Etua on vuonna 2008 perustettu Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys. Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys.
Asiakaspalvelu: 010 665 5800 | arkisin klo 10–15 | asiakaspalvelu@etua.fi

Yrityksellesi lainaa vaivattomasti

Vakuudeton yrityslaina tarjoaa apua tilanteissa, joihin yrityksesi tarvitsee hieman lisärahoitusta tai nopeaa reagointia.
kuukautta
302 €
Arvioitu kuukausierä

Lainalaskurin laskelmat ovat suuntaa-antavia, korko 15%. Tarkan laskelman ja lainaehdot saat lainatarjouksista.

Yrityslainaa ilman vakuuksia

Tuliko yrityksellesi yllättäviä menoja, joiden hoitamiseen tarvitset rahaa nopeasti? Tai haluatko kenties laajentaa yritystäsi tai investoida uusiin laitteisiin?

Vakuudeton yrityslaina tarjoaa apua tilanteissa, joihin yrityksesi tarvitsee hieman lisärahoitusta tai nopeaa reagointia.

Yritysluotto logo

Näin palvelumme toimii

1. Täytä hakemus

Aloita täyttämällä pyydetyt tiedot. Nopeimmillaan tämä vie vain pari minuuttia.

Täytä hakemus

2. Kilpailutamme pankit

Nopeasti ja ilmaiseksi. Hakemus ei sido sinua mihinkään. Kilpailutamme puolestasi yli 10 eri lainantarjojaa.

Kilpailuta lainat

3. Olet valmis!

Saat henkilökohtaiset lainatarjouksesi
katsottavaksi muutamassa minuutissa ja
voit valita parhaan.

Miksi käyttää Etuaa?

Yrityslainaa ilman vakuuksia –
Yrityksellesi lainaa vaivattomasti

Yrityslainaa ilman vakuuksia voi hakea mille tahansa summalle 2 000 euron ja 100 000 euron välillä. Lainaa varten yritykseltä ei vaadita mitään esinevakuuksia, kuten kiinteistöjä tai osakkeita.

Yrityslainoissa takaisinmaksuaika on enintään kaksi vuotta, mutta lainan voi maksaa alkuperäistä aikataulua nopeammin takaisin.  

Minkälaisille yrityksille palvelumme on tarkoitettu?

  • Yritysluottoa voivat hakea niin pienet kuin suuremmatkin yritykset ja myös toimintansa vastikään aloittaneet yritykset. Lainaa voidaan myöntää kaikille yritysmuodoille (toiminimi, kommandiittiyhtiö, osakeyhtiö jne.).
  • Yritykseltä ei edellytetä pitkää toimintahistoriaa, mutta yritykselle myönnettävän lainan takaajana tulee kuitenkin olla vähintään yksi yrityksen vastuuhenkilö, kuten osakkeenomistaja, hallituksen jäsen, toimitusjohtaja tai muu yksityishenkilö, jolla ei saa olla rekisteröityjä maksuhäiriöitä.

Lue täältä lisää palvelustamme sekä lainojen kilpailuttamisesta:

Yrityslaina Yrityslainavertailu

Kuinka hakea yrityslainaa? 3 helppoa steppiä

Lainatarjouksia vertailemalla löydät juuri sinun yrityksellesi sopivan lainan ja säästät selvää rahaa. Palvelumme on yrityksille aina maksuton eikä lainahakemuksen jättäminen velvoita mihinkään. Jos et ole tyytyväinen saamaasi lainatarjoukseen, voit jättää lainan ottamatta.

1. Täytä hakemus

Etuan kautta voi hakea vakuudetonta yritysluottoa 2 000–100 000 euroa. Yritysluottoa voivat hakea niin pienet kuin suuret kaupparekisteriin merkityt suomalaiset yritykset. Myös toimintansa juuri aloittaneet yritykset voivat hakea lainaa. Lainaa voidaan myöntää kaikille yritysmuodoille (toiminimi, kommandiittiyhtiö, osakeyhtiö jne.).

