Joustoluotto opiskelijalle

  • Ilmainen
  • Et sitoudu mihinkään
  • Saat lainapäätöksen heti
;
Lainan määrä 10 000 €
Vähennä Lisää
Laina-aika 5 vuotta
Vähennä Lisää
Arvioitu kuukausierä -

Esimerkki: nimelliskorko 6,99 % ja todellinen vuosikorko 7,9 %, kun lainan määrä on 15 000 euroa, laina-aika on 10 vuotta (sis. avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5 €/kk). Laina-aika 1-18 vuotta. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,68% - 20% ja vuosittaiset muut kustannukset välillä 0 - 150€. Tarkat tiedot esitetään lainatarjouksessa.

Hajosiko tietokoneesi ja kouluhommat odottavat, mutta tilin saldo ei tällä hetkellä salli uuden koneen hankintaa? Opiskelijan joustoluotto auttaa selviämään arjen yllättävistä menoista ja suurista hankinnoista, joihin opiskelijan talous ei muuten taipuisi.

Joustoluottoa voit hakea valitsemallesi summalle 500 ja 60 000 euron väliltä. Yli 40 000 euron lainaan tarvitset kuitenkin rinnakkaishakijan, kuten avio- tai avopuolison. Lainan takaisinmaksuaika on 1–18 vuotta.

Hyödyntämällä lainalaskuria voit helposti selvittää taloudellesi sopivan lainasumman ja -ajan sekä lyhennyserän. Älä valitse liian suurta lainasummaa, vaan mieti realistisesti, millaista lainaa pystyt opiskeluajan tuloillasi lyhentämään.

Kun opiskelusi päättyvät ja tulosi nousevat aloitettuasi työt täysipäiväisesti, voit maksaa halutessasi opiskeluaikana nostetun lainan myös alkuperäistä suunnitelmaa nopeammalla tahdilla takaisin. Nopeampi takaisinmaksu tulee monesti edullisemmaksi, sillä voit säästää useiden vuosien verran koroissa ja muissa lainan kuluissa.

Lainaa opiskelijalle Etuan kautta

Opiskelijana voit hakea joustoluottoa Etuan kautta, mikäli olet yli 20-vuotias, asut vakituisesti Suomessa, sinulla on säännöllisiä tuloja vähintään 850 euroa kuukaudessa eikä sinulla ole maksuhäiriömerkintojä.

Opiskelijan laina kannattaa aina kilpailuttaa, sillä haluat varmasti löytää edullisimman mahdollisen lainavaihtoehdon. Etuan kautta lainan kilpailuttaminen on helppoa ja nopeaa, sillä yhdellä hakemuksella sinulle tulee useampia lainatarjouksia, joita voit vertailla keskenään.

Etualla on laaja kumppaniverkosto pankkeja ja rahoitusyhtiöitä, joten voit saada lukuisia joustoluottotarjouksia jopa alle kymmenessä minuutissa. Tarjouksista näet esimerkiksi sinulle tarjotun lainasumman, lyhennyksen kuukausierän ja lainan koron.

Valittuasi parhaan tarjouksen pääset kumppanin sivuilla toimittamaan pyydetyt liitteet sekä tekemään lainasopimuksen. Yleensä laina maksetaan tilillesi jo seuraavan pankkipäivän aikana, joten et joudu pulaan yllättävienkään menojen edessä.

Lainahakemuksen täyttäminen on täysin ilmaista eikä sido sinua nostamaan lainaa. Hakemuksessa sinulta kysytään yhteys- ja henkilötietojen lisäksi esimerkiksi asumiskuluistasi sekä aiemmista lainoista ja luotoista.

Vertaile opiskelijan joustoluotot Etuan kautta!

Käyttöehdot päivittyvät: Uudet käyttöehdot 1.5.2022 alkaen »