Lainaa 4 000 euroa

  • Ilmainen
  • Et sitoudu mihinkään
  • Saat lainapäätöksen heti
;
Lainan määrä 4 000 €
Vähennä Lisää
Laina-aika 5 vuotta
Vähennä Lisää
Arvioitu kuukausierä -

Esimerkki: nimelliskorko 6,99 % ja todellinen vuosikorko 7,9 %, kun lainan määrä on 15 000 euroa, laina-aika on 10 vuotta (sis. avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5 €/kk). Laina-aika 1-18 vuotta. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,68% - 20% ja vuosittaiset muut kustannukset välillä 0 - 150€. Tarkat tiedot esitetään lainatarjouksessa.

Etua.fi kilpailuttaa 4 000 euron lainat puolestasi tarjoten sinulle lainatarjouksia markkinoiden kymmeniltä rahoitusyhtiöiltä. Kun haet lainaa sivuston kautta, valittavanasi on laaja tarjonta eri suuruisia lainasummia, eri pituisilla takaisinmaksuajoilla. Näin ollen Etua.fi on lainapalvelu, jonka kautta haettavat lainat sopivat niin elämän yllättäviin rahantarpeisiin kuin pidempään suunniteltuihin hankintoihinkin. Lisäksi palvelun kautta voi saada lainasumman tilille erittäin nopeasti. Lainaa voi hakea jokainen vähintään 20-vuotias, vakituisesti Suomessa kirjoilla oleva henkilö, jolla ei ole maksuhäiriömerkintöjä ja jolla on vähintään 850 euron kuukausittaiset bruttotulot.

Etua.fi-sivuston lainapalvelussa on haettavissa lainaa 500–60 000 euroa ja takaisinmaksuajan voi valita lainalleen joustavasti laajasta aikahaarukasta, jopa 1–18 vuoden ajaksi. Eri lainantarjoajat antavat tarjouksensa vain muutamassa minuutissa lainahakemuksen jättämisestä. Lainatarjouksista käy ilmi tarkemmat lainaehdot, joihin kannattaa tutustua huolella ennen lainan ottamista. Jos saamasi lainapäätös on myönteinen, lainan myöntäjä maksaa lainasumman tilillesi välittömästi.

Lainaa nopeasti 4 000 € – sinulle sopivimmalla takaisinmaksuajalla

Sivuston helppokäyttöinen lainalaskuri ilmoittaa arvioidun kuukausierän hetkessä, kun syötät siihen sinua kiinnostavan lainasumman sekä takaisinmaksuajan. Laina-aikaa ja lainan määrää voi säätää haluamaansa suuntaan, ja arvioidun kuukausierän suuruus päivittyy laskuriin välittömästi. Etua.fi-sivustolta voi hakea esimerkiksi 4000 euron suuruista lainaa kätevästi yhdellä ja samalla hakemuksella, saaden kerralla tarjouksia monilta eri lainantarjoajilta.

Mikäli suunnitelmana on hakea lainaa 4000 euroa, esimerkiksi kahdeksan vuoden maksuajalla kuukausittaiseksi maksueräksi määräytyy arviolta 56 €:n suuruinen summa. Jos taas lainalle halutaan enemmän joustoa pidemmän takaisinmaksuajan muodossa, lainalaskurista voi valita laina-ajaksi esimerkiksi 14 vuotta, ja kuukausittaiset maksuerät pienentyvät 39 euroon.

Hae lainaa näppärästi netistä – päätös heti

Etua.fi-sivuston kautta lainaa hakiessasi saat lainapäätöksen heti. Näin saat esimerkiksi äkillisen lainantarpeen yllätettyä rahat tilillesi saman tien lainapäätöksen ollessa myönteinen. Lainan hakeminen käy nopeasti – valitse vain lainalaskurista haluamasi lainasumma ja laina-aika ja täytä lomakekenttiin nimesi, yhteystietosi ja henkilötunnuksesi. Seuraavalla sivulla valitset vastaukset kysymyksiin näppärästi ja nopeasti pudotusvalikosta. Seuraavaksi lähetät hakemuksen yhdellä napsautuksella, ja voit jäädä odottamaan lainatarjouksia.

Katso myös:

Usein kysyttyä 4000 euron lainoista

Miten haen 4000 euroa lainaa?

4000 euron lainan vertaileminen, kilpailuttaminen ja hakeminen Etua.fi:n avulla on helppoa ja nopeaa. Täyttämällä yhden lyhyen hakemuksen saat useita lainatarjouksia, joista voit valita edullisimman. Palvelu on lainanhakijoille maksuton.

Mikä on lainan korko?

Lainan korko riippuu lainan myöntäjästä, mutta yleisesti lainojen korko vaihtelee 4,68% ja 9,90% välillä.

Onko lainan kilpailuttaminen maksutonta?

Kyllä. Voit kilpailuttaa 4000 euron lainan lisäksi yhdistelylainat, kulutusluotot 60000 euroon asti ja isommatkin asuntolainat palvelussamme täysin maksutta ja riskittä.