Etua on vuonna 2008 perustettu Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys. Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys.
Asiakaspalvelu: 010 665 5800 | arkisin klo 10–15 | asiakaspalvelu@etua.fi

Mistä edullisin kulutusluotto

Kilpailuta kulutusluotto ilmaiseksi. Vertaile korot ja säästä. Et sitoudu mihinkään. Saat lainapäätöksen heti.
vuotta
302 €
Arvioitu kuukausierä

Esimerkki: 15 000 € laina, nimelliskorko 6,99 %, todellinen vuosikorko 7,9 %, laina-aika on 10 vuotta (sis. avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk), tällöin lainan kokonaiskulut on 21 490,8 €. Tarjottava nimelliskorko vaihtele välillä 6%-19%, laina-aika 1-18 vuotta ja summa 500 – 60 000 €. Tarkat tiedot esitetään lainatarjouksessa.

Mistä edullisin kulutusluotto?

Tarvitsetko lainaa, mutta et ole varma mistä se kannattaa ottaa tai mistä löytää edullisin kulutusluotto? Halvin kulutusluotto löytyy kätevästi, kun kilpailutat lainasi netissä Etuan avulla. Hetkessä voit saada useampia lainatarjouksia, joten lainojen vertailu sujuu nopeasti ja voit tehdä sen missä ja milloin tahansa.

Ilman lainan kilpailutusta edullisin kulutusluotto voi jäädä löytymättä, sillä eri toimijoiden lainatarjouksissa voi olla keskenään suuria eroja. Kilpailuttamalla lainan saat nähtäville monia lainatarjouksia, joita voit arvioida esimerkiksi vuosikoron ja kuukausierän perusteella. Näin pystyt valitsemaan tilanteeseesi sopivimman lainan.

Voit hakea lainaa haluamallasi lainasummalla 500 eurosta aina 60 000 euroon saakka. Myös pienemmät lainat kannattaa kilpailuttaa. Kilpailutus on aina ilmaista eikä se sido sinua mihinkään.

kaarna logo
avida logo
collector bank logo

Näin palvelumme toimii

1. Täytä lainahakemus

Aloita täyttämällä pyydetyt tiedot. Nopeimmillaan tämä vie vain pari minuuttia.

Täytä hakemus

2. Kilpailutamme pankit

Nopeasti ja ilmaiseksi. Hakemus ei sido sinua mihinkään. Kilpailutamme puolestasi yli 20 eri lainantarjoajaa.

Kilpailuta lainat

3. Olet valmis!

Saat henkilökohtaiset lainatarjouksesi katsottavaksi muutamassa minuutissa ja voit valita parhaan.

Miksi käyttää Etuaa?

Löydä halvin laina Etuan avulla

Jos etsit halvinta mahdollista lainaa, on lainan kilpailutus tärkeää. Sillä voit säästää huomattavan summan rahaa ja varmistaa, että saat tarvitsemasi kulutusluoton parhailla mahdollisilla ehdoilla.

Myös nykyinen laina on hyvä kilpailuttaa aika ajoin, jotta varmistat sen edullisuuden koko laina-ajan. Jos on kulunut aikaa lainan nostamisesta, toinen pankki saattaa tarjota sinulle nyt saman lainan halvemmalla korolla. Erityisesti tilanteessa, jossa taloustilanteesi on muuttunut, kuten tulojen nousun tai omistusasunnon hankinnan myötä, lainan kilpailuttaminen kannattaa.

Palvelumme kautta voit helposti tehdä kulutusluottojen vertailun ja valita parhaan kulutusluoton lukuisista lainatarjouksista. Etua on luotettava suomalainen lainapalvelu, jolla on laaja kumppaniverkosto eli voit saada jopa 20 lainatarjousta. Mitä enemmän tarjouksia, sitä enemmän sinulla on vaihtoehtoja valita eri tarjoajien välillä ja mahdollisuutesi löytää halvin laina on parempi. 

Lainahakemuksen täyttäminen sivuillamme on helppoa ja vie vain hetken. Hakemuksessa kysytään yhteystietojen lisäksi lyhyesti esimerkiksi työsuhteesta ja mahdollisista aiemmista lainoista.

Hakemuksen täyttämisen jälkeen saat saman tien nähtäville lainatarjouksia. Laina maksetaan tilillesi useimmiten viimeistään seuraavana arkipäivänä, joten lainojen kilpailutus ja lainan nostaminen on vaivatonta ja nopeaa. 

