Etua on vuonna 2008 perustettu Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys. Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys.
Asiakaspalvelu: 010 665 5800 | arkisin klo 10–15 | asiakaspalvelu@etua.fi

Lainaa 40 000 €

Vertaile korot ja säästä. Et sitoudu mihinkään. Saat lainapäätöksen heti.
vuotta
302 €
Arvioitu kuukausierä

Esimerkki: 15 000 € laina, nimelliskorko 6,99 %, todellinen vuosikorko 7,9 %, laina-aika on 10 vuotta (sis. avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk), tällöin lainan kokonaiskulut on 21 490,8 €. Tarjottava nimelliskorko vaihtele välillä 4,68%-19%, laina-aika 1-18 vuotta ja summa 500 – 60 000 €. Tarkat tiedot esitetään lainatarjouksessa.

Lainaa 40 000 euroa

Oletko miettinyt, mistä lainaa 40 000 euroa? Täysin kotimainen Etua.fi-lainavertailu on nopea ja turvallinen tapa selvittää, mikä lainayhtiö tarjoaa sinulle edullisinta 40 000 euron lainaa. Saat lainapäätöksen välittömästi ja lainan tilille jopa samana päivänä. Lainatarjousten pyytäminen on ilmaista eikä sido mihinkään.

Etua.fi kilpailuttaa lainan puolestasi etsien lainatarjouksia kymmeniltä eri rahoitusyhtiöiltä. Korkotarjouksia vertailemalla lainojen kustannukset pysyvät kurissa ja säästät rahaa.

Lainojen korot vaihtelevat pankeittain, minkä vuoksi laina kannattaa aina kilpailuttaa edullisimman lainan löytämiseksi. Helpoiten tämä käy Etuan lainavertailupalvelun avulla, missä yhdellä hakemuksella saat lainatarjouksia usealta rahoitusyhtiöltä.

Etuan avulla voit kilpailuttaa 40 000 euron vakuudettoman lainan 1–18 vuoden takaisinmaksuajalla. Lainalaskurilla voit arvioida sinulle sopivan kuukausierän laina-aikaa muuttamalla.

Kilpailuttamalla 40 000 euron lainan Etuan avulla

 • varmistat että et maksa lainastasi liikaa
 • et tarvitse lainaan vakuuksia tai takaajia
 • saat nopeasti rahat tilillesi
 • voit käyttää lainan parhaalla katsomallasi tavalla.

Näin palvelumme toimii

1. Täytä hakemus

Aloita täyttämällä pyydetyt tiedot. Nopeimmillaan tämä vie vain pari minuuttia.

Täytä hakemus

2. Kilpailutamme pankit

Nopeasti ja ilmaiseksi. Hakemus ei sido sinua mihinkään. Kilpailutamme puolestasi yli 20 eri lainantarjoajaa.

Kilpailuta lainat

3. Olet valmis!

Saat henkilökohtaiset lainatarjouksesi
katsottavaksi muutamassa minuutissa ja voit valita parhaan.

Miksi käyttää Etuaa?

Miten haen lainaa 40 000 euroa?

Lainan hakeminen on helppoa ja nopeaa – täytät vain yhden hakemuksen, me kilpailutamme luotonmyöntäjät puolestasi ja etsimme sinulle parhaan 40 000 euron lainatarjouksen.

Lisäksi lainahakemuksen jättäminen Etua.fi-sivuston kautta on täysin riskitöntä – mikäli käykin niin, ettet halua nostaa sinulle myönnettyä lainaa, voit jättää sen nostamatta. Tämä tekee lainapalvelusta sekä joustavan että turvallisen tavan kilpailuttaa lainoja.

Lainojen kilpailutus kauttamme on ehdottoman turvallista ja käytämme tietojen suojaamiseen samaa vahvaa salaustekniikkaa kuin pankitkin käyttävät. Tietoja käsitellään ainoastaan lainapäätöksen tekemiseen emmekä luovuta tietoja kolmansille osapuolille. 

