Yritysluotto

  • Ilmainen
  • Et sitoudu mihinkään
  • Saat lainapäätöksen heti
;
Lainan määrä 20 000 €
Vähennä Lisää
Laina-aika 12 kuukautta
Vähennä Lisää
Arvioitu kuukausierä -

Lainalaskurin laskelmat ovat suuntaa-antavia, korko 15%. Tarkan laskelman ja lainaehdot saat lainatarjouksista.

Etua_Yrityslaina_Facebook_580x400Etua.fi-lainapalvelun kautta voit hakea myös yritysluottoa. Yritysluottoa voivat hakea niin pienet kuin suuremmatkin yritykset ja myös toimintansa vastikään aloittaneet yritykset. Lainaa voidaan myöntää kaikille yritysmuodoille (toiminimi, kommandiittiyhtiö, osakeyhtiö jne.).

Yritykseltä ei edellytetä pitkää toimintahistoriaa, mutta yritykselle myönnettävän lainan takaajana tulee kuitenkin olla aina vähintään yksi yrityksen vastuuhenkilö, kuten osakkeenomistaja, hallituksen jäsen, toimitusjohtaja tai muu yksityishenkilö, jolla ei saa olla rekisteröityjä maksuhäiriöitä.

Kauttamme voit hakea yritysluottoa 2 000 eurosta aina 100 000 euroon. Lainojen takaisinmaksuaika on pisimmillään 24 kuukautta.

Siirry tekemään yrityslainahakemus tästä.

Yritysluoton hakeminen käy kätevästi netissä, ja vastaukset tulevat samana päivänä. Yritysluoton voit käyttää esimerkiksi yrityksen laajentamiseen, uusien koneiden tai laittaiden hankintaan, tuotevalikoiman kasvattamiseen tai uuden työntekijän palkkaamiseen. Palvelumme kautta voit vertailla yritysluoton korkoja ja muita kuluja ja valita yrityksellesi edullisimman lainan.

Yrityslaina ei vaadi esinevakuuksia (kiinteistö, osakkeet tms.). Lainalle tarvitaan kuitenkin vähintään yksi takaaja. Yli 20 000 € lainalle tarvitaan 2 takaajaa. Takaajien luottotietojen tulee olla kunnossa.

Yrityslainan korot ovat yleensä vähennyskelpoisia yrityksen verotuksessa, mikäli laina on käytetty yritystoimintaan. Lainan pääoman lyhennyksiä ei voi vähentää verotuksessa. Lainan määrä tulee suhteuttaa yrityksen maksukykyyn. Laina on mahdollista maksaa myös alkuperäistä aikataulua nopeammin takaisin, eikä tästä aiheudu lisäkuluja yritykselle.

Yli 10 vuoden kokemus lainavertailusta, yli 200 000 tyytyväistä asiakasta

 

Yrityslainakin kannattaa kilpailuttaa

Palvelumme avulla kilpailutat lainanantajat yhdellä nopealla hakemuksella. Lainahakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin ja lainapäätökset tulevat jopa muutamassa tunnissa. Lainatarjouksia vertailemalla löydät juuri sinun yritykselle sopivan lainan ja säästät selvää rahaa. Palvelumme on yrityksille aina maksuton eikä lainahakemuksen jättäminen sido mitenkään.

Etua on vuonna 2008 perustettu suomalainen palvelu, joka on auttanut kymmeniä tuhansia suomalaisia kilpailuttamaan itselleen tai yritykselleen edullisemman lainan. Palvelullamme on arvostettu Avainlippu-merkki osoituksena suomalaisesta palvelusta.

Yksi yritysluottohakemus – monta tarjousta

Tarvitseeko yrityksesi lisärahoitusta nopeasti ja joustavasti? Etua.fi-lainapalvelun avulla voit vaivattomasti ja ilmaiseksi kilpailuttaa 2 000–100 000 euron suuruisen vakuudettoman yritysluoton usean lainantarjoajan kesken. Vakuudettoman yritysluoton hinta vaihtelee yrityskohtaisesti ja siksi edullisin laina löytyy vain kilpailuttamalla. Vakuudeton yrityslaina ei vaadi reaalivakuuksia kuten rakennuksia tai laitteita. Lainalle tarvitaan kuitenkin vähintään yksi takaaja. Yli 20 000 € lainalle tarvitaan kaksi takaajaa.

Palvelumme avulla kilpailutat lainanantajat yhdellä nopealla hakemuksella. Lainahakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin ja lainapäätökset tulevat jopa muutamassa tunnissa. Eli ei ylimääräisiä paperitöitä, haastatteluja tai viikkojen odottelua lainapäätöksen saamiseksi. Lainapalvelumme käsittelee kaikki hakemukset puolueettomasti. Saat tarjoukset suoraan rahoitusyrityksiltä ilman välikäsiä tai piilokuluja.

