Yritysluottoa vaivattomasti verkosta

|

Tarvitseeko yrityksesi rahoitusta nopeasti? Etua.fi-lainapalvelun avulla voit kilpailuttaa nopeasti ja vaivattomasti vakuudettomia yrityslainoja . Yrityslainapalvelu on tarkoitettu kaikenkokoisille ja -ikäisille kaupparekisteriin merkityille suomalaisille yrityksille. Lainaa myönnetään myös kaikille yritysmuodoille. Lainankilpailutus on täysin ilmaista eikä se sido mihinkään.

Käyttöpääomaa nopeasti ja joustavasti

Yhä useampi yritys hakee rahoitusta yksityisiltä rahoitusyrityksiltä, koska perinteiset pankit eivät välttämättä kykene nopeasti vastaamaan yrityksen äkillisiin rahantarpeisiin. Myös pankkien vaatimat vakuudet voivat muodostua esteeksi monelle yritykselle.

Vakuudettomia yritysluottoja haetaan usein käyttöpääoman lisäämiseen, kuten

  • toiminnan laajentamiseen
  • investointeihin ja
  • tilapäisiin kassavajeisiin.

Kilpailuta yritysluottosi ja säästä rahaa

Lainan hinta lasketaan yrityskohtaisesti ja tarjoukset vaihtelevat luotonmyöntäjän mukaan. Kun kilpailutat yrityslainan kauttamme, tavoitat yhdellä hakemuksella useita yrityslainan myöntäjiä. Lainatarjouksia vertailemalla löydät juuri sinun yrityksellesi sopivan lainan ja säästät selvää rahaa.

Etua.fissä lainahakemuksen täyttäminen vie vain hetken ja lainatarjous voi tulla jopa tunnin sisällä. Näin yrityslainan kilpailutus onnistuu helposti:

  • Täytä lainahakemus, me välitämme sen heti usealle yrityslainan myöntäjälle
  • saat lainatarjouksen yhden työpäivän sisällä, jopa tunnissa
  • vertaile lainatarjouksia ja valitse niistä yrityksellesi sopivin.

Palvelumme on maksuton eikä lainahakemuksen jättäminen velvoita mihinkään.

Etua.fin kautta voit hakea vakuudetonta yritysluottoa 2 000–100 000 euroa 1–24 kuukauden takaisinmaksuajalla. Yritysluottoa voivat hakea niin pienet kuin suuret kaupparekisteriin merkityt suomalaiset yritykset. Myös toimintansa juuri aloittaneet yritykset voivat hakea lainaa. Lainaa voidaan myöntää kaikille yritysmuodoille.

Vakuudeton yrityslaina ei vaadi reaalivakuuksia, mutta lainalle tarvitaan kuitenkin vähintään yksi takaaja. Tarjouksen hyväksymisen jälkeen sinulla on mahdollisuus saada laina tilillesi jopa samana päivänä tai viimeistään 1–2 pankkipäivän kuluessa.

Turvallista lainanhakua verkossa

Etua.fin kautta saat tarjoukset suoraan rahoitusyrityksiltä ilman välikäsiä. Kaikki palvelussamme mukana olevat yrityslainan myöntäjät ovat vakavaraisia yrityksiä, joilla on toimipiste Suomessa.  

Lainahakemuksen tietoja käytetään vain lainapäätöksen tekemiseen eikä tietoja luovuteta kumppaniverkoston ulkopuolisille toimijoille. Käyttämämme SSL-salaus takaa, että tietojen syöttäminen on turvallista.

Etua on vuonna 2008 perustettu palvelu, joka on auttanut kymmeniä tuhansia suomalaisia kilpailuttamaan itselleen tai yritykselleen edullisemman lainan. Palvelullamme on arvostettu Avainlippu-merkki osoituksena suomalaisesta palvelusta.

Etua.fi auttaa sinua löytämään kilpailukykyiset lainatarjoukset. Hae yritysluottoa. Muista myös kokeilla yrityslainalaskuria!