Etua on vuonna 2008 perustettu Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys. Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys.
Asiakaspalvelu: 010 665 5800 | arkisin klo 10–15 | asiakaspalvelu@etua.fi

Lainaa 30 000 €

Vertaile korot ja säästä. Et sitoudu mihinkään. Saat lainapäätöksen heti.
vuotta
302 €
Arvioitu kuukausierä

Esimerkki: 15 000 € laina, nimelliskorko 6,99 %, todellinen vuosikorko 7,9 %, laina-aika on 10 vuotta (sis. avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk), tällöin lainan kokonaiskulut on 21 490,8 €. Tarjottava nimelliskorko vaihtele välillä 4,68%-19%, laina-aika 1-18 vuotta ja summa 500 – 60 000 €. Tarkat tiedot esitetään lainatarjouksessa.

Lainaa 30 000 euroa

Tarvitsetko lainaa 30 000 euroa? Etua.fi-lainavertailupalvelu on nopea ja turvallinen tapa selvittää, mikä lainayhtiö tarjoaa sinulle edullisimman 30 000 euron lainan. Vertailemalla korkotarjouksia voit pitää lainojen kulut kurissa ja säästää rahaa.

Etua.fi-lainavertailupalvelu hoitaa lainan kilpailutuksen puolestasi, etsien tarjouksia kymmeniltä eri lainayhtiöiltä. Saat lainapäätöksen heti ja rahat nopeasti tilillesi. Lainatarjousten pyytäminen on maksutonta eikä velvoita sinua mihinkään.

Kauttamme voit kilpailuttaa vakuudettoman 30 000 euron lainan 1–18 vuoden takaisinmaksuajalla. Sivullamme olevan lainalaskurin avulla voit hahmotella sinulle sopivan kuukausierän muuttamalla laina-aikaa.

Lainojen kulut ja korot vaihtelevat eri pankkien välillä, joten on aina järkevää kilpailuttaa laina ja löytää edullisin vaihtoehto. Helpoin tapa tehdä tämä on käyttää palveluamme, jossa yhdellä hakemuksella saat lainatarjouksia useilta rahoitusyhtiöiltä. Näin säästät vaivaa ja löydät parhaan lainaratkaisun hetkessä.

Kilpailuttamalla 30 000 euron lainan Etuan avulla

 • voit hakea lainaa ilman takaajia tai vakuuksia
 • varmistat ettet maksa lainastasi liikaa
 • saat nopeasti rahat tilillesi
 • voit käyttää lainan parhaaksi katsomallasi tavalla
 • hyödynnät 100 % suomalaista, turvallista lainavertailupalvelua

Näin palvelumme toimii

1. Täytä hakemus

Aloita täyttämällä pyydetyt tiedot. Nopeimmillaan tämä vie vain pari minuuttia.

Täytä hakemus

2. Kilpailutamme pankit

Nopeasti ja ilmaiseksi. Hakemus ei sido sinua mihinkään. Kilpailutamme puolestasi yli 20 eri lainantarjoajaa.

Kilpailuta lainat

3. Olet valmis!

Saat henkilökohtaiset lainatarjouksesi
katsottavaksi muutamassa minuutissa ja voit valita parhaan.

Miksi käyttää Etuaa?

Kuinka hakea lainaa 30 000 euroa?

Lainan hakeminen on vaivatonta ja nopeaa – täytät vain yhden hakemuksen, me kilpailutamme luotonmyöntäjät puolestasi ja etsimme sinulle parhaan 30 000 euron lainatarjouksen.

Lainahakemuksen jättäminen Etua.fi-sivuston kautta on täysin riskitöntä – mikäli käykin niin, ettet halua nostaa sinulle tarjottua lainaa, voit jättää sen nostamatta. Tämä tekee lainapalvelusta sekä turvallisen että joustavan tavan kilpailuttaa lainoja.

Meidän kauttamme tapahtuva lainojen kilpailutus on erittäin turvallista. Henkilökohtaiset tietosi pysyvät suojattuina, sillä käytämme tietojen suojaamiseen vahvaa salaustekniikkaa, jota myös pankit hyödyntävät. Lisäksi tietoja käsitellään ainoastaan lainapäätöksen tekemistä varten emmekä luovuta tietoja kolmansille osapuolille.

