Kertalaina

  • Ilmainen
  • Et sitoudu mihinkään
  • Saat lainapäätöksen heti
;
Lainan määrä 10 000 €
Vähennä Lisää
Laina-aika 5 vuotta
Vähennä Lisää
Arvioitu kuukausierä -

Esimerkki: nimelliskorko 6,99 % ja todellinen vuosikorko 7,9 %, kun lainan määrä on 15 000 euroa, laina-aika on 10 vuotta (sis. avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5 €/kk). Laina-aika 1-18 vuotta. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,68% - 20% ja vuosittaiset muut kustannukset välillä 0 - 150€. Tarkat tiedot esitetään lainatarjouksessa.

Onko sinulla tarve kertaluontoiselle lainalle? Vakuudeton kertalaina on helppo ja nopea tapa rahoittaa arjen hankintoja ja projekteja tai tehdä omista unelmista totta. Kertalainalla voit rahoittaa esimerkiksi uuden auton oston, kodin remontin tai pitkään haaveilemasi lomamatkan.

Vakuudeton kertalaina sopii erisuuruisiin rahoitustarpeisiin, sillä lainaa voi hakea valitsemalleen summalle 500 ja 60 000 euron välillä. Lainan käyttötarkoituksen saat valita itse eikä sinun tarvitse ilmoittaa lainaa hakiessasi, mihin sen aiot käyttää. Kertalaina onkin monesti perinteistä pankkilainaa kätevämpi tapa erityisesti pienempien hankintojen maksamiseen.

Lainaa varten et tarvitse vakuuksia tai takaajia, ja rahat saat parhaimmillaan tilillesi jopa saman päivän aikana. Yli 40 000 euron lainoihin tarvitaan kuitenkin rinnakkaishakija. Nopean hakuprosessin ansiosta kertalaina auttaa myös yllättävissä menoissa.

Takaisinmaksuaika lainoissa on yleensä 1–18 vuotta. Hyödyntämällä lainalaskuria pystyt helposti laskemaan, kuinka lainan määrä ja laina-aika vaikuttavat kuukausittaisen takaisinmaksuerän suuruuteen. Vaihtamalla summaa ja takaisinmaksuaikaa löydät juuri sinun taloudelliseen tilanteeseesi parhaiten sopivimman vaihtoehdon. Muista aina arvioida rehellisesti oma maksukykysi, jotta uusi laina ei kuormita talouttasi liikaa.

Kilpailuta kertalainat helposti Etuan kautta

Etua on kotimainen lainavertailupalvelu, joka auttaa sinua kilpailuttamaan lainat helposti eri tarpeisiin. Tarvitsetpa sitten kertalainaa remonttia, autoa tai vaikkapa lomamatkaa varten, Etuan avulla löydät varmasti edullisimman lainatarjouksen.

Lainojen kilpailuttaminen Etuan kautta käy nopeasti, sillä lainahakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin. Yhdellä hakemuksella voit saada jopa 20 lainatarjousta eri pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä, sillä Etualla on laaja ja luotettava kumppaniverkosto.

Lainatarjouksia saat nähtäville jopa alle kymmenessä minuutissa ja tarjouksista näet esimerkiksi lainan koron ja muut kulut sekä kuukausittaisen lyhennyksen määrän ja aikataulun. Nimelliskoron lisäksi lainatarjouksia kannattaa vertailla myös todellisen vuosikoron perusteella, jotta saat parhaan käsityksen lainan todellisesta hinnasta. Lisää eri koroista voit lukea täältä.

Voit vertailla lainavaihtoehtoja Etuan kautta, jos olet vähintään 20-vuotias, asut vakituisesti Suomessa ja sinulla on kuukausittain tuloja vähintään 850 euroa ennen veroja. Sinulla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä.

Kilpailuta lainat jo tänään ja löydä Etuan avulla helposti sinulle paras vaihtoehto!

Käyttöehdot päivittyvät: Uudet käyttöehdot 1.5.2022 alkaen »