Yhdistelylaina pienillä tuloilla

  • Ilmainen
  • Et sitoudu mihinkään
  • Saat lainapäätöksen heti
;
Lainan määrä 10 000 €
Vähennä Lisää
Laina-aika 5 vuotta
Vähennä Lisää
Arvioitu kuukausierä -

Esimerkki: nimelliskorko 6,99 % ja todellinen vuosikorko 7,9 %, kun lainan määrä on 15 000 euroa, laina-aika on 10 vuotta (sis. avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5 €/kk). Laina-aika 1-18 vuotta. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,68% - 20% ja vuosittaiset muut kustannukset välillä 0 - 150€. Tarkat tiedot esitetään lainatarjouksessa.

Onko sinulle kertynyt kalliita lainoja tai luottokorttivelkoja, joiden takaisinmaksuun pienet tulot eivät tunnu riittävän? Asumiskulujen ja muiden pakollisten menojen päälle tulevat kalliit lainanlyhennykset voivat kuormittaa pienituloista kotitaloutta ja lisätä stressiä raha-asioiden hoitamisesta.  

Varsinkin vanhemmissa lainoissa voi olla korkeat korot ja kulut, joten helpotusta arjen raha-asioiden hallintaan voi löytyä yhdistelylainasta. Aiemmat lainat ja luotot yhdistetään yhdeksi yhdistelylainaksi eli uudella lainalla maksetaan entiset lainat pois. Näin maksettavaksi jää vain yksi laina, jolloin joka kuukausi ei tarvitse huolehtia useista maksuista ja lyhennyksistä.

Pienet tulot eivät estä yhdistelylainan hakemista, sillä Etuan kautta yhdistelylainahakemuksen voi tehdä, jos sinulla on kuukaudessa tuloja vähintään 850 euroa ennen veroja.

Kilpailuta yhdistelylainat jo tänään 

Yhdistelylainalla voi kerryttää huomattavasti enemmän säästöä, jos uudessa lainassa on selkeästi aiempia lainoja pienempi korko. Parhaimmillaan yhdistelylainalla voi säästää rahaa jopa satoja euroja kuussa, joten hyöty lainojen yhdistämisestä on erityisesti pienituloiselle suuri.

Aiemmin lainojen lyhennyksiin menneet rahat voi käyttää vaikkapa kodin suurempiin hankintoihin, laittaa säästöön ja maksaa niiden avulla lainaa nopeammin takaisin. Käytitpä yhdistelylainalla säästämäsi summan mihin tarkoitukseen tahansa, auttaa lainojen yhdistäminen saamaan talouden tasapainoon nopeammin ja helpottaa pienillä tuloilla selviämistä arjen raha-asioissa.  

Jotta löytäisit edullisimman mahdollisen koron lainaasi, kannattaa yhdistelylainat kilpailuttaa. Lainojen kilpailuttaminen onnistuu helposti Etuan kautta, sillä sinun ei tarvitse täyttää kuin yksi lainahakemus. Hakemuksen täyttäminen vie vain muutamia minuutteja ja se on täysin ilmaista.

Etuan kautta voit yhdellä hakemuksella saada jopa 20 lainatarjousta eri pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä. Lainatarjouksista ensimmäiset tulevat yleensä jo muutamassa minuutissa ja kaikki tarjoukset näet kätevästi yhdeltä sivulta. Yhdistelylainan hakeminen on siis nopeaa ja vaivatonta.

Lainatarjouksissa kannattaa katsoa erityisesti koron ja lainan muiden kulujen suuruutta ja verrata sitä aiempien lainojen vastaaviin. Näin valitset varmasti entisiä lainojen edullisemman vaihtoehdon yhdistelylainaan. Koron ja kulujen lisäksi on hyvä katsoa myös lainasummaa ja -aikaa sekä kuukausittaista lyhennyserää. Vertaa erityisesti kuukausierän suuruutta ja sitä summaa, minkä tällä hetkellä käytät eri lainojen lyhentämiseen, niin näet heti, kuinka paljon voit yhdistelylainalla säästää.

Löydä kalliita lainoja parempi ratkaisu jo tänään ja hae yhdistelylainaa Etuan avulla!

Käyttöehdot päivittyvät: Uudet käyttöehdot 1.5.2022 alkaen »