Näin voit hakea 30 000 euron lainaa:

 • Täytä hakemus tästä
 • Saat lainapäätöksen heti ja lainatarjoukset muutamassa minuutissa.
 • Voit vertailla saamiasi lainatarjouksia helposti yhdessä näkymässä.
 • Sinä päätät, hyväksytkö saamasi lainatarjouksen vai et.
 • Laina maksetaan tilillesi 1-2 arkipäivän kuluessa lainatarjouksen hyväksymisestä.

Katso myös:

Palvelumme on tarkoitettu sinulle, joka

 • Olet vähintään 18-vuotias
 • Asut vakituisesti Suomessa
 • Ansaitset vähintään 850 euroa kuukaudessa ennen veroja
 • Olet hoitanut raha-asiasi moitteettomasti ilman maksuhäiriömerkintöjä

Lue täältä lisää palvelustamme sekä lainojen kilpailuttamisesta:

Lainanhakijan muistilista Näin palvelu toimii Lainojen yhdistäminen Tietoa kulutusluotoista

Arvioi lainalaskurilla sopiva kuukausierä 30 000 euron lainalle

Löydä helposti sinun talouteesi sopiva kuukausierä 30 000 euron lainalle käyttämällä sivun yläosasta löytyvää lainalaskuriamme. Kun syötät lainasumman ja takaisinmaksuajan lainalaskurissa oleviin kenttiin, saat arvion kuukausierästä.

Lainan takaisinmaksuajaksi voit valita 1–18 vuotta. Saat aina maksaa 30 000 euron lainan takaisin alkuperäistä maksusuunnitelmaa nopeammin tai jopa kerralla. Tällöin maksat korkoa vain lainan käyttöajalta.

Lainan takaisinmaksuaikaan on hyvä kiinnittää huomiota. Lyhyemmällä takaisinmaksuajalla kuukausierät voivat olla suurempia, mutta lainan kokonaiskustannukset jäävät pienemmiksi. Pidemmällä takaisinmaksuajalla kuukausittaiset erät puolestaan voivat olla pienemmät, mutta lainan kokonaiskustannukset nousevat korkojen vuoksi.

Omaan talouteesi sopivan lainan kuukausilyhennyksen saat selville, kun lasket kuukausittaiset tulosi sekä menosi realistisesti ja arvioit kuinka paljon voit kuukaudessa maksaa lainaa takaisin. Paras lainan kuukausittainen takaisinmaksuerä on sellainen, joka mahdollistaa lainan nopean lyhentämisen samalla varmistaen sen, että rahaa riittää myös muihin maksuihin ja elämiseen.  

Esimerkkejä 30 000 euron lainan kuukausieristä:

Laina-aikaArvioitu kuukausierä
3 vuotta939 eur/kk
5 vuotta607 eur/kk
10 vuotta362 eur/kk
15 vuotta285 eur/kk
18 vuotta261 eur/kk

Esimerkiksi 30 000 euron kulutusluottoa 10 vuoden maksuajalla palvelun kautta haettaessa kuukausittaiseksi maksueräksi määräytyy arviolta 362 euroa. Jos taas takaisinmaksuajaksi valitaan pisin mahdollinen eli 18 vuoden maksuaika, lainaa lyhennetään kuukausittain arviolta 261 euroa.

Etua.fi-palvelussa voit kulutusluottojen lisäksi kilpailuttaa myös asuntolainoja. Jos haluat hakea asuntolainaa 30 000 euroa, 10 vuoden takaisinmaksuajalla kuukausittaista lyhennettävää jää 255 euroa. Ja mikäli takaisinmaksuajaksi halutaan valita 20 vuotta, lainaa lyhennetään kuukausittain 130 euron verran.

Huomioithan, että sivustomme lainalaskurien antamat tiedot ovat suuntaa antavia, koska jokainen lainayhtiö tekee aina hakijakohtaisen lainatarjouksen. Lopulliset lainaehdot ilmenevät rahoitusyhtiön antamasta tarjouksesta.