Näin haet 40 000 euron lainaa:

 • Saat lainapäätöksen heti ja lainatarjoukset muutamassa minuutissa.
 • Voit vertailla saamiasi lainatarjouksia helposti yhdessä näkymässä.
 • Sinä päätät, hyväksytkö saamasi lainatarjouksen vai et.
 • Laina maksetaan tilillesi 1-2 arkipäivän kuluessa lainatarjouksen hyväksymisestä.

Katso myös:

Palvelumme on tarkoitettu sinulle, joka

 • Olet vähintään 18-vuotias
 • Asut vakituisesti Suomessa
 • Ansaitset vähintään 850 euroa kuukaudessa ennen veroja
 • Olet hoitanut raha-asiasi moitteettomasti ilman maksuhäiriömerkintöjä

Lue täältä lisää palvelustamme sekä lainojen kilpailuttamisesta:

Lainanhakijan muistilista Näin palvelu toimii Lainojen yhdistäminen Tietoa kulutusluotoista

Lainalaskurilla lasket sinulle sopivan kuukausierän 40 000 euron lainalle

Lainalaskurilla löydät helposti sinun talouteesi sopivan kuukausierän 40 000 euron lainalle. Kun syötät sivun yläosassa olevaan lainalaskuriin lainasumman ja takaisinmaksuajan, saat tuossa tuokiossa arvion kuukausierästä.

Lainan takaisinmaksuajaksi voit valita 1–18 vuotta. Halutessasi saat maksaa lainan takaisin alkuperäistä maksusuunnitelmaa nopeammin ja korkoa maksat vain lainan käyttöajalta.

Sinulle sopivan lainan kuukausilyhennyksen saat selville, kun lasket tulosi sekä menosi ja arvioit kuinka paljon voit kuukaudessa maksaa lainaa takaisin. Hyvä lainan kuukausittainen takaisinmaksuerä on sellainen, että laina lyhenee mahdollisimman nopeasti, kuitenkin niin, että muuhun elämiseen ja maksuihin jää riittävästi rahaa.  

Vaikka pidempi laina-aika usein tarkoittaa pienempää takaisinmaksuerää, on hyvä muistaa, että mitä pidempi laina-aika, sitä enemmän kertyy korkokuluja. Tämä nostaa lainan kokonaiskuluja.

Esimerkkejä 40 000 euron lainan kuukausieristä:

Laina-aika    Arvioitu kuukausierä
3 vuotta 1252 eur/kk
5 vuotta 809 eur/kk
10 vuotta 483 eur/kk
15 vuotta 380 eur/kk
18 vuotta 348 eur/kk

Esimerkiksi 40 000 euron kulutusluottoa 10 vuoden maksuajalla palvelun kautta haettaessa kuukausittaiseksi maksueräksi määräytyy arviolta 483 euroa. Jos taas takaisinmaksuajaksi valitaan pisin mahdollinen eli 18 vuoden maksuaika, lainaa lyhennetään kuukausittain arviolta 348 euroa.

Etua.fi-palvelussa voit kulutusluottojen lisäksi kilpailuttaa myös asuntolainoja. Jos haluat hakea asuntolainaa 40 000 euroa, 15 vuoden takaisinmaksuajalla kuukausittaista lyhennettävää jää 229 euroa. Ja mikäli takaisinmaksuajaksi halutaan valita maksimipituus 30 vuotta, lainaa lyhennetään kuukausittain 118 euron verran.

Huomioithan, että sivustomme lainalaskurien antamat tiedot ovat suuntaa-antavia, koska jokainen lainayhtiö tekee aina hakijakohtaisen lainatarjouksen. Lopulliset ehdot ilmenevät lainatarjouksesta.

Näin haet edullisimman lainan

Täytäthän lainahakemuksen huolella saadaksesi lainallesi parhaimmat ehdot ja säästääksesi lainakuluissa. Täytettyäsi hakemuksen voit saada lainatarjouksia jopa muutamassa minuutissa.

1. Täytä hakemus

Kun olet päättänyt lainan määrän ja takaisinmaksuajan, siirry hakemuslomakkeeseen. Hakemuksen täyttäminen on helppoa ja nopeaa. Täytä kaikki tiedot, tarkista ja lähetä hakemus. Sitten voit jäädä odottamaan tarjouksia.

