Etua on vuonna 2008 perustettu Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys. Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys.
Asiakaspalvelu: 09 2316 3611 | arkisin klo 10–15 | asiakaspalvelu@etua.fi

Hae veronpalautus ennakkoon kulutusluottona

vuotta
302 €
Arvioitu kuukausierä

Esimerkki: 15 000 € laina, nimelliskorko 6,99 %, todellinen vuosikorko 7,9 %, laina-aika on 10 vuotta (sis. avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk), tällöin lainan kokonaiskulut on 21 490,8 €. Tarjottava nimelliskorko vaihtele välillä 4,68%-19%, laina-aika 1-18 vuotta ja summa 500 – 60 000 €. Tarkat tiedot esitetään lainatarjouksessa.

Veronpalautus ennakkoon

Veronpalautus maksetaan heinä-joulukuussa riippuen siitä, milloin verotuksesi päättyy. Voit tarkastaa veronpalautuksen suuruuden ja maksupäivän saamastasi verotuspäätöksestä tai verottajan nettisivujen Omavero-palvelusta. Suurin osa henkilöasiakkaista saa veronpalautuksensa elo- tai syyskuussa.

Verottaja ei maksa veronpalautusta ennakkoon. Verotuksen päättymispäivää tai veronpalautuksen päivää ei voi myöskään muuttaa. Jos kuitenkin tarvitset veronpalautusrahoja aikaisemmin käyttöösi, voit hakea veronpalautusta vastaavan summan kulutusluottona ja maksaa lainan takaisin veronpalautuksen saatuasi.

Veronpalautus ennakkoon tarkoittaa siis kulutusluoton ottamista ja lainan maksamista takaisin veronpalautusrahoilla. Helpoiten voit saada lainaa veronpalautusta vastaan, kun kilpailutat kulutusluoton Etuan avulla ja valitset edullisimman lainan usean lainatarjoajan keskuudesta. Kilpailuttamalla kulutusluoton ja maksamalla lainan nopeasti takaisin voit minimoida maksamasi lainakulut.

Näin palvelumme toimii

1. Täytä hakemus

Aloita täyttämällä pyydetyt tiedot. Nopeimmillaan tämä vie vain pari minuuttia.

2. Kilpailutamme pankit

Nopeasti ja ilmaiseksi. Hakemus ei sido sinua mihinkään. Kilpailutamme puolestasi yli 20 eri lainantarjoajaa.

Kilpailuta lainat

3. Olet valmis!

Saat henkilökohtaiset lainatarjouksesi
katsottavaksi muutamassa minuutissa ja
voit valita parhaan.

Veronpalautus heti – Mitä pitää tehdä?

Veronpalautus on mahdollista heti, kun haet veronpalautusta vastaavan summan vakuudettomana kulutusluottona. Eri lainanmyöntäjät kannattaa kilpailuttaa edullisimman lainan löytämiseksi.

Toimi näin, kun haluat veronpalautuksen heti:
– Tarkista verotuspäätöksestäsi tai OmaVero-palvelusta saamasi veronpalautuksen maksupäivä ja määrä (myös tilinumero kannattaa tarkistaa maksun saannin varmistamiseksi).
– Kilpailuta laina Etuan lainavertailupalvelun avulla, vertaile lainoja ja valitse edullisin.
– Maksa laina takaisin, kun saat veronpalautuksen tilillesi.

Voit vapaasti valita laina-ajan, minimissään lainaa haetaan vuodeksi. Lainan voi kuitenkin maksaa milloin tahansa kokonaan pois tai tehdä ylimääräisiä lyhennyksiä. Voit hakea lainaa samalle summalle, kun tuleva veronpalautus on. Voit myös hakea lainaa tätä suuremmalle tai pienemmälle summalle riippuen lainatarpeestasi.

Jos haet lainaa veronpalautustasi suuremmalle summalle, voit hyödyntää veronpalautusta maksamalla lainaa takaisin kerralla enemmän. Näin lyhennät lainan takaisinmaksuaikaa ja maksat vähemmän lainakuluja.

Palvelumme on tarkoitettu sinulle, joka

  • Olet vähintään 18-vuotias
  • Asut vakituisesti Suomessa
  • Ansaitset vähintään 850 euroa kuukaudessa ennen veroja
  • Olet hoitanut raha-asiasi moitteettomasti ilman maksuhäiriömerkintöjä

Lue täältä lisää palvelustamme sekä lainojen kilpailuttamisesta:

Lainanhakijan muistilista Näin palvelu toimii Lainojen yhdistäminen Tietoa kulutusluotoista

Copyright © 2024 Etua.fi