Etua on vuonna 2008 perustettu Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys. Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys.
Asiakaspalvelu: 09 2316 3611 | arkisin klo 10–15 | asiakaspalvelu@etua.fi

Vakuudeton joustoluotto - Lainaa ilman liitteitä

vuotta
302 €
Arvioitu kuukausierä

Esimerkki: 15 000 € laina, nimelliskorko 6,99 %, todellinen vuosikorko 7,9 %, laina-aika on 10 vuotta (sis. avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk), tällöin lainan kokonaiskulut on 21 490,8 €. Tarjottava nimelliskorko vaihtele välillä 4,68%-19%, laina-aika 1-18 vuotta ja summa 500 – 60 000 €. Tarkat tiedot esitetään lainatarjouksessa.

Vakuudeton joustoluotto ilman liitteitä

Joskus arjen raha-asioissa tulee eteen epätoivottuja yllätyksiä tai suuria hankintoja, joihin täytyy reagoida nopeasti. Aina säästössä ei kuitenkaan ole varakassaa, josta voisi ottaa rahaa paikkaamaan näitä menoja. Odottamattomissa menoissa apu voi löytyä vakuudettomasta joustoluotosta, jonka saa myös ilman liitteitä helposti ja nopeasti.

Yleensä joustoluoton hakijoilta pyydetään liitteeksi esimerkiksi viimeisintä palkkalaskelmaa tai eläketodistusta, mutta vaikka et pystyisi toimittamaan liitteitä, sinun on silti mahdollista hakea lainaa. Joustoluottoa ilman liitteitä voi saada yleensä varsinkin pienemmille lainasummille, jotka ovat alle 10 000 euroa. Voit hakea lainaa esimerkiksi 2 000 euroa tai 5 000 euroa.

Jos sinulla on mahdollisuus toimittaa liitteet, pystyt hakemaan vakuudetonta lainaa jopa 60 000 euroa rinnakkaishakijan kanssa tai 40 000 euroa ilman rinnakkaishakijaa. Lainasummaa miettiessä kannattaa suhteuttaa se realistisesti omaan takaisinmaksukykyyn, jotta pystyt aina huolehtimaan lainan lyhentämisestä ongelmitta.

Vakuudettomissa joustoluotoissa laina-aika on vähintään yksi vuosi ja enintään 18 vuotta. Mitä nopeammin lainan takaisinmaksu tapahtuu, sitä vähemmän maksettavaksi tulee lainan korkoa ja muita kuluja, kuten vuosimaksuja. Vaikka hakisit lainaa aluksi pidemmälle ajalle, voit maksaa sen myös nopeammin takaisin.

Joustoluottoon et tarvitse myöskään vakuuksia tai takaajia, joten lainan hakeminen ja nostaminen sujuu nopeasti.

Hae lainaa ilman liitteitä heti 

Vakuudettoman joustoluoton voit kilpailuttaa helposti Etuan sivuilla, jolloin saat lainatarjouksia useammalta eri rahoitusyhtiöltä. Etualla on laaja kumppaniverkosto, minkä ansiosta sinulla on paremmat mahdollisuudet löytää juuri paras laina sinulle. Erityisesti jos toivot saavasi joustoluoton ilman liitteitä, sinun kannattaa pyytää tarjouksia monelta rahoitusyhtiöltä ja Etuan avulla se onnistuu helposti.

Täyttämällä yhden joustoluottohakemuksen Etuan kautta saat jopa minuuteissa useita lainatarjouksia. Voit vertailla lainatarjouksia kätevästi keskenään, sillä näet ne kaikki yhdellä sivulla. Lainatarjouksista näet esimerkiksi lainan määrän, takaisinmaksuajan ja lyhennyserän, joka sinun tulee maksaa joka kuukausi.

Valitsemalla lainatarjouksen ja siirtymällä Etuan kumppanin sivulle näet, tarvitseeko sinun toimittaa joitain liitteitä saadaksesi lainan. Jos sinun ei ole mahdollista toimittaa mitään liitteitä, kuten työtodistusta, voit valita lainatarjouksen, jossa liitteitä ei vaadita. Kumppanin sivuilta näet myös tarkemmat lainaehdot, jotka kannattaa käydä huolella läpi.

Kun olet hyväksynyt lainatarjouksen, maksetaan laina tilillesi yleensä seuraavan pankkipäivän aikana.

Tee joustoluottohakemus heti ja saa lainaa nopeasti tarpeisiisi!

Copyright © 2024 Etua.fi