Täytä hakemus

2. Vertaa

Saat henkilökohtaiset lainatarjoukset muutamassa minuutissa. Tehtyäsi hakemuksen voit kirjautua Etuan Online-palveluun, josta näet kaikki saamasi lainatarjoukset yhdestä näkymästä. Näytämme saamasi tarjoukset edullisuusjärjestyksessä ja tarjousten vertailu on helppoa.

Kilpailuta lainat

3. Valitse paras

Kun olet vertaillut eri lainatarjouksia, valitse niistä sinulle sopivin. Lainasopimuksen hyväksymisen ja pyydettyjen tulotodistusten liittämisen jälkeen laina on tililläsi 1-2 arkipäivän sisällä.

Miksi käyttää Etuaa?

Lainaa 40 000 euroa moneen eri tarkoitukseen

Suunnittelitpa sitten remonttia, auton ostoa tai muuta isompaa hankintaa, voit hakea vakuudetonta lainaa 40 000 euroa vaivattomasti verkosta Etua.fi -lainavertailupalvelun avulla. Lainan voit käyttää parhaaksi katsomallasi tavalla eikä lainaa tarvitse käyttää yhteen tiettyyn tarkoitukseen.

Voit esimerkiksi käyttää 40 000 euron lainasta osan auton huoltoon ja toisen osan kodin remontointiin tai muuhun isompaan kodin hankintaan. Tai voit ostaa auton ja toteuttaa lomamatkan tai muun vapaa-ajan suunnitelman -vakuudettoman lainan käyttötarkoitusta ei ole sidottu yhteen kohteeseen.   

Vai onko sinulla kertynyt useita kulutusluottoja, osamaksuja tai luottokorttivelkaa? Tällöin kannattaa harkita 40 000 euron yhdistelylainan hakemista, sillä yksi iso laina on usein pieniä lainoja edullisempi. Yhdistelylainalla vältyt useilta tilinhoitomaksuilta ja isomman lainan vuosikorkokin on usein matalampi kuin pienissä lainoissa. Lisäksi oman talouden hallinta selkiytyy, kun ei tarvitse huolehtia monen laskun eräpäivästä.

Etuan kautta voit myös kilpailuttaa vakuudettomia yrityslainoja. Jos tarvitset esimerkiksi yrityksen investointeihin tai muihin yrityksen menoihin lainaa 40 000 euroa, niin Etuan sivuilla voit hakea yrityslainaa missä ja milloin vain.

Etua.fi-lainapalvelun avulla kilpailutat lainat nopeasti ja helposti. Voit tehdä lainahakemuksen milloin tahansa, lainapäätöksen saat heti hakemuksen lähettämisen jälkeen ja lainatarjoukset muutamissa minuuteissa.

Kuka voi hakea 40 000 euron lainaa?

Etua.fi-lainapalvelussa lainaa voivat hakea kaikki vähintään 18-vuotiaat henkilöt, joilla on luottotiedot kunnossa ja jotka ovat vakituisesti kirjoilla Suomessa. Lisäksi kuukausittaisten bruttotulojen tulee olla vähintään 850 euroa, jotta lainapäätös voi olla myönteinen. Rinnakkaishakija, samassa taloudessa asuva puoliso, parantaa lainansaantimahdollisuuksia.

Rinnakkaishakijan kanssa parempia lainatarjouksia 40 000 euron lainalle

Lainan hakeminen yhdessä rinnakkaishakijan eli puolison kanssa voi auttaa sinua saamaan lainaan paremmat ehdot ja edullisemman koron 40 000 euron lainalle. Pankit myös yleensä lainaavat suurempia lainasummia, kun hakijoita on kaksi.

Lainan korko on aina henkilökohtainen ja lainayhtiö perustaa päätöksensä muun muassa hakijan taloudelliseen tilanteeseen ja arvioon tämän takaisinmaksukyvystä. Lainan myöntämisessä kahdelle maksukykyiselle hakijalle on pienemmät riskit pankille, joten lainaa on mahdollista saada suuremmalle summalle ja halvemmalla korolla kuin yksin hakiessa.

