Lainaa 15000 euroa

  • Ilmainen
  • Et sitoudu mihinkään
  • Saat lainapäätöksen heti
;
Lainan määrä 15 000 €
Vähennä Lisää
Laina-aika 15 vuotta
Vähennä Lisää
Arvioitu kuukausierä -

Esimerkki: nimelliskorko 6,99 % ja todellinen vuosikorko 7,9 %, kun lainan määrä on 15 000 euroa, laina-aika on 10 vuotta (sis. avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5 €/kk). Laina-aika 1-18 vuotta. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,68% - 20% ja vuosittaiset muut kustannukset välillä 0 - 150€. Tarkat tiedot esitetään lainatarjouksessa.

Etua.fi on luotettava lainojen vertailupalvelu, joka vertaa puolestasi esimerkiksi 15 000 euron suuruiset lainat kymmeniltä rahoitusyhtiöiltä, jotka tarjoavat lainoilleen markkinoiden parhaat lainaehdot. Sivuston kätevä lainalaskuri kertoo sinua kiinnostavalle lainasummalle arvioidun kuukausittaisen takaisinmaksuerän – sinun tarvitsee vain syöttää laskuriin lainasumma ja maksuaika. Arvioitu kuukausittainen maksuerä ilmestyy näytölle hetkessä ja voit vapaasti kokeilla syöttää laskuriin eri suuruisia lainasummia ja eri pituisia takaisinmaksuaikoja.

Etua.fi-lainapalvelusta voit hakea esimerkiksi 15 000 euron kulutusluottoa alan tunnetuilta lainantarjoajilta. 15 000 euron kulutusluotto 14 vuoden maksuajalla tarkoittaa arviolta 148 €:n kuukausittaisia maksueriä. Mikäli laina halutaan maksaa takaisin pidemmällä aikavälillä, 15 000 €:n lainasummalle voi valita jopa 18 vuoden pituisen maksuajan, kuukausierien ollessa arviolta 130 €:n suuruiset. Palvelusta voi hakea myös asuntolainaa esimerkiksi 15 000 euron verran. Esimerkiksi 15 vuoden takaisinmaksuajalla tämän suuruista lainaa lyhennetään arviolta 86 € per kuukausi.

Mistä lainaa 15 000 €? – Etua.fi on kätevä vaihtoehto

Oletko aikeissa tehdä suurempia hankintoja tai onko mahdollisesti uuden asunnon ostaminen tullut ajankohtaiseksi? Etua.fi tarjoaa molempiin elämän tilanteisiin kattavan valikoiman lainasummia ja takaisinmaksuaikoja. Kätevä lainanvertailupalvelu tuo saatavillesi hakuehtojasi vastaavat lainavaihtoehdot, joilla rahoitat suuremmatkin menoerät. Kun haet lainatarjoukset Etua.fi-sivustolta, vältyt etsimästä sinulle sopivia lainoja erikseen useamman lainantarjoajan sivustoilta.

Etua.fi-lainapalvelusta voit hakea lainaa esimerkiksi 15 000 euroa. Annettuasi henkilötietosi ja täytettyäsi seuraavalla sivulla tarkentavat tiedot, palvelun vertailemat lainatarjoukset saapuvat muutamassa minuutissa. Lainapäätöksen ollessa myönteinen saat rahat pankkitilillesi välittömästi. Mikäli et haluakaan nostaa sinulle myönnettyä lainaa, voit vain jättää sen nostamatta. Tämän tekee lainahakemuksen jättämisestä Etua.fi-lainapalvelun kautta riskitöntä.

Lainaa 15000 euroa ilman vakuuksia

Etua.fi-sivuston kautta lainaa voi hakea jokainen, joka on vähintään 20-vuotias ja asuu Suomessa vakituisesti. Lisäksi lainanhakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä ja hakijan kuukausittaisten tulojen tulee olla vähintään 850 euroa ennen niistä vähennettyjä veroja. Kun haet lainaa 15 000 euroa Etua.fi-sivuston kautta kulutusluoton muodossa, et tarvitse lainallesi takaajia tai muita vakuuksia. Näin ollen kulutusluoton ottaminen palvelun kautta on yksinkertaisempaa, ilman ylimääräisiä vaiheita.

Katso myös:

Usein kysyttyä 15000 euron lainoista

Miten haen 15000 euroa lainaa?

Lainojen vertaileminen, kilpailuttaminen ja hakeminen Etua.fi:n avulla on helppoa ja nopeaa. Täyttämällä yhden lyhyen hakemuksen saat useita lainatarjouksia, joista voit valita edullisimman. Palvelu on lainanhakijoille maksuton.

Mikä on lainan korko?

Lainan korko riippuu lainan myöntäjästä, mutta yleisesti lainojen korko vaihtelee 4,68% ja 9,90% välillä.

Onko lainan kilpailuttaminen maksutonta?

Kyllä. Voit kilpailuttaa yhdistelylainat, kulutusluotot ja asuntolainat palvelussamme täysin maksutta ja riskittä.