Yhteistyökumppanit

etua.fi tekee yhteistyötä luotettavien ja osaavien pankki- ja rahoitusalan yritysten kanssa. Näin varmistamme, että asiakkaamme saavat juuri heidän tarpeisiinsa sopivia lainatarjouksia. Tavoitteenamme on tarjota Suomen parasta ja kattavinta pankki- ja rahoitusalan palvelua. Kehitämme palveluamme jatkuvasti ja samalla yhteistyökumppaniverkostomme kasvaa. Laaja kumppaniverkostomme mahdollistaa tehokkaan palvelun, joka helpottaa kulutusluottojen ja asuntolainojen vertailua ja kilpailutusta.

Tällä hetkellä etua.fi yhteistyökumppanit ovat:

Aasa-laina
Aasa Oy on suomalainen rahoitusyhtiö, joka tarjoaa kotitalouksille mahdollisuuden nopeaan, joustavaan, ja edulliseen vakuudettomaan rahoitukseen.

Avida Finans
Avida Finans AB on Ruotsin finanssivalvonnan alaisena toimiva luottomarkkinayhtiö, joka myöntää kulutusluottoja yksityishenkilöille. Yrityksellä on noin 100 työntekijää Ruotsissa, Suomessa ja Norjassa.

BigBank
Bigbank on perustettu vuonna 1992 ja Suomen sivuliike avattiin vuonna 2009. Pankki on erikoistunut kulutusluottoihin ja on perinteisiä luottolaitoksia nopeampi ja joustavampi.

Cashbuddy
Cashbuddy Oy on suomalainen osakeyhtiö, joka kuuluu ruotsalaiseen JSM Financial Groupiin. Yritys tarjoaa helposti ja nopeasti lainaa ja on palvellut yli 100 000 tyytyväistä asiakasta.

Collector bank
Pankki on perustettu vuonna 1999 ja tarjoaa kustannustehokkaita ja innovatiivisia rahoitusratkaisuja henkilö- ja yritysasiakkaille. Pankki toimii Helsingissä, Göteborgissa, Tukholmassa ja Oslossa ja työllistää yli 400 työntekijää.

Credigo
Yritys on tarjonnut Pohjoismaissa erilaisia rahoitustuotteita jo vuodesta 2006. Suomessa yritys tarjoaa selkeitä lainatuotteita, kuten pikalainoja lyhytaikaiseen rahoitustarpeeseen ilman yllättäviä lisäkuluja.

Euroloan
Euroloan on vuonna 2007 perustettu kotimainen rahoitusalan yritys, joka tarjoaa vakuudetonta luottoa. Yritys on palvellut yli 130 000 tyytyväistä suomalaista asiakasta.

Komplett Bank
Komplett Bank uuden sukupolven online-pankki Norjasta, jonka erikoissalaa ovat kulutusluotot. Pankki tarjoaa ratkaisuja monenlaisiin elämäntilanteisiin edullisin ehdoin.

Lainaamo
Lainaamo Oy on suomalainen erityisrahoitusyhtiö, joka tarjoaa erilaisia kulutusluottoja yksityishenkilöille. Lainatuotteet tarjoavat ratkaisun väliaikaiseen rahoitustarpeeseen.

Lainasto
Täysin suomalaisomisteinen Lainasto Oy on perustettu 2011 ja se myöntää turvallisia ja luotettavia vakuudettomia luottoja.

MyLender
My Lender Oy on suomalainen rahoitusyhtiö, joka tarjoaa kotitalouksien arkea helpottavia lainoja nopeasti ja mutkattomasti. Yhtiö myöntää vakuudettomia kulutusluottoja ja palvelu perustuu tehokkaaseen tietojärjestelmien hyödyntämiseen.

Nordax
Nordax on pohjoismainen pankki, joka toimii Ruotsissa, Norjassa, Suomessa, Tanskassa ja Saksassa. Pankki tarjoaa tarjoaa kilpailukykyisiä kulutusluottoja ja säästötilejä noin 120.000 asiakkaalle.

OPR-Vakuus
OPR-Vakuus Oy on vakavarainen rahoitusyhtiö, joka on vuodesta 2005 lähtien tarjonnut kuluttajille monipuolisia ja joustavia rahoitusratkaisuja. Ostosraha.fi on yksi OPR-Vakuuden lainatuotteista.

Resurs Bank
Resurs Bank toimii Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Suomessa toiminta alkoi jo vuonna 2002 ja kulutusluottojen lisäksi erilaiset yritykset hyödyntävät pankin rahoitusratkaisuja.

Santander Consumer Finance
Santander Consumer Finance Oy on vuonna 2007 aloittanut suomalainen rahoitusyhtiö. Yritys tarjoaa yksilöllisiä ja joustavia rahoitusvaihtoehtoja niin yksityisille kuin yritysasiakkaillekin.

Surimo Finance
Surimo Finance Oy on suomalainen rahoitusyhtiö, joka tarjoaa kilpailukykyisiä kulutusluottoja. Yrityksen tavoitteena on tarjota luottoja vastuullisesti ja mahdollistaa kohtuuhintaiset pitkäaikaiset luotot asiakkaille, jotka hoitavat moitteettomasti velvoitteensa.

SveaDirekt
SveaDirekt joustoluotto on Svea Ekonomi AB:n Suomen sivuliikkeen aputoiminimi. Yhtiö on toiminut Suomessa vuodesta 2002 ja tarjoaa yksityishenkilölle joustoluottoa ilman vakuuksia.

Time Finans
Time Finans eli TF Bank AB, Suomen sivuliike. Pankki on toiminut vuodesta 1987 alkaen Ruotsissa ja Suomessa toimintaa alkoi vuonna 1999. Pankki tarjoaa kulutusluottoa läpinäkyvällä hinnoittelulla sekä säästötiliä kilpailukykyisellä korolla.

Aktia
Aktia-konserni tarjoaa asiakkailleen yksilöllisiä ratkaisuja laajasta pankki-, varainhoito-, vakuutus- ja kiinteistönvälityspalvelujen valikoimastaan. Yriksen toiminta-alueeseen kuuluvat Suomen rannikko, pääkaupunkiseutu ja sisämaan kasvukeskukset. Aktia-konsernin noin 350 000 asiakkaan palvelusta vastaavat noin 50 omaa konttoria.

Danske Bank
Danske Bank -konserni toimii 15 maassa ja tarjoaa kokonaisvaltaisia pankkipalveluita henkilö-, yritys- ja yhteisöasiakkaille. Suomessa Danske Bankilla on lähes 1 miljoonaa henkilöasiakasta.

Jatka täyttämällä asuntolaina– tai kulutusluottohakemus.