Etua on vuonna 2008 perustettu Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys. Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys.
Asiakaspalvelu: 010 665 5800 | arkisin klo 10–15 | asiakaspalvelu@etua.fi

Järjestelylaina - Järjestä velkasi yhdeksi lainaksi

Järjestelylaina tasapainottaa taloutesi yhdistämällä aiemmat lainat yhdeksi lainaksi.
vuotta
302 €
Arvioitu kuukausierä

Esimerkki: 15 000 € laina, nimelliskorko 6,99 %, todellinen vuosikorko 7,9 %, laina-aika on 10 vuotta (sis. avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk), tällöin lainan kokonaiskulut on 21 490,8 €. Tarjottava nimelliskorko vaihtele välillä 4,68%-19%, laina-aika 1-18 vuotta ja summa 500 – 60 000 €. Tarkat tiedot esitetään lainatarjouksessa.

Järjestelylaina

Järjestelylaina auttaa nimensä mukaisesti järjestämään ja yhdistämään nykyiset lainasi yhteen edulliseen lainaan. Jos sinulla monta lainaa, voi useampi eräpäivä aiheuttaa stressiä, puhumattakaan ylimääräisistä lainakuluista. Sopiva järjestelylaina voi pienentää sekä lainan korkoa että lainakuluja. Selvitä omat henkilökohtaiset lainatarjouksesi Suomen kokeneimman lainavertailun avulla.

Järjestä taloutesi kuntoon helposti ja nopeasti järjestelylainalla.

kaarna logo
avida logo
collector bank logo

Näin järjestelylainan kilpailutus toimii

1. Täytä järjestelylainahakemus

Aloita täyttämällä pyydetyt tiedot. Nopeimmillaan tämä vie vain pari minuuttia.

Täytä hakemus

2. Kilpailutamme pankit

Nopeasti ja ilmaiseksi. Hakemus ei sido sinua mihinkään. Kilpailutamme puolestasi yli 20 eri lainantarjojaa.

Kilpailuta lainat

3. Olet valmis!

Saat henkilökohtaiset lainatarjouksesi
katsottavaksi muutamassa minuutissa ja
voit valita parhaan.

Miksi käyttää Etuaa?

Säästä rahaa järjestelylainalla

Onko sinulle kertynyt useita pienempiä lainoja, joista maksat jokaisesta erikseen kuluja? Esimerkiksi osamaksuilla tai luottokortilla maksettuja kodinkoneita, huonekaluja,  tietokoneita ja muita arjen hankintoja. Vai onko sinulla remonttilainaa tai muihin isompiin hankintoihin otettuja kulutusluottoja?

Velkojen järjestelylaina auttaa sinua saamaan taloutesi järjestykseen ja helpommin hallittavaksi. Yksi iso järjestelylaina mahdollistaa pienempien lainojen yhdistämisen ja voit säästää kuukausittain huomattavasti rahaa lainakuluissa.

Voit myös kilpailuttaa yksittäisen vanhan lainan, sillä kaikki lainat on hyvä kilpailuttaa säännöllisin väliajoin korkomarkkinoiden muuttumisen vuoksi. Lainojen kilpailutus on maksutonta eikä tarjottu laina velvoita nostamaan sitä, joten kilpailutus on täysin riskitöntä.

Järjestelylainaa voit hakea valitsemallesi summalle, mutta varma vaihtoehto on hakea juuri vanhat lainasi kattava määrä uutta lainaa. Voit myös määritellä uudelle lainalla alkuperäisistä lainoista poikkeavan laina-ajan ja vertailla, miten paljon lyhyempi tai pidempi takaisinmaksuaika vaikuttaa kuukausittaiseen lyhennyserään.

Pidempi laina-aika saattaa houkutella pienemmän kuukausierän vuoksi, mutta lopulta lainasta ehtii kertyä enemmän kuluja. Tärkeintä on kuitenkin valita lainasumma ja -aika, jonka takaisinmaksusta pystyt varmasti joka kuukausi huolehtimaan yllättävistä tilanteista huolimassa. Lainojen yhdistäminen järjestelylainan avulla ei ole koskaan ollut yhtä helppoa.

