Etua on vuonna 2008 perustettu Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys. Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys.
Asiakaspalvelu: 010 665 5800 | arkisin klo 10–15 | asiakaspalvelu@etua.fi

Kilpailuta yhdistelylainat

Löydä kalliita lainoja parempi ratkaisu jo tänään ja hae yhdistelylainaa Etuan avulla.
vuotta
302 €
Arvioitu kuukausierä

Esimerkki: 15 000 € laina, nimelliskorko 6,99 %, todellinen vuosikorko 7,9 %, laina-aika on 10 vuotta (sis. avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk), tällöin lainan kokonaiskulut on 21 490,8 €. Tarjottava nimelliskorko vaihtele välillä 4,68%-19%, laina-aika 1-18 vuotta ja summa 500 – 60 000 €. Tarkat tiedot esitetään lainatarjouksessa.

Yhdistelylaina pienillä tuloilla

Onko sinulle kertynyt kalliita lainoja tai luottokorttivelkoja, joiden takaisinmaksuun pienet tulot eivät tunnu riittävän? Asumiskulujen ja muiden pakollisten menojen päälle tulevat kalliit lainanlyhennykset voivat kuormittaa pienituloista kotitaloutta ja lisätä stressiä raha-asioiden hoitamisesta.  

Pienet tulot eivät estä yhdistelylainan hakemista.

kaarna logo
avida logo
collector bank logo

Näin palvelumme toimii

1. Täytä lainahakemus

Aloita täyttämällä pyydetyt tiedot. Nopeimmillaan tämä vie vain pari minuuttia.

Täytä hakemus

2. Kilpailutamme pankit

Nopeasti ja ilmaiseksi. Hakemus ei sido sinua mihinkään. Kilpailutamme puolestasi yli 20 eri lainantarjojaa.

Kilpailuta lainat

3. Olet valmis!

Saat henkilökohtaiset lainatarjouksesi
katsottavaksi muutamassa minuutissa ja
voit valita parhaan.

Miksi käyttää Etuaa?

Yhdistelylaina pienillä tuloilla –
Pienet tulot eivät estä yhdistelylainan hakemista

Varsinkin vanhemmissa lainoissa voi olla korkeat korot ja kulut, joten helpotusta arjen raha-asioiden hallintaan voi löytyä yhdistelylainasta. Aiemmat lainat ja luotot yhdistetään yhdeksi yhdistelylainaksi eli uudella lainalla maksetaan entiset lainat pois. Näin maksettavaksi jää vain yksi laina, jolloin joka kuukausi ei tarvitse huolehtia useista maksuista ja lyhennyksistä.

Pienet tulot eivät estä yhdistelylainan hakemista, sillä Etuan kautta yhdistelylainahakemuksen voi tehdä, jos sinulla on kuukaudessa tuloja vähintään 850 euroa ennen veroja.

Palvelumme on tarkoitettu sinulle, joka

  • Olet vähintään 18-vuotias
  • Asut vakituisesti Suomessa
  • Ansaitset vähintään 850 euroa kuukaudessa ennen veroja
  • Olet hoitanut raha-asiasi moitteettomasti ilman maksuhäiriömerkintöjä

Lue täältä lisää palvelustamme sekä lainojen kilpailuttamisesta:

Lainanhakijan muistilista Näin palvelu toimii Lainojen yhdistäminen Tietoa kulutusluotoista

Näin yhdistelylainan kilpailutus käy helposti

Jotta löytäisit edullisimman mahdollisen koron lainaasi, kannattaa yhdistelylainat kilpailuttaa. Lainojen kilpailuttaminen onnistuu helposti Etuan kautta, sillä sinun ei tarvitse täyttää kuin yksi lainahakemus. 

1. Täytä lainahakemus

Jotta löytäisit edullisimman mahdollisen koron lainaasi, kannattaa yhdistelylainat kilpailuttaa. Lainojen kilpailuttaminen onnistuu helposti Etuan kautta, sillä sinun ei tarvitse täyttää kuin yksi lainahakemus. Hakemuksen täyttäminen vie vain muutamia minuutteja ja se on täysin ilmaista.

Täytä hakemus

2. Kilpailuta lainat

Etuan kautta voit yhdellä hakemuksella saada jopa 20 lainatarjousta eri pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä. Lainatarjouksista ensimmäiset tulevat yleensä jo muutamassa minuutissa ja kaikki tarjoukset näet kätevästi yhdeltä sivulta. Yhdistelylainan hakeminen on siis nopeaa ja vaivatonta.

Kilpailuta lainat

3. Vertaa

Lainatarjouksissa kannattaa katsoa erityisesti koron ja lainan muiden kulujen suuruutta ja verrata sitä aiempien lainojen vastaaviin. Näin valitset varmasti entisiä lainojen edullisemman vaihtoehdon yhdistelylainaan.

