Etua on vuonna 2008 perustettu Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys. Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys.
Asiakaspalvelu: 09 2316 3611 | arkisin klo 10–15 | asiakaspalvelu@etua.fi

Remonttilaina

Etuan kautta kilpailutat vaivattomasti ja nopeasti vakuudettomat remonttilainat erilaisiin remonttitarpeisiin
vuotta
302 €
Arvioitu kuukausierä

Esimerkki: 15 000 € laina, nimelliskorko 6,99 %, todellinen vuosikorko 7,9 %, laina-aika on 10 vuotta (sis. avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk), tällöin lainan kokonaiskulut on 21 490,8 €. Tarjottava nimelliskorko vaihtele välillä 4,68%-19%, laina-aika 1-18 vuotta ja summa 500 – 60 000 €. Tarkat tiedot esitetään lainatarjouksessa.

Lainaa remonttiin ja sisustamiseen

Tarvitseeko asuntoosi tehdä suurempi remontti pikaisesti tai haluatko vaikkapa päivittää sisustusta? Etuan kautta kilpailutat vaivattomasti ja nopeasti vakuudettomat remonttilainat erilaisiin remonttitarpeisiin.

Rahaa pieneen tai vähän isompaankin remonttiin

kaarna logo
avida logo

Näin palvelumme toimii

1. Täytä lainahakemus

Aloita täyttämällä pyydetyt tiedot. Nopeimmillaan tämä vie vain pari minuuttia.

Täytä hakemus

2. Kilpailutamme pankit

Nopeasti ja ilmaiseksi. Hakemus ei sido sinua mihinkään. Kilpailutamme puolestasi yli 10 eri lainantarjojaa.

Kilpailuta lainat

3. Olet valmis!

Saat henkilökohtaiset lainatarjouksesi
katsottavaksi muutamassa minuutissa ja
voit valita parhaan.

Miksi käyttää Etuaa?

Remonttilainaa jopa 60 000 euroa

Remonttilainaa voit hakea yksin jopa 40 000 euroa ja rinnakkaishakijan kanssa jopa 60 000 euroa. Rinnakkaishakija on yleensä avio- tai avopuoliso. Suuremmatkin remontit pystyy siis helposti rahoittamaan remonttilainalla eikä lainan kuukausittainen takaisinmaksuerä ole valtava, sillä remonttilainoissa saa laina-aikaa jopa 18 vuotta.

Pienin mahdollinen lainasumma remonttilainassa on 500 euroa, joten lainaa voit käyttää myös pienien pintaremonttien rahoitukseen tai esimerkiksi uusien huonekalujen hankintaan.

Palvelumme on tarkoitettu sinulle, joka

  • Olet vähintään 18-vuotias
  • Asut vakituisesti Suomessa
  • Ansaitset vähintään 850 euroa kuukaudessa ennen veroja
  • Olet hoitanut raha-asiasi moitteettomasti ilman maksuhäiriömerkintöjä

Asiakkaidemme kokemuksia

Rahaa pieneen tai vähän isompaankin remonttiin

Kilpailuta edullisin remonttilaina yhdellä ilmaisella hakemuksella. Saat lainatarjoukset alle minuutissa.

Hae lainaa

Halvin remonttilaina Etuan kautta

Vuonna 2008 perustettu Etua on kotimainen lainavertailupalvelu, jolla on laaja kumppaniverkosto. Etua onkin paras vaihtoehto kilpailuttaa remonttilainasi, sillä palvelun kautta löydät varmasti edullisimman ja parhaan lainavaihtoehdon.

Parasta on, että täyttämällä vain yhden lainahakemuksen tavoitat useita pankkeja ja rahoitusyhtiöitä, ja voit saada jopa 20 lainatarjousta. Vakuudeton remonttilaina on mahdollista saada käyttöön vakuudellisia lainoja huomattavasti nopeammin, sillä lainahakemuksen täyttäminen vie vain pari minuuttia ja ensimmäiset lainatarjoukset saat nähtäville parhaimmillaan muutamissa minuuteissa.

Remonttilaina maksetaan tilillesi joko samana tai seuraavana pankkipäivänä, joten kiireellisiinkin remonttitarpeisiin on mahdollista reagoida nopeasti.

Löydä sopiva lainasumma remonttiin lainalaskurilla

Etuan lainalaskurilla voit helposti määrittää taloudellesi sopivimman lainasumman. Syöttämällä laskuriin toivomasi lainasumman ja -ajan näet, millaisella kuukausittaisella summalla sinun tulee lyhentää remonttilainaa.

Jos kuukausierä tuntuu liian suurelta, kokeile vähentää lainan määrää tai pidentää laina-aikaa. Muista kuitenkin, että pidemmältä laina-ajalta kertyy myös enemmän korkokuluja ja vuosimaksuja maksettavaksi. Valitse aina lainasumma, jonka takaisinmaksusta pystyt huolehtimaan aikataulussa.

Copyright © 2024 Etua.fi