Veronpalautus ennakkoon

  • Ilmainen
  • Et sitoudu mihinkään
  • Saat lainapäätöksen heti
;
Lainan määrä 10 000 €
Vähennä Lisää
Laina-aika 5 vuotta
Vähennä Lisää
Arvioitu kuukausierä -

Esimerkki: nimelliskorko 6,99 % ja todellinen vuosikorko 7,9 %, kun lainan määrä on 15 000 euroa, laina-aika on 10 vuotta (sis. avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5 €/kk). Laina-aika 1-18 vuotta. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,68% - 20% ja vuosittaiset muut kustannukset välillä 0 - 150€. Tarkat tiedot esitetään lainatarjouksessa.

Verottaja ei maksa veronpalautusta ennakkoon, mutta voit saada veronpalautusta vastaavan summan heti käyttöösi. Tämä on mahdollista hakemalla vakuudetonta kulutusluottoa, jonka voit maksaa takaisin veronpalautusrahoilla.

Hae veronpalautus ennakkoon kulutusluottona

Veronpalautus maksetaan heinä-joulukuussa riippuen siitä, milloin verotuksesi päättyy. Voit tarkastaa veronpalautuksen suuruuden ja maksupäivän saamastasi verotuspäätöksestä tai verottajan nettisivujen Omavero-palvelusta. Suurin osa henkilöasiakkaista saa veronpalautuksensa elo- tai syyskuussa.

Verottaja ei maksa veronpalautusta ennakkoon. Verotuksen päättymispäivää tai veronpalautuksen päivää ei voi myöskään muuttaa. Jos kuitenkin tarvitset veronpalautusrahoja aikaisemmin käyttöösi, voit hakea veronpalautusta vastaavan summan kulutusluottona ja maksaa lainan takaisin veronpalautuksen saatuasi.

Veronpalautus ennakkoon tarkoittaa siis kulutusluoton ottamista ja lainan maksamista takaisin veronpalautusrahoilla. Helpoiten voit saada lainaa veronpalautusta vastaan, kun kilpailutat kulutusluoton Etuan avulla ja valitset edullisimman lainan usean lainatarjoajan keskuudesta. Kilpailuttamalla kulutusluoton ja maksamalla lainan nopeasti takaisin voit minimoida maksamasi lainakulut.

Veronpalautus heti – Mitä pitää tehdä?

Veronpalautus on mahdollista heti, kun haet veronpalautusta vastaavan summan vakuudettomana kulutusluottona. Eri lainanmyöntäjät kannattaa kilpailuttaa edullisimman lainan löytämiseksi.

Toimi näin, kun haluat veronpalautuksen heti:
– Tarkista verotuspäätöksestäsi tai OmaVero-palvelusta saamasi veronpalautuksen maksupäivä ja määrä (myös tilinumero kannattaa tarkistaa maksun saannin varmistamiseksi).
– Kilpailuta laina Etuan lainavertailupalvelun avulla, vertaile lainoja ja valitse edullisin.
– Maksa laina takaisin, kun saat veronpalautuksen tilillesi.

Voit vapaasti valita laina-ajan, minimissään lainaa haetaan vuodeksi. Lainan voi kuitenkin maksaa milloin tahansa kokonaan pois tai tehdä ylimääräisiä lyhennyksiä. Voit hakea lainaa samalle summalle, kun tuleva veronpalautus on. Voit myös hakea lainaa tätä suuremmalle tai pienemmälle summalle riippuen lainatarpeestasi.

Jos haet lainaa veronpalautustasi suuremmalle summalle, voit hyödyntää veronpalautusta maksamalla lainaa takaisin kerralla enemmän. Näin lyhennät lainan takaisinmaksuaikaa ja maksat vähemmän lainakuluja.

Voinko hakea lainaa veronpalautus vastaan?

Veronpalautusta vastaavan summan lainaaminen ja takaisinmaksu on helppoa. Jos tarvitset lainaa veronpalautusta vastaan, voit kilpailuttaa lainan Etua.fi-palvelussa.

Kilpailuttamalla kulutusluoton varmistat, että et maksa lainastasi liikaa. Lainayhtiöt tekevät aina hakijakohtaisen lainatarjouksen, ja koska eri pankit myöntävät lainaa erilaisilla koroilla, voit saada pankeilta hyvinkin erilaisia lainatarjouksia.

Lainavertailupalvelumme avulla voit yhdellä hakemuksella saada useita lainatarjouksia, joista voit valita sinulle edullisimman ja sopivimman lainan. Lainapäätöksen saat heti, lainatarjoukset muutamassa minuutissa ja lainan tilille 1-2 arkipäivän sisällä. Lainankilpailutus on ilmaista eikä sido mihinkään.

Kilpailuta lainasi tästä: Kulutusluotto.

Käyttöehdot päivittyvät: Uudet käyttöehdot 1.5.2022 alkaen »