Kulutusluotto ilman vakuuksia

  • Ilmainen
  • Et sitoudu mihinkään
  • Saat lainapäätöksen heti
Lainan määrä 10 000 €
Vähennä Lisää
Laina-aika 5 vuotta
Vähennä Lisää
Arvioitu kuukausierä -

Esimerkki: nimelliskorko 6,99 % ja todellinen vuosikorko 7,9 %, kun lainan määrä on 15 000 euroa, laina-aika on 10 vuotta (sis. avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5 €/kk). Laina-aika 1-18 vuotta. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,68% - 20% ja vuosittaiset muut kustannukset välillä 0 - 150€. Tarkat tiedot esitetään lainatarjouksessa.

Suunnitteletko lainan ottamista elämän suuria hankintoja tai omien unelmien toteuttamista varten? Kulutusluotto ilman vakuuksia on helppo ja nopea tapa rahoittaa suunniteltuja projekteja tai yllättäviäkin menoja, kuten vaikka remontteja.

Kulutusluottoa varten et tarvitse lainalle myöskään takaajia, minkä vuoksi hakuprosessi on hetkessä valmis ja lainan saat tilillesi yleensä seuraavan pankkipäivän aikana.

Netistä voi hakea lainaa ilman vakuuksia ja takaajia jopa 60 000 euroon saakka. Yli 40 000 euron lainoihin tarvitaan kuitenkin rinnakkaishakija. Lainaan voit valita haluamasi laina-ajan aina yhden ja 18 vuoden väliltä.

Vakuudetonta kulutusluottoa hakiessasi sinun tulee olla vähintään 20-vuotias, asua vakituisesti Suomessa eikä sinulla saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Sinulla tulee olla myös tuloja vähintään 850 euroa kuukaudessa ennen veroja.

Hae kulutusluottoa ilman takaajia

Koska vakuudettomiin kulutusluottoihin et tarvitse vakuuksia tai takaajaa, lainan hakeminen ja nostaminen onnistuu netin kautta helposti missä ja milloin tahansa.

Jos haet lainaa ilman vakuuksia ja takaajaa, on lainahakemuksen täyttäminen nopeaa. Sinun tarvitsee vain kertoa yhteystietojesi lisäksi esimerkiksi perustiedot työsuhteestasi ja mahdollisista muista lainoista.

Hakemalla kulutusluottoa ilman vakuuksia Etuan kautta saat yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia eri toimijoilta. Etualla on laaja kumppaniverkosto, jonka ansiosta voit saada minuuteissa monia tarjouksia.

Kannattaa aina vertailla useampia lainatarjouksia keskenään, jotta löydät varmasti juuri sinulle edullisimman ja sopivimman vaihtoehdon. Lainatarjouksien välillä voi olla eroja esimerkiksi sinulle myönnetyssä lainasummassa, lainan korossa sekä muissa lainan kuluissa.

Siksi kulutusluottoa hakiessa kannattaa hyödyntää Etuan luotettavaa lainavertailupalvelua, joka on sinulle aina ilmainen eikä sido mihinkään.

Hae lainaa jo tänään helposti Etuan kautta!