Etua on vuonna 2008 perustettu Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys. Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys.
Asiakaspalvelu: 010 665 5800 | arkisin klo 10–15 | asiakaspalvelu@etua.fi

Finanssivalvonta hyväksyi Etua Oy:n asuntoluoton välittäjäksi

6.11.2019

Finanssivalvonta on hyväksynyt Etua Oy:n asuntolainapalvelun Finanssivalvonnan ylläpitämään rekisteriin asuntoluottojen välittäjäksi.

− Etua.fi on ainoa Suomessa toimiva lainavertailupalvelu, jossa kuluttaja voi kilpailuttaa myös asuntolainat ilmaiseksi. Finanssivalvonta on arvioinut Etuan asuntoluottovälitystä sekä arvioinut yrityksen vastuuhenkilöiden pätevyyttä ja ammattitaitoa ja todennut kaiken määräysten mukaisiksi. Kuluttaja voi siis olla varma Etuan asuntolainapalvelun luotettavuudesta, kertoo Etuan toimitusjohtaja Antti Aarvala.

Finanssivalvonta on arvioinut Etuan toimintaa ja prosesseja ja todennut niiden täyttävän kuluttajansuojalaissa asetut vaatimukset. Nämä vaatimukset koskevat mm. tiedonantovelvollisuutta, riippumattomuutta, kuluttajan olosuhteiden huomioimista ja neuvontapalvelujen antamista. Lisäksi Finanssivalvonta on osana rekisteröintiä katsonut, että Etuan lainapalvelussa noudatetaan hyvää luotonantotapaa ja että yrityksellä on tarvittavat vastuuvakuutukset laina-asiakkaiden turvaksi.

− Etua on vuodesta 2009 tarjonnut asuntolainojen kilpailutuspalvelua. Rekisteröityminen asuntoluoton välittäjäksi on yksi suurimmista kehitysprojekteista yrityksemme historiassa. Rekisteröinnin myötä voimme tarjota entistäkin parempaa palvelua sekä kuluttajille että pankeille, Aarvala toteaa.

Kilpailuta nykyinen tai uusi asuntolainasi tästä


Etua.fi on Suomessa pisimpään toiminut lainavertailupalvelu. Se on ainoa lainavertailupalvelu, joka kilpailuttaa puolestasi myös asuntolainan ja se on ainoa lainavertailupalvelu, joka on rekisteröity finanssivalvonnan asuntolainan välittäjärekisteriin.

Lue seuraavaksi


Näistä postinumeroista haetaan eniten kulutusluottoja – Helsinki, Tampere ja Turku

17.6.2024

Lainavertailupalvelu Etua Oy selvitti mistä postinumeroista kulutusluottoja haetaan eniten Suomen isoissa kaupungeissa


Nainen istumassa sähköpotkulaudan päällä.

Sähköpotkulautojen hintavertailu 2024 

28.5.2024

Tässä artikkelissa vertailemme vuokrattavien sähköpotkulautojen minuutti- ja kuukausihintoja Helsingissä kesällä 2024.


Lainan kilpailutus Etuan avulla auttoi Sannaa saamaan 20 000 euron lainan, kun tavallinen pankki ei myöntänyt.

Sanna sai 20 000 euron lainan ulkomaan asuntoon Etuan avulla: ”Tavallinen pankki ei myöntänyt lainaa”

15.5.2024

Uudellamaalla asuva 29-vuotias Sanna päätti puolisonsa kanssa hankkia vapaa-ajan asunnon ulkomailta. Kun täydellinen kohde löytyi, he hakivat pankista 20 000 euron lainaa asunnon panttia varten. Tavallinen pankki ei kuitenkaan myöntänyt lainaa, joten Sanna […]


Copyright © 2024 Etua.fi