Lainaa ilman vakuuksia

  • Ilmainen
  • Et sitoudu mihinkään
  • Saat lainapäätöksen heti
;
Lainan määrä 10 000 €
Vähennä Lisää
Laina-aika 10 vuotta
Vähennä Lisää
Arvioitu kuukausierä -

Esimerkki: nimelliskorko 6,99 % ja todellinen vuosikorko 7,9 %, kun lainan määrä on 15 000 euroa, laina-aika on 10 vuotta (sis. avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5 €/kk). Laina-aika 1-18 vuotta. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,68% - 20% ja vuosittaiset muut kustannukset välillä 0 - 150€. Tarkat tiedot esitetään lainatarjouksessa.

Etua.fi-lainavertailupalvelun avulla voit saada lainaa ilman vakuuksia 500 eurosta jopa 60 000 euroon asti. Vakuudettomat lainat on helppo kilpailuttaa yhdellä hakemuksella. Suomen laajin kumppaniverkosto ja nopea hakemusten käsittely takaavat, että saat kauttamme parhaan lainaratkaisun. Lainaa ilman vakuuksia ja takaajia voi hakea yksin tai yhdessä avo- tai aviopuolison kanssa. Palvelumme on tarkoitettu sinulle, joka

  • olet vähintään 18-vuotias
  • asut vakituisesti Suomessa
  • tulosi ovat vähintään 850 euroa kuukaudessa ennen veroja
  • olet hoitanut raha-asiasi huolellisesti ilman maksuhäiriömerkintöjä.

Lainaa ilman vakuuksia eli vakuudettomia kulutusluottoja myöntävät useat pankit ja rahoitusyhtiöt Suomessa. Lainojen korot ja muut ehdot vaihtelevat eri yritysten välillä, joten lainojen kilpailutuksella voit säästää jopa satoja euroja joka kuukausi. Etua.fi on vuodesta 2008 toiminut luotettava suomalainen yritys, jolle on myönnetty arvostettu Avainlippu tunnus.

Lue täältä lisää palvelustamme sekä lainojen kilpailuttamisesta:

Laina ilman vakuuksia – jopa heti tilille

Voit kilpailuttaa vakuudettoman luoton helposti ja nopeasti verkossa. Lainapäätöksen saat heti ja lainan nopeasti tilille -jopa samana päivänä. Lainaan et tarvitse vakuuksia etkä takaajia ja lainan käyttötarkoituksen voit päättää itse. Vakuudetonta lainaa haetaan ilman liitteitä, mutta myöhemmässä vaiheessa luotonmyöntäjä voi pyytää todistusta tuloista.

Vaivaton haku ja nopea lainan käsittely mahdollistaa isotkin hankinnat nopealla aikataululla. Tavallisia kulutusluoton käyttökohteita ovat suurehkot tai äkilliset menoerät, kuten kodinkone, remontointi, auton korjaus, auto tai matka. Myös lainojen yhdistely on tyypillinen vakuudettoman lainan käyttötarkoitus.

Olipa lainan käyttötarkoitus mikä tahansa, voit hakea vakuudetonta lainaa, kun sinulla on säännölliset, vähintään 850 euron kuukausitulot. Lainaa voi hakea yksin tai yhdessä puolison kanssa. Rinnakkaishakijan kanssa on mahdollista saada suurempi laina paremmilla ehdoilla. Laina ilman vakuutta on ehdoiltaan edullinen laina.

Vakuudettomien lainojen vertailu on helppoa ja ilmaista Etua.fi:n avulla

Lainayrityksiä on useita ja jokaisella pankilla on omat lainanmyöntökriteerit. Jos nostat kulutusluoton vertailematta lainan hintoja, saatat maksaa lainastasi isoja summia liikaa. Siksi vakuudettomien lainojen vertailu kannattaa aina.

Etua.fi -lainapalvelun avulla kilpailutat lainasi usean luotonmyöntäjän kesken ja säästät aikaa ja rahaa. Täytät vain yhden ilmaisen hakemuksen ja saat monta tarjousta. Sinun ei tarvitse täyttää samoja tietoja jokaisen lainantarjoajan hakulomakkeelle erikseen, vain yksi hakemus riittää.

Välitämme sinulle parhaat vakuudettomat lainat läpinäkyvästi ja selkeästi. Voit helposti vertailla tarjouksia Etuan Online-palvelussa ja valita sinulle sopivimman vaihtoehdon. Jos lainatarjoukset eivät miellytä, ei lainan kilpailuttaminen sido mihinkään eikä tarjousta tarvitse hyväksyä. Joka tapauksessa lainatarjousten kilpailutuksella sinulla on mahdollisuus säästää lainakuluissa tuntuvia summia!

Käytä apuna lainalaskuria sinulle sopivan lainan löytämiseksi

Ennen lainan hakua kannattaa arvioida oma lainatarve ja lainan takaisinmaksukyky mahdollisimman tarkkaan. Verojen jälkeen käytettävästä tulosta vähennetään säännölliset menot, kuten asuminen, nykyisten lainojen lyhennykset ja muut toistuvat kuukausimenot. Vähennysten jälkeen käteen jäävällä summalla tulisi selviytyä lainanlyhennyksistä ongelmitta myös yllättävissä tilanteissa.

Siirry tästä linkistä lainalaskuriimme, jonka avulla voit arvioida kuukausierän määrän.

Käyttöehdot päivittyvät: Uudet käyttöehdot 1.5.2022 alkaen »