Palvelumme on tarkoitettu sinulle, joka

  • Olet vähintään 18-vuotias
  • Asut vakituisesti Suomessa
  • Ansaitset vähintään 850 euroa kuukaudessa ennen veroja
  • Olet hoitanut raha-asiasi moitteettomasti ilman maksuhäiriömerkintöjä

Lue täältä lisää palvelustamme sekä lainojen kilpailuttamisesta:

Lainanhakijan muistilista Näin palvelu toimii Lainojen yhdistäminen Tietoa kulutusluotoista

Asiakkaidemme kokemuksia

Löydä edullinen järjestelylaina vertailusta

Kilpailuta järjestelylaina heti ja säästä rahaa joka kuukausi!

Kilpailuta lainat

Etua järjestelylainakokemuksia

Tuulan, 72, talous oli tiukilla, kun hänen luottokorttivelkansa ja autolainansa olivat kasvaneet liian suuriksi. Hän halusi järjestellä taloutensa kerralla kuntoon ja haki järjestelylainaa Etuan kautta. Tuula oli kuullut muiden käyttäjien positiivisia kokemuksia Etuasta ja päätti kokeilla palvelua.

Tuula oli erityisen tyytyväinen Etuan palvelun helppokäyttöisyyteen ja nopeaan prosessiin. Koko hakuprosessi sujui vaivattomasti verkossa, kun hän haki 25 000 euron isoa järjestelylainaa. – Olin hämmästynyt siitä, miten nopeasti asiat etenivät. Kävin tarkistamassa pankkitilini muissa asioissa, ja yllättäen rahat olivat jo siellä. Nyt minulla on yksi laina, eikä maksamaani summaan tule yllättäviä muutoksia. Samalla pääsin eroon korkeista koroista ja tilinhoitomaksuista, kertoo Tuula.

Tutustu tarkemmin Tuulan kokemuksiin järjestelylainan hakemisesta täältä.

Järjestelylaina onkin hyvä vaihtoehto, kun haluat yhdistää useat eri lainat yhdeksi suuremmaksi lainaksi. Etuan kautta voit yhdellä hakemuksella saada jopa 20 lainatarjousta eri pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä. Lainatarjouksista ensimmäiset tulevat yleensä jo muutamassa minuutissa ja kaikki tarjoukset näet kätevästi yhdeltä sivulta. Yhdistelylainan hakeminen on siis nopeaa ja vaivatonta.

Tuula haki järjestelylainaa netistä Etua.fi-palvelun avulla.

Löydä paras järjestelylaina heti

Järjestelylainan voit löytää kätevästi Etuan kautta kilpailuttamalla. Hyödyntämällä Etuan vertailupalvelua pystyt valitsemaan juuri sinulle parhaimman lainatarjouksen, jossa on juuri sinun talouteesi sopivat kulut ja ehdot.

Voit käyttää Etuan vertailupalvelua, jos olet vähintään 18-vuotias ja sinulla on vakituinen asuinpaikka Suomessa. Hakeaksesi lainaa sinulla tulee olla myös tuloja vähintään 850 euroa kuukaudessa ennen veroja eikä sinulla saa olla maksuhäiriömerkintöjä.

Kilpailuttamalla järjestelylainan voit saada huomattavasti edullisemman koron ja lainatarjouksen verrattuna aiempiin lainoihisi. Kilpailuttaminen sujuu nopeasti ja helposti täyttämällä lainahakemus, jossa kysytään esimerkiksi työsuhteestasi ja tietoja muista lainoista.

Etualla on laaja kumppaniverkosto, joten voit saada parhaimmillaan jopa 20 lainatarjousta. Nopeimmat tarjoukset näet jo muutamassa minuutissa, joten järjestelylainalla voit laittaa hetkessä taloutesi järjestykseen.

