Etua on vuonna 2008 perustettu Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys. Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys.
Asiakaspalvelu: 09 2316 3611 | arkisin klo 9–16 | asiakaspalvelu@etua.fi

Finanssivalvonta hyväksyi Etua Oy:n asuntoluoton välittäjäksi

6.11.2019

Finanssivalvonta on hyväksynyt Etua Oy:n asuntolainapalvelun Finanssivalvonnan ylläpitämään rekisteriin asuntoluottojen välittäjäksi.

− Etua.fi on ainoa Suomessa toimiva lainavertailupalvelu, jossa kuluttaja voi kilpailuttaa myös asuntolainat ilmaiseksi. Finanssivalvonta on arvioinut Etuan asuntoluottovälitystä sekä arvioinut yrityksen vastuuhenkilöiden pätevyyttä ja ammattitaitoa ja todennut kaiken määräysten mukaisiksi. Kuluttaja voi siis olla varma Etuan asuntolainapalvelun luotettavuudesta, kertoo Etuan toimitusjohtaja Antti Aarvala.

Finanssivalvonta on arvioinut Etuan toimintaa ja prosesseja ja todennut niiden täyttävän kuluttajansuojalaissa asetut vaatimukset. Nämä vaatimukset koskevat mm. tiedonantovelvollisuutta, riippumattomuutta, kuluttajan olosuhteiden huomioimista ja neuvontapalvelujen antamista. Lisäksi Finanssivalvonta on osana rekisteröintiä katsonut, että Etuan lainapalvelussa noudatetaan hyvää luotonantotapaa ja että yrityksellä on tarvittavat vastuuvakuutukset laina-asiakkaiden turvaksi.

− Etua on vuodesta 2009 tarjonnut asuntolainojen kilpailutuspalvelua. Rekisteröityminen asuntoluoton välittäjäksi on yksi suurimmista kehitysprojekteista yrityksemme historiassa. Rekisteröinnin myötä voimme tarjota entistäkin parempaa palvelua sekä kuluttajille että pankeille, Aarvala toteaa.

Kilpailuta nykyinen tai uusi asuntolainasi tästä


Etua.fi on Suomessa pisimpään toiminut lainavertailupalvelu. Se on ainoa lainavertailupalvelu, joka kilpailuttaa puolestasi myös asuntolainan ja se on ainoa lainavertailupalvelu, joka on rekisteröity finanssivalvonnan asuntolainan välittäjärekisteriin.

Lue seuraavaksi


Selvitys: Näin paljon asuntolainan kilpailutus on kasvanut Suomessa – Helsinki, Espoo, Tampere, Turku ja muut kaupungit 

4.12.2023

Lainavertailupalvelu Etua selvitti, miten asuntolainan kilpailutus on muuttunut asuinpaikan ja palkkaluokan mukaan.


Nainen shoppailee Black Friday 2023 aikaan ja etsii parhaita alennuksia.

Black Friday 2023: Nämä hinnoitteluun liittyvät asiat sinun tulee tietää

22.11.2023

Hintojen vertailu ja hintahistorian seuraaminen pidemmältä ajalta takaa parhaiden alennusten löytämisen. Tuotteita voi saada hyvällä alennuksella Black Friday 2023 -aikana, mutta kaikki tarjoukset eivät välttämättä ole yhtä hyviä kuin miltä ne aluksi näyttävät. […]


Selvitys: Näistä syistä eri palkkaluokat hakevat kulutusluottoja

10.11.2023

Lainavertailupalvelu Etua analysoi vuoden 2023 lainahakemukset ja selvitti lainahakemusten määrät ja syyt palkkaluokittain.


Copyright © 2023 Etua.fi