Etua on vuonna 2008 perustettu Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys. Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys.
Asiakaspalvelu: 010 665 5800 | arkisin klo 10–15 | asiakaspalvelu@etua.fi

Parhaat lainatarjoukset

Lainaa esimerkiksi kodin remonttiin, auton hankintaan tai nykyisten lainojen yhdistämiseen
vuotta
302 €
Arvioitu kuukausierä

Esimerkki: 15 000 € laina, nimelliskorko 6,99 %, todellinen vuosikorko 7,9 %, laina-aika on 10 vuotta (sis. avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk), tällöin lainan kokonaiskulut on 21 490,8 €. Tarjottava nimelliskorko vaihtele välillä 4,68%-19%, laina-aika 1-18 vuotta ja summa 500 – 60 000 €. Tarkat tiedot esitetään lainatarjouksessa.

Parhaat lainatarjoukset

Tarvitsetko lainaa esimerkiksi kodin remonttiin, auton hankintaan tai nykyisten lainojen yhdistämiseen? Voit hakea Etuan kautta lainaa valitsemallesi summalle aina 500 eurosta ylöspäin jopa 60 000 euroon asti, joten lainalla katat helposti niin suuret hankinnat kuin pienemmät menot.

Vakuudettomaan lainaan et tarvitse mitään vakuuksia tai takaajia, joten lainan hakeminen on helppoa ja nopeaa. Lainaan saa takaisinmaksuaikaa 1–18 vuotta ja tällä hetkellä lainojen nimelliskorot vaihtelevat 4,68–20 prosentin välillä.

kaarna logo
avida logo
collector bank logo

Näin palvelumme toimii

1. Täytä lainahakemus

Aloita täyttämällä pyydetyt tiedot. Nopeimmillaan tämä vie vain pari minuuttia.

Täytä hakemus

2. Kilpailutamme pankit

Nopeasti ja ilmaiseksi. Hakemus ei sido sinua mihinkään. Kilpailutamme puolestasi yli 10 eri lainantarjojaa.

Kilpailuta lainat

3. Olet valmis!

Saat henkilökohtaiset lainatarjouksesi katsottavaksi muutamassa minuutissa ja voit valita parhaan.

Miksi käyttää Etuaa?

Mistä lainaa voi hakea?

Vakuudetonta lainaa tarjoavat useat eri pankit ja rahoitusyhtiöt, joten vaihtoehtoja on runsaasti. Helpoiten lainan hakeminen käy nykyään netissä, joten saadaksesi lainan sinun ei tarvitse vierailla pankissa tai olla yhteydessä pankkiin soittamalla.

Lainahakemuksen täyttäminen on helppoa eikä yleensä vie kuin muutaman minuutin. Hakemuksen täyttäminen onnistuu myös mobiililaitteilla, joten lainaa pystyy hakemaan missä tahansa ja milloin tahansa.

Lainahakemukseen sinun tulee täyttää, kuinka paljon lainaa haet ja millaisen takaisinmaksuajan haluat lainaasi. Tämän lisäksi hakemuksessa kysytään lainanhakijalta perustiedot sekä esimerkiksi tiedot tuloista ja mahdollisista aiemmista lainoista tai veloista. Nopeutat lainahakemuksen täyttämistä etsimällä tiedot valmiiksi ennen kuin aloitat.

Valitse lainan:

Palvelumme on tarkoitettu sinulle, joka

  • Olet vähintään 18-vuotias
  • Asut vakituisesti Suomessa
  • Ansaitset vähintään 850 euroa kuukaudessa ennen veroja
  • Olet hoitanut raha-asiasi moitteettomasti ilman maksuhäiriömerkintöjä

Lue täältä lisää palvelustamme sekä lainojen kilpailuttamisesta:

Lainanhakijan muistilista Näin palvelu toimii Lainojen yhdistäminen Tietoa kulutusluotoista

Näin lainan kilpailutus käy helposti

Etuan kautta lainojen kilpailutus on vaivatonta, ja täyttämällä Etuan lainahakemuksen varmistat sinulle parhaan lainaratkaisun aina helposti ja turvallisesti.

