmistaa yrityksen luottokelpoisuus lainapäätöstä tehdessään. Tätä varten lainayhtiö voi kysyä hakemuksen lähettämisen jälkeen seuraavia asiakirjoja: tuorein tilinpäätös, tilikauden kirjanpito ja kirjanpidon väliajo, jos viimeisimmästä tilinpäätöksestä on yli 3 kk.

Copyright © 2024 Etua.fi