Remonttilaina

  • Ilmainen
  • Et sitoudu mihinkään
  • Saat lainapäätöksen heti
;
Lainan määrä 10 000 €
Vähennä Lisää
Laina-aika 5 vuotta
Vähennä Lisää
Arvioitu kuukausierä -

Esimerkki: nimelliskorko 6,99 % ja todellinen vuosikorko 7,9 %, kun lainan määrä on 15 000 euroa, laina-aika on 10 vuotta (sis. avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5 €/kk). Laina-aika 1-18 vuotta. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,68% - 20% ja vuosittaiset muut kustannukset välillä 0 - 150€. Tarkat tiedot esitetään lainatarjouksessa.

Tarvitseeko asuntoosi tehdä suurempi remontti pikaisesti tai haluatko vaikkapa päivittää sisustusta? Etuan kautta kilpailutat vaivattomasti ja nopeasti vakuudettomat remonttilainat erilaisiin remonttitarpeisiin.

Remonttilainaa voit hakea yksin jopa 40 000 euroa ja rinnakkaishakijan kanssa jopa 60 000 euroa. Rinnakkaishakija on yleensä avio- tai avopuoliso. Suuremmatkin remontit pystyy siis helposti rahoittamaan remonttilainalla eikä lainan kuukausittainen takaisinmaksuerä ole valtava, sillä remonttilainoissa saa laina-aikaa jopa 18 vuotta.

Pienin mahdollinen lainasumma remonttilainassa on 500 euroa, joten lainaa voit käyttää myös pienien pintaremonttien rahoitukseen tai esimerkiksi uusien huonekalujen hankintaan.

Halvin remonttilaina Etuan kautta 

Vuonna 2008 perustettu Etua on kotimainen lainavertailupalvelu, jolla on laaja kumppaniverkosto. Etua onkin paras vaihtoehto kilpailuttaa remonttilainasi, sillä palvelun kautta löydät varmasti edullisimman ja parhaan lainavaihtoehdon.

Parasta on, että täyttämällä vain yhden lainahakemuksen tavoitat useita pankkeja ja rahoitusyhtiöitä, ja voit saada jopa 20 lainatarjousta. Vakuudeton remonttilaina on mahdollista saada käyttöön vakuudellisia lainoja huomattavasti nopeammin, sillä lainahakemuksen täyttäminen vie vain pari minuuttia ja ensimmäiset lainatarjoukset saat nähtäville parhaimmillaan muutamissa minuuteissa.

Remonttilaina maksetaan tilillesi joko samana tai seuraavana pankkipäivänä, joten kiireellisiinkin remonttitarpeisiin on mahdollista reagoida nopeasti.

Löydä sopiva lainasumma remonttiin lainalaskurilla

Etuan lainalaskurilla voit helposti määrittää taloudellesi sopivimman lainasumman. Syöttämällä laskuriin toivomasi lainasumman ja -ajan näet, millaisella kuukausittaisella summalla sinun tulee lyhentää remonttilainaa.

Jos kuukausierä tuntuu liian suurelta, kokeile vähentää lainan määrää tai pidentää laina-aikaa. Muista kuitenkin, että pidemmältä laina-ajalta kertyy myös enemmän korkokuluja ja vuosimaksuja maksettavaksi. Valitse aina lainasumma, jonka takaisinmaksusta pystyt huolehtimaan aikataulussa.

Luetäältä lisää palvelustamme sekä lainojen kilpailuttamisesta:

Lue kokemuksia ja arvosteluja Etua.fi-palvelusta:

Käyttöehdot päivittyvät: Uudet käyttöehdot 1.5.2022 alkaen »