Näin haet edullisimman lainan

Täytäthän lainahakemuksen huolella saadaksesi lainallesi parhaimmat ehdot ja säästääksesi lainakuluissa. Täytettyäsi hakemuksen voit saada lainatarjouksia jopa muutamassa minuutissa.

1. Täytä hakemus

Kun olet päättänyt lainan määrän ja takaisinmaksuajan, siirry hakemuslomakkeeseen. Hakemuksen täyttäminen on helppoa ja nopeaa. Täytä kaikki tiedot, tarkista ja lähetä hakemus. Sitten voit jäädä odottamaan tarjouksia.

Täytä hakemus

2. Vertaa

Saat henkilökohtaiset lainatarjoukset muutamassa minuutissa. Tehtyäsi hakemuksen voit kirjautua Etuan Online-palveluun, josta näet kaikki saamasi lainatarjoukset yhdestä näkymästä. Näytämme saamasi tarjoukset edullisuusjärjestyksessä ja tarjousten vertailu on helppoa.

Kilpailuta lainat

3. Valitse paras

Kun olet vertaillut eri lainatarjouksia, valitse niistä sinulle sopivin. Lainasopimuksen hyväksymisen ja pyydettyjen tulotodistusten liittämisen jälkeen laina on tililläsi
1-2 arkipäivän sisällä.

Miksi käyttää Etuaa?

Vakuudetonta lainaa 30 000 euroa monipuolisiin tarpeisiin  

Hae vakuudetonta lainaa 30 000 euroa verkosta erilaisiin tarpeisiin Etua.fi -lainavertailupalvelun avulla. Olipa suunnitelmissasi remontti, auton ostaminen tai muu suurempi hankinta, voit käyttää lainan parhaalla katsomallasi tavalla.

Voit myös käyttää 30 000 euron lainaa useamman hankinnan rahoittamiseen. Voit esimerkiksi käyttää osan lainasta auton huoltoon ja toisen osan kodin remontointiin tai muuhun isompaan kodin hankintaan. Tai voit ostaa auton ja toteuttaa lomamatkan tai muun vapaa-ajan suunnitelman – vakuudettoman lainan käyttötarkoitusta ei ole sidottu yhteen kohteeseen.  

Vai onko sinulla useita osamaksuja, kulutusluottoja, tai luottokorttivelkoja? Silloin kannattaa hakea 30 000 euron yhdistelylainaa, sillä yksi suurempi laina on usein edullisempi kuin pienet erilliset lainat. Yhdistelylainalla vältät useilta tilinhoitomaksuilta ja suuremman lainan vuosikorko on yleensä alhaisempi kuin pienemmissä lainoissa. Lisäksi talouden hallinta selkiytyy, kun sinun ei tarvitse huolehtia useiden laskujen eräpäivistä.

Voit myös kilpailuttaa kauttamme vakuudettomia yrityslainoja. Voit hakea yrityslainaa 30 000 euroa helposti milloin ja missä tahansa, esimerkiksi yrityksesi investointeihin tai muihin tarpeisiin.

Kauttamme kilpailutat lainat nopeasti ja vaivattomasti. Voit tehdä lainahakemuksen milloin tahansa ja saat lainapäätöksen välittömästi hakemuksen lähettämisen jälkeen. Lainatarjoukset saapuvat sinulle muutamassa minuutissa.

Hae 30 000 euron lainalle parempia lainatarjouksia rinnakkaishakijan kanssa

Hae yhdessä puolisosi kanssa edullisempaa korkoa ja parempia ehtoja 30 000 euron lainalle! Lainan myöntämisessä kahdelle maksukykyiselle hakijalle sisältää pienemmät riskit pankille ja siksi yhteishakijan kanssa voi saada suurempia lainoja paremmilla ehdoilla kuin yksin hakiessa.

Jos olet aiemmin saanut kielteisen lainapäätöksen pankeilta, kannattaa harkita uuden lainahakemuksen tekemistä yhdessä rinnakkaishakijan kanssa. Vakaavaraisen rinnakkaishakijan kanssa tehty hakemus voi johtaa useisiin lainatarjouksiin aiempien kielteisten lainapäätösten sijaan.