Täytä hakemus

2. Vertaa

Etua.fi-lainapalvelun avulla voit vertailla lainatarjouksia ja valita yrityksellesi sopivimman lainan. Palvelun käyttäminen on riskitöntä, sillä tarjouksen pyytäminen ja vertailu ei sido mihinkään. Yrityksellesi tarjottava lainasumma, korot, takaisinmaksuajat, kuukausierät ja muut lainaehdot ilmenevät saamistasi lainatarjouksista.

Kilpailuta lainat

3. Valitse paras

Kun yrityksen tarpeisiin sopiva laina on löytynyt, hyväksytään lainasopimus sähköisesti. Yrityksen vastuuhenkilöt ja takaajat hyväksyvät ja sähköisesti allekirjoittavat laina- ja takausehdot. Luotonmyöntäjä käsittelee hakemuksen heti. Luotonmyöntäjät tarkistavat yrityksen luottokelpoisuuden ja takaukset. Myös haettava lainan määrä vaikuttaa luotonmyöntämiseen.

Miksi käyttää Etuaa?

Asiakkaidemme kokemuksia

Yksi yritysluottohakemus – monta tarjousta

Kilpailuta ilmaiseksi 2 000–100 000 euron suuruinen vakuudeton yritysluotto usean lainantarjoajan kesken.

Kilpailuta lainat

Yrityslainaan tarvitaan takaajia

Yrityslainaa voi hakea ilman vakuuksia, mutta lainalla tulee olla yksi tai useampi takaaja lainasummasta riippuen. Alle 20 000 euron lainoissa riittää yksi takaaja, kun taas yli 20 000 euron lainoissa tulee olla kaksi takaajaa.

Yrityslainoissa takaajan tulee olla yrityksen vastuuhenkilö, kuten osakas, hallituksen jäsen tai toimitusjohtaja. Takaajien tulee myös olla yli 18-vuotiaita ja asua vakituisesti Suomessa. Heillä pitää olla suomalainen henkilötunnus ja luottotiedot kunnossa. Jos lainaan vaaditaan kaksi takaajaa, riittää että toinen heistä on yrityksessä vastuuhenkilönä.

Hae yrityslainaa Etuan kautta

Edullisin yritysluotto löytyy kilpailuttamalla lainat, jolloin pystyt vertailemaan eri pankkien ja rahoitusyhtiöiden tarjoamia vaihtoehtoja. Etuan sivuilla vakuudettoman yrityslainan kilpailutus on tehty helpoksi, joten voit hakea lainaa missä ja milloin vain.

Vakuudetonta yritysluottoa voivat hakea suomalaiset yritykset riippumatta yrityksen koosta ja yritysmuodosta. Yritysluoton hakeminen ei vaadi yritykseltä pitkää toimintahistoriaa, vaan myös vasta toimintansa aloittaneet yritykset pystyvät hakemaan vakuudetonta lainaa.

Etuan kautta yrityslainan hakeminen on nopeaa, sillä yhdellä hakemuksella pystyt vertailemaan useita eri lainatarjouksia. Näin löydät juuri yrityksesi tarpeisiin vastaavan lainan parhailla mahdollisilla ehdoilla.

Lainahakemuksessa kysytään tiedot lainan käyttötarkoituksesta, sen takaajista sekä itse yrityksestä. Haettu lainasumma kannattaa suhteuttaa realistisesti yrityksen tarpeen ja takaisinmaksukyvyn mukaan. Yrityksellä tulisi myös olla takaisinmaksusuunnitelma lainaa varten.

Lainatarjouksien pyytäminen Etuan kautta on täysin ilmaista eikä siihen sisälly mitään riskejä, sillä lainahakemuksen täyttäminen ei sido sinua nostamaan lainaa. Lainatarjoukset saatuasi voit vertailla eri lainavaihtoehtojen korkoja ja muita kuluja ja valita parhaan lainan yrityksellesi.

Hae yrityksellesi heti lainaa vaivattomasti Etuan kautta! Muista myös kokeilla yrityslainalaskuria!

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mikä on vakuudeton yrityslaina?

