Ottaisinko lainaa ulkomaisista pankeista?

|
Lainaa ulkomaisista pankeista

Suomeen on viime vuosina tullut monia ulkomaisia pankkeja, jotka kilpailevat perinteisten pankkien kanssa laina-asiakkaista. Monia voi kuitenkin arveluttaa, onko laina ulkomaisista pankeista turvallista.

Suomen markkinoilla olevat ulkomaiset pankit tulevat Norjasta, Ruotsista ja Virosta. Lainamarkkinoilla on myös suomalaisia rahoitusyhtiöitä, jotka tarjoavat netissä lainaa ilman vakuuksia.

Kiristynyt kilpailu lainamarkkinoilla on aiheuttanut sen, että edullisin vakuudeton laina voi löytyä näiltä vain verkossa toimivilta rahoitusyhtiöiltä. Monia voi kuitenkin arveluttaa, onko laina ulkomaisista pankeista ja itselleen tuntemattomalta toimijalta turvallista.

Varovaisuus onkin aina paikallaan erityisesti raha-asioissa ja katsoa kenen kanssa toimii. Kaikki Etua.fi:n yhteistyökumppaneina toimivat lainayhtiöt noudattavat hyvää luotonantotapaa ja ovat viranomaisten valvonnan alaisia rahoitusyhtiöitä, joita sitoo sekä kotimaansa että Suomen lainsäädäntö.

Kaikilla Etuan yhteistyökumppaneilla on myös suomenkielistä asiakaspalvelua saatavilla.

Bank Norwegian on yksi tunnetuimmista Suomessa toimivista nettipankeista

Syynä pohjoismaalaisten pankkien tuloon Suomen markkinoille on markkinoiden samanlaisuus, samankaltainen lainsäädäntö ja pyrkimys kasvattaa liiketoimintaa. Nettipankit operoivat Suomessa digitaalisesti ilman konttoriverkostoa, minkä ansiosta kustannukset pysyvät matalalla. Esimerkkinä Suomessa toimivasta tunnetusta nettipankista on norjalainen Bank Norwegian.

Suomessa muita tunnettuja norjalaisia nettipankkeja ovat Instabank, BraBank (entinen Monobank) ja Komplett Bank. Nämä rahoitusyhtiöt ovat Norjan finanssivalvonnan alaisena toimivia pankkeja.

Virolainen Bigbank on vuonna 1992 perustettu pankki, joka on erikoistunut kulutusluottoihin. Bigbankin Suomen sivuliike avattiin vuonna 2009. Bigbank toimii Suomen ja Viron lisäksi Baltiassa, Espanjassa, Ruotsissa, Saksassa, Itävallassa ja Hollannissa.

Ruotsalaisia Suomessa toimivia nettipankkeja ovat Resurs Bank, Nordax Bank, Collector Bank, Svea Ekonomi, TF Bank ja Balanzia. Niin ruotsalaisia kuten kaikkia muitakin Etuan yhteistyökumppaneina toimivia nettipankkeja sitoo Suomen lainsäädäntö.

Vakuudetonta lainaa voi saada nopeasti ja joustavasti

Nettipankeista lainan hakeminen on nopeaa ja lainapäätöksen saa heti. Nettipankkien tarjoamat luotot ovat lainaa ilman vakuuksia.

Vakuudettomissa kulutusluotoissa luottopäätös, lainan korko ja muut lainaehdot perustuvat lainahakemuksen tietoihin ja luottoyhtiön hakemuksesta tekemään kokonaisarvioon. Hakijan säännölliset tulot, vakituinen työ ja moitteeton raha-asioiden hoito antavat hyvät edellytykset myönteiselle lainapäätökselle.

Koska luottoyhtiöt antavat vakuudettomissa lainoissa aina henkilökohtaisen lainatarjouksen, ei lainan korkoa tiedä ennen kuin on hakenut lainaa. Siksi lainoja vertaillessa ei kannata katsoa vain luottolaitosten esimerkkilaskelmia tai -korkoja.

Etua.fi:n avulla lainatarjousten pyytäminen ja lainojen vertailu on helppoa ja ilmaista

Niin ulkomaiset nettipankit kuin muut luottoyhtiöt kannattaa kilpailuttaa edullisimman lainatarjouksen löytämiseksi. Luottoyhtiöiden luotonmyöntökriteerit ja lainaehdot vaihtelevat, joten edullisimman lainan löytää vain kilpailuttamalla.

Etua.fi-lainapalvelua käyttämällä säästää aikaa ja rahaa. Täytät vain yhden maksuttoman hakemuksen ja voit saada monta tarjousta. Sinun ei tarvitse täyttää samoja tietoja jokaisen lainantarjoajan hakulomakkeelle erikseen, vain yksi lomake riittää.

Välitämme sinulle kaikki lainatarjoukset läpinäkyvästi ja selkeästi. Voit helposti vertailla tarjouksia Etuan Online-palvelussa ja valita sinulle sopivimman vaihtoehdon. Lainatarjouksia vertailemalla voit säästää merkittäviä summia lainakuluissa.

Lainan kilpailuttaminen ei sido mihinkään, joten lainatarjouksia voi pyytää ilmaiseksi Etua.fi:n kautta ja rauhassa vertailla tarjouksia. Voit hakea kauttamme lainaa 500–60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia.

KILPAILUTA LAINASI TÄSTÄ

Etua.fi on pisimpään Suomessa toiminut, täysin suomalainen lainavertailupalvelu. Yli 10 vuoden kokemus lainojen kilpailutuksesta varmistaa, että asiakkaamme saavat parhaat mahdolliset lainatarjoukset tarkkaan valituilta yhteistyökumppaneilta. Etua.fi:n yhteistyökumppanit löydät tästä

Käyttöehdot päivittyvät: Uudet käyttöehdot 1.5.2022 alkaen »