1. Täytä lainahakemus

Täyttämällä lainahakemuksen Etuan sivuilla, lähtee hakemus kerralla kätevästi useille eri pankeille. Hakemukseen tarvitsee täyttää yhteystietojen lisäksi vain perustiedot tuloista, työtilanteesta ja mahdollisista muista lainoista.

Täytä hakemus

2. Tarjous tai kutsu neuvotteluun

Laajan kumppaniverkoston ansioista voit parhaimmillaan saada jopa 20 lainatarjousta ja nopeimmat saapuvat alle 10 minuutissa.

Kilpailuta lainat

3. Vertaa

Lähetettyäsi lainahakemuksen näet saapuvat lainatarjoukset helposti yhdelle sivulle koottuna. Pystyt nopeasti vertailemaan tarjouksia esimerkiksi tarjotun lainasumman, kuukausierän ja korkojen perusteella.

Miksi käyttää Etuaa?

Asiakkaidemme kokemuksia

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Paljonko lainaa 2000 euron tuloilla?

Miettiessäsi sopivaa lainasummaa kannattaa arvioida rehellisesti omat tulot ja menot. Näin tiedät, paljonko sinulla jää kuukaudessa rahaa pakollisten menojen jälkeen ja paljonko sinulla olisi varaa lyhentää lainaa kuukaudessa. Jos pystyisit lyhentämään lainaa vaikkapa 200 eurolla kuussa, pystyisit maksamaan takaisin noin 10000 euron lainaa viiden vuoden laina-ajalla. Mikäli pakollisten menojen jälkeen sinulle jäisi noin 100 euroa lainan lyhentämiseen, täytyy joko lainasummaa pienentää tai maksuaikaa pidentää. Hyödyntämällä Etuan lainalaskuria pystyt helposti selvittämään, millaisella kuukausierällä toivomaasi lainasummaa tulisi lyhentää. Voit vertailla lainan määrän ja laina-ajan vaikutusta kuukausierään, jotta löydät omaan budjettiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.rnrnPankit arvioivat muun muassa tulojesi ja mahdollisten muiden lainojen perusteella, kuinka paljon ne ovat sinulle valmiita myöntämään lainaa. Tämän vuoksi pankista saamassasi lainatarjouksessa voi olla pienempi summa, kun mitä alun perin olit hakenut.

Miksi en saa lainaa?

Pankit voivat olla tarjoamatta sinulle lainaa eri syistä. Aiemmat maksuhäiriömerkinnät ovat usein este lainan saamiselle. Mikäli sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä, voi olla, ettet täytä kaikkia pankin lainanhakijalle asettamia kriteerejä. Jos sinulla ei ole säännöllisiä tuloja, olet alaikäinen tai et asu vakituisesti Suomessa, pankit eivät välttämättä myönnä sinulle lainaa. Jos olet hakenut lainaa yhdestä pankista ja saanut kieltävän vastauksen, kannattaa pyytää lainatarjouksia muilta pankeilta, sillä pankkien käytännöt lainan myöntämisessä vaihtelevat. Kilpailuttamalla lainan esimerkiksi Etuan kautta, sinun ei tarvitse itse lähettää hakemuksia erikseen jokaiselle pankille, vaan yhdellä hakemuksella tavoitat useita pankkeja ja rahoitusyhtiöitä. Voit koittaa hakea lainaa myös alkuperäistä hakemusta pienemmälle summalle, sillä voi olla, että pankit eivät esimerkiksi taloudellisen tilanteesi vuoksi pysty myöntämään sinulle juuri toivomaasi summaa lainaa.

Löydä edullinen kulutusluotto vertailusta

Hakemuksen täyttäminen vie vain 2-3 minuuttia. Kilpailutamme puolestasi yli 20 eri lainantarjoajaa ja
saat henkilökohtaiset lainatarjoukset muutamassa minuutissa.

Kilpailuta lainat

Copyright © 2024 Etua.fi