Etua on vuonna 2008 perustettu Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys. Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys.
Asiakaspalvelu: 09 2316 3611 | arkisin klo 10–15 | asiakaspalvelu@etua.fi

Finanssivalvonta hyväksyi Etua Oy:n asuntoluoton välittäjäksi

6.11.2019

Finanssivalvonta on hyväksynyt Etua Oy:n asuntolainapalvelun Finanssivalvonnan ylläpitämään rekisteriin asuntoluottojen välittäjäksi.

− Etua.fi on ainoa Suomessa toimiva lainavertailupalvelu, jossa kuluttaja voi kilpailuttaa myös asuntolainat ilmaiseksi. Finanssivalvonta on arvioinut Etuan asuntoluottovälitystä sekä arvioinut yrityksen vastuuhenkilöiden pätevyyttä ja ammattitaitoa ja todennut kaiken määräysten mukaisiksi. Kuluttaja voi siis olla varma Etuan asuntolainapalvelun luotettavuudesta, kertoo Etuan toimitusjohtaja Antti Aarvala.

Finanssivalvonta on arvioinut Etuan toimintaa ja prosesseja ja todennut niiden täyttävän kuluttajansuojalaissa asetut vaatimukset. Nämä vaatimukset koskevat mm. tiedonantovelvollisuutta, riippumattomuutta, kuluttajan olosuhteiden huomioimista ja neuvontapalvelujen antamista. Lisäksi Finanssivalvonta on osana rekisteröintiä katsonut, että Etuan lainapalvelussa noudatetaan hyvää luotonantotapaa ja että yrityksellä on tarvittavat vastuuvakuutukset laina-asiakkaiden turvaksi.

− Etua on vuodesta 2009 tarjonnut asuntolainojen kilpailutuspalvelua. Rekisteröityminen asuntoluoton välittäjäksi on yksi suurimmista kehitysprojekteista yrityksemme historiassa. Rekisteröinnin myötä voimme tarjota entistäkin parempaa palvelua sekä kuluttajille että pankeille, Aarvala toteaa.

Kilpailuta nykyinen tai uusi asuntolainasi tästä


Etua.fi on Suomessa pisimpään toiminut lainavertailupalvelu. Se on ainoa lainavertailupalvelu, joka kilpailuttaa puolestasi myös asuntolainan ja se on ainoa lainavertailupalvelu, joka on rekisteröity finanssivalvonnan asuntolainan välittäjärekisteriin.

Lue seuraavaksi


Selvitys: Näissä kaupungeissa saat auton nopeiten huoltoon

15.4.2024

Etua Oy selvitti yhteistyössä AutoJerryn kanssa, kuinka nopeasti autolle saa huoltoaikoja vuoden eri kuukausina ja kuinka kauan huoltoaikojen saaminen kestää Suomen suurimmissa kaupungeissa.


Kulutusluotot ammattikunnittain: Lähihoitajat vertailun kärjessä

9.4.2024

Etua Oy selvitti, mitkä ammattikunnat hakevat eniten kulutusluottoja, kulutusluottohakemusten keskimääräiset summat ja niiden suuruus verrattuna ammattikunnan palkkaan.


Kotitalousvähennys 2021 on merkittävä etu, joka kannattaa hyödyntää.

Kotitalousvähennys 2024 – kuinka haetaan ja milloin?

5.4.2024

Kotitalousvähennys on merkittävä etu, joka kannattaa hyödyntää. Kotitalousvähennyksen hakeminen on tärkeä osa taloudenhallintaa monelle suomalaiselle. Mutta miten tämä vähennys sitten haetaan? Verottajan sivuilla annettu ohjeistus on selkeä, mutta se saattaa silti herättää kysymyksiä. […]


Copyright © 2024 Etua.fi