Etua on vuonna 2008 perustettu Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys. Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys.
Asiakaspalvelu: 09 2316 3611 | arkisin klo 9–16 | asiakaspalvelu@etua.fi

Lainaa 4000 €

Vertaile korot ja säästä. Et sitoudu mihinkään. Saat lainapäätöksen heti.
vuotta
302 €
Arvioitu kuukausierä

Esimerkki: 15 000 € laina, nimelliskorko 6,99 %, todellinen vuosikorko 7,9 %, laina-aika on 10 vuotta (sis. avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk), tällöin lainan kokonaiskulut on 21 490,8 €. Tarjottava nimelliskorko vaihtele välillä 4,68%-20%, laina-aika 1-18 vuotta ja summa 500 – 60 000 €. Tarkat tiedot esitetään lainatarjouksessa.

Lainaa 4000 euroa

Etua.fi kilpailuttaa 4 000 euron lainat puolestasi tarjoten sinulle lainatarjouksia markkinoiden kymmeniltä rahoitusyhtiöiltä. Kun haet lainaa sivuston kautta, valittavanasi on laaja tarjonta eri suuruisia lainasummia, eri pituisilla takaisinmaksuajoilla. Näin ollen Etua.fi on lainapalvelu, jonka kautta haettavat lainat sopivat niin elämän yllättäviin rahantarpeisiin kuin pidempään suunniteltuihin hankintoihinkin. Lisäksi palvelun kautta voi saada lainasumman tilille erittäin nopeasti. Lainaa voi hakea jokainen vähintään 20-vuotias, vakituisesti Suomessa kirjoilla oleva henkilö, jolla ei ole maksuhäiriömerkintöjä ja jolla on vähintään 850 euron kuukausittaiset bruttotulot.

Etua.fi-sivuston lainapalvelussa on haettavissa lainaa 500–60 000 euroa ja takaisinmaksuajan voi valita lainalleen joustavasti laajasta aikahaarukasta, jopa 1–18 vuoden ajaksi. Eri lainantarjoajat antavat tarjouksensa vain muutamassa minuutissa lainahakemuksen jättämisestä. Lainatarjouksista käy ilmi tarkemmat lainaehdot, joihin kannattaa tutustua huolella ennen lainan ottamista. Jos saamasi lainapäätös on myönteinen, lainan myöntäjä maksaa lainasumman tilillesi välittömästi.

Näin palvelumme toimii

1. Täytä hakemus

Aloita täyttämällä pyydetyt tiedot. Nopeimmillaan tämä vie vain pari minuuttia.

Täytä hakemus

2. Kilpailutamme pankit

Nopeasti ja ilmaiseksi. Hakemus ei sido sinua mihinkään. Kilpailutamme puolestasi yli 20 eri lainantarjoajaa.

Kilpailuta lainat

3. Olet valmis!

Saat henkilökohtaiset lainatarjouksesi
katsottavaksi muutamassa minuutissa ja voit valita parhaan.

Miksi käyttää Etuaa?

Hae 4000 euroa lainaa nopeasti verkosta

Sivuston helppokäyttöinen lainalaskuri ilmoittaa arvioidun kuukausierän hetkessä, kun syötät siihen sinua kiinnostavan lainasumman sekä takaisinmaksuajan. Laina-aikaa ja lainan määrää voi säätää haluamaansa suuntaan, ja arvioidun kuukausierän suuruus päivittyy laskuriin välittömästi. Etua.fi-sivustolta voi hakea esimerkiksi 4000 euron suuruista lainaa kätevästi yhdellä ja samalla hakemuksella, saaden kerralla tarjouksia monilta eri lainantarjoajilta.

Mikäli suunnitelmana on hakea lainaa 4000 euroa, esimerkiksi kahdeksan vuoden maksuajalla kuukausittaiseksi maksueräksi määräytyy arviolta 56 €:n suuruinen summa. Jos taas lainalle halutaan enemmän joustoa pidemmän takaisinmaksuajan muodossa, lainalaskurista voi valita laina-ajaksi esimerkiksi 14 vuotta, ja kuukausittaiset maksuerät pienentyvät 39 euroon.

Katso myös:

Palvelumme on tarkoitettu sinulle, joka

  • Olet vähintään 18-vuotias
  • Asut vakituisesti Suomessa
  • Ansaitset vähintään 850 euroa kuukaudessa ennen veroja
  • Olet hoitanut raha-asiasi moitteettomasti ilman maksuhäiriömerkintöjä

Lue täältä lisää palvelustamme sekä lainojen kilpailuttamisesta:

Lainanhakijan muistilista Näin palvelu toimii Lainojen yhdistäminen Tietoa kulutusluotoista

Näin haet edullisimman lainan

Täytäthän lainahakemuksen huolella saadaksesi lainallesi parhaimmat ehdot ja säästääksesi lainakuluissa. Täytettyäsi hakemuksen voit saada lainatarjouksia jopa muutamassa minuutissa.