Palvelumme on tarkoitettu sinulle, joka

  • Olet vähintään 18-vuotias
  • Asut vakituisesti Suomessa
  • Ansaitset vähintään 850 euroa kuukaudessa ennen veroja
  • Olet hoitanut raha-asiasi moitteettomasti ilman maksuhäiriömerkintöjä

Lue täältä lisää palvelustamme sekä lainojen kilpailuttamisesta:

Lainanhakijan muistilista Näin palvelu toimii Lainojen yhdistäminen Tietoa kulutusluotoista

Näin haet edullisimman kulutusluoton

Täytäthän lainahakemuksen huolella saadaksesi lainallesi parhaimmat ehdot ja säästääksesi lainakuluissa. Täytettyäsi hakemuksen voit saada lainatarjouksia jopa muutamassa minuutissa.

1. Täytä lainahakemus

Kun olet päättänyt lainan määrän ja takaisinmaksuajan, siirry hakemuslomakkeeseen. Hakemuksen täyttäminen on helppoa ja nopeaa. Täytä kaikki tiedot, tarkista ja lähetä hakemus. Sitten voit jäädä odottamaan tarjouksia.

Täytä hakemus

2. Vertaa

Saat henkilökohtaiset lainatarjoukset muutamassa minuutissa. Tehtyäsi hakemuksen voit kirjautua Etuan Online-palveluun, josta näet kaikki saamasi lainatarjoukset yhdestä näkymästä. Näytämme saamasi tarjoukset edullisuusjärjestyksessä ja tarjousten vertailu on helppoa.

Kilpailuta lainat

3. Valitse paras

Kun olet vertaillut eri lainatarjouksia, valitse niistä sinulle sopivin. Lainasopimuksen hyväksymisen ja pyydettyjen tulotodistusten liittämisen jälkeen laina on tililläsi 1-2 arkipäivän sisällä.

Miksi käyttää Etuaa?

Mistä pankista edullisin kulutusluotto?

Kun etsit edullisinta kulutusluottoa, on tärkeää tehdä huolellinen vertailu eri pankkien ja rahoitusyhtiöiden välillä. Vertaile eri lainayhtiöitä, tutki lainatarjousten korkoja ja kuluja sekä huomioi lainan takaisinmaksuehdot.

Näin löydät edullisimman kulutusluoton

Ensimmäinen askel kohti edullisinta kulutusluottoa on kysyä lainatarjous usealta eri luotontarjoajalta. Helpoiten tämä onnistuu Etuan avulla, joka kilpailuttaa lainan puolestasi usean pankin ja rahoitusyhtiön kesken. Kun täytät lainahakemuksen nettisivuillamme, voit löytää sinulle parhaan lainan hetkessä.

Etuan kautta kilpailutetut kulutusluotot myönnetään ilman vakuuksia. Tämä tarkoittaa, että et tarvitse esimerkiksi omaisuutta tai takaajaa lainan saamiseksi. Lainayhtiöt määrittävät hakemuksen ehdot hakemuksesta tekemänsä kokonaisarvion mukaan. Lainahakemus kannattaakin täyttää huolellisesti nykytilanteesi mukaan, niin että lainayhtiö osaa arvioida kykyäsi maksaa lainaa takaisin mahdollisimman oikein.

Hakemuksen lähettämisen jälkeen saat lainapäätöksen heti ja mahdolliset lainatarjoukset minuuteissa. Lainatarjous ei vielä sido mihinkään vaan voit vertailla rauhassa saamiasi tarjouksia. Niihin kannattaakin tutustua huolella ennen päätöstä ja tarkastella tarjousten korkoja ja muita lainaan liittyviä ehtoja huolella.

Tutki lainan korkoja ja kuluja

Kun vertailet kulutusluottoja, kiinnitä erityistä huomiota korkoihin ja kuluihin. Katso, millaista korkoa tarjotaan ja mitä muita kuluja lainasta voi aiheutua. Pienetkin erot koroissa voivat merkittävästi vaikuttaa lopullisiin lainan kokonaiskustannuksiin.

Lainan kustannuksia tarkasteltaessa kannattaa kiinnittää huomiota erityisesti todelliseen vuosikorkoon. Siihen on laskettu mukaan nimelliskorko ja kaikki muut lainaan liittyvät kulut.

