Palvelussamme kilpailutat vaivattomasti ja maksutta remonttilainan. Kätevällä lainalaskurilla lasket sinullle sopivan kuukausierän ja maksuajan. Laaja kumppaniverkostomme ja nopea hakemuskäsittely varmistaa, että voit vertailla eri pankkien tarjouksia helposti.

Lainaa voi hakea aina 60 000€ asti. Lainaa varten ei tarvita takaajia eikä erillistä vakuutta. Lainan voit käyttää esimerkiksi remonttiin tai sisustamiseen, käyttötarkoitusta ei ole rajatttu. Hakemuksen käsittely vie vain muutaman minuutin ja nopeimmillaan lainan saa tilille jo samana päivänä. Palvelumme on maksuton eikä hakemuksen jättäminen velvoita sinua mitenkään. Kymmenettuhannet suomalaiset ovat kilpailuttaneet lainansa palvelumme kautta.

Asuntolainan kilpailutus kannattaa

Yhdellä lainahakemuksella tavoitat useita pankkeja ja kilpailutat uuden asuntoalainan tai vertailet nykyisen asuntolainasi marginaalia. Lainan kilpailutus kannattaa, säästät jopa tuhansia euroja. Hyödynnä pankkien välinen kilpailu ja tee maksuton hakemus jo tänään.

Etua.fi on perustettu vuonna 2008 ja sille on myönnetty Avainlippu

Olemme jo yli 10 vuotta helpottaneet suomlaisten arkipäivää kodin raha-asioissa. Toimimme yhteistyössä Suomen johtavien finanssialan yritysten kanssa ja pystymme näin tarjoamaan kuluttajille markkinoiden parhaimmat tuotteet. Etua ei myönnä lainoja vaan välittää verkkopalvelun kautta tulleet lainahakemukset eteenpäin yhteistyökumppaneille.

Lue täältä lisää palvelustamme sekä lainojen kilpailuttamisesta: