Yrityslainavertailu

  • Ilmainen
  • Vertaa yrityslainat ilmaiseksi
  • Et sitoudu mihinkään
  • Kilpailuta yritysluotto
  • Saat lainapäätöksen heti
;
Lainan määrä 20 000 €
Vähennä Lisää
Laina-aika 12 kuukautta
Vähennä Lisää
Arvioitu kuukausierä -

Lainalaskurin laskelmat ovat suuntaa-antavia, korko 15%. Tarkan laskelman ja lainaehdot saat lainatarjouksista.

Tarvitseeko yrityksesi uusia laitehankintoja tai haluatko laajentaa yritystäsi? Kaipaatpa lisärahoitusta sitten tärkeitä hankintoja tai odottamattomia kuluja varten, yrityslaina on helppo tapa pitää tasapainottaa yrityksesi taloutta väliaikaisesti.

Vakuudetonta yrityslainaa voi hakea yrityksen menoihin 2 000 ja 100 000 euron välillä. Lainaan ei tarvita vakuuksia, mutta ilman takaajia lainan hakeminen ei onnistu. Alle 20 000 euron yritysluotoissa riittää yksi takaaja, joka on yrityksen vastuuhenkilö. Vastuuhenkilöksi katsotaan esimerkiksi yrityksen toimitusjohtaja, osakas tai hallituksen jäsen. Yli 20 000 euron lainoissa takaajia vaaditaan kaksi, joista toisen ainakin tulee olla vastuuhenkilö.

Yrityslainoissa laina-aika on maksimissaan kaksi vuotta, mutta lainan voi maksaa takaisin myös alkuperäistä suunnitelmaa nopeammin ilman lisäkuluja. Jos esimerkiksi nostat lainan yrityksen laajentamiseksi ja laajennus alkaa tuottaa hyvin jo lyhyessä ajassa, voit kuitata lainan pois heti halutessasi.

Haettu lainasumma tulee aina suhteuttaa yrityksen taloudelliseen tilanteeseen ja takaisinmaksukykyyn. Ennen lainan hakemista on takaisinmaksusuunnitelman tekeminen suositeltavaa.

Kilpailuta yrityslaina Etuan avulla

Löytääksesi edullisimman yrityslainan kannattaa lainavaihtoehdot aina vertailla. Yrityslainavertailu onnistuu helposti Etuan kautta eikä hakuprosessi vie paljoa aikaa.

Yrityslainahakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin ja hakemuksessa tulee kertoa esimerkiksi lainan käyttötarkoitus ja perustiedot yrityksestä. Yhdellä hakemuksella saat kätevästi useita lainatarjouksia. Sinun ei siis tarvitse mennä eri pankkien ja rahoitusyhtiöiden sivuille täyttämään useita hakemuksia saadaksesi monta tarjousta, vaan Etua hoitaa tämän puolestasi.

Lainatarjouksista näet yritykselle tarjotun lainasumman, lainan koron, kuukausierän ja takaisinmaksuajan. Vertaile lainan kulut ja lainaehdot huolellisesti ennen kuin valitset tarjouksien välillä, sillä näissä voi olla suuria eroja toimijasta riippuen. Huolellinen vertailu yrityslainojen välillä auttaa sinua löytämään varmasti parhaan vaihtoehdon useiden tarjouksien joukosta.

Tee yrityslainavertailu jo tänään

Etuan avulla voit tehdä yrityslainavertailun vaikka heti ja laittaa yrityksesi talousasiat kuntoon. Vertailun tekeminen on riskitöntä, sillä hakemuksen tekeminen on ilmaista eikä sido nostamaan yrityslainaa.

Yritysluottoa voivat hakea kaikki kaupparekisteriin merkityt suomalaiset yritykset koosta ja yritysmuodosta riippumatta. Myös uudet yritykset voivat hakea lainaa, sillä yrityksen toimintahistorian pituudelle ei ole vaatimuksia.

Tee yrityslainahakemus nyt ja löydä edullinen yrityslaina. Muista myös kokeilla yrityslainalaskuria!

Käyttöehdot päivittyvät: Uudet käyttöehdot 1.5.2022 alkaen »