Huomioi takaisinmaksuehdot

Takaisinmaksuehdot vaihtelevat eri lainayhtiöiden välillä. Tarkastele huolellisesti kuukausierää, laina-aikaa, mahdollisia lisämaksuja tai muita ehtoja, jotka voivat vaikuttavat lainan takaisinmaksuun ja kokonaiskustannuksiin. Valitse sellainen kulutusluotto, jonka takaisinmaksuehdot sopivat omaan taloudelliseen tilanteeseesi.

Mikä on edullisin kulutusluotto?Edullisin kulutusluotto riippuu hakijakohtaisista tekijöistä, kuten lainasummasta, takaisinmaksuajasta, hakijan taloudellisesta tilanteesta ja lainayhtiön tekemästä luottoluokituksesta. Eri rahoitusyhtiöiden tarjouksia kannattaa vertailla löytääksesi itsellesi parhaan ja edullisimman kulutusluoton. Todellinen vuosikorko on tärkeä luku, joka kertoo kaikki lainaan liittyvät kulut.

Asiakkaidemme kokemuksia

Halvin kulutusluotto – vinkkejä

Kun etsit halvinta kulutusluottoa, ei lainan kilpailutusta kannata laiminlyödä. Jos pyydät lainatarjouksen vain yhdestä paikasta, saatat valita lainan, joka ei ole halvin mahdollinen. Eri lainanmyöntäjien tarjoukset voivat vaihdella suuresti ja lainan kilpailuttamisella voit säästää.

Kun haluat löytää halvimman kulutusluoton, huomioi seuraavat asiat:

Tee huolellinen budjetti

Ennen lainan hakemista on suositeltavaa tehdä huolellinen budjetti. Arvioi tarkasti omat tulosi ja menosi sekä mieti, kuinka paljon voit realistisesti käyttää kuukausittain lainan takaisinmaksuun. Budjetin avulla varmistat, että valitsemasi kulutusluotto sopii taloudelliseen tilanteeseesi ja lainan takaisinmaksu on sujuvaa.

Arvioi taloudellinen tilanteesi ja harkitse rinnakkaishakijaa

Taloudellinen tilanteesi vaikuttaa lainan hintaan eli korkoon. Jos taloudellinen tilanteesi on hyvä, voit saada edullisempia lainatarjouksia. Huolehdi siis siitä, että pidät taloudestasi hyvää huolta maksamalla laskut ajallaan ja välttämällä liiallista velkaantumista.

Myös rinnakkaishakijan, samassa taloudessa asuvan puolison, lisääminen lainahakemukseen voi auttaa sinua edullisen kulutusluoton saamisessa. Lainan myöntämisessä kahdelle maksukykyiselle hakijalle on pienemmät riskit pankille, joten lainaa on mahdollista saada halvemmalla korolla kuin yksin hakiessa. On kuitenkin hyvä muistaa, että tällöin molemmat hakemukseen merkityt henkilöt ovat yhtä lailla vastuussa lainan maksamisesta takaisin pankille.

Paras kulutusluotto – mitä ottaa huomioon?

Kun etsit parasta kulutusluottoa, on tärkeää ottaa huomioon useita tekijöitä. Lainaa harkitessaan kannattaa kiinnittää huomiota niin lainan ehtoihin kuin kustannuksiin. Lisäksi vertailu eri lainanmyöntäjien välillä on tärkeää, sillä tarjoukset voivat vaihdella merkittävästi.

Joustavuus ja järkevät kustannukset

Paras kulutusluotto tarjoaa joustavat takaisinmaksuehdot ja kohtuulliset kustannukset. Tarkastele huolellisesti lainan ehtoja ja varmista, että lainan kokonaiskustannukset pysyvät kohtuullisina ja lainayhtiö tarjoaa sinulle tarpeeksi joustoa maksujen suhteen.

Todellinen vuosikorko antaa kokonaiskuvan lainan kustannuksista, ja kuukausittaisen takaisinmaksuerän avulla voit arvioida sinun talouteesi sopivimman lainan.  

Luotettava luottotarjoaja

Valitse aina luotettava lainantarjoaja. Tutki tarjoajan taustatiedot ja muiden asiakkaiden kokemukset. Luotettava rahoitusyhtiö pitää huolen siitä, että saat hyvää asiakaspalvelua ja että kaikki ehdot ovat läpinäkyviä ja selkeitä.

Etua.fi-palvelussa on mukana vain hyvää luotonantotapaa noudattavia, Suomessa toimivia pankkeja ja rahoitusalan yhtiöitä. Kaikissa Etuan yhteistyökumppaneina toimivilla lainayhtiöillä on suomenkielinen asiakaspalvelu ja kaikki ovat viranomaisten valvomia rahoitusyhtiöitä.

