Etua on vuonna 2008 perustettu Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys. Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys.
Asiakaspalvelu: 010 665 5800 | arkisin klo 10–15 | asiakaspalvelu@etua.fi

Lainaa ilman vakuuksia

Lainaa esimerkiksi kodin remonttiin, auton hankintaan tai nykyisten lainojen yhdistämiseen
vuotta
302 €
Arvioitu kuukausierä

Esimerkki: 15 000 € laina, nimelliskorko 6,99 %, todellinen vuosikorko 7,9 %, laina-aika on 10 vuotta (sis. avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk), tällöin lainan kokonaiskulut on 21 490,8 €. Tarjottava nimelliskorko vaihtele välillä 4,68%-19%, laina-aika 1-18 vuotta ja summa 500 – 60 000 €. Tarkat tiedot esitetään lainatarjouksessa.

Lainaa ilman vakuuksia

Tarvitsetko lainaa esimerkiksi kodin remonttiin, auton hankintaan tai nykyisten lainojen yhdistämiseen? Voit hakea Etuan kautta lainaa valitsemallesi summalle aina 500 eurosta ylöspäin jopa 60 000 euroon asti, joten lainalla katat helposti niin suuret hankinnat kuin pienemmät menot.

Vakuudettomaan lainaan et tarvitse mitään vakuuksia tai takaajia, joten lainan hakeminen on helppoa ja nopeaa. Lainaan saa takaisinmaksuaikaa 1–18 vuotta ja tällä hetkellä lainojen nimelliskorot vaihtelevat 4,68–20 prosentin välillä.

Aktia logo
danske bank logo
kaarna logo
avida logo
balanzia logo
qred logo
saldo laina logo
ostosraha logo
mylender logo
brabank logo
collector bank logo
credigo logo
Yritysluotto
Yritysluotto logo

Näin palvelumme toimii

1. Täytä lainahakemus

Aloita täyttämällä pyydetyt tiedot. Nopeimmillaan tämä vie vain pari minuuttia.

2. Kilpailutamme pankit

Nopeasti ja ilmaiseksi. Hakemus ei sido sinua mihinkään. Kilpailutamme puolestasi yli 10 eri lainantarjojaa.

Kilpailuta lainat

3. Olet valmis!

Saat henkilökohtaiset lainatarjouksesirnkatsottavaksi muutamassa minuutissa jarnvoit valita parhaan.

Laina ilman vakuuksia – jopa heti tilille

Voit kilpailuttaa vakuudettoman luoton helposti ja nopeasti verkossa. Lainapäätöksen saat heti ja lainan nopeasti tilille -jopa samana päivänä. Lainaan et tarvitse vakuuksia etkä takaajia ja lainan käyttötarkoituksen voit päättää itse. Vakuudetonta lainaa haetaan ilman liitteitä, mutta myöhemmässä vaiheessa luotonmyöntäjä voi pyytää todistusta tuloista.

Vaivaton haku ja nopea lainan käsittely mahdollistaa isotkin hankinnat nopealla aikataululla. Tavallisia kulutusluoton käyttökohteita ovat suurehkot tai äkilliset menoerät, kuten kodinkone, remontointi, auton korjaus, auto tai matka. Myös lainojen yhdistely on tyypillinen vakuudettoman lainan käyttötarkoitus.

Olipa lainan käyttötarkoitus mikä tahansa, voit hakea vakuudetonta lainaa, kun sinulla on säännölliset, vähintään 850 euron kuukausitulot. Lainaa voi hakea yksin tai yhdessä puolison kanssa. Rinnakkaishakijan kanssa on mahdollista saada suurempi laina paremmilla ehdoilla. Laina ilman vakuutta on ehdoiltaan edullinen laina.

Palvelumme on tarkoitettu sinulle, joka

  • Olet vähintään 18-vuotias
  • Asut vakituisesti Suomessa
  • Ansaitset vähintään 850 euroa kuukaudessa ennen veroja
  • Olet hoitanut raha-asiasi moitteettomasti ilman maksuhäiriömerkintöjä

Lue täältä lisää palvelustamme sekä lainojen kilpailuttamisesta:

Lainanhakijan muistilista Näin palvelu toimii Lainojen yhdistäminen Tietoa kulutusluotoista

Näin lainan kilpailutus käy helposti

Etuan kautta lainojen kilpailutus on vaivatonta, ja täyttämällä Etuan lainahakemuksen varmistat sinulle parhaan lainaratkaisun aina helposti ja turvallisesti.

1. Täytä hakemus

Täyttämällä lainahakemuksen Etuan sivuilla, lähtee hakemus kerralla kätevästi useille eri pankeille. Hakemukseen tarvitsee täyttää yhteystietojen lisäksi vain perustiedot tuloista, työtilanteesta ja mahdollisista muista lainoista.

Kilpailuta lainat

2. Tarjous tai kutsu neuvotteluun

Laajan kumppaniverkoston ansioista voit parhaimmillaan saada jopa 20 lainatarjousta ja nopeimmat saapuvat alle 10 minuutissa.

Katso kaikki pankit

3. Vertaa

Lähetettyäsi lainahakemuksen näet saapuvat lainatarjoukset helposti yhdelle sivulle koottuna. Pystyt nopeasti vertailemaan tarjouksia esimerkiksi tarjotun lainasumman, kuukausierän ja korkojen perusteella.

Miksi käyttää Etua?

Asiakkaidemme kokemuksia

Löydä edullinen kulutusluotto vertailusta

Hakemuksen täyttäminen vie vain 2-3 minuuttia. Kilpailutamme puolestasi yli 20 eri lainantarjoajaa ja
saat henkilökohtaiset lainatarjouksesi muutamassa minuutissa.

Kilpailuta lainat

Vakuudettomien lainojen vertailu on helppoa ja ilmaista Etua.fi:n avulla

Lainayrityksiä on useita ja jokaisella pankilla on omat lainanmyöntökriteerit. Jos nostat kulutusluoton vertailematta lainan hintoja, saatat maksaa lainastasi isoja summia liikaa. Siksi vakuudettomien lainojen vertailu kannattaa aina.

Etua.fi -lainapalvelun avulla kilpailutat lainasi usean luotonmyöntäjän kesken ja säästät aikaa ja rahaa. Täytät vain yhden ilmaisen hakemuksen ja saat monta tarjousta. Sinun ei tarvitse täyttää samoja tietoja jokaisen lainantarjoajan hakulomakkeelle erikseen, vain yksi hakemus riittää.

Välitämme sinulle parhaat vakuudettomat lainat läpinäkyvästi ja selkeästi. Voit helposti vertailla tarjouksia Etuan Online-palvelussa ja valita sinulle sopivimman vaihtoehdon. Jos lainatarjoukset eivät miellytä, ei lainan kilpailuttaminen sido mihinkään eikä tarjousta tarvitse hyväksyä. Joka tapauksessa lainatarjousten kilpailutuksella sinulla on mahdollisuus säästää lainakuluissa tuntuvia summia!

Käytä apuna lainalaskuria sinulle sopivan lainan löytämiseksi

Ennen lainan hakua kannattaa arvioida oma lainatarve ja lainan takaisinmaksukyky mahdollisimman tarkkaan. Verojen jälkeen käytettävästä tulosta vähennetään säännölliset menot, kuten asuminen, nykyisten lainojen lyhennykset ja muut toistuvat kuukausimenot. Vähennysten jälkeen käteen jäävällä summalla tulisi selviytyä lainanlyhennyksistä ongelmitta myös yllättävissä tilanteissa.

Copyright © 2024 Etua.fi