Etua on vuonna 2008 perustettu Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys. Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys.
Asiakaspalvelu: 010 665 5800 | arkisin klo 10–15 | asiakaspalvelu@etua.fi

Bigbank – lainaa helposti eri tarpeisiin

Bigbank on kansainvälinen pankki, joka on erikoistunut henkilöasiakkaille myönnettäviin kulutusluottoihin. Bigbankin lainat pystyt helposti ja luotettavasti kilpailuttamaan Etuan sivuilla.

Nopea ja joustava pankki

Monissa Euroopan maissa toimiva Bigbank tarjoaa erilaisia laina- ja talletuspalveluita kuluttajille, mutta pankki on erityisesti erikoistunut kulutusluottoihin. Bigbankilta voi hakea joustavasti lainaa eri summille ja eri tarkoituksiin, kuten autoa, remonttia tai matkaa varten.

Bigbank on perustettu Virossa vuonna 1992 ja Suomessa pankki aloitti toimintansa 2009. Viron ja Suomen lisäksi Bigbankilla on toimintaa myös esimerkiksi Ruotsissa, Itävallassa, Saksassa ja Latviassa. 

Bigbankin tavoitteena on tehdä raha-asioiden hoitamisesta mahdollisimman helppoa asiakkailleen. Pankin palveluita onkin helppoa ja turvallista käyttää missä ja milloin tahansa, ja pankin sivut toimivat kaikilla laitteilla.

Bigbankin lainat kilpailutat helposti Etuan avulla 

Voit vertailla ja kilpailuttaa Bigbankin lainat helposti ja nopeasti hyödyntämällä Etuan lainahakemusta. Lainahakemuksen täyttäminen vie vain pari minuuttia ja nopeimmillaan saat Bigbankilta lainatarjoukset jopa alle 10 minuutissa.

Bigbankin lainatarjouksesta näet pankin sinulle tarjoaman lainasumman, takaisinmaksuajan sekä lainan koron. Näin sinun on helppoa löytää varmasti tarpeisiisi parhaiten sopiva lainatarjous. Jos Bigbankin sopimus vaikuttaa hyvältä ja korko on mielestäsi sopiva, pääset allekirjoittamaan lainasopimuksen vaikka heti siirtymällä Bigbankin sivuille.

Jos Bigbankin tarjoama lainavaihtoehto ei jostain syystä tunnu parhaalta ratkaisulta, Etuan lainahakemuksella saat nähtäväksi myös muita lainatarjouksia eri pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä. Etuan kautta lainahakemuksen tekeminen on siis järkevää, sillä niin varmistat, löydät aina itsellesi parhaan ja edullisimman lainan.

Mikäli tiedät jo paljonko lainaa haluat hakea, täytä lainahakemus nyt.

Lyhyesti Bigbankin lainoista

Bigbankilta voi hakea lainaa pienempiin ja suurempiin menoihin ja hankintoihin. Pienempiin menoihin Bigbank tarjoaa 1 000–4 000 euron suuruista lainaa, jossa takaisinmaksuaika on 3–5 vuotta ja lainan saa ilman avausmaksua. Suurempiin hankintoihin tai vaikkapa remonttiin sopii 4 000–50 000 euron laina, joka tulee maksaa takaisin 2–10 vuodessa.

Bigbank tarjoaa ehdoiltaan parempaa yhteislainaa, mikäli lainaa hakee kaksi henkilöä. Yhteislainaa on myös yleensä mahdollista saada enemmän, sillä lainan takaisinmaksusta vastaa kaksi hakijaa. Suurempia lainoja ja yhteislainoja Bigbank myöntää asiakkailleen kiinteällä 7,9 prosentin korolla.

Voit hakea kulutusluottoa Bigbankilta, jos olet vähintään 22-vuotias ja sinulla on vakituinen osoite Suomessa. Nettotulojesi joko palkasta tai eläkkeestä tulee olla yli 1 200 euroa kuukaudessa eikä sinulla saa olla maksuhäiriömerkintöjä.

Bigbankin palvelutLisätietoa
Lainasumma1 000–50 000 euroa
Takaisinmaksuaika2–10 vuotta
Allekirjoitus verkkopankkitunnuksillaKyllä
Lainan avausmaksu0–49 euroa
Lainan tilinhoitomaksu0–12,50 euroa/kk
E-laskuKyllä

Copyright © 2024 Etua.fi