Saako 30 000 euron lainaa ilman rinnakkaishakijaa?

Lainayhtiöt katsovat aina hakijan kokonaistilannetta lainapäätöstä tehdessä. 30 000 euron lainan voi saada yksin, jos hakijalla on säännölliset ja riittävät tulot, moitteeton maksuhistoria ja lainayhtiö arvioi asiakkaan lainan takaisinmaksukykyä hyväksi.

Lainan saannin tietää vain täyttämällä hakemuksen ja lähettämällä sen. Hakemus on ilmainen eikä velvoita mihinkään eli voit täyttää hakemuksen ja katsoa, millaisia lainatarjouksia saat joko yksin tai rinnakkaishakijan kanssa.

Hae nyt ja voit saada 30 000 euron lainaa heti

Hae nyt vakuudetonta kulutusluottoa ja voit saada tilille 30 000 euron lainan heti! Hakemuksen täyttäminen on nopeaa eikä liitteitä tarvitse toimittaa hakemuksen yhteydessä. Palvelumme vertailee lainatarjoukset nopeasti ja tuo ne tarjolle muutamassa minuutissa.

Voit vertailla rauhassa saamiasi lainatarjouksia, sillä sinun ei tarvitse hyväksyä niitä välittömästi. Mutta jos tarvitset lainaa heti 30 000 euroa, voit hyväksyä lainatarjouksen saman tien. Lainasopimuksen allekirjoitat kätevästi verkkopankkitunnuksillasi. Kun lainapäätös on myönteinen, rahat siirtyvät välittömästi lainan myöntäjän tililtä hakijan tilille.

Lainahakemus kannattaa täyttää huolella, sillä se varmistaa 30 000 euron lainan nopean saannin. Lainan saaminen voi nimittäin hidastua tai jopa estyä kokonaan, jos omia tulo-, meno- ja yhteystietoja ei ole ilmoittanut oikein. 

Milloin 30 000 euron laina tilille?

30 000 euron lainan maksaminen tilille riippuu rahoitusyhtiöstä ja siitä, kuinka nopeasti olet toimittanut tarvittavat asiakirjat rahoitusyhtiölle. Nopeimmillaan laina voi olla tililläsi jo samana päivänä, mutta yleensä tilisiirto pankista toiseen kestää 1-2 arkipäivää. Voit tiedustella tarkempaa arviota lainan maksamiseen kuluvasta ajasta lainatarjouksen tehneeltä pankilta.

Kilpailuta 30 000 euron laina ilman vakuuksia nopeasti verkossa

Hae lainaa 30 000 euroa helposti Etua.fi-lainapalvelun kautta. Sinun ei tarvitse hankkia takaajia tai muita vakuuksia lainaa hakiessasi, mikä tekee lainaprosessista vaivattoman. Saat lainapäätöksen välittömästi ja lainatarjoukset muutamassa minuutissa.

Etua.fi-sivuston kautta kulutusluottoja voi hakea 30 000 euroa tai muun summan 500 euron ja 60 000 euron summien väliltä sekä asuntolainoja 10 000 euron ja 500 000 euron summien väliltä. Yrityslainaa voit hakea kauttamme aina 2 000 eurosta aina 100 000 euroon. Haettavalle lainasummalle voi määrittää takaisinmaksuajan sen mukaan, millainen kuukausilyhennys sopii parhaiten omaan talouteen.

Lainahakemuksen jättäminen sivuston kautta ei sido mihinkään eli saatu lainatarjous ei velvoita nostamaan lainaa. Siksi lainojen kilpailuttaminen palvelun avulla on turvallista ja joustavaa.

Kun tarvitset lainaa ilman vakuuksia 30 000 euroa vaivattomasti ja luotettavasti, kilpailuta lainasi Etua.fi-palvelussa!

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Miten haen 30 000 euroa lainaa?