Tarjousten vertailu on helppoa, sillä näet lainatarjoukset koottuna yhdelle sivulle edullisuusjärjestyksessä. Kun olet hyväksynyt sinulle sopivimman tarjouksen, voit saada järjestelylainan jopa samana päivänä.

Kilpailuta järjestelylaina heti ja säästä rahaa joka kuukausi!
Katso tästä, paljonko sinä voisit säästää lainakuluja!

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Miten järjestelylainaa haetaan?

Järjestelylainan hakeminen on helppoa. Laske ensin paljonko sinulla on nykyisiä lainoja olemassa. Seuraavaksi haet matalakorkoista järjestelylainaa haluamallesi summalle täyttämällä maksuttoman yhdistelylainahakemuksen  nettisivuillamme. Etua kilpailuttaa lainasi usean lainayhtiön kesken ja voit vertailla saamiasi lainatarjouksia vaivattomasti palvelumme avulla.
Valittuasi sinulle sopivimman lainan, maksetaan aiemmat lainat pois joko lainayhtiön toimesta tai voit maksaa lainat pois itse tilillesi siirretyllä lainalla. Näin sinulle jää vain yksi edullinen järjestelylaina maksettavaksi, jolloin saavutat yleensä säästöjä kuukausittaisissa kustannuksissasi.

Mitkä lainat voin yhdistää?

Etuan avulla voit yhdistää haluamasi kulutusluotot, osamaksusopimukset ja luottokorttivelat yhdeksi lainaksi aina 60 000 euroon asti ja näin säästää lainakuluissa. Vakuudellisissa asunto- ja autolainoissa korko on usein alhaisempi kuin vakuudettomissa kulutusluotoissa, joten nämä yleensä jätetään vakuudettoman järjestelylainan ulkopuolelle.

Mitkä ovat järjestelylainan hyödyt ja missä tilanteessa sitä kannattaa harkita? 

Jos sinulla on monta eri lainaa, kannattaa harkita niiden yhdistämistä yhdeksi isommaksi lainaksi. Myös vanha laina kannattaa kilpailuttaa aika ajoin.
Mikäli sinulla on useita lainoja korkealla korolla, järjestely- eli yhdistelylaina voi olla parempi vaihtoehto. Yhdistelylainan avulla voit saada matalamman koron, minkä ansiosta säästät pitkällä aikavälillä merkittävän summan.
Yhdistelylainaa voi myös harkita, jos huomaa, että rahat eivät riitä lainan kuukausierien maksuun. Yhdellä yhdistelylainalla voit pienentää kuukausierää ja saada sopivasti aikaa rahatilanteesi vakauttamiseen.
Yhdistelylaina voi tuoda säästöjä, vaikka nykyisiä lainoja on vain muutama ja niiden kuukausimaksut eivät ole muodostuneet ongelmaksi. Ajoissa haettu yhdistelylaina ja lainojen kilpailuttaminen estää turhien korkojen ja kulujen maksamisen.
Yhdistelylaina on hyvä vaihtoehto myös silloin, jos laskut kasautuvat ja eräpäivien muistaminen on hankalaa. Kun laskut on yhdistetty yhteen maksuun, lainojen ja luottojen hallitseminen on helppoa ilman huolta eräpäivien unohtamisesta.
Lisäksi yhdistelylaina voi tulla kysymykseen, jos molemmilla puolisoilla on monta pienlainaa. Tällöin voi olla järkevää yhdistää lainat yhdeksi isommaksi lainaksi. Lainojen hoitokulut pienevät ja usein rinnakkaishakija varmistaa paremman lainatarjouksen etenkin suuremmissa lainasummissa.
Lainan kilpailuttamisella on mahdollista saada kuukausisäästöjä vanhaankin lainaan. Kun kilpailutat lainasi säännöllisin väliajoin, varmistat, että et maksa vanhoista lainoista liikaa korkoja ja muita kuluja.
Kilpailuttamalla lainan Etua.fi-palvelussa, löydät sinulle sopivimman yhdistelylainan helposti ja ilmaiseksi! Hakemuksen tekeminen ja tarjousten vertailu ei sido mihinkään.

