Yhteistyökumppanit

Etua.fi tekee yhteistyötä luotettavien ja osaavien pankki- ja rahoitusalan yritysten kanssa. Näin varmistamme, että asiakkaamme saavat juuri heidän tarpeisiinsa sopivia lainatarjouksia. Tavoitteenamme on tarjota Suomen parasta ja kattavinta pankki- ja rahoitusalan palvelua. Kehitämme palveluamme jatkuvasti, ja samalla yhteistyökumppaniverkostomme kasvaa. Laaja kumppaniverkostomme mahdollistaa tehokkaan palvelun, joka helpottaa kulutusluottojen ja asuntolainojen vertailua ja kilpailutusta.

Tällä hetkellä Etua.fi:n yhteistyökumppanit ovat:

AuroraX
Aurora Exchange Oy, AuroraX, on suomalainen rahoitusyhtiö, joka tarjoaa vertaislainoja 10 000 euroon asti. AuroraX yhdistää lainaa tarvitsevat henkilöt lainaa myöntäviin sijoittajiin.

Avida Finans
Avida Finans AB on Ruotsin finanssivalvonnan alaisena toimiva luottomarkkinayhtiö, joka myöntää kulutusluottoja yksityishenkilöille. Yrityksellä on noin 100 työntekijää Ruotsissa, Suomessa ja Norjassa.

Balanzia
Balanzia tarjoaa yksityishenkilöille lainaamisen ja säästämisen palveluita. Balanzia on osa ruotsalaista GCC Capital Ab -rahoituslaitosta ja toimii Ruotsin finanssivalvonnan alaisena.

Cashbuddy
Cashbuddy Oy on suomalainen osakeyhtiö, joka kuuluu ruotsalaiseen JSM Financial Groupiin. Yritys tarjoaa helposti ja nopeasti lainaa ja on palvellut yli 100 000 tyytyväistä asiakasta.

Collector bank
Pankki on perustettu vuonna 1999, ja se tarjoaa kustannustehokkaita ja innovatiivisia rahoitusratkaisuja henkilö- ja yritysasiakkaille. Pankki toimii Helsingissä, Göteborgissa, Tukholmassa ja Oslossa ja työllistää yli 400 työntekijää.

Credigo
Yritys on tarjonnut Pohjoismaissa erilaisia rahoitustuotteita jo vuodesta 2006. Suomessa yritys tarjoaa selkeitä lainatuotteita, kuten pikalainoja lyhytaikaiseen rahoitustarpeeseen ilman yllättäviä lisäkuluja.

Fixura
Fixura on Pohjoismaiden vanhin vertaislainayritys. Fixuralla on tänä päivänä yli 95 000 rekisteröitynyttä käyttäjää, joten Fixura on Pohjoismaiden suurimpia vertaislainayrityksiä.

Instabank
Instabank on Norjan finanssivalvonnan alaisena toimiva pankki, joka tarjoaa räätälöityjä laina- ja säästämispalveluja.

Komplett Bank
Komplett Bank on uuden sukupolven online-pankki Norjasta, ja sen erikoisalaa ovat kulutusluotot. Pankki tarjoaa ratkaisuja monenlaisiin elämäntilanteisiin edullisin ehdoin.

Lainaamo
Lainaamo Oy on suomalainen erityisrahoitusyhtiö, joka tarjoaa erilaisia kulutusluottoja yksityishenkilöille. Lainatuotteet tarjoavat ratkaisun väliaikaiseen rahoitustarpeeseen.

Lainasto
Täysin suomalaisomisteinen Lainasto Oy on perustettu 2011, ja se myöntää turvallisia ja luotettavia vakuudettomia luottoja.

Monobank
Monobank toimii Norjassa ja Suomessa. Monobank on Norjan finanssivalvonnan alaisena toimiva pankki. 

My Lender
My Lender Oy on suomalainen rahoitusyhtiö, joka tarjoaa kotitalouksien arkea helpottavia lainoja nopeasti ja mutkattomasti. Yhtiö myöntää vakuudettomia kulutusluottoja, ja palvelu perustuu tehokkaaseen tietojärjestelmien hyödyntämiseen.

