Löydä edullisin kulutusluotto

  • Ilmainen
  • Et sitoudu mihinkään
  • Saat lainapäätöksen heti
Lainan määrä 10 000 €
Vähennä Lisää
Laina-aika 5 vuotta
Vähennä Lisää
Arvioitu kuukausierä -

Esimerkki: nimelliskorko 6,99 % ja todellinen vuosikorko 7,9 %, kun lainan määrä on 15 000 euroa, laina-aika on 10 vuotta (sis. avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5 €/kk). Laina-aika 1-18 vuotta. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,68% - 20% ja vuosittaiset muut kustannukset välillä 0 - 150€. Tarkat tiedot esitetään lainatarjouksessa.

Suunnitteletko lainan ottamista suuria hankintoja varten? Edullisin kulutusluotto löytyy kätevästi netin kautta vertailemalla eri tarjoajien tekemiä tarjouksia ja lainaehtoja. Hetkessä voit saada useampia lainatarjouksia, joten lainojen vertailu sujuu nopeasti ja voit tehdä sen missä tahansa.

Ilman lainavertailua edullisin kulutusluotto voi jäädä löytymättä, sillä eri toimijoiden lainatarjouksissa voi olla keskenään suuria eroja. Tekemällä vertailun saat nähtäville monia lainatarjouksia, joita voit arvioida esimerkiksi nimelliskoron, todellisen vuosikoron ja kuukausierän perusteella. Näin pystyt valitsemaan tilanteeseesi sopivimman lainavaihtoehdon. 

Voit tehdä lainavertailun haluamallasi lainasummalla aina 60 000 euroon saakka. Myös pienemmät lainat kannattaa aina vertailla. 

Löydä halvin laina Etuan avulla

Etuan kautta voit helposti tehdä kulutusluottojen vertailun ja valita parhaan ja edullisimman vaihtoehdon lukuisista lainatarjouksista. Etua on luotettava suomalainen lainavertailupalvelu, jolla on laaja kumppaniverkosto eli voit saada jopa 20 lainatarjousta.  Mitä enemmän tarjouksia, sitä enemmän sinulla on vaihtoehtoja valita eri tarjoajien välillä ja mahdollisuutesi löytää halvin kulutusluotto ovat paremmat. 

Lainahakemuksen täyttäminen Etuan sivuilla on helppoa ja vie vain hetken. Hakemuksessa kysytään yhteystietojen lisäksi lyhyesti esimerkiksi työsuhteesta ja mahdollisista aiemmista lainoista. Hakemuksen täyttäminen on aina ilmaista eikä se sido sinua mihinkään.

Hakemuksen täyttämisen jälkeen saat nähtäville lainatarjouksia jopa muutamassa minuutissa. Laina maksetaan tilillesi useimmiten viimeistään seuraavan pankkipäivän aikana, joten lainojen vertailu ja lainan nostaminen on vaivatonta ja nopeaa. 

Etuan kautta voit vertailla kulutusluotot, jos olet vähintään 20-vuotias, asut Suomessa vakituisesti ja sinulla on ennen veroja tuloja kuukaudessa vähintään 850 euroa. Jotta voit saada lainatarjouksia, sinulla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä.

Kilpailuta lainat jo tänään ja löydä edullisin kulutusluotto!