Yrityslainaa ilman vakuuksia

  • Ilmainen
  • Et sitoudu mihinkään
  • Saat lainapäätöksen heti
;
Lainan määrä 20 000 €
Vähennä Lisää
Laina-aika 12 kuukautta
Vähennä Lisää
Arvioitu kuukausierä -

Lainalaskurin laskelmat ovat suuntaa-antavia, korko 15%. Tarkan laskelman ja lainaehdot saat lainatarjouksista.

Tuliko yrityksellesi yllättäviä menoja, joiden hoitamiseen tarvitset rahaa nopeasti? Tai haluatko kenties laajentaa yritystäsi tai investoida uusiin laitteisiin? Vakuudeton yrityslaina tarjoaa apua tilanteissa, joihin yrityksesi tarvitsee hieman lisärahoitusta tai nopeaa reagointia.

Yrityslainaa ilman vakuuksia voi hakea mille tahansa summalle 2 000 euron ja 100 000 euron välillä. Lainaa varten yritykseltä ei vaadita mitään esinevakuuksia, kuten kiinteistöjä tai osakkeita.

Yrityslainoissa takaisinmaksuaika on enintään kaksi vuotta, mutta lainan voi maksaa alkuperäistä aikataulua nopeammin takaisin.  

Yrityslainaan tarvitaan takaajia

Yrityslainaa voi hakea ilman vakuuksia, mutta lainalla tulee olla yksi tai useampi takaaja lainasummasta riippuen. Alle 20 000 euron lainoissa riittää yksi takaaja, kun taas yli 20 000 euron lainoissa tulee olla kaksi takaajaa.

Yrityslainoissa takaajan tulee olla yrityksen vastuuhenkilö, kuten osakas, hallituksen jäsen tai toimitusjohtaja. Takaajien tulee myös olla yli 18-vuotiaita ja asua vakituisesti Suomessa. Heillä pitää olla suomalainen henkilötunnus ja luottotiedot kunnossa. Jos lainaan vaaditaan kaksi takaajaa, riittää että toinen heistä on yrityksessä vastuuhenkilönä.

Hae yrityslainaa Etuan kautta

Edullisin yritysluotto löytyy kilpailuttamalla lainat, jolloin pystyt vertailemaan eri pankkien ja rahoitusyhtiöiden tarjoamia vaihtoehtoja. Etuan sivuilla vakuudettoman yrityslainan kilpailutus on tehty helpoksi, joten voit hakea lainaa missä ja milloin vain.

Vakuudetonta yritysluottoa voivat hakea suomalaiset yritykset riippumatta yrityksen koosta ja yritysmuodosta. Yritysluoton hakeminen ei vaadi yritykseltä pitkää toimintahistoriaa, vaan myös vasta toimintansa aloittaneet yritykset pystyvät hakemaan vakuudetonta lainaa.

Etuan kautta yrityslainan hakeminen on nopeaa, sillä yhdellä hakemuksella pystyt vertailemaan useita eri lainatarjouksia. Näin löydät juuri yrityksesi tarpeisiin vastaavan lainan parhailla mahdollisilla ehdoilla.

Lainahakemuksessa kysytään tiedot lainan käyttötarkoituksesta, sen takaajista sekä itse yrityksestä. Haettu lainasumma kannattaa suhteuttaa realistisesti yrityksen tarpeen ja takaisinmaksukyvyn mukaan. Yrityksellä tulisi myös olla takaisinmaksusuunnitelma lainaa varten.

Lainatarjouksien pyytäminen Etuan kautta on täysin ilmaista eikä siihen sisälly mitään riskejä, sillä lainahakemuksen täyttäminen ei sido sinua nostamaan lainaa. Lainatarjoukset saatuasi voit vertailla eri lainavaihtoehtojen korkoja ja muita kuluja ja valita parhaan lainan yrityksellesi.

Hae yrityksellesi heti lainaa vaivattomasti Etuan kautta! Muista myös kokeilla yrityslainalaskuria!

Käyttöehdot päivittyvät: Uudet käyttöehdot 1.5.2022 alkaen »