Lainaa 30000 €

  • Ilmainen
  • Et sitoudu mihinkään
  • Saat lainapäätöksen heti
;
Lainan määrä 30 000 €
Vähennä Lisää
Laina-aika 15 vuotta
Vähennä Lisää
Arvioitu kuukausierä -

Esimerkki: nimelliskorko 6,99 % ja todellinen vuosikorko 7,9 %, kun lainan määrä on 15 000 euroa, laina-aika on 10 vuotta (sis. avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5 €/kk). Laina-aika 1-18 vuotta. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,68% - 20% ja vuosittaiset muut kustannukset välillä 0 - 150€. Tarkat tiedot esitetään lainatarjouksessa.

Etua.fi vertailee puolestasi markkinoiden parhaat lainaehdot omaavat 30 000 euron suuruiset lainat. Lainojen myöntäjinä toimivat kymmenet eri rahoitusyhtiöt. Etua.fi-lainapalvelun käyttäminen on helppoa ja nopeaa – ilmoita lainalaskuriin haluamasi lainasumma ja takaisinmaksuaika ja se laskee puolestasi lainasummalle arvion kuukausittaisista maksueristä. Sivustolta voi hakea esimerkiksi 30000 euron suuruista kulutusluottoa yhdellä ja samalla lainahakemuksella monelta eri lainantarjoajalta. Tämä tekee palvelusta hyvin monipuolisen ja aikaa säästävän vaihtoehdon.

Halutessasi hakea lainaa 30 000 euroa, Etua.fi on kattava lainapalvelu, joka listaa sinulle sopivimmat lainavaihtoehdot esille hetkessä. Kulutusluottoa voi hakea Etua.fi-sivuston kautta esimerkiksi 30 000 euroa. Takaisinmaksuajan ollessa 14 vuotta lyhennät tämän suuruista lainaa kuukausittain arviolta 396 €. Takaisinmaksuajaksi voi myös valita jopa 18 vuotta, jolloin lyhennät lainaa arviolta 261 € kuukaudessa. Palvelun kautta voi hakea myös asuntolainaa 30 000 €:n verran. Tämän suuruisessa asuntolainassa arvioitu kuukausierä voi olla esimerkiksi 15 vuoden maksuajalla 172 € tai 30 vuoden maksuajalla 89 € per kuukausi.

Mistä lainaa 30000 euroa? – joustavasti Etua.fi-lainapalvelusta

Jos koti kaipaa perusteellista remonttia tai on aika tullut vaihtaa asuntoa suurempaan, tai vanha auto tarvitsee päivitystä uudempaan, Etua.fi tarjoaa joustavasti jokaiseen suurempaan lainan tarpeeseen kattavan valikoiman eri rahoitusyhtiöiden tarjoamia kulutusluottoja ja asuntolainoja. Etua.fi-sivustolta lainan ottamisen joustavuutta lisää se, että valitsemalleen lainasummalle voi määrittää takaisinmaksuajan omaan elämäntilanteeseen sopivaksi. Päättäessäsi hakea Etua.fi-sivustolta esimerkiksi 30 000 euron lainatarjouksia, säästät rutkasti aikaa saaden tarjolle kerralla useampia sinulle sopivia lainoja.

Lainaa 30000 € ilman vakuuksia

Etua.fi-lainapalvelun kautta voit hakea lainaa esimerkiksi 30000 euroa. Jos lainapäätös on myönteinen, voit saada lainasumman tilillesi saman tien. Myönteinen lainapäätös ei velvoita sinua ottamaan hakemaasi lainaa. Sivuston kautta lainaa voi hakea vähintään 20-vuotias henkilö, joka asuu Suomessa vakituisesti. Lisäksi lainanhakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä ja bruttotulojen tulee olla vähintään 850 euroa. Hakiessasi lainaa 30000 euroa kulutusluoton muodossa Etua.fi-sivuston kautta, et tarvitse lainallesi takaajia tai muita vakuuksia. Tämä tekee lainan ottamisesta helpompaa ja vaivattomampaa.

Katso myös:

Usein kysyttyä 30 000 euron lainoista

Miten haen 30 000 euroa lainaa?

30 000 euron lainan vertaileminen, kilpailuttaminen ja hakeminen Etua.fi:n avulla on helppoa ja nopeaa. Täyttämällä yhden lyhyen hakemuksen saat useita lainatarjouksia, joista voit valita edullisimman. Palvelu on lainanhakijoille maksuton.

Mikä on lainan korko?

Lainan korko riippuu lainan myöntäjästä, mutta yleisesti lainojen korko vaihtelee 4,68% ja 9,90% välillä.

Onko 30 000 € lainan kilpailuttaminen maksutonta?

Kyllä. Voit kilpailuttaa lainan lisäksi yhdistelylainat, kulutusluotot ja asuntolainat palvelussamme täysin maksutta ja riskittä.