Etua on vuonna 2008 perustettu Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys. Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys.
Asiakaspalvelu: 010 665 5800 | arkisin klo 10–15 | asiakaspalvelu@etua.fi

Lainaa 15 000 €

Vertaile korot ja säästä. Et sitoudu mihinkään. Saat lainapäätöksen heti.
vuotta
302 €
Arvioitu kuukausierä

Esimerkki: 15 000 € laina, nimelliskorko 6,99 %, todellinen vuosikorko 7,9 %, laina-aika on 10 vuotta (sis. avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk), tällöin lainan kokonaiskulut on 21 490,8 €. Tarjottava nimelliskorko vaihtele välillä 4,68%-19%, laina-aika 1-18 vuotta ja summa 500 – 60 000 €. Tarkat tiedot esitetään lainatarjouksessa.

Lainaa 15 000 euroa

Etua.fi on luotettava lainojen vertailupalvelu, joka vertaa puolestasi esimerkiksi 15 000 euron suuruiset lainat kymmeniltä rahoitusyhtiöiltä, jotka tarjoavat lainoilleen markkinoiden parhaat lainaehdot. Sivuston kätevä lainalaskuri kertoo sinua kiinnostavalle lainasummalle arvioidun kuukausittaisen takaisinmaksuerän – sinun tarvitsee vain syöttää laskuriin lainasumma ja maksuaika. Arvioitu kuukausittainen maksuerä ilmestyy näytölle hetkessä ja voit vapaasti kokeilla syöttää laskuriin eri suuruisia lainasummia ja eri pituisia takaisinmaksuaikoja.

Etua.fi-lainapalvelusta voit hakea esimerkiksi 15 000 euron kulutusluottoa alan tunnetuilta lainantarjoajilta. 15 000 euron kulutusluotto 14 vuoden maksuajalla tarkoittaa arviolta 148 €:n kuukausittaisia maksueriä. Mikäli laina halutaan maksaa takaisin pidemmällä aikavälillä, 15 000 €:n lainasummalle voi valita jopa 18 vuoden pituisen maksuajan, kuukausierien ollessa arviolta 130 €:n suuruiset. Palvelusta voi hakea myös asuntolainaa esimerkiksi 15 000 euron verran. Esimerkiksi 15 vuoden takaisinmaksuajalla tämän suuruista lainaa lyhennetään arviolta 86 € per kuukausi.

Näin palvelumme toimii

1. Täytä hakemus

Aloita täyttämällä pyydetyt tiedot. Nopeimmillaan tämä vie vain pari minuuttia.

2. Kilpailutamme pankit

Nopeasti ja ilmaiseksi. Hakemus ei sido sinua mihinkään. Kilpailutamme puolestasi yli 20 eri lainantarjoajaa.

Kilpailuta lainat

3. Olet valmis!

Saat henkilökohtaiset lainatarjouksesirnkatsottavaksi muutamassa minuutissa jarnvoit valita parhaan.

Lainaa 15000 euroa ilman vakuuksia

Etua.fi-sivuston kautta lainaa voi hakea jokainen, joka on vähintään 20-vuotias ja asuu Suomessa vakituisesti. Lisäksi lainanhakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä ja hakijan kuukausittaisten tulojen tulee olla vähintään 850 euroa ennen niistä vähennettyjä veroja. Kun haet lainaa 15 000 euroa Etua.fi-sivuston kautta kulutusluoton muodossa, et tarvitse lainallesi takaajia tai muita vakuuksia. Näin ollen kulutusluoton ottaminen palvelun kautta on yksinkertaisempaa, ilman ylimääräisiä vaiheita.

Katso myös:

Palvelumme on tarkoitettu sinulle, joka

  • Olet vähintään 20-vuotias
  • Asut vakituisesti Suomessa
  • Ansaitset vähintään 850 euroa kuukaudessa ennen veroja
  • Olet hoitanut raha-asiasi moitteettomasti ilman maksuhäiriömerkintöjä

Lue täältä lisää palvelustamme sekä lainojen kilpailuttamisesta:

Lainanhakijan muistilista Näin palvelu toimii Lainojen yhdistäminen Tietoa kulutusluotoista

Näin haet edullisimman lainan

Täytäthän lainahakemuksen huolella saadaksesi lainallesi parhaimmat ehdot ja säästääksesi lainakuluissa. Täytettyäsi hakemuksen voit saada lainatarjouksia jopa muutamassa minuutissa.

1. Täytä hakemus

Kun olet päättänyt lainan määrän ja takaisinmaksuajan, siirry hakemuslomakkeeseen. Hakemuksen täyttäminen on helppoa ja nopeaa. Täytä kaikki tiedot, tarkista ja lähetä hakemus. Sitten voit jäädä odottamaan tarjouksia.

Kilpailuta lainat

2. Vertaa

Saat henkilökohtaiset lainatarjoukset muutamassa minuutissa. Tehtyäsi hakemuksen voit kirjautua Etuan Online-palveluun, josta näet kaikki saamasi lainatarjoukset yhdestä näkymästä. Näytämme saamasi tarjoukset edullisuusjärjestyksessä ja tarjousten vertailu on helppoa.

Katso kaikki pankit

3. Valitse paras

Kun olet vertaillut eri lainatarjouksia, valitse niistä sinulle sopivin. Lainasopimuksen hyväksymisen ja pyydettyjen tulotodistusten liittämisen jälkeen laina on tililläsi 1-2 arkipäivän sisällä.

Miksi käyttää Etua?

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Oletko aikeissa tehdä suurempia hankintoja tai onko mahdollisesti uuden asunnon ostaminen tullut ajankohtaiseksi? Etua.fi tarjoaa molempiin elämän tilanteisiin kattavan valikoiman lainasummia ja takaisinmaksuaikoja. Kätevä lainanvertailupalvelu tuo saatavillesi hakuehtojasi vastaavat lainavaihtoehdot, joilla rahoitat suuremmatkin menoerät. Kun haet lainatarjoukset Etua.fi-sivustolta, vältyt etsimästä sinulle sopivia lainoja erikseen useamman lainantarjoajan sivustoilta.

Etua.fi-lainapalvelusta voit hakea lainaa esimerkiksi 15 000 euroa. Annettuasi henkilötietosi ja täytettyäsi seuraavalla sivulla tarkentavat tiedot, palvelun vertailemat lainatarjoukset saapuvat muutamassa minuutissa. Lainapäätöksen ollessa myönteinen saat rahat pankkitilillesi välittömästi. Mikäli et haluakaan nostaa sinulle myönnettyä lainaa, voit vain jättää sen nostamatta. Tämän tekee lainahakemuksen jättämisestä Etua.fi-lainapalvelun kautta riskitöntä.

Lainojen vertaileminen, kilpailuttaminen ja hakeminen Etua.fi:n avulla on helppoa ja nopeaa. Täyttämällä yhden lyhyen hakemuksen saat useita lainatarjouksia, joista voit valita edullisimman. Palvelu on lainanhakijoille maksuton.

Lainan korko riippuu lainan myöntäjästä, mutta yleisesti lainojen korko vaihtelee 4,68% ja 9,90% välillä.

Kyllä. Voit kilpailuttaa yhdistelylainat, kulutusluotot ja asuntolainat palvelussamme täysin maksutta ja riskittä.

Copyright © 2024 Etua.fi