Etua.fi tekee yhteistyötä luotettavien ja osaavien pankki- ja rahoitusalan yritysten kanssa. Näin varmistamme, että asiakkaamme saavat juuri heidän tarpeisiinsa sopivia lainatarjouksia. Tavoitteenamme on tarjota Suomen parasta ja kattavinta pankki- ja rahoitusalan palvelua. Kehitämme palveluamme jatkuvasti, ja samalla yhteistyökumppaniverkostomme kasvaa. Laaja kumppaniverkostomme mahdollistaa tehokkaan palvelun, joka helpottaa kulutusluottojen ja asuntolainojen vertailua ja kilpailutusta.

Tällä hetkellä Etua.fi:n yhteistyökumppanit ovat:

Aurajoki Nordic Oy
Aurajoki Nordic Oy on kuluttajaluottoja, käyttöluottoja ja verkkokaupan rahoitusratkaisuja sekä saatavienhallintapalveluita tarjoava konserni, jonka joustavia rahoituspalveluita on jo käyttänyt yli 400 000 suomalaista. Laina ja Risicum ovat Aurajoki Nordicin brändejä.

Avida Finans
Avida Finans AB on Ruotsin finanssivalvonnan alaisena toimiva luottomarkkinayhtiö, joka myöntää kulutusluottoja yksityishenkilöille. Yrityksellä on noin 100 työntekijää Ruotsissa, Suomessa ja Norjassa.

Balanzia
Balanzia tarjoaa yksityishenkilöille lainaamisen ja säästämisen palveluita. Balanzia on osa ruotsalaista GCC Capital Ab -rahoituslaitosta ja toimii Ruotsin finanssivalvonnan alaisena.

Bigbank
Bigbank on eurooppalainen pankki, joka on erikoistunut kulutusluottoihin. Tästä syystä se on perinteisiä luottolaitoksia nopeampi ja joustavampi: digitaaliset palvelut ovat aina käytössäsi, ajasta tai paikasta riippumatta. Laina siirretään tilillesi samana pankkipäivänä, kun olet allekirjoittanut lainasopimuksen ja toimittanut todistuksen ilmoittamistasi tuloista.

Bluestep
Bluestep on ratkaisukeskeinen pankki sekä markkinajohtaja Pohjoismaissa omassa segmentissään. Bluestepillä käsitellään jokainen hakemus yksilöllisesti. Yksilöllisyys mahdollistaa lainan myöntämisen myös sellaisille, jotka eivät ole muualta saaneet lainaa, esimerkiksi freelancereille, yksityisyrittäjille ja muille epätyypillisissä työsuhteissa oleville. Bluestep eroaa perinteisistä pankeista myös siinä, että se keskittyy enemmän lainanhakijan tulevaisuuteen ja kykyy lyhentää lainaa kuin taloudelliseen historiaan. Bluestep Bank on perustettu vuonna 2005. Nyt Bluestep on aloittanut toiminnan myös Suomessa.

BRAbank
BRABank toimii Norjassa ja Suomessa. BRABank on Norjan finanssivalvonnan alaisena toimiva pankki.

Collector Bank
Pankki on perustettu vuonna 1999, ja se tarjoaa kustannustehokkaita ja innovatiivisia rahoitusratkaisuja henkilö- ja yritysasiakkaille. Pankki toimii Helsingissä, Göteborgissa, Tukholmassa ja Oslossa ja työllistää yli 400 työntekijää.

Credigo
Yritys on tarjonnut Pohjoismaissa erilaisia rahoitustuotteita jo vuodesta 2006. Suomessa yritys tarjoaa selkeitä lainatuotteita, kuten pikalainoja lyhytaikaiseen rahoitustarpeeseen ilman yllättäviä lisäkuluja.

Fixura
Fixura on Pohjoismaiden vanhin vertaislainayritys. Fixuralla on tänä päivänä yli 95 000 rekisteröitynyttä käyttäjää, joten Fixura on Pohjoismaiden suurimpia vertaislainayrityksiä.

Instabank
Instabank on Norjan finanssivalvonnan alaisena toimiva pankki, joka tarjoaa räätälöityjä laina- ja säästämispalveluja.

Kaarna laina
Kaarna laina – lainaa vaivattomasti & luotettavasti suomalaiselta toimijalta, joka on osa vakavaraista Pohjoismaissa ja globaalisti toimivaa rahoitusyhtiötä. Lainaa kaikkiin tarpeisiisi – henkilökohtaisesti hinnoiteltuna.

Komplett Bank
Komplett Bank on uuden sukupolven online-pankki Norjasta, ja sen erikoisalaa ovat kulutusluotot. Pankki tarjoaa ratkaisuja monenlaisiin elämäntilanteisiin edullisin ehdoin.

Lainaamo
Lainaamo Oy on suomalainen erityisrahoitusyhtiö, joka tarjoaa erilaisia kulutusluottoja yksityishenkilöille. Lainatuotteet tarjoavat ratkaisun väliaikaiseen rahoitustarpeeseen.

MyLender
My Lender Oy on suomalainen rahoitusyhtiö, joka tarjoaa kotitalouksien arkea helpottavia lainoja nopeasti ja mutkattomasti. Yhtiö myöntää vakuudettomia kulutusluottoja, ja palvelu perustuu tehokkaaseen tietojärjestelmien hyödyntämiseen.

