Etua on vuonna 2008 perustettu Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys. Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys.
Asiakaspalvelu: 09 2316 3611 | arkisin klo 9–16 | asiakaspalvelu@etua.fi

Finanssivalvonta hyväksyi Etua Oy:n asuntoluoton välittäjäksi

6.11.2019

Finanssivalvonta on hyväksynyt Etua Oy:n asuntolainapalvelun Finanssivalvonnan ylläpitämään rekisteriin asuntoluottojen välittäjäksi.

− Etua.fi on ainoa Suomessa toimiva lainavertailupalvelu, jossa kuluttaja voi kilpailuttaa myös asuntolainat ilmaiseksi. Finanssivalvonta on arvioinut Etuan asuntoluottovälitystä sekä arvioinut yrityksen vastuuhenkilöiden pätevyyttä ja ammattitaitoa ja todennut kaiken määräysten mukaisiksi. Kuluttaja voi siis olla varma Etuan asuntolainapalvelun luotettavuudesta, kertoo Etuan toimitusjohtaja Antti Aarvala.

Finanssivalvonta on arvioinut Etuan toimintaa ja prosesseja ja todennut niiden täyttävän kuluttajansuojalaissa asetut vaatimukset. Nämä vaatimukset koskevat mm. tiedonantovelvollisuutta, riippumattomuutta, kuluttajan olosuhteiden huomioimista ja neuvontapalvelujen antamista. Lisäksi Finanssivalvonta on osana rekisteröintiä katsonut, että Etuan lainapalvelussa noudatetaan hyvää luotonantotapaa ja että yrityksellä on tarvittavat vastuuvakuutukset laina-asiakkaiden turvaksi.

− Etua on vuodesta 2009 tarjonnut asuntolainojen kilpailutuspalvelua. Rekisteröityminen asuntoluoton välittäjäksi on yksi suurimmista kehitysprojekteista yrityksemme historiassa. Rekisteröinnin myötä voimme tarjota entistäkin parempaa palvelua sekä kuluttajille että pankeille, Aarvala toteaa.

Kilpailuta nykyinen tai uusi asuntolainasi tästä


Etua.fi on Suomessa pisimpään toiminut lainavertailupalvelu. Se on ainoa lainavertailupalvelu, joka kilpailuttaa puolestasi myös asuntolainan ja se on ainoa lainavertailupalvelu, joka on rekisteröity finanssivalvonnan asuntolainan välittäjärekisteriin.

Lue seuraavaksi


Lainan siirto toiseen pankkiin tarkoittaa nykyisen lainan vaihtamista vanhasta pankista uuteen.

Lainan siirto toiseen pankkiin

1.3.2023

Lainan siirto toiseen pankkiin voi kuulostaa vaivalloiselta, mutta se on yksinkertaisempaa kuin luuletkaan, onpa kyse sitten kulutusluottojen tai asuntolainan siirrosta.  Lue tästä lisää, mistä lainan siirrosta on oikein kyse. Lainan siirto tulee kyseeseen, […]


Järjestelylaina voi helpottaa arkea ja tuoda säästöä joka kuukausi.

Tuula haki järjestelylainaa ja yllättyi palvelun vaivattomuudesta – “Pääsin eroon hillittömistä koroista”

6.2.2023

Järjestelylaina voi helpottaa arkea ja tuoda säästöä joka kuukausi. Tuula haki järjestelylainaa Etuan kautta ja pääsi eroon korkeista koroista ja lainanhoitokuluista. Kotimaisen lainavertailuvertailupalvelun Etuan kautta monet suomalaiset ovat löytäneet keinon alentaa omia lainakulujaan. […]


Edullinen muutto- ja sisustuslaina oli helppo ja nopea ratkaisu Hannun tarpeisiin. Lue lisää kokemuksista Etua.fi:stä tästä.

Hannu tarvitsi lainaa muuttoon ja sisustukseen – sai heti lainaa, jonka takaisinmaksu on helppoa

30.1.2023

Helsinkiläinen Hannu tarvitsi nopeasti muutto- ja sisustuslainaa. Hannu löysi Etuan kautta parhaan lainatarjouksen vertaillessaan kulutusluottoja. Edullinen kulutusluotto oli helppo ja nopea ratkaisu rahan tarpeeseen. Arki on täynnä tilanteita, joissa tarvitaan yhtäkkiä ylimääräistä rahaa […]


Copyright © 2023 Etua.fi