Onko Etuan käyttö maksutonta?

Kyllä. Voit kilpailuttaa järjestelylainat,
kulutusluotot  ja  asuntolainat  palvelussamme täysin maksutta ja riskittä. Saatu lainatarjous ei velvoita nostamaan lainaa.

Paljon voin saada järjestelylainaa?

Etuan kautta voit hakea järjestelylainaa 500–60 000 euroa. Lainayhtiöt tekevät kokonaisarvion hakemuksesta ja esittävät lainatarjouksessa, kuinka paljon ovat valmiita myöntämään lainaa. Tarjottavaan lainasummaan vaikuttaa moni asia, esimerkiksi hakijan tulot ja menot, työsuhteen laatu, maksuhistoria, lainojen määrä ja se hakeeko lainaa yksin vai rinnakkaishakijan kanssa.
Lainan hakeminen yhdessä puolison kanssa mahdollistaa parempien lainatarjousten saamisen, varsinkin jos on kyseessä suurempi lainasumma. Lainan myöntämisessä kahdelle hakijalle sisältää vähemmän riskejä lainayhtiölle, joten lainaa on mahdollista saada suuremmalle summalle ja pienemmällä korolla kuin yksin hakiessa. Yhdistelylainaa voi saada yksinkin, jos on säännölliset tulot ja on hoitanut raha-asiat moitteettomasti.
Yhdistelylainan hakeminen Etuan kautta on ilmaista eikä velvoita mihinkään. Voit siis ilman sitoumuksia katsoa, millaisella korolla lainayhtiöt ovat nyt sinulle valmiita tarjoamaan lainaa ja millaisia säästöjä saisit.

Paljonko järjestelylainan korko on?

Järjestelylainan korko riippuu hakemastasi lainasummasta, laina-ajasta, taloudellisesta tilanteestasi, lainayhtiöstä ja siitä, haetko lainaa yksin vai yhdessä puolison kanssa. Jokainen rahoitusyhtiö tekee hakijakohtaisen lainatarjouksen, joten lainan korko selviää vain yhdistelylainaa hakemalla.
Etuan avulla voit hakea yhdistelylainaa maksutta ja ilman sitoumuksia. Lainapäätöksen saat heti ja mahdolliset lainatarjoukset muutamassa minuutissa. Voit rauhassa tutustua saamiisi lainatarjouksiin ja valita niistä sinulle sopivimman vaihtoehdon.

Kenelle järjestelylaina sopii?

Järjestelylaina sopii kaikille ihmisille, joilla on useita pienempiä lainoja, osamaksusopimuksia ja luottokorttivelkoja, ja jotka haluavat säästää kuukausittaisissa kuluissa. Lainojen yhdistäminen pienentää lyhennysten määrää, jolloin säästät joka kuukausi koroissa ja muissa lainakuluissa.
Myös vanha laina kannattaa kilpailuttaa säännöllisin väliajoin täyttämällä yhdistelylainahakemus nettisivuillamme. Lainan kilpailuttamisella varmistat, että et maksa vanhasta lainastasi liikaa.
Järjestely-/yhdistelylainaa voivat hakea kaikki Suomessa vakituisesti asuvat henkilöt, joilla on säännölliset palkka- tai eläketulot ja joilla luottotiedot ovat kunnossa.

Mikä on järjestelylainan takaisinmaksuaika?

Voit hakea järjestelylainallesi maksuaikaa 1–18 vuotta. Lainalaskurin avulla voit suunnitella sinulle sopivan lainan ja arvioida kuukausieriä ja laina-aikoja helposti.

Voinko maksaa järjestelylainan nopeammin pois?

Voit aina maksaa lainan nopeammin takaisin kuin alkuperäinen takaisinmaksusuunnitelma oli. Lainan voi myös maksaa takaisin yhdessä erässä. Lainan nopeammasta takaisinmaksusta kannattaa sopia sen lainayhtiön kanssa, josta olet yhdistelylainan nostanut.

Mitä ottaa huomioon järjestelylainaa kilpailuttaessa?