Lainatarjouksia vertailemalla löydät juuri sinun yrityksellesi sopivan lainan ja säästät selvää rahaa. Palvelumme on yrityksille aina maksuton eikä lainahakemuksen jättäminen velvoita mihinkään. Jos et ole tyytyväinen saamaasi lainatarjoukseen, voit jättää lainan ottamatta.

Hae yrityslainaa tästä!

Kuinka hakea yrityslainaa? 4 helppoa steppiä

1. Hae

Etuan kautta voi hakea vakuudetonta yritysluottoa 2 000–100 000 euroa. Yritysluottoa voivat hakea niin pienet kuin suuret kaupparekisteriin merkityt suomalaiset yritykset. Myös toimintansa juuri aloittaneet yritykset voivat hakea lainaa. Lainaa voidaan myöntää kaikille yritysmuodoille (toiminimi, kommandiittiyhtiö, osakeyhtiö jne.)

Yritysluottoa voi hakea henkilö, jolla on nimenkirjoitusoikeus lainaa hakevassa yhtiössä. Laina haetaan ja myönnetään yritykselle. Lainahakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin. Palvelu on ilmainen eikä sido mihinkään. Palvelun käyttö on myös turvallista, sillä Etua.fi käyttää SSL-suojattua yhteyttä, jota esimerkiksi pankit käyttävät yhteyksissään. Yrityslainaa haetaan helposti verkkohakemuksella eikä lainahakemukseen edellytetä liitteitä.

Haku alkaa halutun lainamäärän ja laina-ajan määrittämisellä. Lainahakemukseen merkitään myös tiedot lainan käyttötarkoituksesta, takaajista ja yrityksestä.  Ennen hakemuksen täyttämistä laske yrityksesi tarvitsema lainamäärä. Lainamäärä tulisi suhteuttaa yrityksen lainatarpeeseen ja takaisinmaksukykyyn. Ennen lainanottamista kannattaa tehdä myös realistiset takaisinmaksusuunnitelmat. Lainojen takaisinmaksuaika on pisimmillään 24 kuukautta. Alle 20 000 euron vakuudettomalle yrityslainalle tarvitaan yksi takaaja. Yli 20 000 € lainalle vaaditaan kaksi takaajaa. Takaajien luottotietojen tulee olla kunnossa.

Lähetettyäsi hakemuksen se käsitellään välittömästi. Sinulle lasketaan yrityskohtainen lainatarjous ja saat vastaukset yhden arkipäivän sisällä. Palvelumme kautta voit vertailla yritysluoton korkoja ja muita kuluja ja valita yrityksellesi edullisimman lainan.

Hyväksyttyäsi tarjouksen sinulla on mahdollisuus saada laina tilillesi jopa samana päivänä tai viimeistään 1-2 pankkipäivän kuluessa.

2. Vertaa

Etua.fi-lainapalvelun avulla voit vertailla lainatarjouksia ja valita yrityksellesi sopivimman lainan. Palvelun käyttäminen on riskitöntä, sillä tarjouksen pyytäminen ja vertailu ei sido mihinkään. Yrityksellesi tarjottava lainasumma, korot, takaisinmaksuajat, kuukausierät ja muut lainaehdot ilmenevät saamistasi lainatarjouksista. Yrityslainojen ehdoissa voi olla suuriakin eroja, joten tarjouksiin kannattaa tutustua huolella. Vertailemalla lainatarjouksia löydät yrityksellesi sopivan lainan ja säästät rahaa.

Lainan kulut muodostuvat pääosin korkokuluista, joiden lisäksi voidaan periä avausmaksuja tai käsittelykustannuksia. Lainaehdoista ilmenevät kaikki lainaan liittyvät kustannukset. Lainan voi maksaa alkuperäistä maksusuunnitelmaa aiemmin pois. Tästä kannattaa sopia luotonmyöntäjän kanssa. Tutustu huolellisesti lainaehtoihin ennen lainan hyväksymistä!

3. Hyväksy

Kun yrityksen tarpeisiin sopiva laina on löytynyt, hyväksytään lainasopimus sähköisesti. Yrityksen vastuuhenkilöt ja takaajat hyväksyvät ja sähköisesti allekirjoittavat laina- ja takausehdot. Luotonmyöntäjä käsittelee hakemuksen heti. Luotonmyöntäjät tarkistavat yrityksen luottokelpoisuuden ja takaukset. Myös haettava lainan määrä vaikuttaa luotonmyöntämiseen.