Nordax
Nordax on pohjoismainen pankki, joka toimii Ruotsissa, Norjassa, Suomessa, Tanskassa ja Saksassa. Pankki tarjoaa kilpailukykyisiä kulutusluottoja ja säästötilejä noin 120 000 asiakkaalle.

OPR-Vakuus
OPR-Vakuus Oy on vuonna 2005 perustettu suomalaisomisteinen rahoitusyhtiö, joka tarjoaa monipuolisia kuluttaja- ja yritysluottopalveluita. Yhtiö on reilun kymmenvuotisen elinkaarensa aikana toteuttanut yli miljoona erilaista lainaratkaisua yli 500 000 asiakkaalle. Ostosraha.fi on yksi OPR-Vakuuden suosituista lainatuotteista.

Resurs Bank
Resurs Bank on osa Resurs-konsernia, joka toimii Suomen lisäksi Norjassa, Tanskassa ja Ruotsissa, jossa sijaitsee pääkonttori. Suomessa toiminta alkoi vuonna 2002, ja Resurs Bankilla on Suomessa yli 100 000 kuluttaja-asiakasta.

Svea
SveaDirekt-joustoluotto on Svea Ekonomi AB:n Suomen sivuliikkeen aputoiminimi. Yhtiö on toiminut Suomessa vuodesta 2002 ja tarjoaa yksityishenkilölle joustoluottoa ilman vakuuksia.

Tact Finance
Saldo.com on osa suomalaista Tact Finance Oyj:tä, joka tarjoaa kulutusluottoja suomalaisen arjen hankintoihin. Yritys on rahoitusalan pioneereja ja on toiminut Suomessa jo vuodesta 2006.

TF Bank
TF Bank AB, Suomen sivuliike. Pankki on toiminut vuodesta 1987 alkaen Ruotsissa, ja Suomessa toiminta alkoi vuonna 1999. Pankki tarjoaa kulutusluottoa läpinäkyvällä hinnoittelulla sekä säästötiliä kilpailukykyisellä korolla.

Aktia
Aktia-konserni tarjoaa asiakkailleen yksilöllisiä ratkaisuja laajasta pankki-, varainhoito-, vakuutus- ja kiinteistönvälityspalvelujen valikoimastaan. Yriksen toiminta-alueeseen kuuluvat Suomen rannikko, pääkaupunkiseutu ja sisämaan kasvukeskukset. Aktia-konsernin noin 380 000 asiakkaan palvelusta vastaavat noin 40 omaa konttoria.

Danske Bank
Danske Bank -konserni toimii 16 maassa ja tarjoaa kokonaisvaltaisia pankkipalveluita henkilö-, yritys- ja yhteisöasiakkaille. Suomessa Danske Bankilla on lähes 1 miljoonaa henkilöasiakasta.

Nordea
Nordea on Pohjoismaiden suurin finanssipalvelukonserni ja yksi Euroopan suurimmista pankeista. Nordealla on n. 2,8 miljoonaa henkilöasiakasta Suomessa.

Säästöpankki
Säästöpankkiryhmä on ollut osa suomalaista yhteiskuntaa jo vuodesta 1823. Säästöpankeilla on yhteensä lähes puoli miljoonaa asiakasta ja noin 130 konttoria ympäri maata. Ryhmässä työskentelee lähes 1 300 henkilöä.

Ferratum Business
Ferratum Business tarjoaa lainoja PK-yritysten rahoitustarpeisiin. Ferratum Business on osa suomalaista Ferratum Groupia.

Koin Capital Oy
Koin Capital on yksityinen suomalainen riippumaton rahoitusyhtiö. Omistajilla on pitkäaikainen kokemus yritysrahoituksesta, yrittämisestä ja kasvun rakentamisesta. Koin Capital tarjoaa joustavan keinon täyttää tilapäinen kassavaje yrityslainalla. Menettely on helppo ja nopea: kaikki tapahtuu verkossa.

Yritysluotto.fi
Yritysluotto.fi-palvelun tarjoaa OPR-Yritysrahoitus Oy, joka on suomalaisen OPR-Finance Oy:n tytäryhtiö. OPR-Finance Oy on vuodesta 2005 toiminut rahoitusyhtiö, joka palvelee viidessä EU-maassa.

Qred
Qred on pohjoismainen yritysrahoituskonserni. Emoyhtiö Qred Företagslån AB on Ruotsin Finanssivalvontaan 2014 rekisteröity yritys. Suomessa Qred on myöntänyt yrityslainoja PK-yritysten tarpeisiin vuodesta 2015.

Vakuutusyhtiö Chubb
Chubb European Group SE on kansainvälinen vahinkovakuutusyhtiö, jolla on toimintaa 200 maassa. Chubb tarjoaa eri kohderyhmille laajan tuotevalikoiman perinteisistä yritysvakuutuksista erilaisiin henkilövakuutuksiin, jälleenvakuutuksiin sekä henkivakuutuksiin. Chubb on toiminut Suomessa jo vuodesta 1993.

Jatka täyttämällä asuntolaina-, joustoluotto- tai kulutusluottohakemus.