1. Täytä hakemus

Kun olet päättänyt lainan määrän ja takaisinmaksuajan, siirry hakemuslomakkeeseen. Hakemuksen täyttäminen on helppoa ja nopeaa. Täytä kaikki tiedot, tarkista ja lähetä hakemus. Sitten voit jäädä odottamaan tarjouksia.

Täytä hakemus

2. Vertaa

Saat henkilökohtaiset lainatarjoukset muutamassa minuutissa. Tehtyäsi hakemuksen voit kirjautua Etuan Online-palveluun, josta näet kaikki saamasi lainatarjoukset yhdestä näkymästä. Näytämme saamasi tarjoukset edullisuusjärjestyksessä ja tarjousten vertailu on helppoa.

Kilpailuta lainat

3. Valitse paras

Kun olet vertaillut eri lainatarjouksia, valitse niistä sinulle sopivin. Lainasopimuksen hyväksymisen ja pyydettyjen tulotodistusten liittämisen jälkeen laina on tililläsi 1-2 arkipäivän sisällä.

Miksi käyttää Etuaa?

Usein kysyttyjä kysymyksiä

4000 euron lainan vertaileminen, kilpailuttaminen ja hakeminen Etua.fi:n avulla on helppoa ja nopeaa. Täyttämällä yhden lyhyen hakemuksen saat useita lainatarjouksia, joista voit valita edullisimman. Palvelu on lainanhakijoille ilmainen.

Lainatarjoukset on helppo ja nopea kilpailuttaa täysin kotimaisen Etuan avulla.

Kilpailutamme puolestasi halvimman kulutusluoton usean luotonmyöntäjän välillä. Laaja kumppaniverkostomme auttaa sinua saamaan parhaat lainatarjoukset vaivattomasti.

Etua.fi -lainapalvelua käyttämällä säästät aikaa ja rahaa. Täytät vain yhden maksuttoman hakemuksen ja saat monta tarjousta. Sinun ei tarvitse täyttää samoja tietoja jokaisen lainantarjoajan hakulomakkeelle erikseen, vain yksi lomake riittää.

Välitämme sinulle kaikki lainatarjoukset läpinäkyvästi ja selkeästi. Voit helposti vertailla tarjouksia Etuan Online-palvelussa ja valita sinulle sopivimman vaihtoehdon.

Lainatarjousten vertailu on helppoa, koska näytämme saamasi tarjoukset edullisuusjärjestyksessä ja näin löydät lainan nopeasti mahdollisimman pienellä korolla. Vertailemalla tarjouksia voit säästää huomattavia summia lainakuluissa.

Lainan korko ja muut lainaehdot vaihtelevat luotonmyöntäjän mukaan. Rahoitusyhtiöt tekevät jokaiselle hakijalle henkilökohtaisen lainatarjouksen tämän taloudelliseen tilanteeseen perustuen ja lopulliset lainaehdot ilmenevät lainatarjouksista hakemuksen lähettämisen jälkeen.

Lainan korko riippuu lainan myöntäjästä. Kulutusluoton korot (nimelliskorko) voivat vaihdella välillä 4,68 %–20 % ja vuosittaiset muut kustannukset välillä 0–150 €. Tarkat tiedot esitetään lainatarjouksessa.

Voit hakea kulutusluotollesi maksuaikaa 1–18 vuotta. Lainalaskurin avulla voit suunnitella sinulle sopivan lainan ja arvioida kuukausieriä ja laina-aikoja helposti.

Lainan voi maksaa alkuperäistä maksusuunnitelmaa nopeammin pois, jolloin lainan takaisinmaksuaika lyhenee ja korkomenot pienenevät. Lainan nopeammasta takaisinmaksusta kannattaa sopia lainayhtiön kanssa.

Useat lainanmyöntäjät tarjoavat mahdollisuutta lyhennysvapaisiin kuukausiin. Lyhennysvapaa pidentää yleensä laina-aikaa, jolloin korkomenot kasvavat. Tämä kannattaa huomioida lainan kokonaiskustannuksissa.

Kyllä. Voit kilpailuttaa 4 000 euron lainan lisäksi yhdistelylainat, kulutusluotot ja asuntolainat palvelussamme täysin maksutta ja riskittä.

Lainan maksu riippuu rahoitusyhtiöstä. Myönteisen lainapäätöksen saatuasi voit saada lainaa 4 000 € jopa heti tilillesi, mutta viimeistään 1-2 arkipäivän kuluessa. Voit tiedustella lainan maksuun kuluvaa aikaa lainatarjouksen tehneeltä pankilta.

Halutessasi voit maksaa lainaa takaisin alkuperäistä maksusuunnitelmaa nopeammin. Voit myös maksaa lainan kerralla kokonaan pois. Korkoa maksat vain siltä ajalta, kun laina on ollut käytössäsi. Voit sopia takaisinmaksujärjestelyistä sen luotonmyöntäjän asiakaspalvelun kanssa, josta olet lainan ottanut.

Sopimusehdot päivittyvät: Uudet sopimusehdot 1.10.2023 alkaen »
Copyright © 2023 Etua.fi