Nordax
Nordax on pohjoismainen pankki, joka toimii Ruotsissa, Norjassa, Suomessa, Tanskassa ja Saksassa. Pankki tarjoaa kilpailukykyisiä kulutusluottoja ja säästötilejä noin 120 000 asiakkaalle.

OPR-Vakuus
OPR-Vakuus Oy on vuonna 2005 perustettu suomalaisomisteinen rahoitusyhtiö, joka tarjoaa monipuolisia kuluttaja- ja yritysluottopalveluita. Yhtiö on reilun kymmenvuotisen elinkaarensa aikana toteuttanut yli miljoona erilaista lainaratkaisua yli 500 000 asiakkaalle. Ostosraha.fi on yksi OPR-Vakuuden suosituista lainatuotteista.

Resurs Bank
Resurs Bank toimii Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Suomessa toiminta alkoi jo vuonna 2002, ja kulutusluottojen lisäksi erilaiset yritykset hyödyntävät pankin rahoitusratkaisuja.

Surimo Finance
Surimo Finance Oy on suomalainen rahoitusyhtiö, joka tarjoaa kilpailukykyisiä kulutusluottoja. Yrityksen tavoitteena on tarjota luottoja vastuullisesti ja mahdollistaa kohtuuhintaiset pitkäaikaiset luotot asiakkaille, jotka hoitavat moitteettomasti velvoitteensa.

SveaDirekt
SveaDirekt-joustoluotto on Svea Ekonomi AB:n Suomen sivuliikkeen aputoiminimi. Yhtiö on toiminut Suomessa vuodesta 2002 ja tarjoaa yksityishenkilölle joustoluottoa ilman vakuuksia.

Tact Finance
Saldo.com on osa suomalaista Tact Finance Oyj:tä, joka tarjoaa kulutusluottoja suomalaisen arjen hankintoihin. Yritys on rahoitusalan pioneereja ja on toiminut Suomessa jo vuodesta 2006.

TF Bank
TF Bank AB, Suomen sivuliike. Pankki on toiminut vuodesta 1987 alkaen Ruotsissa, ja Suomessa toiminta alkoi vuonna 1999. Pankki tarjoaa kulutusluottoa läpinäkyvällä hinnoittelulla sekä säästötiliä kilpailukykyisellä korolla.

Aktia
Aktia-konserni tarjoaa asiakkailleen yksilöllisiä ratkaisuja laajasta pankki-, varainhoito-, vakuutus- ja kiinteistönvälityspalvelujen valikoimastaan. Yriksen toiminta-alueeseen kuuluvat Suomen rannikko, pääkaupunkiseutu ja sisämaan kasvukeskukset. Aktia-konsernin noin 380 000 asiakkaan palvelusta vastaavat noin 40 omaa konttoria.

Danske Bank
Danske Bank -konserni toimii 16 maassa ja tarjoaa kokonaisvaltaisia pankkipalveluita henkilö-, yritys- ja yhteisöasiakkaille. Suomessa Danske Bankilla on lähes 1 miljoonaa henkilöasiakasta.

Nordea
Nordea on Pohjoismaiden suurin finanssipalvelukonserni ja yksi Euroopan suurimmista pankeista. Nordealla on n. 2,8 miljoonaa henkilöasiakasta Suomessa.

Ferratum Business
Ferratum Business tarjoaa lainoja PK-yritysten rahoitustarpeisiin. Ferratum Business on osa suomalaista Ferratum Groupia.

FIN Yritysrahoitus
FIN Yritysrahoitus Oy on suomalainen rahoitusalan yritys, joka on erikoistunut kotimaisten yritysten rahoittamiseen.

Qred Yrityslaina
Qred Yrityslaina on pohjoismainen yritysrahoituskonserni. Emoyhtiö Qred Företagslån AB on Ruotsin Finanssivalvontaan 2014 rekisteröity yritys. Suomessa Qred Yrityslaina on myöntänyt yrityslainoja PK-yritysten tarpeisiin vuodesta 2015.

Jatka täyttämällä asuntolaina– tai kulutusluottohakemus.