Lisäksi Etuan kautta tehtävä lainojen kilpailutus on erittäin turvallista. Henkilökohtaiset tietosi ovat täysin turvassa, sillä me käytämme vahvaa salaustekniikkaa, jota myös pankit hyödyntävät tietojen suojaamisessa. Lisäksi käsittelemme tietoja ainoastaan lainapäätöksen tekemistä varten emmekä luovuta niitä kolmansille osapuolille.

Hae paras tarjous lainalle – Etua auttaa sinua löytämään sen!

Kilpailuta edullisin kulutusluotto vaivattomasti Etuan avulla ja varmasti löydät itsellesi parhaan lainan! Lainan hakeminen ja kilpailutus tapahtuu Etuan avulla yhtä nopeasti kuin lainanhaku suoraan lainayhtiöstä, mutta lainan kilpailutuksella varmistat, että et maksa lainastasi yhtään liikaa.

Kun olet täyttänyt lainahakemuksen Etuan sivuilla, saat lainapäätöksen heti ja lainatarjoukset tuossa tuokiossa hakemuksen lähettämisen jälkeen. Lainatarjoukset esitetään selkeästi yhdellä sivulla edullisuusjärjestyksessä, joten voit helposti vertailla niitä. Kiinnitä erityistä huomiota todelliseen vuosikorkoon, mutta tutustu huolellisesti myös lainan muihin ehtoihin.

Lainan kilpailutus palvelumme avulla on maksutonta eikä tarjottu laina velvoita nostamaan sinä. Jos löydät sinulle sopivan lainan, on lainan hyväksyminen palvelussamme helppoa ja laina on tililläsi 1-2 arkipäivässä.

Etua on täysin kotimainen lainavertailupalvelu, jolle on myönnetty Avainlippu-tunnus. Olemme myös Suomen ensimmäinen lainavertailupalvelu ja vankka kokemuksemme takaa sinulle parhaat lainatarjoukset tarkoin valituilta, luotettavilta lainayhtiöiltä.

Teemme yhteistyötä Suomen johtavien rahoitusalan yritysten kanssa varmistaaksemme, että saat aina kilpailukykyisiä lainatarjouksia vaivattomasti. Lainapalvelumme käsittelee kaikki hakemukset puolueettomasti ja saat tarjoukset suoraan rahoitusyrityksiltä ilman piilokuluja.

Etua.fi palvelun avulla voit hakea lainaa sinulle parhaiten sopivalla hetkellä!

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Miten kilpailutan kulutusluoton?

Kulutusluoton kilpailuttaminen on helppoa, nopeaa ja maksutonta. Syötä sivun ylälaidassa olevaan lainalaskuriin lainan määrä, laina-aika ja tietosi. Seuraavalla sivulla on muutama lisäkysymys. Tämän jälkeen voit saada useita lainatarjouksia, joista voit valita sinun tarpeisiisi sopivimman.

Kuka voi hakea lainaa Etua.fi palvelun kautta?

Voit hakea kulutusluottoa, kun
-olet yli 18-vuotias
-ansaitset vähintään 850 euroa kuukaudessa ennen veroja
-asut vakituisesti Suomessa
-sinulla on suomalainen pankkitili, verkkopankkitunnukset ja voimassa oleva sähköpostiosoite
-luottotietosi on puhtaat

Kuinka paljon voin saada lainaa?

Etuan kautta voit hakea lainaa 500–60 000 euroa. Lainayhtiöt tekevät kokonaisarvion hakemuksesta ja esittävät lainatarjouksessa, kuinka paljon ovat valmiita myöntämään lainaa. Tarjottavaan lainasummaan vaikuttaa moni asia, esimerkiksi hakijan tulot ja menot, työsuhteen laatu ja aiemmat lainat.
Lainan hakeminen yhdessä puolison kanssa mahdollistaa parempien lainatarjousten saamisen. Lainan myöntämisessä kahdelle hakijalle sisältää vähemmän riskejä lainayhtiölle, joten lainaa on mahdollista saada suuremmalle summalle ja pienemmällä korolla kuin yksin hakiessa.

Miten voin alentaa nykyisten lainojen kustannuksia?