Järjestely- eli yhdistelylainan hakeminen on helppoa ja usein taloudellisesti järkevää. Parasta on valita yhdistelylaina, joka sopii sinun tarpeisiisi ja tarjoaa parhaan koron. Mikäli harkitset yhdistelylainaa, on hyvä ottaa huomioon alla olevat asiat.
Yhdistelylainaa voivat hakea kaikki vähintään 18-vuotiaat Suomessa vakituisesti asuvat henkilöt, joilla on säännölliset tulot ja luottotiedot kunnossa. Etua.fi-lainavertailupalvelun avulla voi yhdistää lainoja jopa 60 000 euroon saakka 1–18 vuoden maksuajalla.
Yhdistäessä lainoja kannattaa ensiksi selvittää nykyisten lainojen määrä ja niihin kuukaudessa käytettävä rahamäärä. Helpoiten asia selviää kokoamalla lainatiedot viimeisimmistä laskuista.
Kannattaa myös arvioida, yhdistääkö kaikki nykyiset lainat vai vain osan niistä. Kaikkia lainoja ei välttämättä kannatta yhdistää, jos yhdistettävä lainasumma kasvaa todella suureksi tai jos mukana on esimerkiksi alhaisella korolla olevaa autolainaa. Myös muut vakuudelliset lainat ovat yleensä koroiltaan sellaisia, ettei niiden yhdistäminen tuo säästöjä.
Kun lainojen kokonaissumma ja niiden lyhennyksiin menevä rahamäärä on selvillä, täytyy vielä miettiä omaan tilanteeseen sopiva uusi lyhennyserä. Sopiva lainan lyhennys on sellainen, joka mahdollistaa muiden pakollisten maksujen hoitamisen ilman ongelmia. Laina-aikaa pidentämällä yksittäinen kuukausierä alenee, mutta samalla lainan kokonaiskustannukset koko laina-ajalta nousevat.
Laina-ajan osalta kannattaa muistaa, että lainaa on yleensä aina helpompi lyhentää ennakoitua nopeammin kuin lähteä neuvottelemaan pankin kanssa laina-ajan pidentämisestä. Kuukausierä onkin hyvä laina-ajan alussa jättää riittävän pieneksi ja mikäli rahaa jää yli, tehdä säästöillä ylimääräisiä lyhennyksiä.
Lisäksi on hyvä huomioida, että rinnakkaishakija eli samassa taloudessa asuva avo- tai aviopuoliso parantaa yhdistelylainan saantimahdollisuuksia etenkin suuremmissa lainasummissa. Puolison kanssa on helpompi saada isompi laina paremmilla lainaehdoilla.
Lainaehtoihin ja kuluihin kannattaa tutustua huolella ennen lainan nostamista. Erityisesti kannattaa varmistaa, että lainan korot ja ehdot ovat nykyisiä lainoja edullisempia.
Lainojen yhdistämisen yhteydessä on hyvä miettiä laajemmin omia kulutustottumuksiaan – mistä lainat alun perin kertyivät ja miten vastaavat tilanteet voisi ehkäistä tulevaisuudessa. Talouden saa pysyvästi tasapainoon vain, kun elää tulojensa mukaisesti.

Miksi en saa järjestelylainaa?

Jokainen palvelussa mukana oleva rahoitusyhtiö tekee lainapäätöksen hakemuksesta tekemänsä kokonaisarvion ja omien lainanantokriteereiden mukaan. Lainapäätökseen vaikuttavat lainanhakijan kokonaistilanne, kuten tulot, menot, työsuhteen laatu, maksuhistoria ja lainojen määrä.
Etua on lainavertailupalvelu ja lähetämme hakemuksen useisiin lainayhtiöihin, jotta mahdollisimman moni asiakkaistamme saisi yhden tai useamman lainatarjouksen. Etua ei voi vaikuttaa lainayhtiöiden lainapäätöksiin emmekä saa tietää tarkkaa syytä kielteiselle lainapäätökselle.

Copyright © 2024 Etua.fi