Lainaa 10 000 euroa

  • Ilmainen
  • Et sitoudu mihinkään
  • Saat lainapäätöksen heti
Lainan määrä 10 000 €
Vähennä Lisää
Laina-aika 15 vuotta
Vähennä Lisää
Arvioitu kuukausierä -

Esimerkki: nimelliskorko 6,99 % ja todellinen vuosikorko 7,9 %, kun lainan määrä on 15 000 euroa, laina-aika on 10 vuotta (sis. avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5 €/kk). Laina-aika 1-18 vuotta. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,68% - 20% ja vuosittaiset muut kustannukset välillä 0 - 150€. Tarkat tiedot esitetään lainatarjouksessa.

Etua.fi kilpailuttaa puolestasi 10000 euron suuruiset lainat ja hakee sinulle lainatarjouksia kymmeniltä eri rahoitusyhtiöiltä. Kun syötät sinua kiinnostavan lainasumman ja takaisinmaksuajan lainalaskuriin, se laskee lainasummalle arvioidun kuukausimaksuerän silmänräpäyksessä. Niin lainasummaa kuin laina-aikaakin voi kätevästi säätää laskurissa haluttuun suuntaan, arvioidun kuukausimaksuerän tullessa näkyville reaaliajassa. Sivustolta voi hakea esimerkiksi 10 000 euron suuruista kulutusluottoa yhdellä ainoalla hakemuksella, joka tuo esiin tarjouksia useammalta lainantarjoajalta.

Esimerkiksi 10 000 euron kulutusluotto kymmenen vuoden maksuajalla tarkoittaa arviolta 121 €:n suuruisia kuukausieriä kymmenen vuoden ajan. Jos taas lainalle halutaan pidempi maksuaika, laskuriin voi valita laina-ajaksi esimerkiksi 16 vuotta, jolloin kuukausittaiset lainanlyhennykset ovat arviolta 92 €. Etua.fi-palvelussa on kulutusluottojen lisäksi haettavissa myös asuntolainaa 10 000 eurosta alkaen. Kymmenen vuoden maksuajalla 10 000 €:n asuntolainaa lyhennetään arviolta 85 € kuukaudessa ja 30 vuoden takaisinmaksuajalla puolestaan arviolta 30 € kuukaudessa.

Lainaa 10000 euroa ilman vakuuksia

Kun haet kulutusluottoa Etua.fi-sivuston kautta, et tarvitse sille takaajia tai muita vakuuksia. Asuntolainan vakuutena toimii yleisesti ottaen ostettava asunto. Lainalaskurin kautta on haettavissa kulutusluottoja 500 ja 60 000 euron väliltä sekä asuntolainoja 10 000 €:n ja 500 000 €:n väliltä. Olipa kyseessä kumpi lainamuoto tahansa, valitsemalleen lainasummalle voi määrittää takaisinmaksuajan kokonaan omaan elämäntilanteeseen sopien.

Etua.fi-lainapalvelussa on tarjolla kattavasti eri lainasummia, eri pituisilla takaisinmaksuajoilla. Lainapalvelun kautta lainaa voivat hakea vähintään 20-vuotiaat henkilöt, joilla on luottotiedot kunnossa ja jotka ovat Suomessa vakituisesti kirjoilla. Lisäksi myönteisen lainapäätöksen saamiseksi kuukausittaisten tulojen tulee olla vähintään 850 euroa ennen verojen vähentämistä.

Lainaa 10 000 € heti tilillesi

Lainapalvelusta voi hakea esimerkiksi lainaa 10000 € tai muun halutun summan. Palvelun vertailemat lainatarjoukset tulevat näkyville muutamassa minuutissa. Jos lainapäätös on myönteinen, rahat tulevat lainanhakijan tilille saman tien. Lainahakemuksen jättäminen Etua.fi-lainapalvelun kautta on täysin riskitöntä. Mikäli et haluakaan nostaa sinulle myönnettyä lainaa, sinua ei velvoiteta siihen. Tämän ansiosta voit hakea lainatarjouksia ja myönteisen lainapäätöksen saatuasi voit vielä miettiä lainan ottamista kiireettä.

Katso myös: