Lainaa 3000 euroa

  • Ilmainen
  • Et sitoudu mihinkään
  • Saat lainapäätöksen heti
;
Lainan määrä 3 000 €
Vähennä Lisää
Laina-aika 5 vuotta
Vähennä Lisää
Arvioitu kuukausierä -

Esimerkki: nimelliskorko 6,99 % ja todellinen vuosikorko 7,9 %, kun lainan määrä on 15 000 euroa, laina-aika on 10 vuotta (sis. avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5 €/kk). Laina-aika 1-18 vuotta. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,68% - 20% ja vuosittaiset muut kustannukset välillä 0 - 150€. Tarkat tiedot esitetään lainatarjouksessa.

Etua.fi vertailee 3 000 euron lainat puolestasi. Etua.fi on lainojen kilpailutuspalvelu, jonka useat yhteistyökumppanit tarjoavat lainoja erilaisiin tarpeisiin markkinoiden parhailla lainaehdoilla. Sivuston kautta voi hakea esimerkiksi 3000 euron suuruisia lainoja. Esimerkiksi 3000 euron laina viiden vuoden pituisella maksuajalla merkitsee arviolta 61 €:n kuukausimaksueriä viiden vuoden ajan. Jos taas tarpeen on hakea lainaa 3 000 pitkällä maksuajalla, lainalaskurista voi valita maksuajaksi esimerkiksi kymmenen vuotta, kuukausittaisen maksuerän ollessa arviolta 36 €.

Koska sivuston lainalaskurin kautta voi hakea samaan aikaan samansuuruisia lainoja eri lainantarjoajilta, tarjolle tulee useampia vaihtoehtoja, joista voi valita helposti itselleen sopivimman. Tieto eri rahoitusyhtiöiden antamista tarjouksista tulee jo muutamassa minuutissa lainahakemuksen jättämisestä. Lainatarjousten sisältämät tarkemmat lainaehdot kannattaa aina lukea läpi huolellisesti ennen itselleen sopivimman lainan valitsemista.

Hae lainaa 3000 euroa ilman vakuuksia ja takaajia

Haettaessa lainaa Etua.fi-lainapalvelun kautta, tarjolla on kattavasti niin eri lainasummia kuin takaisinmaksuaikojakin. Sivusto tarjoaakin joustavasti useita erilaisia lainavaihtoehtoja. Etua.fi-sivuston kautta lainaa voi hakea jokainen vähintään 20-vuotias, Suomessa vakituisesti kirjoilla oleva henkilö, jolla on luottotiedot kunnossa. Lisäksi myönteisen lainapäätöksen saamiseksi kuukausittaisten bruttotulojen tulee olla vähintään 850 euroa.

Kun haet lainaa Etua.fi-sivuston kautta, et tarvitse lainallesi takaajia tai muita vakuuksia. Tämä tekee lainan hakemisesta entistä joustavampaa ja helpompaa. Lainalaskurin kautta on haettavissa lainoja 500 ja 60 000 euron väliltä ja lainan takaisinmaksuajaksi voi valita 1–18 vuotta sen mukaan, millainen takaisinmaksusuunnitelma sopii parhaiten omaan elämäntilanteeseen.

Saa lainaa 3000 heti tilille

Haetpa sitten Etua.fi-sivuston kautta lainaa 3 000 € verran tai muun suuruisen summan, tieto palvelun vertailemista lainatarjouksista saapuu vain muutamassa minuutissa. Saat näkyville parhaiten hakuehtojasi vastaavat lainat. Lainapäätöksen ollessa myönteinen voit saada lainasumman tilillesi heti. Tämä tekee lainapalvelusta hyvin joustavan, kun esimerkiksi äkillisen rahantarpeen eteen tullessa saat lainan käyttöösi mahdollisimman pian. Lainahakemuksen jättäminen Etua.fi-lainapalvelun kautta ei kuitenkaan velvoita sinua nostamaan myönnettyä lainaa, joten saat harkita kaikessa rauhassa lopullista päätöstäsi lainan ottamisesta.

Katso myös:

Usein kysyttyä 3000 euron lainoista

Miten haen 3000 euroa lainaa?

3000 euron lainan vertaileminen, kilpailuttaminen ja hakeminen Etua.fi:n avulla on helppoa ja nopeaa. Täyttämällä yhden lyhyen hakemuksen saat useita lainatarjouksia, joista voit valita edullisimman. Palvelu on lainanhakijoille maksuton.

Mikä on lainan korko?

Lainan korko riippuu lainan myöntäjästä, mutta yleisesti lainojen korko vaihtelee 4,68% ja 9,90% välillä.

Onko lainan kilpailuttaminen maksutonta?

Kyllä. Voit kilpailuttaa 3000 euron lainan lisäksi yhdistelylainat, kulutusluotot ja asuntolainat palvelussamme täysin maksutta ja riskittä.
Käyttöehdot päivittyvät: Uudet käyttöehdot 1.5.2022 alkaen »