Yritysluotto on tilillä 1-2 pankkipäivän kuluessa riippuen lainanhakuajankohdasta ja siitä, missä pankissa tili on. Jos yrityksellä on sama pankki luotonmyöntäjän kanssa ja lainaa haetaan toimistoaikana, voi yrityslainan saada tilille jopa samana päivänä.

4. Käytä

Vakuudettomia yritysluottoja käytetään tyypillisesti lyhytaikaiseen ja usein myös yllättäviin lainatarpeisiin, jolloin rahat tarvitaan nopeasti tilille. Tällaisia tilanteita ovat esimerkiksi koneen tai laitteen rikkoutuminen ja kassavajeen paikkaaminen.

Muita yritysluoton käyttötarkoituksia ovat esimerkiksi yrityksen laajentaminen, uusien koneiden tai laitteiden hankinta, tuotevalikoiman kasvattaminen tai uuden työntekijän palkkaaminen. Yrityslainan korot ovat yleensä vähennyskelpoisia yrityksen verotuksessa, mikäli laina on käytetty yritystoimintaan.

Yksi takaaja riittää alle 20 000€ saakka

Alle 20 000 euron lainoille riittää yksi takaaja. Yrityslainan takaajana on yrityksen vastuuhenkilö, kuten toimitusjohtaja, hallituksen jäsen tai osakas. Takaaja voi olla myös muu yhtiön nimeämä henkilö. Takaajana voi olla yli 18-vuotias Suomessa vakituisesti asuva henkilö, jolla on suomalainen henkilötunnus. Takaajan luottotietojen tulee olla kunnossa.

Yrityslainan takaaja antaa omavelkaisen takauksen, jossa takaaja vastaa päävelasta kuten henkilökohtaisesti vastuussa oleva velallinen.

Ennen lainankäsittelyä takaajien tulee hyväksyä sitoumuksensa. Yrityslainan takaussitoumus allekirjoitetaan sähköisesti luotonmyöntäjän verkkopalvelussa. Jos lainan takaaja ei ole yrityksen edustaja, vaaditaan takaajalta vielä uusi hyväksyntä lainapäätöksen jälkeen.

Yli 20 000€ yritysluotoille kaksi takaajaa

Etuan kautta voi hakea vakuudetonta yritysluottoa 2000–100 000 euroa. Vakuudettomalle yrityslainalle ei vaadita esine- tai rahavakuutta.

Yrityslainan ollessa suurempi kuin 20 000 euroa, vaaditaan takaus kahdelta yksityishenkilöltä. Yrityslainan takaajina voi olla yrityksen vastuuhenkilö, kuten toimitusjohtaja, hallituksen jäsen tai osakkeenomistaja tai muu yksityishenkilö. Takaajilla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä ja takaaja vastaa lainasta kuin henkilökohtaisesta lainasta.

Ennen lainankäsittelyä takaajien tulee hyväksyä sitoumuksensa. Yrityslainan takaussitoumus allekirjoitetaan sähköisesti luotonmyöntäjän verkkopalvelussa. Jos lainan takaaja ei ole yrityksen edustaja, vaaditaan takaajalta vielä uusi hyväksyntä lainapäätöksen jälkeen.

Luoton vaatimukset ja takaisinmaksun ehdot

Etuan kautta voi hakea vakuudetonta yritysluottoa 2000–100 000 euroa. Yrityslaina ei vaadi esinevakuuksia kuten kiinteistöjä, osakkeita tai muita reaalivakuuksia. Yritysluottoa voivat hakea niin pienet kuin suuremmatkin kaupparekisteriin merkityt suomalaiset yritykset ja myös toimintansa juuri aloittaneet yritykset. Lainaa voidaan myöntää kaikille yritysmuodoille kuten toiminimelle, kommandiittiyhtiölle ja osakeyhtiölle.

Yritykseltä ei edellytetä pitkää toimintahistoriaa, mutta yritykselle myönnettävän lainan takaajana tulee kuitenkin olla aina vähintään yksi yrityksen vastuuhenkilö, kuten osakkeenomistaja, hallituksen jäsen, toimitusjohtaja tai muu yksityishenkilö, jolla ei saa olla rekisteröityjä maksuhäiriöitä. Yli 20 000 € lainalle tarvitaan kaksi takaajaa.

Lainojen takaisinmaksuaika on pisimmillään 24 kuukautta. Laina on mahdollista maksaa takaisin myös alkuperäistä aikataulua nopeammin, eikä tästä aiheudu lisäkuluja yritykselle.

Haluatko lisätietoja? Ota yhteyttä

Mikäli haluat saada tietää vielä lisää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme , autamme sinua mielellämme. Muista myös kokeilla yrityslainalaskuria!

Käyttöehdot päivittyvät: Uudet käyttöehdot 1.5.2022 alkaen »