Miksi käyttää Etuaa?

Asiakkaidemme kokemuksia

Löydä edullinen yhdistelylaina vertailusta

Lainojen kilpailuttaminen onnistuu helposti Etuan kautta, sillä sinun ei tarvitse täyttää kuin yksi lainahakemus.

Kilpailuta lainat

Kilpailuta yhdistelylainat jo tänään

Yhdistelylainalla voi kerryttää huomattavasti enemmän säästöä, jos uudessa lainassa on selkeästi aiempia lainoja pienempi korko. Parhaimmillaan yhdistelylainalla voi säästää rahaa jopa satoja euroja kuussa, joten hyöty lainojen yhdistämisestä on erityisesti pienituloiselle suuri.

Aiemmin lainojen lyhennyksiin menneet rahat voi käyttää vaikkapa kodin suurempiin hankintoihin, laittaa säästöön ja maksaa niiden avulla lainaa nopeammin takaisin. Käytitpä yhdistelylainalla säästämäsi summan mihin tarkoitukseen tahansa, auttaa lainojen yhdistäminen saamaan talouden tasapainoon nopeammin ja helpottaa pienillä tuloilla selviämistä arjen raha-asioissa.

Jotta löytäisit edullisimman mahdollisen koron lainaasi, kannattaa yhdistelylainat kilpailuttaa. Lainojen kilpailuttaminen onnistuu helposti Etuan kautta, sillä sinun ei tarvitse täyttää kuin yksi lainahakemus. Hakemuksen täyttäminen vie vain muutamia minuutteja ja se on täysin ilmaista.

Etuan kautta voit yhdellä hakemuksella saada jopa 20 lainatarjousta eri pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä. Lainatarjouksista ensimmäiset tulevat yleensä jo muutamassa minuutissa ja kaikki tarjoukset näet kätevästi yhdeltä sivulta. Yhdistelylainan hakeminen on siis nopeaa ja vaivatonta.

Lainatarjouksissa kannattaa katsoa erityisesti koron ja lainan muiden kulujen suuruutta ja verrata sitä aiempien lainojen vastaaviin. Näin valitset varmasti entisiä lainojen edullisemman vaihtoehdon yhdistelylainaan. Koron ja kulujen lisäksi on hyvä katsoa myös lainasummaa ja -aikaa sekä kuukausittaista lyhennyserää. Vertaa erityisesti kuukausierän suuruutta ja sitä summaa, minkä tällä hetkellä käytät eri lainojen lyhentämiseen, niin näet heti, kuinka paljon voit yhdistelylainalla säästää.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Miten lainojen yhdistäminen tapahtuu?

Lainojen yhdistäminen on helppoa. Laske ensin paljonko sinulla on nykyisiä lainoja olemassa. Seuraavaksi haet matalakorkoista yhdistelylainaa haluamallesi summalle täyttämällä maksuttoman hakemuksen  nettisivuillamme. Etua kilpailuttaa lainasi usean lainayhtiön kesken ja voit vertailla saamiasi lainatarjouksia vaivattomasti palvelumme avulla.

Valittuasi sinulle sopivimman lainan, maksetaan aiemmat lainat pois joko lainayhtiön toimesta tai voit maksaa lainat pois itse tilillesi siirretyllä lainalla. Näin sinulle jää vain yksi edullinen yhdistelylaina maksettavaksi, jolloin saavutat yleensä säästöjä kuukausittaisissa kustannuksissasi.

Mitkä lainat voin yhdistää?

Etuan avulla voit yhdistää haluamasi kulutusluotot, osamaksusopimukset ja luottokorttivelat yhdeksi lainaksi aina 60 000 euroon asti ja näin säästää lainakuluissa. Vakuudellisissa asunto- ja autolainoissa korko on usein alhaisempi kuin vakuudettomissa kulutusluotoissa, joten nämä yleensä jätetään vakuudettoman yhdistelylainan ulkopuolelle.

Mitkä ovat yhdistelylainan hyödyt ja missä tilanteessa sitä kannattaa harkita? 

Jos sinulla on monta eri lainaa, kannattaa harkita niiden yhdistämistä yhdeksi isommaksi lainaksi. Myös vanha laina kannattaa kilpailuttaa aika ajoin. Mikäli sinulla on useita lainoja korkealla korolla, yhdistelylaina voi olla parempi vaihtoehto. Yhdistelylainan avulla voit saada matalamman koron, minkä ansiosta säästät pitkällä aikavälillä merkittävän summan.

Yhdistelylainaa voi myös harkita, jos huomaa, että rahat eivät riitä lainan kuukausierien maksuun. Yhdellä yhdistelylainalla voit pienentää kuukausierää ja saada sopivasti aikaa rahatilanteesi vakauttamiseen.

