Etua on vuonna 2008 perustettu Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys. Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys.
Asiakaspalvelu: 09 2316 3611 | arkisin klo 9–16 | asiakaspalvelu@etua.fi

Näin helppoa pankin vaihto on

15.6.2017

Pankin vaihto

Vaihda pankkia ja säästä rahaa – näin helppoa se on!

Milloin viimeksi kilpailutit ja vaihdoit pankkia? Tiesitkö, että se käy helposti viidessä minuutissa?

Suomalaiset vaihtavat herkästi teleoperaattoriaan, mutta ovat uskollisia pankeilleen. Tämä ei aina kannata, sillä esimerkiksi pankkien tarjoamien lainojen vertailu kannattaa. Asuntokauppa käy nyt kuumana ja lainojen marginaalit ovat jatkaneet laskemistaan. Pienellä vaivannäöllä voit säästää helposti tuhatkin euroa vuodessa asuntolainakuluissasi.

Kotimaisen Etua.fi:n lainapalvelun avulla voit kilpailuttaa asuntolainasi maksutta ja vaivattomasti. Voit joko hakea uutta asuntolainaa tai kilpailuttaa nykyisen lainasi marginaalin. Täytät vain lainahakemuksen verkossa, ja Etua välittää sen eteenpäin useille pankeille. Aikaa hakemuksen tekemiseen menee viisi minuuttia.

Saat muutamassa päivässä pankeilta lainatarjouksen tai kutsun henkilökohtaiseen lainaneuvotteluun. Sitten valitset vain tarjouksista itsellesi sopivimman.

Älä stressaa – pankki hoitaa vaihdon puolestasi
Etuan lainapalvelu on sinulle maksuton, eikä lainatarjousten pyytäminen pankeista sido sinua mihinkään. Voit siis rauhassa vertailla tarjouksia ennen päätöksentekoa.

Pankin vaihtaminen jännittää monia turhaan, sillä se on yksinkertaisempaa kuin uskotkaan. Uusi pankkisi hoitaa vaihtoon liittyvät asiat puolestasi: paperityöt ja yhteydenpidon nykyiseen pankkiisi. Antamallasi valtuutuksella se maksaa pois nykyiset asuntolainasi ja muut mahdolliset lainat ja korttiluotot. Samalla vanhassa pankissasi lainojen vakuutena olevat asiakirjat siirretään uuden pankkisi säilytykseen. Asuntolainan kilpailutuksen yhteydessä voit myös päivittää muita pankkipalveluja. Säästötilin avaamisesta tai uudesta luottokortista voit sopia asuntolainan siirtymisen yhteydessä.

vuotta
302 €
Arvioitu kuukausierä

Esimerkki: 15 000 € laina, nimelliskorko 6,99 %, todellinen vuosikorko 7,9 %, laina-aika on 10 vuotta (sis. avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk), tällöin lainan kokonaiskulut on 21 490,8 €. Tarjottava nimelliskorko vaihtele välillä 4,68%-20%, laina-aika 1-18 vuotta ja summa 500 – 60 000 €. Tarkat tiedot esitetään lainatarjouksessa.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

vuotta
Marginaali:
302 €
Arvioitu kuukausierä
(annuiteetti)

Asuntolainalaskurin laskelmat ovat suuntaa-antavia. Tarkan laskelman ja lainaehdot saat lainaneuvottelujen yhteydessä pankissa.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

kuukautta
302 €
Arvioitu kuukausierä

Lainalaskurin laskelmat ovat suuntaa-antavia, korko 15%. Tarkan laskelman ja lainaehdot saat lainatarjouksista.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

Tästä pankinvaihtajan muistilistasta saat parhaat vinkit pankinvaihtoon.
Lue lisää asuntolainasi kilpailuttamisesta täältä ja tartu tuumasta toimeen.

Etua.fi on vuodesta 2008 auttanut kymmeniä tuhansia suomalaisia kilpailuttamaan itselleen edullisemman lainan. Olemme ainoa palvelu Suomessa, jonka kautta onnistuu sekä asuntolainan että kulutusluoton kilpailutus kätevällä nettihakemuksella. Yli kymmmenen vuoden kokemus lainojen kilpailutuksesta varmistaa, että asiakkaamme saavat markkinoiden parhaat lainatarjoukset nopeasti. Finanssivalvonta on rekisteröinyt Etua Oy:n finanssivalvonnan asuntolainan välittäjärekisteriin.

Lue seuraavaksi


Lainan siirto toiseen pankkiin tarkoittaa nykyisen lainan vaihtamista vanhasta pankista uuteen.

Lainan siirto toiseen pankkiin

1.3.2023

Lainan siirto toiseen pankkiin voi kuulostaa vaivalloiselta, mutta se on yksinkertaisempaa kuin luuletkaan, onpa kyse sitten kulutusluottojen tai asuntolainan siirrosta.  Lue tästä lisää, mistä lainan siirrosta on oikein kyse. Lainan siirto tulee kyseeseen, […]


Järjestelylaina voi helpottaa arkea ja tuoda säästöä joka kuukausi.

Tuula haki järjestelylainaa ja yllättyi palvelun vaivattomuudesta – “Pääsin eroon hillittömistä koroista”

6.2.2023

Järjestelylaina voi helpottaa arkea ja tuoda säästöä joka kuukausi. Tuula haki järjestelylainaa Etuan kautta ja pääsi eroon korkeista koroista ja lainanhoitokuluista. Kotimaisen lainavertailuvertailupalvelun Etuan kautta monet suomalaiset ovat löytäneet keinon alentaa omia lainakulujaan. […]


Edullinen muutto- ja sisustuslaina oli helppo ja nopea ratkaisu Hannun tarpeisiin. Lue lisää kokemuksista Etua.fi:stä tästä.

Hannu tarvitsi lainaa muuttoon ja sisustukseen – sai heti lainaa, jonka takaisinmaksu on helppoa

30.1.2023

Helsinkiläinen Hannu tarvitsi nopeasti muutto- ja sisustuslainaa. Hannu löysi Etuan kautta parhaan lainatarjouksen vertaillessaan kulutusluottoja. Edullinen kulutusluotto oli helppo ja nopea ratkaisu rahan tarpeeseen. Arki on täynnä tilanteita, joissa tarvitaan yhtäkkiä ylimääräistä rahaa […]


Copyright © 2023 Etua.fi