Lainaa 40 000 euroa

  • Ilmainen
  • Et sitoudu mihinkään
  • Saat lainapäätöksen heti
;
Lainan määrä 40 000 €
Vähennä Lisää
Laina-aika 15 vuotta
Vähennä Lisää
Arvioitu kuukausierä -

Esimerkki: nimelliskorko 6,99 % ja todellinen vuosikorko 7,9 %, kun lainan määrä on 15 000 euroa, laina-aika on 10 vuotta (sis. avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5 €/kk). Laina-aika 1-18 vuotta. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,68% - 20% ja vuosittaiset muut kustannukset välillä 0 - 150€. Tarkat tiedot esitetään lainatarjouksessa.

Etua.fi kilpailuttaa puolestasi 40 000 euron lainat, etsien tarjolle lainatarjouksia kymmeniltä eri rahoitusyhtiöiltä. Syöttämällä lainalaskuriin haluamasi lainasumman ja takaisinmaksuajan laskuri määrittää tuossa tuokiossa lainasummalle arvion kuukausimaksuerien suuruudesta. Sivuston kautta voi hakea esimerkiksi 40000 euron kokoista kulutusluottoa vaivattomasti yhdellä hakemuksella, joka tuo esiin markkinoiden parhaita lainaehtoja omaavia tarjouksia – heti kerralla useammalta lainantarjoajalta.

Esimerkiksi 40000 euron kulutusluottoa 14 vuoden maksuajalla palvelun kautta haettaessa kuukausittaiseksi maksueräksi määräytyy arviolta 394 €. Jos taas takaisinmaksuajaksi valitaan pisin mahdollinen eli 18 vuoden maksuaika, lainaa lyhennetään kuukausittain arviolta 348 €. Etua.fi-palvelussa on kulutusluottojen lisäksi tarjolla myös asuntolainoja. Jos halutaan hakea asuntolainaa 40 000 euroa, 15 vuoden takaisinmaksuajalla kuukausittaista lyhennettävää jää 229 €. Ja mikäli takaisinmaksuajaksi halutaan valita maksimipituus 30 vuotta, lainaa lyhennetään kuukausittain 118 €:n verran.

Lainaa netistä 40000 euroa ilman vakuuksia

Oletko miettinyt, mistä lainaa 40 000 euroa? Etua.fi-lainapalvelun kautta lainaa hakiessasi kaikki tapahtuu varsin vaivattomasti, sillä kulutusluottoa hakiessasi et tarvitse takaajia etkä muitakaan vakuuksia. Asuntolainan vakuutena puolestaan toimii yleisesti ottaen ostettava asunto. Etua.fi-sivuston lainalaskurin kautta kulutusluottoja voi hakea 500 ja 60 000 euron summien väliltä sekä asuntolainoja 10 000 €:n ja 500 000 €:n summien väliltä. Haettavalle lainasummalle voi määrittää takaisinmaksuajan sen mukaan, millainen kuukausilyhennys sopii parhaiten omaan talouteen.

Etua.fi-lainapalvelussa lainaa voivat hakea kaikki vähintään 20-vuotiaat henkilöt, joilla on luottotiedot kunnossa ja jotka ovat vakituisesti kirjoilla Suomessa. Lisäksi kuukausittaisten bruttotulojen tulee olla vähintään 850 euroa, jotta lainapäätös voi olla myönteinen.

Lainasumma tilille välittömästi

Lainapalvelusta voi hakea lainaa niin 40 000 € kuin pienemmän tai suuremmankin summan verran. Palvelu vertailee lainatarjoukset nopeasti, tuoden ne tarjolle jo muutamassa minuutissa. Lainapäätöksen ollessa myönteinen rahat siirtyvät lainan myöntäneeltä lainantarjoajalta hakijan tilille välittömästi. Lainahakemuksen jättäminen Etua.fi-sivuston kautta on täysin riskitöntä – mikäli käykin niin, ettet halua nostaa sinulle myönnettyä lainaa, voit jättää sen nostamatta. Tämä tekee lainapalvelusta sekä joustavan että turvallisen tavan kilpailuttaa lainoja.

Katso myös:

Usein kysyttyä 40 000 euron lainoista

Miten haen 40 000 euroa lainaa?

40 000 euron lainan vertaileminen, kilpailuttaminen ja hakeminen Etua.fi:n avulla on helppoa ja nopeaa. Täyttämällä yhden lyhyen hakemuksen saat useita lainatarjouksia, joista voit valita edullisimman. Palvelu on lainanhakijoille maksuton.

Mikä on lainan korko?

Lainan korko riippuu lainan myöntäjästä, mutta yleisesti lainojen korko vaihtelee 4,68% ja 9,90% välillä.

Onko 40 000 € lainan kilpailuttaminen maksutonta?

Kyllä. Voit kilpailuttaa lainan lisäksi yhdistelylainat, kulutusluotot ja asuntolainat palvelussamme täysin maksutta ja riskittä.