Yhdistelylaina voi tuoda säästöjä, vaikka nykyisiä lainoja on vain muutama ja niiden kuukausimaksut eivät ole muodostuneet ongelmaksi. Ajoissa haettu yhdistelylaina ja lainojen kilpailuttaminen estää turhien korkojen ja kulujen maksamisen.
Yhdistelylaina on hyvä vaihtoehto myös silloin, jos laskut kasautuvat ja eräpäivien muistaminen on hankalaa. Kun laskut on yhdistetty yhteen maksuun, lainojen ja luottojen hallitseminen on helppoa ilman huolta eräpäivien unohtamisesta.

Lisäksi yhdistelylaina voi tulla kysymykseen, jos molemmilla puolisoilla on monta pienlainaa. Tällöin voi olla järkevää yhdistää lainat yhdeksi isommaksi lainaksi. Lainojen hoitokulut pienevät ja usein rinnakkaishakija varmistaa paremman lainatarjouksen etenkin suuremmissa lainasummissa.

Lainan kilpailuttamisella on mahdollista saada kuukausisäästöjä vanhaankin lainaan. Kun kilpailutat lainasi säännöllisin väliajoin, varmistat, että et maksa vanhoista lainoista liikaa korkoja ja muita kuluja. Kilpailuttamalla lainan Etua.fi-palvelussa, löydät sinulle sopivimman yhdistelylainan helposti ja ilmaiseksi! Hakemuksen tekeminen ja tarjousten vertailu ei sido mihinkään.

Onko Etuan käyttö maksutonta?

Kyllä. Voit kilpailuttaa yhdistelylainat,
kulutusluotot  ja  asuntolainat  palvelussamme täysin maksutta ja riskittä. Saatu lainatarjous ei velvoita nostamaan lainaa.

Paljon voin saada yhdistelylainaa?

Etuan kautta voit hakea yhdistelylainaa 500 – 60 000 euroa. Lainayhtiöt tekevät kokonaisarvion hakemuksesta ja esittävät lainatarjouksessa, kuinka paljon ovat valmiita myöntämään lainaa. Tarjottavaan lainasummaan vaikuttaa moni asia, esimerkiksi hakijan tulot ja menot, työsuhteen laatu, maksuhistoria, lainojen määrä ja se hakeeko lainaa yksin vai rinnakkaishakijan kanssa.

Lainan hakeminen yhdessä puolison kanssa mahdollistaa parempien lainatarjousten saamisen, varsinkin jos on kyseessä suurempi lainasumma. Lainan myöntämisessä kahdelle hakijalle sisältää vähemmän riskejä lainayhtiölle, joten lainaa on mahdollista saada suuremmalle summalle ja pienemmällä korolla kuin yksin hakiessa. Yhdistelylainaa voi saada yksinkin, jos on säännölliset tulot ja on hoitanut raha-asiat moitteettomasti.

Yhdistelylainan hakeminen Etuan kautta on ilmaista eikä velvoita mihinkään. Voit siis ilman sitoumuksia katsoa, millaisella korolla lainayhtiöt ovat nyt sinulle valmiita tarjoamaan lainaa ja millaisia säästöjä saisit.

Paljonko yhdistelylainan korko on?

Yhdistelylainan korko riippuu hakemastasi lainasummasta, laina-ajasta, taloudellisesta tilanteestasi, lainayhtiöstä ja siitä, haetko lainaa yksin vai yhdessä puolison kanssa. Jokainen rahoitusyhtiö tekee hakijakohtaisen lainatarjouksen, joten lainan korko selviää vain yhdistelylainaa hakemalla.

Etuan avulla voit hakea yhdistelylainaa maksutta ja ilman sitoumuksia. Lainapäätöksen saat heti ja mahdolliset lainatarjoukset muutamassa minuutissa. Voit rauhassa tutustua saamiisi lainatarjouksiin ja valita niistä sinulle sopivimman vaihtoehdon.

Kenelle lainojen yhdistäminen sopii?

Lainojen yhdistäminen sopii kaikille ihmisille, joilla on useita pienempiä lainoja, osamaksusopimuksia ja luottokorttivelkoja, ja jotka haluavat säästää kuukausittaisissa kuluissa. Lainojen yhdistäminen pienentää lyhennysten määrää, jolloin säästät joka kuukausi koroissa ja muissa lainakuluissa.

Myös vanha laina kannattaa kilpailuttaa säännöllisin väliajoin täyttämällä yhdistelylainahakemus nettisivuillamme. Lainan kilpailuttamisella varmistat, että et maksa vanhasta lainastasi liikaa.

Yhdistelylainaa voivat hakea kaikki Suomessa vakituisesti asuvat henkilöt, joilla on säännölliset palkka- tai eläketulot ja joilla luottotiedot ovat kunnossa.