Etuan kautta voi kilpailuttaa vakuudettomia yrityslainoja, joihin ei edellytetä reaalivakuuksia. Yritykselle myönnettävän lainan takaajana tulee kuitenkin olla vähintään yksi yrityksen vastuuhenkilö, joka toimii omavelkaisena takaajana. Lainapäätös tehdään jokaiselle yritykselle rahoitusyhtiön tekemän riskiarvion perusteella.

Onko yrityslainan hakeminen maksutonta?

Yrityslainan kilpailuttaminen Etua.fi-palvelun avulla on täysin ilmaista, eikä saatu lainatarjous velvoita nostamaan tarjottua lainaa.

Mihin tarkoitukseen yrityslainaa voi hakea?

Vakuudetonta yrityslainaa voi hyödyntää yrityksen moninaisiin rahoitustarpeisiin, niin yrityksen päivittäiseen toimintaan kuin sen kehittämiseen.

Voit hakea yrityslainaa esimerkiksi:
– käyttöpääomaksi
– hankintoihin
– varaston täyttöön
– markkinointiin
– työntekijöiden palkkaamiseen
– aiemman lainan uudelleen rahoitukseen ja
tilojen uusimiseen tai laajentamiseen.

Mikä on yrityslainan korko?

Yrityslainan korko on aina hakijakohtainen lainanmyöntäjän tekemän kokonaisarvion mukaan. Yrityslainan koron määräytymiseen vaikuttaa moni tekijä kuten yrityksen ikä ja maksukyky, vastuuhenkilöiden taloudellinen tilanne, toimiala, tulevaisuuden näkymät sekä lainan määrä ja laina-aika.
Paras yrityslainan korko löytyy kilpailuttamalla lainan, jolloin voit vertailla eri lainayhtiöiden lainatarjouksia edullisemman lainan löytämiseksi. Etua.fi-palvelussa yhdellä lainahakemuksella voit saada useamman lainatarjouksen vertailua varten. Lainan kilpailutus ja lainatarjouksien pyytäminen Etuan kautta on maksutonta eikä sido mihinkään.

Kuka voi hakea yrityslainaa?

Yritysluottoa voivat hakea kaikenkokoiset kaupparekisteriin merkityt suomalaiset yritykset. Myös toimintansa juuri aloittaneet yritykset voivat hakea yrityslainaa. Lainaa myönnetään kaikille yritysmuodoille, kuten toiminimille ja osakeyhtiöille. Yrityslainaa voi hakea henkilö, jolla on nimenkirjoitusoikeus lainaa hakevassa yrityksessä.rnrnSaadakseen yrityslainaa yrityksellä tulee olla takaajana vähintään yksi yrityksen vastuuhenkilö. Takaajan ja yrityksen luottotiedot täytyy olla kunnossa.

Kuinka nopeasti yrityslainan saa?

Lähetettyäsi hakemuksen se käsitellään välittömästi. Sinulle lasketaan yrityskohtainen lainatarjous ja saat vastaukset yleensä minuuteissa, viimeistään yhden arkipäivän sisällä. Palvelumme kautta voit vertailla yritysluoton korkoja ja muita kuluja ja valita yrityksellesi edullisimman lainan. Hyväksyttyäsi tarjouksen sinulla on mahdollisuus saada laina tilillesi jopa samana päivänä tai viimeistään 1-2 pankkipäivän kuluessa.

Miten yrityslainahakemus täytetään?

Yrityslainahakemuksen täyttäminen on nopeaa ja vaivatonta. Hakemuksessa kysytään hakijan ja yrityksen perustietoja. Yrityksestä hakemukseen tulee täyttää muun muassa liikevaihto, tilinumero ja Y-tunnus.

Mitä liitteitä hakemukseen tarvitaan?

Etuan yrityslainahakemuksessa ei kysytä liitteitä. Rahoitusyhtiön täytyy kuitenkin varmistaa yrityksen luottokelpoisuus lainapäätöstä tehdessään. Tätä varten lainayhtiö voi kysyä hakemuksen lähettämisen jälkeen seuraavia asiakirjoja: tuorein tilinpäätös, tilikauden kirjanpito ja kirjanpidon väliajo, jos viimeisimmästä tilinpäätöksestä on yli 3 kk.

Copyright © 2024 Etua.fi