Voit alentaa nykyisten lainojen kustannuksia yhdistämällä lainasi. Yhdistelylainan avulla maksat yhtä edullisempaa lainaa takaisin usean sijaan. Näin säästät lainakuluja ja oman talouden hallinta helpottuu.
Voit myös kilpailuttaa vanhalle lainallesi edullisemman koron yhdistelylainan avulla. Erityisesti vanhemmassa lainassa voi olla korkea korko, ja lainan kilpailutuksella voit säästää merkittävän summan.
Yhdistelylainalla kaikki kulutusluotot, osamaksusopimukset ja luottokorttilainat voi yhdistää yhdeksi lainaksi, jolla vanhat luotot maksetaan pois. Tarkoituksena on aina löytää edullisempi korko ja laskea kuukausittaisia lainakuluja.
Hae yhdistelylainaa tästä.

Miksi kannattaa hakea lainaa Etua.fi-palvelun kautta?

Kilpailuta kulutusluotto nopeasti ja helposti!
Kilpailutamme puolestasi halvimman kulutusluoton usean luotonmyöntäjän välillä. Laaja kumppaniverkostomme auttaa sinua saamaan parhaat lainatarjoukset vaivattomasti.
Etua.fi -lainapalvelua käyttämällä säästät aikaa ja rahaa. Täytät vain yhden maksuttoman hakemuksen ja saat monta tarjousta. Sinun ei tarvitse täyttää samoja tietoja jokaisen lainantarjoajan hakulomakkeelle erikseen, vain yksi lomake riittää.
Välitämme sinulle kaikki lainatarjoukset läpinäkyvästi ja selkeästi. Voit helposti vertailla tarjouksia Etuan Online-palvelussa ja valita sinulle sopivimman vaihtoehdon.
Lainatarjousten vertailu on helppoa, koska näytämme saamasi tarjoukset edullisuusjärjestyksessä ja näin löydät lainan nopeasti mahdollisimman pienellä korolla. Lainatarjouksia vertailemalla voit säästää huomattavia summia lainakuluissa.

Voiko lainaa hakea toisen henkilön puolesta?

Ei voi. Lainaa voi kuitenkin hakea yhdessä samassa taloudessa asuvan avio- tai avopuolison kanssa. Rinnakkaishakija parantaa lainansaantimahdollisuuksia etenkin suurempien luottojen kohdalla. Myös rinnakkaishakija on henkilökohtaisesti vastuussa lainasta ja sen takaisinmaksusta.

Mikä on kulutusluoton korko ja takaisinmaksuaika?

Voit hakea kulutusluotollesi maksuaikaa 1–18 vuotta. Lainalaskurin avulla voit suunnitella sinulle sopivan lainan ja arvioida kuukausieriä ja laina-aikoja helposti.
Kulutusluoton korot (nimelliskorko) voivat vaihdella välillä 4,68 %–20 % ja vuosittaiset muut kustannukset välillä 0–150 euroa. Tarkat tiedot esitetään lainatarjouksessa.
Takaisinmaksuajat, lainasummat ja muut lainaehdot vaihtelevat luotonmyöntäjän mukaan. Rahoitusyhtiöt tekevät jokaiselle hakijalle henkilökohtaisen lainatarjouksen ja lopulliset lainaehdot ilmenevät lainatarjouksista.
Lainan voi maksaa alkuperäistä maksusuunnitelmaa nopeammin pois, jolloin lainan takaisinmaksuaika lyhenee ja korkomenot pienenevät. Lainan nopeammasta takaisinmaksusta kannattaa sopia lainayhtiön kanssa.
Useat lainanmyöntäjät tarjoavat mahdollisuutta lyhennysvapaisiin kuukausiin. Lyhennysvapaa pidentää yleensä laina-aikaa, jolloin korkomenot kasvavat. Tämä kannattaa huomioida lainan kokonaiskustannuksissa.

Miten nopeasti saan lainan tililleni?

Lainan maksu riippuu rahoitusyhtiöstä. Nopeimmillaan laina on tilillä samana päivänä, mutta viimeistään 1-2 arkipäivän kuluessa. Voit tiedustella lainan maksuun kuluvaa aikaa lainatarjouksen tehneeltä pankilta.

Onko lainan hakeminen maksutonta?

Lainanhakeminen on ilmaista eikä saatu lainatarjous velvoita nostamaan lainaa.

Voiko lainan maksaa aiottua nopeammin pois?

Halutessasi voit maksaa lainaa takaisin alkuperäistä maksusuunnitelmaa nopeammin. Voit myös maksaa lainan kerralla kokonaan pois. Korkoa maksat vain siltä ajalta, kun laina on ollut käytössäsi. Voit sopia takaisinmaksujärjestelyistä sen luotonmyöntäjän asiakaspalvelun kanssa, josta olet lainan ottanut.

