Järjestelylaina

  • Ilmainen
  • Et sitoudu mihinkään
  • Saat lainapäätöksen heti
;
Lainan määrä 10 000 €
Vähennä Lisää
Laina-aika 5 vuotta
Vähennä Lisää
Arvioitu kuukausierä -

Esimerkki: nimelliskorko 6,99 % ja todellinen vuosikorko 7,9 %, kun lainan määrä on 15 000 euroa, laina-aika on 10 vuotta (sis. avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5 €/kk). Laina-aika 1-18 vuotta. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,68% - 20% ja vuosittaiset muut kustannukset välillä 0 - 150€. Tarkat tiedot esitetään lainatarjouksessa.

Järjestelylaina auttaa nimensä mukaisesti järjestämään ja yhdistämään nykyiset lainasi yhteen edulliseen lainaan. Järjestä taloutesi kuntoon helposti järjestelylainalla!

Säästä rahaa järjestelylainalla

Onko sinulle kertynyt useita pienempiä lainoja, joista maksat jokaisesta erikseen kuluja? Velkojen järjestelylaina auttaa sinua saamaan taloutesi järjestykseen ja helpommin hallittavaksi. Yksi iso järjestelylaina mahdollistaa pienempien lainojen yhdistämisen ja voit säästää kuukausittain huomattavasti rahaa lainakuluissa.

Järjestelylainaa voit hakea valitsemallesi summalle, mutta varma vaihtoehto on hakea juuri vanhat lainasi kattava määrä uutta lainaa. Voit myös määritellä uudelle lainalla alkuperäisistä lainoista poikkeavan laina-ajan ja vertailla, miten paljon lyhyempi tai pidempi takaisinmaksuaika vaikuttaa kuukausittaiseen lyhennyserään.

Pidempi laina-aika saattaa houkutella pienemmän kuukausierän vuoksi, mutta lopulta lainasta ehtii kertyä enemmän kuluja. Tärkeintä on kuitenkin valita lainasumma ja -aika, jonka takaisinmaksusta pystyt varmasti joka kuukausi huolehtimaan yllättävistä tilanteista huolimassa. Lainojen yhdistäminen ei ole koskaan ollut yhtä helppoa.

Löydä paras järjestelylaina heti

Järjestelylainan voit löytää kätevästi Etuan kautta kilpailuttamalla. Hyödyntämällä Etuan vertailupalvelua pystyt valitsemaan juuri sinulle parhaimman lainatarjouksen, jossa on juuri sinun talouteesi sopivat kulut ja ehdot.

Voit käyttää Etuan vertailupalvelua, jos olet vähintään 18-vuotias ja sinulla on vakituinen asuinpaikka Suomessa. Hakeaksesi lainaa sinulla tulee olla myös tuloja vähintään 850 euroa kuukaudessa ennen veroja eikä sinulla saa olla maksuhäiriömerkintöjä.

Kilpailuttamalla järjestelylainan voit saada huomattavasti edullisemman koron ja lainatarjouksen verrattuna aiempiin lainoihisi. Kilpailuttaminen sujuu nopeasti ja helposti täyttämällä lainahakemus, jossa kysytään esimerkiksi työsuhteestasi ja tietoja muista lainoista.

Etualla on laaja kumppaniverkosto, joten voit saada parhaimmillaan jopa 20 lainatarjousta. Nopeimmat tarjoukset näet jo muutamassa minuutissa, joten järjestelylainalla voit laittaa hetkessä taloutesi järjestykseen. Tarjousten vertailu on helppoa, sillä näet lainatarjoukset koottuna yhdelle sivulle. 

Kilpailuta järjestelylaina heti ja säästä rahaa joka kuukausi!