Etua on vuonna 2008 perustettu Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys. Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys.
Asiakaspalvelu: 010 665 5800 | arkisin klo 10–15 | asiakaspalvelu@etua.fi

Kertalaina

Etuan kautta kilpailutat vaivattomasti ja nopeasti vakuudettomat kertalainat erilaisiin tarpeisiin.
vuotta
302 €
Arvioitu kuukausierä

Esimerkki: 15 000 € laina, nimelliskorko 6,99 %, todellinen vuosikorko 7,9 %, laina-aika on 10 vuotta (sis. avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk), tällöin lainan kokonaiskulut on 21 490,8 €. Tarjottava nimelliskorko vaihtele välillä 6%-19%, laina-aika 1-18 vuotta ja summa 500 – 60 000 €. Tarkat tiedot esitetään lainatarjouksessa.

Kertalaina heti jopa 2 500 euroa

Onko sinulla tarve kertaluontoiselle lainalle? Vakuudeton kertalaina on helppo ja nopea tapa rahoittaa arjen hankintoja ja projekteja tai tehdä omista unelmista totta. Kertalainalla voit rahoittaa esimerkiksi uuden auton oston, kodin remontin tai pitkään haaveilemasi lomamatkan.

Vakuudeton kertalaina sopii erisuuruisiin rahoitustarpeisiin, sillä lainaa voi hakea valitsemalleen summalle 500 ja 60 000 euron välillä. Lainan käyttötarkoituksen saat valita itse eikä sinun tarvitse ilmoittaa lainaa hakiessasi, mihin sen aiot käyttää. Kertalaina onkin monesti perinteistä pankkilainaa kätevämpi tapa erityisesti pienempien hankintojen maksamiseen.

Lainaa varten et tarvitse vakuuksia tai takaajia, ja rahat saat parhaimmillaan tilillesi jopa saman päivän aikana. Yli 40 000 euron lainoihin tarvitaan kuitenkin rinnakkaishakija. Nopean hakuprosessin ansiosta kertalaina auttaa myös yllättävissä menoissa.

Takaisinmaksuaika lainoissa on yleensä 1–18 vuotta. Hyödyntämällä lainalaskuria pystyt helposti laskemaan, kuinka lainan määrä ja laina-aika vaikuttavat kuukausittaisen takaisinmaksuerän suuruuteen. Vaihtamalla summaa ja takaisinmaksuaikaa löydät juuri sinun taloudelliseen tilanteeseesi parhaiten sopivimman vaihtoehdon. Muista aina arvioida rehellisesti oma maksukykysi, jotta uusi laina ei kuormita talouttasi liikaa.

kaarna logo
avida logo
collector bank logo

Näin palvelumme toimii

1. Täytä hakemus

Aloita täyttämällä pyydetyt tiedot. Nopeimmillaan tämä vie vain pari minuuttia.

Täytä hakemus

2. Kilpailutamme pankit

Nopeasti ja ilmaiseksi. Hakemus ei sido sinua mihinkään. Kilpailutamme puolestasi yli 20 eri lainantarjoajaa.

Kilpailuta lainat

3. Olet valmis!

Saat henkilökohtaiset lainatarjouksesirnkatsottavaksi muutamassa minuutissa jarnvoit valita parhaan.

Miksi käyttää Etuaa?

Kilpailuta kertalainat helposti Etuan kautta

Etua on kotimainen lainavertailupalvelu, joka auttaa sinua kilpailuttamaan lainat helposti eri tarpeisiin. Tarvitsetpa sitten kertalainaa remonttia, autoa tai vaikkapa lomamatkaa varten, Etuan avulla löydät varmasti edullisimman lainatarjouksen.

Lainojen kilpailuttaminen Etuan kautta käy nopeasti, sillä lainahakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin. Yhdellä hakemuksella voit saada jopa 20 lainatarjousta eri pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä, sillä Etualla on laaja ja luotettava kumppaniverkosto.

Lainatarjouksia saat nähtäville jopa alle kymmenessä minuutissa ja tarjouksista näet esimerkiksi lainan koron ja muut kulut sekä kuukausittaisen lyhennyksen määrän ja aikataulun. Nimelliskoron lisäksi lainatarjouksia kannattaa vertailla myös todellisen vuosikoron perusteella, jotta saat parhaan käsityksen lainan todellisesta hinnasta. Lisää eri koroista voit lukea täältä.

Voit vertailla lainavaihtoehtoja Etuan kautta, jos olet vähintään 20-vuotias, asut vakituisesti Suomessa ja sinulla on kuukausittain tuloja vähintään 850 euroa ennen veroja. Sinulla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä.

Kilpailuta lainat jo tänään ja löydä Etuan avulla helposti sinulle paras vaihtoehto!

Palvelumme on tarkoitettu sinulle, joka

  • Olet vähintään 18-vuotias
  • Asut vakituisesti Suomessa
  • Ansaitset vähintään 850 euroa kuukaudessa ennen veroja
  • Olet hoitanut raha-asiasi moitteettomasti ilman maksuhäiriömerkintöjä

Lue täältä lisää palvelustamme sekä lainojen kilpailuttamisesta:

Lainanhakijan muistilista Näin palvelu toimii Lainojen yhdistäminen Tietoa kulutusluotoista

Asiakkaidemme kokemuksia

Copyright © 2024 Etua.fi