Tein virheen hakemukseen, miten pystyn korjaamaan sen?

Jos hakemukseen on tullut virhe, voit ottaa yhteyttä Etuan asiakaspalveluun Asiakaspalvelu | Etua.fi. Hakemus kannattaa tarkistaa huolellisesti ennen lähettämistä, sillä hakemusta ei voi aina korjata lähettämisen jälkeen.

Miten lainapäätös tehdään ja mitkä asiat siihen vaikuttavat?

Lainayhtiöt tekevät lainapäätöksen hakemuksesta tekemänsä kokonaisarvion mukaan. Jokaisella rahoitusyhtiöllä on oma tapansa arvioida hakijan lainan takaisinmaksukykyä, ja siksi lainatarjouksissa on eroja. 
Lainapäätökseen vaikuttavat kaikki hakemuksessa esitetyt asiat, mutta lainayhtiön kannalta tärkeä tieto on tulojen ja menojen välinen suhde eli maksuvara. Lisäksi työsuhteen laatu, lainojen määrä ja maksuhistoria ovat tärkeimpiä lainapäätökseen vaikuttavia tekijöitä. 

Voiko luottoa hakea ilman henkilötunnusta?

Ei voi. Kaikki pankit ja rahoitusyhtiöt tarvitsevat henkilötunnuksen ja muut yksilöivät tiedot lainanhakijasta luotonmyöntöprosessiinsa. Henkilötunnus on välttämätön asiakkaan tunnistamisessa. Pankkeja ja rahoitusyhtiötä valvova Finanssivalvonta vaatii, että ennen jokaista asiakassuhteen alkamista asiakkaan henkilöllisyys on todettava.
Etua.fi palveluun on turvallista syöttää henkilötunnus ja muut henkilökohtaiset tiedot. Olemme kiinnittäneet erityistä huomiota asiakkaiden tietojen suojaamiseen ja käytämme vahvaa SSL-salausta, jota pankitkin käyttävät. Lainahakemuksen tietoja käytetään vain luottopäätöksen tekemiseen eikä niitä luovuteta kumppaniverkoston ulkopuolisille toimijoille.

Miksi en saanut lainatarjouksia?

Etua.fi toimii lainan kilpailuttajana eli emme myönnä lopullisia lainoja. Rahoitusyhtiöt tekevät henkilökohtaisen lainatarjouksen omien luotonmyöntökriteeriensä ja hakemuksen tietoihin perustuen. Yleisempiä syitä kielteiselle lainapäätökselle ovat virheellisesti tehty lainahakemus, maksuhäiriömerkintä tai luotonmyöntäjän tekemä kokonaisarvio lainan takaisinmaksukyvystä.
Etua.fi ei voi vaikuttaa luotonantopäätöksiin. Emme myöskään tiedä syytä kielteiselle lainapäätökselle.

Miksi hakemuksessa kysytään tilinumeroa?

Yhteistyökumppanimme vaativat tilinumeron osana lainahakemusta, koska silloin ei tarvitse kysyä tilinumeroa myöhemmin uudestaan. Tämä nopeuttaa lainaprosessia eli hakija saa lainan nopeammin tililleen.
Etua.fi palveluun on turvallista syöttää tilinumero ja muut henkilökohtaiset tiedot. Olemme kiinnittäneet erityistä huomiota asiakkaiden tietojen suojaamiseen ja käytämme vahvaa SSL-salausta, jota pankitkin käyttävät. Lainahakemuksen tietoja käytetään vain luottopäätöksen tekemiseen eikä niitä luovuteta kumppaniverkoston ulkopuolisille toimijoille.

Kuinka nopeasti saan lainatarjouksia?

Lainapäätöksen saat heti hakemuksen lähettämisen jälkeen. Mahdolliset lainatarjoukset saat muutamissa minuuteissa, viimeistään tunnin sisällä. Voit tarkastella lainatarjouksia omasta lainatarjousnäkymästä Etuan Online-palvelussa.

Löydä edullinen kulutusluotto vertailusta

Hakemuksen täyttäminen vie vain 2-3 minuuttia. Kilpailutamme puolestasi yli 20 eri lainantarjoajaa ja
saat henkilökohtaiset lainatarjouksesi muutamassa minuutissa.

Kilpailuta lainat

Copyright © 2024 Etua.fi