Jos olet aiemmin saanut pankeilta kielteisen lainapäätöksen, voit kokeilla lainan hakemista uudelleen rinnakkaishakijan kanssa. Vakavaraisen yhteishakijan kanssa tehty hakemus saattaa tuoda sinulle jopa useita lainatarjouksia aiemmista kielteisistä päätöksistä huolimatta.

Saako 40 000 euron lainaa ilman rinnakkaishakijaa?


Lainapäätöstä tehdessä lainayhtiöt katsovat aina hakijan kokonaistilannetta. 40 000 euron lainan voi saada hyvin yksin, jos hakijalla on säännölliset ja riittävät tulot, moitteeton maksuhistoria ja lainayhtiö arvioi asiakkaan lainan takaisinmaksukykyä hyväksi.

Lainan saannin tietää vain täyttämällä hakemuksen ja lähettämällä sen. Hakemus on ilmainen eikä velvoita mihinkään eli voit täyttää hakemuksen ja katsoa, millaisia lainatarjouksia saat joko yksin tai rinnakkaishakijan kanssa.

Voit saada lainaa heti 40 000 euroa

Lainaa heti 40 000 euroa tilille on mahdollista, kun haet vakuudetonta kulutusluottoa Etuan avulla. Hakemuksen täyttäminen käy nopeasti eikä liitteitä tarvitse toimittaa Etuan hakemuksen yhteydessä. Palvelumme vertailee lainatarjoukset nopeasti tuoden ne tarjolle jo muutamassa minuutissa.

Voit vertailla saamiasi lainatarjouksia rauhassa eli lainaa ei tarvitse hyväksyä heti.  Mutta jos tarvitset lainaa heti 40 000 euroa, voit hyväksyä lainatarjouksen saman tien. Lainasopimuksen allekirjoitus tapahtuu verkkopankkitunnuksilla. Lainapäätöksen ollessa myönteinen, rahat siirtyvät lainan myöntäneeltä lainantarjoajalta hakijan tilille välittömästi.

Lainahakemus kannattaa täyttää huolella, sillä se varmistaa 40 000 euron lainan nopean saannin. Lainan saaminen voi nimittäin hidastua tai jopa estyä kokonaan, jos omia tulo-, meno- ja yhteystietoja ei ole ilmoittanut oikein. 

Milloin 40 000 euron laina tilille?


40 000 euron lainan maksu tilille riippuu rahoitusyhtiöstä ja siitä, miten nopeasti olet toimittanut tarvittavat asiakirjat rahoitusyhtiölle. Nopeimmillaan laina on tilillä samana päivänä, mutta tavallisesti tilisiirto pankista toiseen kestää 1-2 arkipäivää. Voit tiedustella lainan maksuun kuluvaa aikaa lainatarjouksen tehneeltä pankilta.

Hae lainaa ilman vakuuksia 40 000 euroa nopeasti verkosta

Etua.fi-lainapalvelun kautta lainaa hakiessasi kaikki tapahtuu varsin vaivattomasti, sillä voit hakea lainaa ilman vakuuksia 40 000 euroa nopeasti verkosta.  Et siis lainaa hakiessasi tarvitse takaajia etkä muitakaan vakuuksia. Lainapäätöksen saat heti ja lainatarjoukset muutamissa minuuteissa.

Etua.fi-sivuston lainalaskurin kautta kulutusluottoja voi hakea 40 000 euroa tai muun summan 500 euron ja 60 000 euron summien väliltä sekä asuntolainoja 10 000 euron ja 500 000 euron summien väliltä. Yrityslainaa voit hakea kauttamme aina 2 000 eurosta aina 100 000 euroon. Haettavalle lainasummalle voi määrittää takaisinmaksuajan sen mukaan, millainen kuukausilyhennys sopii parhaiten omaan talouteen.

Lainahakemuksen jättäminen Etua.fi-sivuston kautta ei sido mihinkään – saatu lainatarjous ei velvoita nostamaan lainaa. Siksi lainojen kilpailuttaminen Etuan avulla on turvallista ja joustavaa.

Kun tarvitset lainaa ilman vakuuksia 40 000 euroa vaivattomasti ja luotettavasti, kilpailuta lainasi Etua.fi-palvelussa!

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Miten haen 40 000 euroa lainaa?