30 000 euron lainan vertaileminen, kilpailuttaminen ja hakeminen Etua.fi:n avulla on helppoa ja nopeaa. Täyttämällä yhden lyhyen hakemuksen saat useita lainatarjouksia, joista voit valita edullisimman. Palvelu on lainanhakijoille ilmainen.

Miksi kannattaa hakea lainaa Etua.fi-palvelun avulla?

Lainatarjoukset on helppo ja nopea kilpailuttaa täysin kotimaisen Etuan avulla. Kilpailutamme puolestasi halvimman kulutusluoton usean luotonmyöntäjän välillä. Laaja kumppaniverkostomme auttaa sinua saamaan parhaat lainatarjoukset vaivattomasti.

Etua.fi -lainapalvelua käyttämällä säästät aikaa ja rahaa. Täytät vain yhden maksuttoman hakemuksen ja saat monta tarjousta. Sinun ei tarvitse täyttää samoja tietoja jokaisen lainantarjoajan hakulomakkeelle erikseen, vain yksi lomake riittää.
Välitämme sinulle kaikki lainatarjoukset läpinäkyvästi ja selkeästi. Voit helposti vertailla tarjouksia Etuan Online-palvelussa ja valita sinulle sopivimman vaihtoehdon.

Lainatarjousten vertailu on helppoa, koska näytämme saamasi tarjoukset edullisuusjärjestyksessä ja näin löydät lainan nopeasti mahdollisimman pienellä korolla. Vertailemalla tarjouksia voit säästää huomattavia summia lainakuluissa.

Mikä on lainan korko ja takaisinmaksuaika?

Lainan korko ja muut lainaehdot vaihtelevat luotonmyöntäjän mukaan. Rahoitusyhtiöt tekevät jokaiselle hakijalle henkilökohtaisen lainatarjouksen tämän taloudelliseen tilanteeseen perustuen ja lopulliset lainaehdot ilmenevät lainatarjouksista hakemuksen lähettämisen jälkeen.

Lainan korko riippuu lainan myöntäjästä. Kulutusluoton korot (nimelliskorko) voivat vaihdella välillä 4,68 %–20 % ja vuosittaiset muut kustannukset välillä 0–150 €. Tarkat tiedot esitetään lainatarjouksessa.

Voit hakea kulutusluotollesi maksuaikaa 1–18 vuotta. Lainalaskurin avulla voit suunnitella sinulle sopivan lainan ja arvioida kuukausieriä ja laina-aikoja helposti.
Lainan voi maksaa alkuperäistä maksusuunnitelmaa nopeammin pois, jolloin lainan takaisinmaksuaika lyhenee ja korkomenot pienenevät. Lainan nopeammasta takaisinmaksusta kannattaa sopia lainayhtiön kanssa.
Useat lainanmyöntäjät tarjoavat mahdollisuutta lyhennysvapaisiin kuukausiin. Lyhennysvapaa pidentää yleensä laina-aikaa, jolloin korkomenot kasvavat. Tämä kannattaa huomioida lainan kokonaiskustannuksissa.

Onko lainan kilpailuttaminen maksutonta?

Kyllä. Voit kilpailuttaa 30 000 euron lainan lisäksi yhdistelylainat, kulutusluotot ja asuntolainat palvelussamme täysin maksutta ja riskittä.

Miten nopeasti saan lainan tililleni?

Lainan maksu riippuu rahoitusyhtiöstä. Myönteisen lainapäätöksen saatuasi voit saada lainaa 30 000 euroa jopa heti tilillesi, mutta viimeistään 1-2 arkipäivän kuluessa. Voit tiedustella lainan maksuun kuluvaa aikaa lainatarjouksen tehneeltä pankilta.

Voiko lainan maksaa aiottua nopeammin pois?

Halutessasi voit maksaa lainaa takaisin alkuperäistä maksusuunnitelmaa nopeammin. Voit myös maksaa lainan kerralla kokonaan pois. Korkoa maksat vain siltä ajalta, kun laina on ollut käytössäsi. Voit sopia takaisinmaksujärjestelyistä sen luotonmyöntäjän asiakaspalvelun kanssa, josta olet lainan ottanut.

Copyright © 2024 Etua.fi