Mikä on yhdistelylainan takaisinmaksuaika?

Voit hakea yhdistelylainallesi maksuaikaa 1–18 vuotta. Lainalaskurin avulla voit suunnitella sinulle sopivan lainan ja arvioida kuukausieriä ja laina-aikoja helposti.

Voinko maksaa yhdistelylainan nopeammin pois?

Voit aina maksaa lainan nopeammin takaisin kuin alkuperäinen takaisinmaksusuunnitelma oli. Lainan voi myös maksaa takaisin yhdessä erässä. Lainan nopeammasta takaisinmaksusta kannattaa sopia sen lainayhtiön kanssa, josta olet yhdistelylainan nostanut.

Mitä ottaa huomioon yhdistelylainaa kilpailuttaessa?

Yhdistelylainan hakeminen on helppoa ja usein taloudellisesti järkevää. Parasta on valita yhdistelylaina, joka sopii sinun tarpeisiisi ja tarjoaa parhaan koron. Mikäli harkitset yhdistelylainaa, on hyvä ottaa huomioon alla olevat asiat.
Yhdistelylainaa voivat hakea kaikki vähintään 18-vuotiaat Suomessa vakituisesti asuvat henkilöt, joilla on säännölliset tulot ja luottotiedot kunnossa. Etua.fi-lainavertailupalvelun avulla voi yhdistää lainoja jopa 60 000 euroon saakka 1–18 vuoden maksuajalla.

Yhdistäessä lainoja kannattaa ensiksi selvittää nykyisten lainojen määrä ja niihin kuukaudessa käytettävä rahamäärä. Helpoiten asia selviää kokoamalla lainatiedot viimeisimmistä laskuista. Kannattaa myös arvioida, yhdistääkö kaikki nykyiset lainat vai vain osan niistä. Kaikkia lainoja ei välttämättä kannata yhdistää, jos yhdistettävä lainasumma kasvaa todella suureksi tai jos mukana on esimerkiksi alhaisella korolla olevaa autolainaa. Myös muut vakuudelliset lainat ovat yleensä koroiltaan sellaisia, ettei niiden yhdistäminen tuo säästöjä.

Kun lainojen kokonaissumma ja niiden lyhennyksiin menevä rahamäärä on selvillä, täytyy vielä miettiä omaan tilanteeseen sopiva uusi lyhennyserä. Sopiva lainan lyhennys on sellainen, joka mahdollistaa muiden pakollisten maksujen hoitamisen ilman ongelmia. Laina-aikaa pidentämällä yksittäinen kuukausierä alenee, mutta samalla lainan kokonaiskustannukset koko laina-ajalta nousevat.

Laina-ajan osalta kannattaa muistaa, että lainaa on yleensä aina helpompi lyhentää ennakoitua nopeammin kuin lähteä neuvottelemaan pankin kanssa laina-ajan pidentämisestä. Kuukausierä onkin hyvä laina-ajan alussa jättää riittävän pieneksi ja mikäli rahaa jää yli, tehdä säästöillä ylimääräisiä lyhennyksiä.

Lisäksi on hyvä huomioida, että rinnakkaishakija eli samassa taloudessa asuva avo- tai aviopuoliso parantaa yhdistelylainan saantimahdollisuuksia etenkin suuremmissa lainasummissa. Puolison kanssa on helpompi saada isompi laina paremmilla lainaehdoilla.

Lainaehtoihin ja kuluihin kannattaa tutustua huolella ennen lainan nostamista. Erityisesti kannattaa varmistaa, että lainan korot ja ehdot ovat nykyisiä lainoja edullisempia.

Lainojen yhdistämisen yhteydessä on hyvä miettiä laajemmin omia kulutustottumuksiaan – mistä lainat alun perin kertyivät ja miten vastaavat tilanteet voisi ehkäistä tulevaisuudessa. Talouden saa pysyvästi tasapainoon vain, kun elää tulojensa mukaisesti.

Miksi en saa yhdistelylainaa?

Jokainen palvelussa mukana oleva rahoitusyhtiö tekee lainapäätöksen hakemuksesta tekemänsä kokonaisarvion ja omien lainanantokriteereiden mukaan. Lainapäätökseen vaikuttavat lainanhakijan kokonaistilanne, kuten tulot, menot, työsuhteen laatu, maksuhistoria ja lainojen määrä.

Etua on lainavertailupalvelu ja lähetämme hakemuksen useisiin lainayhtiöihin, jotta mahdollisimman moni asiakkaistamme saisi yhden tai useamman lainatarjouksen. Etua ei voi vaikuttaa lainayhtiöiden lainapäätöksiin emmekä saa tietää tarkkaa syytä kielteiselle lainapäätökselle.

Copyright © 2024 Etua.fi