40 000 euron lainan vertaileminen, kilpailuttaminen ja hakeminen Etua.fi:n avulla on helppoa ja nopeaa. Täyttämällä yhden lyhyen hakemuksen saat useita lainatarjouksia, joista voit valita edullisimman. Palvelu on lainanhakijoille ilmainen.

Miksi kannattaa hakea lainaa Etua.fi-palvelun avulla?

Lainatarjoukset on helppo ja nopea kilpailuttaa täysin kotimaisen Etuan avulla. Kilpailutamme puolestasi halvimman kulutusluoton usean luotonmyöntäjän välillä. Laaja kumppaniverkostomme auttaa sinua saamaan parhaat lainatarjoukset vaivattomasti.

Etua.fi -lainapalvelua käyttämällä säästät aikaa ja rahaa. Täytät vain yhden maksuttoman hakemuksen ja saat monta tarjousta. Sinun ei tarvitse täyttää samoja tietoja jokaisen lainantarjoajan hakulomakkeelle erikseen, vain yksi lomake riittää.
Välitämme sinulle kaikki lainatarjoukset läpinäkyvästi ja selkeästi. Voit helposti vertailla tarjouksia Etuan Online-palvelussa ja valita sinulle sopivimman vaihtoehdon.

Lainatarjousten vertailu on helppoa, koska näytämme saamasi tarjoukset edullisuusjärjestyksessä ja näin löydät lainan nopeasti mahdollisimman pienellä korolla. Vertailemalla tarjouksia voit säästää huomattavia summia lainakuluissa.

Mikä on lainan korko ja takaisinmaksuaika?

Lainan korko ja muut lainaehdot vaihtelevat luotonmyöntäjän mukaan. Rahoitusyhtiöt tekevät jokaiselle hakijalle henkilökohtaisen lainatarjouksen tämän taloudelliseen tilanteeseen perustuen ja lopulliset lainaehdot ilmenevät lainatarjouksista hakemuksen lähettämisen jälkeen.

Lainan korko riippuu lainan myöntäjästä. Kulutusluoton korot (nimelliskorko) voivat vaihdella välillä 4,68 %–20 % ja vuosittaiset muut kustannukset välillä 0–150 €. Tarkat tiedot esitetään lainatarjouksessa.

Voit hakea kulutusluotollesi maksuaikaa 1–18 vuotta. Lainalaskurin avulla voit suunnitella sinulle sopivan lainan ja arvioida kuukausieriä ja laina-aikoja helposti.
Lainan voi maksaa alkuperäistä maksusuunnitelmaa nopeammin pois, jolloin lainan takaisinmaksuaika lyhenee ja korkomenot pienenevät. Lainan nopeammasta takaisinmaksusta kannattaa sopia lainayhtiön kanssa.
Useat lainanmyöntäjät tarjoavat mahdollisuutta lyhennysvapaisiin kuukausiin. Lyhennysvapaa pidentää yleensä laina-aikaa, jolloin korkomenot kasvavat. Tämä kannattaa huomioida lainan kokonaiskustannuksissa.

Onko lainan kilpailuttaminen maksutonta?

Kyllä. Voit kilpailuttaa 40 000 euron lainan lisäksi yhdistelylainat, kulutusluotot ja asuntolainat palvelussamme täysin maksutta ja riskittä.

Miten nopeasti saan lainan tililleni?

Lainan maksu riippuu rahoitusyhtiöstä. Myönteisen lainapäätöksen saatuasi voit saada lainaa 40 000 euroa jopa heti tilillesi, mutta viimeistään 1-2 arkipäivän kuluessa. Voit tiedustella lainan maksuun kuluvaa aikaa lainatarjouksen tehneeltä pankilta.

Voiko lainan maksaa aiottua nopeammin pois?

Halutessasi voit maksaa lainaa takaisin alkuperäistä maksusuunnitelmaa nopeammin. Voit myös maksaa lainan kerralla kokonaan pois. Korkoa maksat vain siltä ajalta, kun laina on ollut käytössäsi. Voit sopia takaisinmaksujärjestelyistä sen luotonmyöntäjän asiakaspalvelun kanssa, josta olet lainan ottanut.

Copyright © 2024 Etua.fi